Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2006

Γλωσσάρι μπερδεμένων ανδρών: Imaginary Girlfriend

Για πολλούς άνδρες είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχτούν τη σεξουαλικότητα τους - για τις γυναίκες δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό γιατί όπως και να'χει, η γυναίκα που παίζει στη κατηγορία των 85 κιλών χωρίς ζώνη για την κοίλη σε έχει πιο πολύ του χεριού της.


Το θέμα μας είναι οι άνδρες. Δυστυχώς τους είναι ακόμα δυσκολότερο στην ερώτηση "έχεις κάποιο δεσμό;" να τραγανίσουν το μπριτζολάκι τους και να πουν "τσου!". Ή απλά να το βουλώσουν! Εκείνο είναι το κομβικό σημείο στη ζωή ενός άνδρα που αποκτά τη λεγόμενη "imaginary girlfriend" με κωδικό όνομα, η κοπέλα μου!


Συνήθως στην imaginary girlfriend προβάλλονται όλοι οι κρυφοί πόθοι του ομιλούντος. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
"Η κοπέλα μου" -ανεξαρτήτως από το ποιός μιλάει - είναι κάπου ανάμεσα στα 20 και 28 αυστηρά.


99,99% σπουδάζει στην Αγγλία και μάλιστα στο Λονδίνο. Φυσικά αν ποτέ σας ξεβράσει ο Τάμεσης στη πρωτεύουσα και ζητήσετε να την δείτε, 400% θα λείπει. Οι τρεις συνηθέστεροι προορισμοί είναι: shooting στη Νέα Υόρκη, Σκωτία και Άμστερνταμ.



Επειδή δε, οι περισσότεροι στερούνται και φαντασίας βάζουν την imaginary girlfriend να σπουδάζει κάτι εξαιρετικά βαρετό όπως οικονομικά ή ναυτιλιακά.



Οι imaginary girlfriends κατά κανόνα είναι πανέμορφες,


δυναμικές,


πολιτιστικά ενημερωμένες.



Η σχέση με το αγόρι τους συνήθως είναι σοβαρή και θα καταλήξει στο γάμο με το πέρας των σπουδών δηλαδή at the end of time!



Στη πορεία, ο φίλος σας θα σας αποκαλύψει πως έχουν προβλήματα στη σχέση, η οποία τώρα που το ξανασκέφτεται είναι μάλλον αδιέξοδη παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του. Κι αυτό γιατί η κοπέλα είναι καριερίστα (και του ζητάει να μετακομίσει στην Αλβιόνα), αντιπαθητικιά κι άσπλαχνη.



Η κοπέλα έρχεται σπάνια στην Ελλάδα και όταν γίνεται αυτό, περνά ανεξήγητα πολύ χρόνο σε ανεξήγητα μεγάλες και μοναχικές βόλτες με τον σκύλο της.


Ο φίλος μας πολύ σπάνια χωρίζει άμεσα την imaginary girlfriend. Θα το κάνει μόνο όταν σας εμπιστευτεί απόλυτα και είναι έτοιμος να σας πετάξει τη βόμβα (κατ' εκείνον).


Μέχρι να γίνει αυτό, αν είστε λίγο προσεκτικοί, θα παρατηρήσετε πως έχει αφύσικα πολλά και ιδιάιτερα εκκεντρικά, για τον χαρακτήρα του, ξαδέρφια.

17 σχόλια:

greekgaylolita είπε...

Όχι.Ναι.Ένα δίκιο το έχεις:)

twocows είπε...

είδες κι εσύ το επεισόδιο του Lost εχθές; Μάλλον όχι, απλός ένας τύπος φανταζόταν ότι τα είχε με μια κοπελιά απο τα ροζ τηλεφωνα. Και έλεγε σε όλους ότι τα είχε μαζί της (δεν έλεγε τι δουλειά κάνει ή ότι δεν έχουν βγει ουτε μια φορά εξω). Κάποια στιγμή όπως ήταν στο τηλέφωνο μαζί της κι αντί για phone σε3, της έλεγε τα εσωψυχά του, της είπε να κάνουν ταξίδι μαζί και αυτή φυσικά του είπε να πάει σε κανένα ψυχολόγο.

twocows είπε...

Α ο τύπος δυστυχώς ήταν ανάπηρος :(

Ανώνυμος είπε...

LOL! ΠΟΛΥ εύστοχο post! Και νομίζω πως όλοι καταλάβαμε σε ποιον αναφέρεσαι... Που και να μην αναφέρεσαι δηλαδή εμάς εκεί μας πάει το μυαλό!

;-)

nanakos είπε...

Μiss Jackson, δεν ξέρω τι υποθέτεις ή ποιόν σκέφτηκες. Ως φαινόμενο το γράφω γιατί κάποια στιγμή κι εγώ ακόμα το είχα κάνει :-)

so-de-lovely είπε...

θα ηθελα εδω να συμπληρωσω οτι τα ξαδερφια αυτα, κατα κανονα αγορια το πολυ μεχρι 25 ετων, ειναι απο διαφορετικες οικογενειες και δεν γνωριζονται μεταξυ τους. Επισης ο ηρωας μας θα κανει ο,τιδηποτε για να τα συναντησει επειγοντως, δια αυστηρα οικογενειακους λογους, ακομα και στο Λαυριο 4 η ωρα τα χαραματα με -4 βαθμους...

Neilys είπε...

xaxaxa mou thumizei tis sxeseis pou exoun ta paidia sta 13 tous , kai anakoinwnoun stous summathites tous. Mia ksanthia kopela ,gurw sta 15, omorfi , psili kai fusika menei makria! :P

snikolas είπε...

Νανάκο έγραψες πάλι… LOL. Η photos με την wonder woman και την Britney ξεκαρδιστικές.

ci είπε...

Μου θύμισες ένα βιβλίο σχετικά με τους φανταστικούς φίλους τώρα!
Λίγο θλιβερό αλλά πολύ συγκινητικό:)

alienlover είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
alienlover είπε...

άλλες παρόμοιες φώτο του Μπραντ σου βρίσκονται; :Ρ:Ρ:Ρ

nanakos είπε...

Snowflake, υπάρχει και το "An imaginary girlfriend" του John Irving, όχι ιδιάιτερα χαρούμενα, όχι ιδιαίτερα καλό. (σ.σ. Να τον χαίρεσαι!! :-)

DeLovelitsa, πάλι καλά που σταμάτησες και δεν είπες ότι κρύβονται και πίσω από τους θάμνους για να 'συζητήσουν'.

Αlien, το 1995 είχε αγοράσει για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου -εν γνώσει μου- τους αγγλικούς "gay times" και τους είχα κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο στον Ρίτσαρντ γι' αυτή τη φωτογραφία. Δυστυχώς, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη.

2cows, ήμουν τόσο κουρασμένος που χρειάστηκε να κοιμηθώ 2,5 ώρες για να καταλάβω τι σχέση είχε το σχόλιο σας με το κείμενο LoL

G.G.L., Τζώρτζη & Νικολάκι :-))))

Γιουτζίν είπε...

Νανάκε,
χα χα χα:)
είσαι ο φανταστικός μπλόγκερ

Μπονζούρ

Λαμπρούκος είπε...

Δηλαδή εγώ αν πω τώρα ότι η δικιά μου σπουδάζει στην Ιταλία Αρχιτεκτονική δεν θα είναι ξεκάρφωμα?

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ, όλοι λίγο πολύ το έχουμε κάνει ή μας έχει τύχει κάποιος με φανταστική γκόμενα, το θέμα είναι πως τον αντιμετωπίζουμε: α) τον στέλνουμε απευθείας σε ψυχίατρο, β) τον ακούμε υπομονετικά χτυπώντας του που και που συμπονετικά τον ώμο ή γ)του λέμε get a life και να πάει να κουρεύεται? Ιδού η απορία

Idάκι είπε...

Άπαιχτο!!! Ειδικά η φωτό της Αλέξις - και το όλο ψυχολογικό προφίλ ;)

billzouk είπε...

Εισαι θεος! Ελιωσα στο γελιο!