Πέμπτη, Απριλίου 17, 2008

Ποιά είσαι επιτέλους... Άννα Γούλα?

H νέα σαρωτική φωνή της επαρχίας! Η γυναίκα που στρίμωξε την ελληνική μουσική πραγματικότητα στις Συμπληγάδες του (λίγο πιο) μεταμοντέρνου. Η Άννα Γούλα είναι εδώ και είναι άρρωστη.

Το νέο όνομα στο νυχτερινό στερέωμα. Η εκρηκτική γόμωση που υπόσχεται ν' ανατινάξει το βαρόμετρο της διασκέδασης και να συγκλονίσει τα μεθυσμένα σας χαράματα. Η Άννα Γούλα είναι εδώ και τα πίνει όλα.


Άννα Γούλα: ο μύθος πίσω από τη γυναίκα. Η γυναίκα πίσω από το καλσόν. Το καλσόν πέρα απ' το σανσόν. Άννα Γούλα: η περήφανη ελληνίδα στις επάλξεις της μάχιμης δισκογραφίας φορώντας πάντα γαλάζιο & λευκό (σουτιέν).


Άννα Γούλα: ποτέ πριν το Κολοσσαίο δεν είχε τόσα "Ω" (το ένα και οφθαλμοφανές δηλαδή). Μην πιστέψεις πως δεν υπάρχει. Κάνε την κι εσύ φίλη σου αυτό το Πάσχα.

30 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Είσαι μεγάλος αγόρι μου, χαχαχαχα

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Τώρα αν σου πω ότι το σπίτι στο βίντεο γαλάζιο και λευκό είναι στο χωριό μου τι θα πεις μικρέ Θανούλη?

oni είπε...

Kala hdh egina melos tou group (oxi pou 8a t afhna ki ayto to Pasxa mazi me ton mikro Santikai) alla molis eida to clip tou "Ta pinw ola" kophka! TI GKOMENOI aytoi sth mpaniera! 8elw k gw! Talento h Anna Goula! Aksia!

georgethebeast είπε...

thelo ayto to cd TORA!!!!!
thelo na to akouo sta clubs pou tha vgaino
na to paizo sto taxi sinexeia!!!!
proskinao!

Tanila είπε...

Τώρα αυτό το κόνσεπτ με τα ξεκολλημένα νύχια στην τελευταία αφίσα τι είναι;

tsok είπε...

Βαρδινογιάννη???

nanakos είπε...

Pavle, θα πω ότι το χωριό σου έχει μοναδικά λοκέϊσονς και θα κάνω ένα ρεπεράζ για το επόμενο τρέηλερ των Ημερολογίων!

Τσοκ, κι εμένα με παραξένεψε λιγουλάκι αλλά μετά σκέφτηκα πως και η Gina ήταν μέχρι ενός σημείου του Αλλιμόνου και μετά ...!

Οni, νομίζω πως το να χωρέσουν 4 άτομα σε αυτή τη μπανιέρα που μοιάζει με φαρδιά λεκάνη είναι από μόνο του καλλιτεχνικό επίτευγμα!

Τανίλα, καλά που μου το θύμισες να μιλήσω με την Fevis να μου δώσει το τηλέφωνο της Τέτας για να το προωθήσω στο icon, Άννα Γούλα. Σ' ευχαριστώ πολύ!

George, αν βάλεις στο ταξί Άννα Γούλα και ανοίξεις στο φουλ τη θέρμανση θα έχεις 70% ομοιότητα και 100% την ίδια αποτελεσματικότητα με κάτι παλιούς γερμανικούς φούρνους. Hell's Taxi! Μη σου πω πως θα γίνεις και εφιαλτικό κόμικ!

Ανώνυμος είπε...

Τρομερή η Άννα Γούλα αλλά εγώ θέλω να επικεντρωθώ στον παρουσιαστή..Ρε 'σεις αυτός δεν μοιάζει με ένα σούργελο που το έπαιζε σεξολόγος στο ριάλιτι με τους παρουσιαστές;Εκείνη την εποχή όλες οι εκπομπές κουλτούρας τον είχαν παίξει αβέρτα..ελάτε τώρα..καταλάβατε ποιον λέω!!!

Ανώνυμος είπε...

Τρομερή η Άννα Γούλα αλλά εγώ θέλω να επικεντρωθώ στον παρουσιαστή..Ρε 'σεις αυτός δεν μοιάζει με ένα σούργελο που το έπαιζε σεξολόγος στο ριάλιτι με τους παρουσιαστές;Εκείνη την εποχή όλες οι εκπομπές κουλτούρας τον είχαν παίξει αβέρτα..ελάτε τώρα..καταλάβατε ποιον λέω!!!

Ανώνυμος είπε...

που τα ξετρυπώνεις ήθελα να ξερα
Άφωνη......

kangerlussuaq είπε...

Έχω φάει μεγάλο κόλλημα με την Άννα μας! Ποια (ανύπαρκτη) Νταίζη Ντούκουνα και μαλακίες!

Το Γαλάζιο και Λευκό είναι όλα τα λεφτά: μεταμοντέρνα αντιφατικό, ψαγμένο, και με φοβερά γυρίσματα, ειδικά εκεί που πάει με το μίνι και το τσεμπέρι γονατιστή στην Τήνο!!!! Είναι η φωνή του πατριωτισμού, η κραυγή για δικαιοσύνη και αλληληλεγγύη.

Φυσικά και πρέπει να γίνουμε όλοι μέλη στο group της! Σπεύσατε!

nanakos είπε...

Tralalilalom, Μπάμπης ο Σεξολόγος λέγεται ο κύριος στον οποίο αναφέρεσαι. Απ' ό,τι μου έχουν πει!

kanataki είπε...

ρε συ αυτό το ΑΝΑ-ΓΟΥΛΑ ειναι καλυτερο και απο αυτον τον ΛΟΥΚΑ-ΝΙΚΑ που τον έχετε κάνει και οδό εκεί στου Ψυρρή!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι τον Μπάμπη τον σεξολόγο εγώ τον παρακολουθούσα στενά..Λόγω όμως της περασμένης μου ηλικίας και της επερχόμενης μαλάκυνσης μου διέφευγε το όνομα!!!Φχαριστώ Νανάκο μου για την υπενθύμιση!!!Δεν μοιάζει όμως;Μα είναι ίδιος..

Ανώνυμος είπε...

Η "Αννα Γουλα" ειναι περσονα που εχει δημιουργηθει (σατιρικα) απο μια αποφοιτη της Καλων Τεχνων και ηταν το θεμα της εργασιας της!!

An-Lu είπε...

Με το δεξί στο νέο επάγγελμα Νανάκο μου! Ποιός ψινάκης και πράσιν άλογα...
Nanakos uber alles!!!!

nanakos είπε...

Ανώνυμε, υπάρχει η υπενθύμιση "Μην πιστέψεις πως δεν υπάρχει"!

Φαίη είπε...

Πρέπει να ιδρύσουμε ένα φαν κλαμπ, ένα σωματείο, ένα κάτι! Πρέπει να την μάθει όλος ο κόσμος αυτή την Άννα Γούλα!

σπρεντ δη γουορντ!(για να μη σου πω δη ντιζηζ :p)

patsiouri είπε...

Φτιαξ'της ένα facebook το οποίο θα διαχειρίζεσαι εσύ βεβαίως!
Σιγά μην έχει ιδέα τί είναι!
Θα λιώσουμε στο γέλιο!

phoinix είπε...

απλά προσκυνώ!
θέλω να κάνω πάρτυ μόνο και μόνο για να χορέψουμε με την Άννα-Γούλα!

*Νινέτα* είπε...

Απίστευτη!!Να στείλεις τις φωτο στη Λαμπίρη,στη Λόη,κάπου βρε αδερφέ!!Πες πως κάνεις πασχαλινό δώρο σε όλους εμάς που δεν την ξέραμε μέχρι τώρα!!

Manolis Vamvounis είπε...

ti koulo!

'ta pinw ola' eida (videoclip/apantisi-sok sto pio kurilato (logo sugkrisis mono) 'thelw na ta piw'

roufaei koka prin mpei sti mpaniera me dyo gkavotekna kai kalesei ton syzhgo gia tetartouza? koryfi

KitsosMitsos είπε...

Τιτανοτεράστιο αφιέρωμα.
Πού εμφανίζεται η ιέρεια να πάμε και μεις;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ!!!!!vassilis

HAL9000 είπε...

Σας διαβάζω σχεδόν από την αρχή, αλλά δεν σας έχω αφήσει ποτέ σχόλιο. Μετά από αυτό δεν αντέχω. Είστε Άρρωστος!!!(και Θεός):)

Μαρκησία του Ο. είπε...

Τα πίνω όλα, χάπια ουίσκι και κοκα κολα

πως να μην γινεις φαν!

προς ενημερωση:

"Η Χαρά Κολαΐτη είναι πολυτάλαντη νέα καλλιτέχνις, η οποία χρησιµοποιεί όλες τις γνώσεις και τα ταλέντα της (µαθήµατα χορού, τραγουδιού, σπουδές ζωγραφικής) σε ένα άρτια ενορχηστρωµένο «One Woman Show», που αποτελεί και την πτυχιακή της εργασία.
Η Χαρά επινοεί και πραγµατικά κατασκευάζει την λαϊκοπόπ τραγουδίστρια Άννα Γούλα: και µόνο µε το όνοµα που τής δίνει κάνει εξαρχής σαφή τη θέση της και την άποψή της για τη σηµερινή τηλεόραση και το lifestyle που αυτή επιβάλλει, προδιαθέτοντάς µας για σκληρή και εις βάθος σάτιρα, πέρα απ’ την πλάκα.
Η ίδια σκηνοθετεί, παίζει, τραγουδάει, σκηνογραφεί, γράφει τη µουσική και τους στίχους των τραγουδιών, και µε την πολύτιµη βοήθεια των φίλων της (εξαιρετικοί και ως ηθοποιοί) στήνει µια πολύ δυνατή παράσταση, προσεγµένη µέχρι την τελευταία λεπτοµέρεια. Ακόµα και στις αφίσες τής εν λόγω καµπάνιας έχουν δουλευτεί έξυπνα όλες οι λεπτοµέρειες. Από την απόλυτα ταιριαστή σκηνοθεσία και το ύφος τής φωτογράφησης, µέχρι την ανάλογη κιτσάτη γραµµατοσειρά.
Το «παιδί τού µόχθου», όπως αυτοαποκαλείται η Άννα Γούλα στους στίχους των τραγουδιών της, ξεδιπλώνει τη ζωή της µέσα από τα βιντεοκλίπ.

Γίνεται η λαοφιλής τραγουδίστρια µε τα στρας και τα ψηλά τακούνια της, αλλά πονάει την Ελλάδα, προσεύχεται γι’ αυτήν στην Παναγιά, τραγουδάει γι’ αυτήν µε ουίσκι και καπνό ενόσω εµείς παρακολουθούµε µε γέλιο και συγκίνηση, και µε φόντο πάντα το γαλάζιο και το λευκό τής πατρίδας κατεβαίνει µέχρι και στις εκλογές –«Vote for Anna»– χωρίς όµως ποτέ να ξεχνάει από πού ξεκίνησε –της το θυµίζουν άλλωστε κάθε µέρα τα παιδιά των φαναριών."


από το http://galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=1039

nanakos είπε...

Μαρκησία είσαι super party pooper και κανονικά θα έπρεπε να διαγράψω το σκόλιο σου αλλά δεν το κάνω γιατί σέβομαι τις χίμμαιρες σου (γαμώ?!)!

Ανώνυμος είπε...

Thank you Nanakos. It felt like surviving a month on an exclusive McDonalds diet. Where is the bucket?

kangerlussuaq είπε...

Θέλω να ρωτήσω κάτι: η ξαδέλφη Γκόλντι (Χρυσάφω) έχει μια φίλη τη Νταγιάννα, η οποία ισχυρίζεται ότι η πολυκατοικία-Παρθενώνας (βλ. βίντεο κλιπ "Γαλάζιο-Λευκό") βρίσκεται κάπου κοντά στον Ορωπό.

ΙΣΧΥΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

中部人聊天室,85cc成人片,plus論壇,微風成人區,85cc免費影片,SEX,線上遊戲,ut聊天室,好玩遊戲區,玩美女人,a片免費看,A片下載,85cc成人片,色情網站,成人遊戲,成人遊戲,情趣,維克斯論壇,嘟嘟成人網,AV,hi5,成人影片,言情小說,情色論壇,好玩遊戲區,色情影片,A片下載,性愛,嘟嘟成人網,情色論壇,免費視訊,性愛,成人漫畫,色情,遊戲區,一葉情貼圖片區,色情遊戲,免費遊戲,玩美女人,性感影片,聊天室,成人網站,性感影片,微風論壇,遊戲基地,色情遊戲,免費影片,寄情築園小遊戲,伊莉論壇,色情小說,麗的色遊戲,情色視訊,微風成人區,好玩遊戲區,情色文學,情色網,手機遊戲,情色文學,本土自拍,情色a片