Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2007

Ninja Tv: is this the end?

Την προηγούμενη εβδομάδα, στις 10 του μηνού συγκεκριμένα, όλη η χώρα γιόρτασε μια μεγάλη επέτειο (στο ρόλο της χώρας, τα κοριτσάκια μέχρι 14 χρονών, διάφοροι πανελίστες και οι Sodadίτσες που εχθρεύονται την Αιώνια και προσμένουν να τη δουν τούμπανο. Στο ρόλο της επετείου, η δεκαετής συνεργασία του Φοίβου με τη μούσα κι ανυπέρβλητη αηδό(να), Despina Vandi το γένος Μάϊκλ Τζάκσον circa 2002).
Για να γιορταστεί λοιπόν αυτή η κορυφαία συνεργασία, το τρομερό δίδυμο Μπόλεκ & Λόλεκ αντί να βρουν έναν καλό δικηγόρο που θα τους επέβαλλε ασφαλιστικά μέτρα όπου θα κρατούν αποστάσεις τουλάχιστον 20 μέτρων ο ένας από την πιανόλα και η έτερη από κάθετι που θυμίζει μικρόφωνο, αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα τραγούδι το οποίο θα παιζόταν ταυτόχρονα σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στις 10/10 και ώρα 10 το πρωϊ! Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά το ίδιο promotion είχε γίνει και το 2006 με την "Προφητεία", όπου προβλήθηκε στις 06/06/06 με πρωταγωνιστή τον Αντίχριστο! Κουβεντιάζουμε δηλαδή για την επιτομή του δαιμόνιου μάρκετινγκ!
Την ίδια μέρα, πέτυχα σ' έναν σταθμό έναν παρουσιαστή που προλόγιζε το κομμάτι - γιατί τέτοιο λαχείο δεν μας τυχαίνει κάθε τετραετία. Και αρχίζει το κομμάτι. Και λέω στην Πωλινίτσα: "Ευτυχώς, μπερδεύτηκε το playlist και βάλανε το Clocks των Coldplay". Αντί όμως ν' ακούσουμε τον Chris Martin ακούσαμε την Despina σε μια ανεκδιήγητη παρλάτα. Δεν δώσαμε και πολύ σημασία καθώς παρθενογένεση δεν υπάρχει/ έμπνευση δεν υπάρχει/ τσίπα δεν υπάρχει, πάλι καλά που υπάρχουν ωτασπίδες.
Σήμερα λοιπόν πληροφορήθηκα πως ο αγαπημένος παρουσιαστής του Mad, Guy, στην καθημερινή εκπομπή του "Ninja Tv", έθιξε ακριβώς το ίδιο θέμα προβάλλοντας ένα βίντεο με τα δύο τραγούδια και την εξόφθαλμη ομοιότητα τους. Η εκπομπή - απ' ό,τι έμαθα - κόπηκε!

Αν η εκπομπή κόπηκε αληθινά γι' αυτό τον λόγο, αυτός που πήρε την απόφαση πρέπει να είναι είτε κουφός (αλλιώς δεν εξηγείται το ότι δεν κατάλαβε τις ξαπατικωμένες παρτιτούρες), είτε ο ίδιος ο Φοίβος (που πιστεύει πως κατά καιρούς τον έχουν αντιγράψει οι Faithless, o 50Cent, τώρα και οι Coldplay). Εκτός βέβαια και αν πρόκειται για μια απλή περίπτωση ηλιθιότητας (εδώ δεν υπάρχουν επιχειρήματα). Το ανησυχητικό δεν είναι ότι ο Guy εξέφρασε μια γνώμη του αλλά έκανε μια παρατήρηση που αν ζεις στη Γη τα τελευταία χρόνια κάπου θα έχεις ακούσει το Clocks. To ακόμα πιο ανησυχητικό είναι πως αυτό συνέβη στο Mad! Στο κανάλι της μουσικής η οποία, ως γνωστόν μαζί με την αγάπη, δεν γνωρίζει σύνορα και περιορισμούς. Απ' όσο φαίνεται τελικά, μαζί με τη μουσική και την αγάπη, σύνορα δεν γνωρίζει και η λογοκρισία (ή τα δισκογραφικά συμφέροντα, το ίδιο είναι). Το μόνο που έχει όρια είναι η γνώμη του Guy! Kαι η νοημούνη μας!



Διατηρώ πάντα μια ελπίδα πως όλα αυτά είναι μια κακόγουστη ράδιο-αρβίλα!

35 σχόλια:

Patrick είπε...

Απορώ τί λέγεται όταν τα παρουσιάζει στη Despina Vandi.
Διάλογος:
-Despina:Πωπω,τι πρωτότυπο!Τι έμπνευση είναι αυτή,ρε Φοίβε!
-Φοίβος:Άσε,τι έγραψα πάλι ο π...απάς!
-Despina:Καλά,μιλάμε είσαι και πολύ ταλέντο.
-Φοίβος:Είμαι ,ρε γαμώτο.Και το αποτέλεσμα της πλαστικής σου Δεσποινάκι είναι φυσικότατο...Φτού μη σε ματιάσω...

so-de-lovely είπε...

Εγω λεω να διοργανωσουμε blog-o-μερα BRING GUY BACK TO MAD με banner-ακια , πορειες εξω απο το MAD ,all night long καθιστικες διαμαρτυριες ή τουλαχιστον να στειλουμε ενα ωραιο email στο διδυμο της συφορας και να ζηταμε το σχολιακι τους, ή τουλαχιστον ενα ωραιο μηνυματακι στο mediablog kai sto press-gr.
Ayta.
Κατα τα αλλα
"GUY ZEIS ESY MAS ODHGEIS!"

gay super hero είπε...

Δεν ξέρω τι με σοκάρει περισσότερο: ότι ο Φοίβος έκλεψε στεγνά ένα πασίγνωστο ξένο κομμάτι (τώρα που το σκέφτομαι αυτό δεν με σοκάρει καθόλου) ή ότι το μόγγολο του Mad έχει θαυμαστές - οι οποίοι μάλιστα τον αποκαλούν και "αγαπημένο παρουσιαστή". Εμένα αυτό με άφησε με ανοιχτό το στόμα :-)

Ανώνυμος είπε...

auto to paidi milaei etsi kai ektos kameras ?

Ανώνυμος είπε...

αν και ο κουρής τα έχει τα κολητηλίκια του με την GO(l)D despo, δεν νομίζω να σούταραν τον ΓΚΥ για αυτό.
μπορεί να την έκανε, τον είδα με φωτη μαρια.
διαφορετικά τι να πω, είναι εντελώς άκυρο αφου όλοι ξέρουμε πως γράφουν όλοι αυτοί, μισοκλεμμένα είναι όλα΄, ο πρώτος είναι ο γκυ που το λέι. πολύ κουλό.

nanakos είπε...

GaySuperHero, πολύ με στεναχωρείς!! Οκ, στην αρχή σε ξενίζει λιγάκι αλλά μόλις συνειδητοποιήσεις πως τίποτε απ' όσα κάνει δεν είναι μια μανιέρα αλλά ο φυσιολογικός του τρόπος, τότε είναι εξαιρετικά συμπαθής, ειλικρινής και αληθινά αστείος!

ΑΜΣΜΜ, απ'όσο ξέρω του δήλωσαν πως αν θέλει να παραμείνει στο δυναμικό του καναλιού, θα πρέπει να αρκεστεί σε μια απλή εκπομπή χωρίς πολλά σχόλια, με περισσότερη μουσική.

Alexandros είπε...

Νανάκο είναι σίγουρο ότι ο Φοίβος χρησιμοποίησε το sample αυτού του τραγουδιού, χωρίς να πληρώσει δικαιώματα στους Coldplay;

Δεν μ' αρέσει ούτε ο Φοίβος ούτε η Βανδή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τους θεωρώ ηλίθιους... κάθε άλλο... πανέξυπνοι είναι...

Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση όλη αυτή η συζήτηση για αντιγραφή.

Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο και το μάθουν οι Coldplay, θα γελάσει μέχρι και "το παρδαλό κατσίκι"!

Equilibrium είπε...

Coldplay VS Foivos ft. Despoina

Μα πέφτω από τα σύννεφα... Ο Φοίβος να αντιγράφει ξένω κομμάτι? Λες και το "Υποφέρω" με το οποίο έκανε το μεγάλο μπαμ η Δέσποινα δεν θύμιζε Faithless -Insomnia?...

ΥΓ. (για ΓΚΥ) Βρίσκω πολύ σέξυ την προφορά του! κανείς με παρόμοια, παρακαλώ να περάσει από εδώ...!

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λες αγαπητέ Equi, μόνο που το Υποφέρω δε θύμιζε απλώς Insomnia, ΗΤΑΝ το Insomnia με ενοχλητικές τσιρίδες ενδιάμεσα. Ομοίως και αυτό το κατασκεύασμα μόνο ως διασκευή μπορεί να δικαιολογηθεί. Αλήθεια, αυτή η γυναίκα όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο φάλτσα ή εγώ με τα χρόνια χάνω την υπομονή μου;

Ανώνυμος είπε...

"...Despina Vandi το γένος Μάϊκλ Τζάκσον circa 2002"

Από το μεσημέρι, γελάω ακόμα!!

Vote 4 Guy!

nanakos είπε...

Aλέξανδρε,

"είναι σίγουρο ότι ο Φοίβος χρησιμοποίησε το sample αυτού του τραγουδιού, χωρίς να πληρώσει δικαιώματα στους Coldplay;"

εδώ δεν πληρώνει τον Καρβέλα, θα πληρώσει τους Coldplay?! Aν όμως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, θα ζητήσω δημόσια συγνώμη και θα αγοράσω ΟΛΟΥΣ τους δίσκους του Φοίβου. Ακόμα και με τον Άγγελο Διονυσίου!

"Vote 4 Guy" που λέει κι ο Παύλος!

Ανώνυμος είπε...

Radio Ar-villa 99,2!




Xaxa




perna gia mia episke(|)h apo to www.eimai-eleos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

το διάβαζα και αλλού νομίζοντας ότι πρόκειται για πλάκα. στο mad είναι τρομεροί ξεφτίλες αν όντως τον έδιωξαν. μπράβο στο Φοίβο με το καλό να διασκευάσει και Bohemian Rapsody των Queen

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά νομίζω είστε λίγο υπερβολικοί,
δεν είμαι φαν της Βανδή, αλλά μπροστά σε άλλα ελληνικά τραγούδια το συγκεκριμένο είναι όαση.ΟΚ ασφαλώς και το μοτίβο του τραγουδιού είναι κλεμμένο, όμως μετά το clocks πολλοί ήταν και οι ξένοι παραγωγοί με παρόμοιες μελωδίες(ή καλύτερα ενορχηστρώσεις).
Αν το mad έκοψε αυτή την εκπομπή τότε λυπάμαι που ακόμη και ένα μουσικό κανάλι αυτολογοκρίνεται.Όμως λυπάμαι περισσότερο που ο συγκεκριμένος παρουσιαστής (όσο κι αν είναι συμπαθής) έχει εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση, καθώς θεωρώ πως του λείπει ένα βασικό προσόν : σωστά ελληνικά . Αναρωτιέμαι δεν υπήρχαν άτομα με αριστη χρήση της ελληνικής και ταλέντο στην παρουσίαση?
αυτά...μη πέσετε να με φάτε ε...:) απλά είπα να γράψω κάτι

Ανώνυμος είπε...

"άριστη γνώση" sorry

nanakos είπε...

Ανώνυμε, δεν τρώμε ανθρώπους!!! :-)

Έχεις δίκιο για τα ελληνικά αλλά σκέψου ότι ο Γκυ δεν μεγάλωσε στην Ελλάδα και ο τηλεθεατής το ξέρει. Σκέψου τώρα όλους τους υπόλοιπους παρουσιαστές και τί διάολο έχουν ακούσει τα αυτάκια μας! Τουλάχιστον, είναι ιδιαίτερος! :-)

kanataki είπε...

αγαπητέ νανάκε
δεν είναι δυνατόν το mad secret consert να φιλοξενεί ολόκληρη δέσποινα βανδή και μετά, τον παρουσιαστή που λέει ότι το τραγούδι είναι ξεπατίκωμα

υγ μα επιτέλους ΔΕΝ το καταλαβαίνεις???

η απορημένη



υγ πάει , σκληρυνε και η καρδιά του Ανδρέα (Κουρή)...

Ανώνυμος είπε...

νανάκο μου, το θέμα δεν είναι αν κάποιοσ απολύθηκε από τη δουλειά του ή η αντιγραφή ενόσ τραγουδιού. ούτε αν ο παρουσιαστησ είναι ιδιαίτεριοσ ή καλόσ ή κακόσ. το θέμα είναι ότι ασχολούμαστε με αυτό και δεν κοιτάμε ότι στην Ελλάδα του 2007 έχουμε ακόμα λογοκρισία. και το χειρότερο είναι ότι δεν κάνουμε τίποτα γι αυτό. κανένασ από μασ δεν έπιασε το τηλέφωνο ή το μαιλ του για να παραπονεθεί στο mad tv για την λογοκρισία που δέχετε μία εκπομπή ή μία άποψη, ασχέτουσ του κόστουσ.
η ουσία των πραγμάτων είναι πάνω από τισ δικέσ μασ επιθυμίεσ και σκέψεισ.
το κοινώ συμφέρων είναι πάνω από τέτοιου είδουσ φασιστικά καθεστότα. και αυτό, τουλάχιστον για μένα, είναι το ζητούμενο. πωσ δηλαδή να σταματίσουμε τη μάστιγα αυτή.
βασίλης

Katerina είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧ ε τους μαλάκες! Μα τι γελοίοι, νομίζουν ότι ο κόσμος είναι εντελώς ηλίθιος;

Μαρκησία του Ο. είπε...

Τουλάχιστον ο Γκι έχει μια δικαιολογία για το ότι δεν μιλάει καλά τα ελληνικά. Δεν μεγάλωσε εδώ.
Οι άλλες παρουσιάστριες του καναλιού, τι δικαιολογία έχουν; ότι δεν έβγαλαν το δημοτικο;
ξερω ότι ξεφεύγω από το θέμα, αλλα τις μισές αν όχι όλες δεν τις αντέχω. Μου φαίνονται τραγικά δυσλεκτικές για να μην πω ηλίθιες!

Όσο για τον Γκι, απλώς ήταν ο άμαχος πληθυσμός στον πόλεμο της βλακείας. Και ως γνωστόν, η βλακεία είναι αήττητη...

nanakos είπε...

Βασίλη, απ' όσο ξέρω υπάρχει πολύς κόσμος που διαμαρτυρήθηκε στο κανάλι, τουλάχιστον μέσω μέηλ. Και το ζητούμενο δεν ήταν η συμπάθεια στο πρόσωπο του παρουσιαστή αλλά και η απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στο λόγο και την άποψη του.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε ό,τι έγραψες απλά εγώ έκανα το λάθος και δεν το ανέφερα πουθενά.

greekgaylolita είπε...

Δια-σταυρωμενες π(λ)ηγες αναφερουν πως στην επι(α)κρατεια του Mad και της Heaven οι Αρχιερεις των Δημοσιων (σ)χεσεων και επιφανεις εκτροφεις/βιογραφοι/αμπιγιεζ/των λαικοποπ Karaγκουνων μας και comme il faut yesmen των χρεοκοπημενων δισκογραφικων,Θεμης Γεωργαντας και Γερασι-Μακης Πουνεντης ,υστερα απο τα πολλαπλα εγκεφαλικα και την αναρρωση απο την συναντηση τους με την υποψια αυτου που θα ονομαζαμε γνωμη,κριτικη,αποψη,αξιωσαν ως αλλες Σαλωμες την κεφαλη του Guy επι πινακι,ελεγχονται ως (αν)ακριβεις.(Μαρκησια μου και Nanako συμφωνω,στην Ελλαδα οι δημοσιες σχεσεις-οπως και η βλακεια-ειναι αηττητες;-)

Alexandros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Alexandros είπε...

Ε, τότε τι περιμένετε... το πιο απλό είναι να στείλει κάποιος το "Θέλω" με e-mail στους Coldplay και να γίνει γνωστό αν πρόκειται πράγματι γι' αντιγραφή ή για συμφωνημένη χρήση του τραγουδιού τους.

Σε περίπτωση που συμβαίνει το πρώτο ο Guy θα δικαιωθεί.

patsiouri είπε...

Μόλις το είδα και στον prezatv, η δική μου άποψη πως πρόκειται για τις γνωστές μαλακίες και καλά μου επιθετικό μάρκετινγκ του Κουρή...

Ανώνυμος είπε...

eiste gia ena organomeno google bombing sto madtv ?ξεφτίλες

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Η ειδηση δεν αποτελει ραδιο αρβιλα...Μεταδοθηκε και απο τον Best Radio χθες το πρωι...

Ανώνυμος είπε...

Nanako mou, dyo meres meta to post sou kai i blogosfaira gemise apo anafores ston Guy kai to 8ema tou. Mpravo sou, elpizw na ginei kati! An oxi sti douleia tou Guy toulaxiston stin antimetwpisi mas!

Givrgos Santorinaios

Ανώνυμος είπε...

des edo ιδέα
kai edo ιδέα
kai
edo http://madness-gr.blogspot.com/2007/10/google-bomb-mad-tv-freedom-of-speech.html
opios thelei symetexei

Μεγαλοκοπέλα είπε...

Σε μια χώρα γεμάτη κλέφτες σε κάθε τομέα (πολιτικοί, ταξιτζήδες, μαγαζάτορες, εστιάτορες, εφοριακοί, τραπεζικοί...) θεωρώ τουλάχιστον υποκριτικό να ξαφνιάζονται τα... κλεφτόπουλα στη διαπίστωση ότι κλέβουν ΚΑΙ οι... μουσικοί.
Γιατί δηλαδή θα έπρεπε να διαφέρουν;

Alex A. είπε...

Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε ακόμα με δημιουργικά νεκρούς πλέον "καλλιτέχνες"; Δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε;

Αν είχε στοιχειώδεις μουσικές γνώσεις η Δέσποινα, λίγο παραπάνω ταλέντο και λίγη παραπάνω μαγκιά θα μπορούσε να επιλέξει κάτι καλύτερο. Δυστυχώς δεν τα διαθέτει, ή εν πάση περιπτώσει όχι σε επαρκείς ποσότητες...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εγώ πάλι νομίζω πως ο Guy ήθελε να φύγει γιατί εαν παρακολουθούσατε συχνά δν προλόγιζε τόσο πολύ αυτά που έδειχνε και επίσης είναι προφανές από το videaki ότι ήξερε τι θα επακολουθούσε... Respect πάντως

Neilys είπε...

Mr Nanakos akouste kai to the speed of sound twn cold play nomizw miazei polu perissotero stin eisagwgi tou , kai to psaxnw sti nyxta tou giwrgou giannia pou einai idio kai aparalaxtw. Imoun amerimnos se taxi otan to akousa apo to radiofwno tou ant1 gia prwti fora kai prospathousa na katalavw poio tragoudi eixe prwto klepsei o foivos , sta epomena 5 seconds thimitika 2

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να έχεις υπερβολικά χαμηλό δείκτη νοημοσύνης για να μην καταλαμβαίνεις τι συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει είναι πως ο Φοιβος απλά εκμεταλλέυεται αυτό που κάνουν οι άλλοι. Ίσως αν είσουν έξυπνος να έκανες το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

色情網站,史萊姆好玩遊戲,視訊聊天,免費A片,視訊美女,正妹,080聊天室,色情網站,plus,正妹,視訊美女,成人圖片,成人小說,遊戲基地,愛情公寓,ut聊天室,視訊聊天,成人光碟,A漫,愛情小說,中部人聊天室,免費影片,情色,85cc免費影城,成人圖片,情色a片,伊莉,免費視訊,台灣論壇,小遊戲區,伊莉,性愛,好玩遊戲區,手機遊戲,聊天室,豆豆聊天室,性愛,色色網,視訊聊天,成人文章,中部人聊天室,小遊戲,玩美女人,A漫,kk俱樂部,美女寫真,aio交友愛情館,成人貼圖,同志色教館,同志色教館,ut聊天室,成人圖片區,情色論壇,080視訊聊天室,aio交友愛情館,遊戲,微風論壇,性愛,aio,色情漫畫