Δευτέρα, Μαρτίου 13, 2006

Νο 7


A new beginning.
Σε λίγες ώρες ξεκινά μια υπέροχη εβδομάδα. Όσο διαβάζετε αυτές τις γραμμές, αυτές οι καταπληκτικές 7 μέρες έχουν ήδη ξεκινήσει. 7 οι μέρες της, 7 και ο δυνατότερος αριθμός στο κόσμο της μαγείας. Σας προσκαλώ να περάσουμε μια αληθινά ανοιξιάτικη εβδομάδα: λίγο ο ήλιος, λίγο μια βόλτα, λίγο τα παγωτά ό,τι και όπως μπορεί ο καθένας. Θα πέσω για ύπνο και θα ξυπνώ με τη βεβαιότητα πως τίποτε στραβό δεν συμβαίνει και κανένας δεν ξέχασε να φορέσει το γλυκύτερο χαμόγελο του.
Retain eye contact.
Aυτές τις μέρες θα έχουμε όλοι αδιέξοδα, υποχρεώσεις, προβλήματα, δουλειά, μια έκλειψη κλπ κλπ. Προτείνω από τώρα τη μεγαλύτερη σκοτούρα της εβδομάδας: "ποιό τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision?!" Πως θα ήταν οι ζωές μας αν αυτό ήταν το μεγαλύτερο μας πρόβλημα; Και μην αρχίσετε ανοησίες "άλλη έννοια δεν είχαμε / ποιός χέστηκε κλπ κλπ". Ξέρετε πολύ καλά τι θέλω να πω. Kαι όσοι κάνετε τους ανήξερους ρωτήστε το διπλανό σας, τα σκονάκια επιτρέπονται!
Αυτή την εβδομάδα θέλω να κοιτάξω τον ήλιο και ν' αναπνεύσω φως. Και θέλω παρέα.
Σας στέλνω το πιο ανοιξιάτικο φιλί μου, το πιο διακριτικό χασμουρητό μου κι ένα μοναδικά γαλανό τραγούδι για να ξεκινήσετε χαμογελώντας: Flying - Nice little penguins

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω σε παιζω.

Katerina ante portas είπε...

Oυ Ου -που λέει και το άσμα- μπαίνω στη σειρά για το παιχνίδι του επτά!

Μαγικός αριθμός! Ξέρεις κάπου είχα διαβάσει ότι μεγαλώνουμε και αλλάζουμε (ωριμάζουμε) στη φάση του επτά. Γι αυτό παλιά ενηλικιωνόμαστε στα 21 π.χ.! ;)
-Λέμε για παράδειγμα δεν έχει αλλάξει καθόλου αυτός! (Είναι γιατί τρέχει η επτάδα, 5Χ7, 6Χ7, 7Χ7, κλπ) Ή το αντίθετο, πως έγινε αυτός (άλλαξε "επτάδα" φαίνεται)! :)
-Προσωπικά λέω να κρατήσω τη βελόνα κολλημένη στην ..πέμπτη επτάδα, αλλά, φεύ, τρέχει η άτιμη!

Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! :D

Λαμπρούκος είπε...

Αμάν βρε Νανάκο, μπορείς σε παρακαλώ να μη στέλνεις χασμουρητά;

Ξεμασελιάστηκα ο γελοίος...

so-de-lovely είπε...

"...καποιος γιορταζει μα το βρήκα, είσαι συ ..."

alienlover είπε...

Ό,τι και να με βασανίζει, το σβήνουν οι λέξεις σου! Ευχαριστώω και καλή εβδομάδα! Γεμάτη ήλιο και χαμόγελα!!

Xilaren είπε...

Αχ, βρε Νανάκο,

χαράς στο κουράγιο σου!

Να είσαι καλά και ευχαριστώ για την προσπάθεια

Provato είπε...

είσαι πολύ τρυφέριος τελικά!

καλή βδομάδα παλι curry!

μπε μπεε

Unknown είπε...

με κόλλησες με το χασμουρητό σου πώπω άρχισε και αυτή η βδομάδα και βλέπω με τα καλύτερα... ;)

Ανώνυμος είπε...

Οι 7άδες είναι και μαγικές και πονηρές, θέλουν τον τρόπο τους για να λειτουργήσουν, όσο για την αίσθηση του κειμένου εμένα μου φέρνει στο νου για ένα ανεξήγητο λόγο την μυρωδιά από κουλουράκια με κανέλα, ότι το καλύτερο για όλους