Πέμπτη, Απριλίου 03, 2008

Μιά πολύ κακή μέρα για τον Elvis


Σήμερα ξημέρωσε βροχή στον τάφο του Έλβις (του Πρίσλεϋ!). H Mariah τραγουδώντας "Touch my body" και κάνοντας ένα θεσπέσιο πλονζόν πήδηξε από την 15 θέση του Billboard Hot 100 στην πρώτη. Αυτό σημαίνει πως τα συνολικά Νο 1 της έφτασαν τα 18 ενώ ο Έλβις ακολουθεί με 17. Της μένουν μόνο οι Beatles, με 20 συνολικά Νο 1 τραγούδια στον κατάλογο, αλλά, μικρή είναι ακόμα έχει δρόμο μπροστά της (το ίδιο και ο πλαστικός της)!
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο βασιλιάς δέχτηκε και δεύτερο χτύπημα όταν η Madonna με το (super eeeww!) 4 minutes πέταξε από την 68η στην 3η θέση φτάνοντας τα, συνολικά, 37 top 10 hits έναντι 36 του Έλβις.
Φυσικά όλα αυτά μπορεί και να μην έχουν απολύτως καμία σημασία γιατί έγκυρες πληροφορίες θέλουν τον Έλβις όχι μόνο ζωντανό αλλά και να τρώει double bacon cheese σε απόκεντρο Wendy's του Μασατσούτσετς αγκαλιά μ' ένα μπαούλο παρτιτούρες.

υγ Είμαι βέβαιος πως ο Wrong Guy θα δαιμονιστεί που αναφέρω πάλι τη Μαράγια αλλά - in my defence- της έχω αδυναμία γιατί είχε σώσει τον φίλο μου, τον Ρίτσαρντ, από αυτοκτονία. Δηλαδή όχι η ίδια αλλά ένα τραγούδι της. Γιατί ο Ρίτσαρντ ήταν μικρός (24) και γκέϊ και δεν ήξερε πώς να το πει στη νονά του και ήθελε να χαπακωθεί. Τελικά όμως άκουσε τη Μαράγια την ώρα που ήταν κουκουλωμένος στο κρεββατάκι του και βρήκε το θάρρος να τα πει όλα στη νονά του. Μετά δεν ξέρω τί έγινε, δεν τον ξαναείδα.

10 σχόλια:

patsiouri είπε...

Στείλε μέηλ στο μικρό Αλέξανδρο να γράψει γράμμα και για τον Έλβις! Δε μπορεί, όλο και κάτι θα του'χει πει η μαμά του...

Ανώνυμος είπε...

Στο site του Billboard Hot 100 εμφανίζεται ακόμα η Leona Lewis πρώτη??????

και η Madonna 68η...

υγ Αυτή η γυναίκα από το πείσμα της να κάνει καριέρα στην Αμερική που την σνομπάρουν γενικώς έβγαλε κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τις μέχρι τώρα δουλειές της. Ας ελπίσουμε ότι το υπόλοιπο album θα είναι καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Ok είδα τελικά το σχετικό article στο site του Billboard σχετικά με τις νέες θέσεις.

Το προηγούμενο post με έχει αποσυντονίσει....και μη χειρότερα...

nanakos είπε...

Χρήστο, ο κατάλογος ανανεώνεται γύρω στη 1 με 2 το μεσημέρι. Κι εγώ τα χαρμόσυνα τα διάβασα από σχετικό άρθρο που βγήκε σήμερα το πρωί.

Πατσιούρι, είσαι αληθινή πηγή έμπνευσης!!

Ανώνυμος είπε...

Σε σας μιλώ δισκογραφικες!
Που έχετε καταντήσει τη μουσική εμπόριο και πλαστικοποιημένες ντίβες σαν τη Μ. Κάρεϊ καταβαραθρώνουν τον Έλβις της εποχής της αθωότητας. Εμείς οι νέοι του 20ού αιώνα (sic) δεν πρέπει να ανεχόμαστε την προσβολή αυτή στον αθώο ψυχισμό μας.

nanakos είπε...

Tί ακούει η καυμένη η Μαράια!

tsok είπε...

Το γεγονός ότι έσωσε γκοτζαμάν 24χρονο παλουκάρι σαν τα κρύα τα νερά δεν της το αναγνωρίζει κανένας? Ο Έλβις αντί να σώσει κόσμο, πήρε και κανά δυο μαζί του (φευγάτες, το παραδεχόμαι) όταν "εγκατέλειψε" (wink-wink!) το μάταιο τούτο τον κόσμο.

An-Lu είπε...

I am impressed!

Wrong Guy είπε...

Αρχικά θα καταγγείλω τις επανειλημμένες προσπάθειες σου να συνδέσεις το όνομα μου με την εν λόγω αοιδό.

Κατά δευτέροις,ποιος είναι ο Έλβις για να μας περάσει;είχε αυτός υποφέρει από την πλάτη του λόγω των υπερτροφικών βυζιών;η τέχνη θέλει θυσίες αγάπη μου.

Τέλος,είχα σκοπό να κάνω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο ποστ σήμερα,μου το έκλεψες!

υγ.ποιο τραγούδι άκουσε ο Ρίτσαρντ;Βάζω στοίχημα το Hero!

nanakos είπε...

Wrong Guy, εννοείται πως κερδίζεις το στοίχημα! Απά δεν το έβαλα γιατί θα έπρεπε να κάνω και λίνκ -για να μάθει ο κόσμος ποιό τραγούδι σώζει ζωές- και θεώρησα πως σε μία εβδομάδα 3 Μαράγια λίνκς θα ήταν πάρα πολλά!