Τετάρτη, Απριλίου 02, 2008

Σ' εσένα μιλάω...Ε.Τ.

Προχτές, η έγκυρη Espresso δημοσίευσε (άλλη) μία καταγγελτική επιστολή του Αλέξανδρου Ανδρικόπουλου, του 14χρονου μαθητή Γυμνασίου που πέρυσι είχε στείλει στα ΜΜΕ το –επίσης- καταγγελτικό γράμμα με τίτλο «Σε σας μιλάω, γονείς» ορμώμενος από την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ στη Βέροια.

Η χθεσινή επιστολή είχε τίτλο «Σε σένα μιλάω, Άνθιμε» και απευθυνόταν στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και όλα τα σουρεαλιστικά που έλεγε τις προάλλες για το σύμφωνο συμβίωσης και τα ζευγάρια που παντρεύονται με πολιτικό γάμο.

Το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα διαβάζοντας το γράμμα του μικρού παιδιού είναι πως κάποιος κάνει μια πολύ κακόγουστη φάρσα χρησιμοποιώντας το όνομα ενός μαθητή. Μου φαίνεται αδιανόητο πως ένα παιδί της Β’ Γυμνασίου κάθε τρεις και λίγο πιάνει το laptop του και στέλνει γράμματα από εδώ κι από εκεί γράφοντας φράσεις του τύπου «...πίσω μου σ’ εχω σατάνα/ βγήκα από το σχολείο ενθουσιασμένος που ξόρκισα το κακό/ Μεγάλε, σε πάω πολύ». Αν μου έλεγες πως όλα αυτά τα έγραψε η Βάσια Παναγοπούλου αναπαράγοντας τον ρόλο της θεούσας από το ‘Όταν οι ρόδες χορεύουν’ θα σε πίστευα. Αλλά ένα παιδί που φωτογραφίζεται με το στυλό του, μιλάει σαν understudy κατηχητικής παρωδίας και θέλει να σώσει τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του εξαποδώ, γιατί? Kάποιος παίζει με τη νοημοσύνη μας και μας θεωρεί παντελώς ηλίθιους. Γιατί, οκ, εγώ είμαι μειωμένης αντίληψης αλλά γίνεται όλοι όσοι διαβάσαμε το άρθρο να είμαστε εξίσου ανόητοι και κρετίνοι?

Και μην μου πεις πως είναι η κραυγή των νέων γιατί ξέρω πολλά 14χρονα και 15χρονα που έχουν συνείδηση, ηθική, αντίληψη και πλούσιο λεξιλόγιο αλλά δεν μιλάνε – και κυρίως δεν σκέφτονται – σαν λοβοτομημένοι πάστορες.

Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι γονείς δεν κάνουν δώρο στο παιδάκι τους μιά μπάλα να λιώσει τα παπούτσια του? Δεν καταλαβαίνω γιατί οι καθηγητές αυτού του παιδιού δεν τον σπρώχνουν στο διάλειμμα να βγεί στο προαύλιο να μιλήσει με τα κοριτσάκια και τα αγοράκια της ηλικίας του?

Υπάρχει κάποιος λόγος που το παιδάκι αυτό γράφει και απευθύνεται προς πάσα κατεύθυνση? ΟΚ, την πρώτη φορά ήταν χαριτωμένο. Disturbing για έναν δεκατριάχρονο αλλά χαριτωμένο και, σ’ ένα βαθμό, συγκινητικό. Αλλά πλέον έχει χαθεί το ‘χαριτωμένο’ κι έμεινε μόνο το ‘disturbing’.

Εγώ, βέβαια, ελπίζω ακόμα πως αυτό το παιδάκι δεν έχει γράψει τίποτε απ’ όλα αυτά και απλώς έχει μπει το όνομα του για να δοθεί ένας δραματικότερος τόνος στο κείμενο ή να φανεί εντονότερα ο κοινωνικός προβληματισμός που πλέον αγγίζει κάθε γενιά. Προσωπικά, μου φάνηκε γελοίο και στο δικό μου μυαλό έφερε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Θέλω να φαντάζομαι πως ο μικρός Αλέξανδρος δεν έγραψε ούτε μία λέξη και απλώς συναίνεσαι σε κάτι που δεν πολυκατάλαβε.

Εκεί, βέβαια, που σταματάει η δική μου φαντασία, αρχίζει ο Ε.Τ.

Εδώ το δημοσίευμα της εφημερίδας.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Αλέξανδρος. Αμ ο φίλος του ο Κώστας; Το Υγιές Παιδί που ελέγχει τη σκέψη; Το Παράδειγμα Καλής Συμπεριφοράς ντε! Που "ένιωσε να χάνει τον οικογενειακό προσανατολισμό του" από τις κοτσάνες του Άνθιμου επειδή "τον άγγιζε προσωπικά η ρετσινιά" και αντί να το πει στη μάνα του ζήτησε βοήθεια από το μεταλλαγμένο συμμαθητή του (που έχει και πάρε δώσε με το Δέσποτα, όπως κάθε νορμάλ 14χρονος εξάλλου)...
Πίσω μου σ' έχω Σατανα...

Ανώνυμος είπε...

Α, πριν το ξεχάσω. Μεγάλε Νανάκο, σε πάω πολύ! Κόλλα το!

An-Lu είπε...

Μπλιάαααααααααξξξξξξξξξξξξξ!
Δεν άντεξα να το διαβάσω όλο, μιλάμε όχι λοβοτομημένος πάστορας, televangelist from the Bible belt το έγραψε αυτό...μπρρρρρρρ!

Tanila είπε...

Eδώ ο Αλέξης έχει δεσμό 16 ολόκληρα χρόνια με μια με το φρικτό όνομα Περιστέρα Μπαζιάνα!!!!
Όλα τ'άλλα είναι ατμός...

Ανώνυμος είπε...

Egw nomizw pws afto to paidi einai poly proikismeno me poly ka8aro vlema kai api8ana swsti kritiki stin pragmatikotita. Gia esas pali den xerw.

kanataki είπε...

nanako

σε συντρέχω τώρα που οι ανώνυμοι αρχίσαν να μιλάνε σαν τις δαιμονισμένες κούκλες στις ταινίες του Stephen King

υγ απ όπου ξεπέταξε και το παιδάκι..

Trilian είπε...

και το μεγάλο ερώτημα : τι προτιμάς emo παιδί ή παιδί Αλέξανδρο (που μάλλον είναι και βιτρίνα;)

georgethebeast είπε...

den pame kala
den pame kala
erxetai to telos tou kosmou!!!
prota i dialisi tou gamou tou kougia
meta i meleti menei xoris ekpompi
tora to 14xrono mila opos kai i maria i asximi
erxetai to telos tou kosmou!!!
(an tora den erthei den tha ftaio ego
rixte to lathos ston nanako pou ton vlepei o theos happy kai leei min tou xalasei tin diathesi)

Parsifal είπε...

Ξεχνατε το βασικότερο....οτι αυτό το αθώο παιδί ήταν περίπου 12 οταν παιζόταν η Χουάνα η Παρθένα....Εξ'ου και ο κάλος...

nanakos είπε...

Μα αυτό το παιδάκι, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του, δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση και ό,τι μαθαίνει το μαθαίνει από τη μαμά του!

Ανώνυμος είπε...

μπιο παιδάκι νανάκο μου? εδώ μηλάμε για ενήλικο μεταξύ 30-38 χρονών ο οποίος είναι φαν του μακαριστού και εναντίον του Άνθιμου. αν αυτο το παιδί ήταν παιδί ο λόγοσ θα ήταν διαφορετικός καθώς και η σύνταξη. όταν θα αναφερόταν στουσ νέουσ θα έλεγε..."εμείς οι νέοι" και όχι γενικά και αόριστα "για τουσ νέους". υπάρχουν τέτοια φραστικά παραστρατήματα τα οποία είναι τόσο καλά κρυμμένα που δύσκολα τα καταλαβαίνεισ (κάτι μου έμεινε απο την αρχησυνταξία και εμένα).
Vassilis

christina είπε...

Εμ δε διαβάζετε που δε διαβάζετε ψυχολογικά scifi θριλεράκια, δε βλέπετε και ταινίες. Πως να καταλάβετε μετά;

Ανώνυμος είπε...

Ego pali nomizo pos to paidaki diavazei entatika gia to diagonisma Koulemanson pou eoimazeis kai apo oti vlepo einai se kalo dromo....

O Nymfios tou Thermaiokou(alla kai tou Korinthiakou)

kangerlussuaq είπε...

Μπλιαχ, δώστε μου πίσω τα δύο λεπτά από τη ζωή μου που σπατάλησα για να διαβάσω το λινκ της Εσπρέσσο! Αν ήθελα να ψυχοπλακωθώ, έβαζα να δω καμιά ταινία του Kaurismäki.

Σενσέι, συγχαρητήρια για την αντοχή σου να ασχοληθείς...

BLUEPRINTS είπε...

φωνή Λουκά: ιιιιιιιι, ο εξαποδώ μήκε μέσα του και μιλάει... ο 666, φτου και πάλι φτου (φτύνει στον κόρφο της)

Ανώνυμος είπε...

έμεινε η Μελέτη χωρίς εκπομπή???

georgethebeast είπε...

etsi leei to sovaro deltio tou star kai i sovari kai egkiri espresso...
extra 3 den piano na jero ti lene!

Ανώνυμος είπε...

Υπλαρχει και χειρότερη επιστολή από το λοβοτομημένο.....

Πρόταση προς τους γονείς: Απομακρύνετε τα θυμιατήρια απ' το σαλόνι σας, μπας και ξεχαρμανιάσει και σταματήσει να γράφει μαλακίες.


«Σεβασμιότατε,
Αν είναι να με γνωρίσετε έστω και λίγο είναι σημαντικό να ξέρετε ποιος είμαι και πού πάω. Το όνομά μου είναι Αλέξανδρος και είμαι 14 ετών. Στόχος μου είναι να φθάσω πνευματικά και ηθικά τα Ιμαλάια. Ακολουθώντας την ορθόδοξη πορεία. Εδώ και καιρό παρακολουθώ με θαυμασμό μέσα από το δικό μου φινιστρίνι και ό,τι πιάνει η αντένα μου από ανθρώπινο ενδιαφέρον τον ψυχικό σας κόσμο, την απλότητα, τον ιπποτισμό σας και τη γλύκα στους λόγους σας που προσεγγίζει την αγιότητα.
Παρατηρώ μελαγχολικά, παρά το νεαρό της ηλικίας μου, και κάποιους ανθρώπους της αυλής σας που βιάζονται να κολλήσουν τη δική σας ετικέττα χωρίς να μπορούν να υποστηρίξουν τη βασιλεία, και θλίβομαι με την εσωτερική τους φτώχεια. Παθαίνω σκοτοδίνη, ανασφάλεια. Η θρησκεία μου άλλαξε και αγκαλιάζει την εξουσία. Οι ιερείς έχοντας χιτώνες δύο θέλουν και τρίτο. Το "Αγαπάτε αλλήλους" από την Καινή Διαθήκη έσβησε και στη θέση του μπήκε το "Οφθαλμόν αντί οφθαλμού".
Κάπου διάβασα πως η ψυχή πριν γεννηθεί έχει φροντίσει στον κόσμο του ωραίου, γι’ αυτό όπου το δει το αναγνωρίζει. Και σίγουρα δεν είναι αυτοί που έχετε στους κύκλους σας, γιατί μόνο ωραίο δεν εκπνέουν τα καμώματά τους, έστω και αν γράφει η ταυτότητά τους χριστιανοί. (Χριστιανός δεν είναι να θες τη βασιλεία χωρίς να την κατέχεις.) Χωρίς να αγαπάς τον πλησίον σου. Και πώς να τον αγαπήσει αφού καλά-καλά δεν τον γνωρίζει; Πιστέψτε με γιατί μόνο ένα παιδί και ένας τρελός λέει σήμερα αλήθεια. Ισως γιατί δεν κηδεμονεύει ο φόβος. Ισως γιατί δεν προσδοκώ εξουσία. Χριστιανός είστε εσείς που με τη χάρη σας την ευχέρεια, ημερεύετε την ψυχή και την προετοιμάζετε με γνώση, σπουδή και ευελιξία για να μπει σε ουρανούς.

Σεβασμιότατε,
Μόλις πρόσφατα δεχτήκατε μια δοκιμασία σωματική. Αυτή τη δοκιμασία την πέρασε ένα δικό μου αξιαγάπητο άτομο, που φρόντιζε το σώμα του και την ψυχή του. Η ταυτότητά του έγραφε χριστιανός, όπως και τόσων άλλων. Ηταν αριστοκράτης στη ζωή και του άρεσαν τα καλά ταξίδια. Δεν εννοώ φυσικά τα ταξίδια άγνοιας, ματαιότητας, κακίας, καταχρήσεις, ξενύχτια πολυφαγία. Οχι, όχι, προς Θεού. Αν και οικονομολόγος δεν έπεσε στην πλάνη του πλούτου, στην απληστία, και θεωρούσε σταθερό νόμισμα μόνο την αγάπη, γι’ αυτό και έπαιζε σταθερά στο χρηματιστήριο καρδιάς
Οπως εσείς έτσι και εκείνος απεχθανόταν να σπαταλά το χρόνο του και το νου όπως οι περισσότεροι που πιστεύουν πως θα ζήσουν για πάντα. Ταξίδευε με αποστολή την ειλικρίνεια και την πράξη του καλού.
Τα κυριότερα που θυμάμαι από εκείνον είναι: Δεν υπάρχει ωραιότερο ταξίδι από τη δημιουργία και προσφορά. Ξέρεις γιατί για πολλούς είναι μακρινοί οι ουρανοί; Γιατί από την απληστία, τη σχιζοφρένεια χάσανε το "Γνώθι σαυτόν".
Εβλεπε τον κόσμο να κινείται γρήγορα, να ζει μέσα στη σύγχυση, στον ανταγωνισμό. Εβλεπε πρόσωπα στωικά που δεν του φανέρωναν τίποτα. Εβλεπε γονείς με παιδιά να απομακρύνονται και δεν μπορούσε να το αντέξει.
Εγώ δεν θέλω να ζω έτσι, έλεγε. Δεν θέλω να ζω χωρίς να υποστηρίζω αυτό που είμαι και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Δεν θέλω να έχω κύριο κίνητρο τα χρήματα.
Δεν θέλω ετικέτες. Οι ετικέτες είναι φαινόμενα αποστασιοποιητικά, μας αποκρίνουν. Αυτός είναι αλλοδαπός, αυτοί είναι καθυστερημένοι διανοητικά. Και λοιπόν δεν έχει καρδιά; Δεν κλαίει; Δεν γελάει; Θέλω να κάνω το πιο δύσκολο. Να υπάρξω σε ένα σκηνικό ζωής πραγματικό. Στα δένδρα με τα πουλιά, στα αγαπημένα πρόσωπα και στο θαύμα να είμαι άνθρωπος και που να μπορώ να πω: "Πρέπει να υπάρχω αφού θέλω να συμβάλλω".

Σεβασμιότατε,
Αυτό το αξιαγάπητο πλάσμα για το οποίο σας μιλώ ήταν και είναι κάποιος που έχω λόγους για να κάνω κάτι που να μπορώ να συμβάλλω στην κοινωνία. Ηταν ο φυσικός μου πατέρας. Ηταν και είναι η μεγαλύτερη πρόκληση αγάπης. Και θα είναι για πάντα.
Σεβασμιότατε,
Αυτό το ΤΕΛΕΙΟ άτομο που με έφερε στον κόσμο δεν είναι στο σώμα του πια. Αλλά το δυναμικό που κουβαλούσε, το πνεύμα του, με τρέφει ακόμα μέσα μου. Δεν είναι εκπληκτικό; Η ζωή του στα χρόνια του λίγο μπρος λίγο πίσω έμεινε για πάντα. Πέστε μου, δεν θα ήταν λυπηρό να πέρναγε όπως η αναπνοή έστω και στα 100 του χωρίς να έχει αφήσει αγάπη; Δεν είναι λυπηρό να βλέπεις πως μάταια χάνουν ωραίες στιγμές για το αύριο αφού δεν ξέρουν αν θα ζήσουν το σήμερα;

Σεβασμιότατε,
Αυτή η αγάπη που μου μετέδωσε ο πατέρας μου με οδήγησε να βρω το θάρρος να σας εκφράσω τα θερμά συναισθήματά μου και να σας πω πως μπορεί καμιά φορά να ήρθατε σε σύγκρουση με πολλούς, γιατί δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν το πνευματικό περιεχόμενό σας, αλλά πιστέψτε με, κάθε λέξη σας έχει τα δικά σας αποτυπώματα. Εχει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Εχει παιδεία που θα σχηματίζετε στη νέα πνευματική γενιά σαν ένα είδος χάρτη που πάνω του θα αποτυπώνεται το μεγαλείο της ψυχής σας. Το μεγαλύτερο μάθημα ζωής και ηθικής. Θα τυπωθούν άμεσα από τις δικές σας δοκιμασίες και θα μας κάνουν, αν όχι τέλειους όπως εσείς, πιο ώριμους, πιο καλούς. Κι έχει ο Θεός. Αυτή ίσως είναι η αμοιβή κάθε μεγάλου ανθρώπου. Φεύγοντας να αφήνει κάτι παντοτινό. Αγάπη - ευγένεια - χιούμορ - δύναμη.

ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ
Αλέξανδρος Α. Ανδρικόπουλος
14 ετών»

tsok είπε...

Και ο ηθικός αυτός νέος αρθρογραφεί στην εσπρέσο? Χάθηκε η Καθημερινή και η Εστία? Τσκ τσκ τσκ...
(Εμένα πάντως το πιτσιρίκι μου θυμίζει εκείνη την ταινία που είναι ο Ανρίχριστος ατσαλάκωτο παιδάκι με σένιο κοστούμι και χωρίστρα στη μέση - αυτό γεια σου).

nanakos είπε...

OK, Χρήστο αυτό είναι από τις πιο τρομαχτικές εκθέσεις που έχω διαβάσει! Creepy!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχουν δίκιο η μαθητές σου που σε αποκαλούν Σενσέι.

Nanakos the Force is with you... (αφού άντεξες να το διαβάσεις). Υπάρχει και τρίτη επιστολή αλλά νομίζω ότι, αν την αναρτήσω θα με σύρουν στα δικαστήρια οι μαθητές σου για προμελετημένο έγκλημα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχουν δίκιο η μαθητές σου που σε αποκαλούν Σενσέι.

Nanakos the Force is with you... (αφού άντεξες να το διαβάσεις). Υπάρχει και τρίτη επιστολή αλλά νομίζω ότι, αν την αναρτήσω θα με σύρουν στα δικαστήρια οι μαθητές σου για προμελετημένο έγκλημα.

patsiouri είπε...

Ο μικρός Αλέξανδρος είχε γράψει επιστολή και στο΄Μακαριστό!!
Δεν το ήξερα, τώρα το είδα στο άρθρο!
Πάω να τη βρω, χε χε, stand up commedy σήμερα!

patsiouri είπε...

...και μόλις είδα πως την είχε ανεβάσει ο Christos...πέρα από την πλάκα εγώ σκιάζομαι...

ΦΟΙΤΗΤΗΣ είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ . ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΕΡΕΤΡΟ. Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΗΦΩΜΑ.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είπε...

ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΛΑΨΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ Γ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΑΦΘΑΣΤΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.Ή ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΡΕΞΗ, ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOGG; ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ; ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ; ΓΟΝΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΕΥΘΗΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΝΑΙ.ΑΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΟ. Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ. ΑΤΕΡΙΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΝΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ.ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Ο ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ.

ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΕΤΩΝ 15

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.Ή ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΡΕΞΗ, ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOGG; ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ; ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ; ΓΟΝΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΕΥΘΗΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΝΑΙ.ΑΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΟ. Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ. ΑΤΕΡΙΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΝΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ.ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Ο ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ.

ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΕΤΩΝ 15

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.Ή ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΡΕΞΗ, ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOGG; ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ; ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ; ΓΟΝΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΕΥΘΗΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΝΑΙ.ΑΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΟ. Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ. ΑΤΕΡΙΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΝΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ.ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Ο ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ.

ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΕΤΩΝ 15

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.Ή ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΡΕΞΗ, ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOGG; ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ; ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕ; ΓΟΝΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΕΥΘΗΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΝΑΙ.ΑΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΟ. Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ. ΑΤΕΡΙΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.ΝΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ.ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Ο ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΣ.

ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΕΤΩΝ 15

Ανώνυμος είπε...

Διάλογος πατέρα με κόρη 16 ετών
Κ
Πως η φήμη θέλει να αντικαταστήσει την αλήθεια
π
Με επίθεση κακοήθειας φυσικά
κ
Μα αυτό λέγεται έγκλημα ελέγχου
π
Ε και. Αυτούς τους εγκληματίες του διαδικτύου αυτό τους ικανοποιεί.
κ
Παρόλο που πρόκειται για ένα παιδί και που θα έπρεπε να ήμαστε ευαίσθητοι και να του αποδώσουμε σεβασμό για τα όσα γράφει ;
π
Μα εδώ έχουμε να κάνουμε με συγκεκριμένες αντιλήψεις. Είναι τα μέλη μιας κοινωνίας που είναι ικανά να διαπράττουν κάτι το επαχθές.
Άγνωστο γιατί αλλά η γεύση της μυθοπλασίας της θεωρίας και τερατωδίας απέναντι σε έναν άνθρωπο και μάλιστα παιδί ταλαντούχο που δεν μπορεί να υπερασπισθεί τον εαυτό του τους ηδονίζει.

Ανώνυμος είπε...

Διάλογος πατέρα με κόρη 16 ετών
Κ
Πως η φήμη θέλει να αντικαταστήσει την αλήθεια
π
Με επίθεση κακοήθειας φυσικά
κ
Μα αυτό λέγεται έγκλημα ελέγχου
π
Ε και. Αυτούς τους εγκληματίες του διαδικτύου αυτό τους ικανοποιεί.
κ
Παρόλο που πρόκειται για ένα παιδί και που θα έπρεπε να ήμαστε ευαίσθητοι και να του αποδώσουμε σεβασμό για τα όσα γράφει ;
π
Μα εδώ έχουμε να κάνουμε με συγκεκριμένες αντιλήψεις. Είναι τα μέλη μιας κοινωνίας που είναι ικανά να διαπράττουν κάτι το επαχθές.
Άγνωστο γιατί αλλά η γεύση της μυθοπλασίας της θεωρίας και τερατωδίας απέναντι σε έναν άνθρωπο και μάλιστα παιδί ταλαντούχο που δεν μπορεί να υπερασπισθεί τον εαυτό του τους ηδονίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25-30 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ...ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ (ΑΛΙΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ) ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΧΑΝΗΣΕΤΕ..
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΘΕ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΑΤΕΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ Κ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΒΑΡΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ- ΤΟ ΕΠΑΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΣΟΠ! ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ- ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ –ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ. ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ;
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ . ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΑΒΟΥΝ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
( ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ )

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ . ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ. ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΧΙ. ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΤΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΥΣΗΜΑ. ΑΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΓΟΝΕΑΣ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ) ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΙ ΑΠΩΤΕΡΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ. ΔΑΣΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ


Ίσως είναι το μόνο όνομα που θα θυμόμαστε γιά πάντα.

Είναι αυτός που θα θυμόμαστε να στείλουμε ένα μήνυμα γιατί ο Αλέξανδρος ξεχώρισε ανάμεσα μας όχι για την μαγκιά το θράσος ρατσισμό και γενικά την απαξία. Αλλά για το ήθος του που κάποιοι νωρίς άλλοι αργότερα το εκτίμησαν.

Τα ενδιαφέροντα του η πράξη η ίδια.

Η γλώσσα η ελληνική η μυρωδιά οι λέξεις οι σεισμικές που τις κάνει μελωδία στο χαρτί και αθλητισμός.

Σέ τι μάς τη σπάει;

Πού ακόμα καί την ώρα που προπονείτε έχει φώς στο μυαλό ακοή όραση χαρτί και μολύβι και καταγράφει εικόνες.
Και ότι ποτέ δεν τον πιάσαμε faul ( λάθος) απέναντι μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

Οι συμπαίκτες σου και οι συμμαθητές σου.