Παρασκευή, Απριλίου 11, 2008

Η κυρία που την βαραίνει το μαλλί της και η φιναλίστ του Baby Dance with a paedophile


Η μεγάλη απορία που μου δημιουργήθηκε χτες και κόλλησα επί 10 λεπτά στη μπουγάδα του περιπτέρου, ήταν η εξής: γιατί σε μερικές φωτογραφήσεις αντί να γράφουν "... ο τάδε έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί" δεν γράφουν "...ο τάδε έτσι όπως δεν θα θέλατε ποτέ να τον δείτε"?
Κοιτάζω αυτό το εξώφυλλο (που μόλις με πληροφόρησε ο φίλος μου ο Dipsy, που κρατείται στις φυλακές της Sona στον Παναμά, πως είναι frontrunner στα Paedophilic Awards 2008) και δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω: αν το πω 'σέξυ', το επόμενο βήμα είναι να φορέσω καπαρντίνα και να κάνω στέκι μου τον παιδικό σταθμό "Μary Poppins" (άσε που νομίζω πως στο φώτοσοπ ξέχασαν να βάλουν στη θέση της την μιά ρόγα της Βάνας). Αν το πω καλόγουστο, θα μου κάνουν μήνυση και τα δύο εθνικά μπούτια. Ο μόνος χαρακτηρισμός που μου έρχεται είναι "creepy"! Κάποιος είχε την ιδέα της φωτογράφησης. Κάποιος άλλος είπε "Μμμμ, και γαμώ! Let's do it!". Kάποιος πόζαρε, κάποιος φωτοσάπισε και κάποιος ενέκρινε το εξώφυλλο. Αυτός που έλειπε από την ομάδα ήταν εκείνος που θα έπρεπε να έχει καλέσει την αστυνομία!
Kαι απορώ: ένας fucking εισαγγελέας δεν υπάρχει σ' αυτή τη χώρα? Να πάρει μια ωραία μέρα την κλούβα του και ν' αρχίσει να μαζεύει κόσμο με το φαράσι? Τσίπα, ως γνωστόν, δεν υπάρχει. Γιατί λοιπόν οι αστυνομικοί των Εξαρχείων, αφού κάθονται που κάθονται όλη μέρα αγκαλιά με τη μάνικα περιμένοντας να τους μπουρλοτιάσουν, δεν πάνε να κάνουν και καμιά δουλειά μπας και δούμε άσπρη μέρα?

27 σχόλια:

YO!Reeka's είπε...

τρομακτικό, όντως. καλά, κι αυτή, το ακαταλόγιστο έχει

mahler76 είπε...

έχω την εντύπωση πως είναι ελεεινό σαν ιδέα. Πόσων ετών είναι η μικρή??? Για όνομα του Θεού!!!

fevis είπε...

Νανάκο έχεις απόλυτο δίκιο.. Το ίδιο συζητούσαμε εχτές το βράδυ με κάποιες φίλες... Είναι ντροπή της αλλά που ποιός έχασε την τσίπα για να την βρεί η Βάνα? Κρίμα το παιδάκι που του έτυχε να το μεγαλώνει τέτοια μάνα.. Πολύ φοβάμαι πως το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο...

Ανώνυμος είπε...

Απολογούμαι, αγόρασα το περιοδικό.
(για τον Γρηγοριάδη!)
Στο δρόμο δε, είχα διπλωμένο το περιοδικό απ'την άλλη μεριά, ώστε να μη φαίνεται το εξώφυλλο!

Ταχυδρόμος! είπε...

Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Έριξα κάτι μπινελίκια στο περίπτερο μόλις το είδα χθες το μεσημέρι! Πολύ creepy και πολύ ανησυχητικό. Τα media (ξανά) στο χειρότερό τους σημείο..

georgethebeast είπε...

ego pali eyxomai na kopsete na ta agorazete mpas kai kleinoun ena ena!!!!!
ante ta varethika!!!
oso gia to cover kati mou leei oti to exo janadei alla den thimamai pou!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρόμοιου concept φωτογράφιση είχε κάνει η Jane Birkin με τις μικρές κόρες της πριν κάποιες δεκαετίες, η οποία φυσικά είχε συζητηθεί αλλά ως αποτέλεσμα δε μοιάζει καθόλου . Ακριβώς σα να συγκρίνεις την Jane Birkin με τη Βάνα δηλαδή και επιπλέον τα 70s με σήμερα.
Creepy indeed..

Άννα

alienlover είπε...

επειδή δεν σκαμπάζω,το κοριτσάκι είναι η κόρη της Μπάρμπα; Και αν βλέπω καλά, είναι και οι δύο γυμνές; Και γιατί το έχουν βάψει και χτενίσει έτσι;
Παναγία μου...

kangerlussuaq είπε...

Τα 'χουμε ξαναπεί αυτά: η Βάνα έχει καταντήσει "Φερέφωνο του εαυτού της". Δεν το λέω εγώ, η ίδια το έχει πει, μαζί με άλλα τέτοια τρομακτικά... (βλ. Απροειδοποίητο διαγώνισμα Κουλεμανσόν)

Trilian είπε...

ρε δεν παμε καλα σοκ εχω παθει!!!

phoinix είπε...

το είδα σήμερις το πρωί να κρέμεται περήφανο στο περίπτερο.
άτε μωρέ και μαζί στο playboy.

(αν αυτό το παιδάκι βάφεται έτσι σε αυτή την ηλικία τι θα κάνει μετά? Σαν τη Ζωή τη Λάσκαρη θα καταντήσει!)

Ανώνυμος είπε...

Έχεις 200% δίκιο. Κάποτε κοροϊδεύαμε τους Αμερικάνους για τα περίφημα beauty pageants των ανηλίκων τους. Τώρα τα λουζόμαστε τριςχειρότερα. Φτού μας (να μη αβασκαθούμε)!

An-Lu είπε...

Μα δεν ξέρεις τι κάνουν τα μπλε καλόπαιδα στα Εξάρχεια;





Κυνηγούν την παιδική πορνογραφία στο ίντερνετ!





Το ανεκδοτάκι μου της Παρασκευής...




Μπρρρρρρρ!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι λείπει η μιά ρόγα!! Που είναι?
Που είναι η ρόγααα??

Ανώνυμος είπε...

Σόρρυ! Ξέχασα το "Οεεεοοο!!"

christina είπε...

Καλά η Βάνα, τόσο της κόβει και είναι και αρκετά μεγάλη (πια)Δεν πάει να φωτογραφηθεί και πάνω στον οργασμό, χέστηκα.

Το παιδάκι γιατί το βγάλανε σαν ανήλικη βίζιτα; Εισαγγελείς και "εισαγγελείς" για κάθε μλκ που ξεστομίζουν οι σταρ υπάρχουν.'Ενας που ασχολείται με καμιά ουσιώδη καταγγελία δεν υπάρχει; Τα παιδάκια σ΄ αυτή την ηλικία πρέπει να είναι κουκλιά και πονηρούλικα και γλυκουλίνια, αλλά όχι σέξι. Με τίποτα σέξι. Πρέπει να λες "οταν μεγαλώσει θα κάψει καρδιές" κι όχι "πόσο χρεώνει".

Ενας άνθρωπος δε βρέθηκε εκεί μέσα να πατήσει το συναγερμό πυρκαγιάς τουλάχιστον μπας και περάσει η ώρα και ξεμεθύσουν οι γονείς;

patsiouri είπε...

Φαντάσου τι φωτογράφιση θα έκανε αν είχε γεννήσει γιο, μπρρρ...
όσο για τα στρουμφάκια, το πρωί πέρασα από ΟΚΑΝΑ πλατεία Αμερικής, γινόταν το τρελό νταραβέρι απ'έξω και παρακάτω η δημοτική αστυνομία έπινε φραπέ (μα δεν παθαίνει το στομάχι τους 600 φραπέ τη μέρα?)
Λες και δεν τα ξέρεις...

Tali είπε...

Σορρυ τωρα
αλλα μιλαμε για περιοδικο του Κωστοπουλου..

ο οποιος ητο κλικα με τον Θεμο
και κολητος του Λαλιωτη
και μπλα μπλα
και επιβληθηκε με την λαικαντζα συμπεριφορα του μαγκα με το τρικυκλο
κι υστερα εβαλε το Αρμανι

και τι περιμενατε ?
αυτος δεν ειναι που εκανε τα περιοδικα να πουλανε ακομα και δονητες?

ε οκ
ειμαστε στην λυκαυγη μιας νεας μοδας...(παρωχημενης στο εξωτερικο)
διοτι ο Κωστοπουλος απλα ειναι ενα κακιστος αντιγραφεας

κι εμεις εδω δυστυχως ειμαστε εσωτερικο

και Νανακο μην μου τσιγκλιζεις Σαββατιατικα την Ευη!!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

δώσε και μένα, Μπάρμπα...

BLUEPRINTS είπε...

ως γνωστόν η αρνητική διαφήμιση είναι πολλές φορές ισχυρότερη από την πολιτικά ορθή... το ότι το εν λόγω περιοδικό (λέμε τώρα) κατορθώνει και συζητείται (έστω και μ'αυτό τον τρόπο) έχει πετύχει τον στόχο του, θα συμφωνήσω στο: ένας εισαγγελέας χάθηκε;

Ανώνυμος είπε...

Stenaxwrethika gmt. Paw na vrisw to DownTown.

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί έχει μαλλί φουσκωτό - κρεπαρισμένο, λιπ γκλος έντονο και κοσμικό - πλαστικοποιημένο χαμόγελο.
Κοιτάζω την οθόνη με ανοιχτό στόμα.

Πατέρας υπάρχει να απειλήσει με
αφαίρεση της επιμέλειας; Μπααα... πολλά ζητάω. Α' στο καλό, ψυχοπλακώθηκα Σαββατιάτικα...

dokisisofi είπε...

Καλά με την Μπάρμπα δε θα ασχοληθώ, παρότι το έκανε για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί της. Αλλά μπορείτε να φανταστείτε το παιδί να αντικρύζει τον εαυτό του σ'αυτό το εξώφυλλο για πρώτη φορά και ακόμη χειρότερα όταν το δουν και οι υπόλοιποι συμμαθητές και συμμαθήτριές της? Έχει μεγάλη σημασία η η αίσθηση της αυτοεικόνας σε τέτοια ηλικία και ακόμη περισσότερο αντίχτυπο η κατακραυγή. Με άλλα λόγια η Μπάρμπα, θα συντηρεί ψυχιάτρους για πολλά χρόνια ακόμα, γι'αυτην και την κόρη της.


Χεχε φανταστήκατε να δημιουργηθεί μόδα και να κατεβαίνουν στους φωτογράφους μάνες και κόρες γυμνόστηθες για οικογενειακές φωτογραφήσεις? Έχει να πέσει έξτένσιον στο μαλλί ..χρυσές δουλειές οι κομμώτριες..

(συγνώμη αλλά μου είναι δύσκολο να σοβαρευτώ, εδώ δεν το είδαν σοβαρά άλλοι)

nanakos είπε...

Μαριαλένα με συγχωρείς για το σχόλιο αλλά ήταν ελαφρώς σκληρότερο από τα υπόλοιπα. Το έσβησα μόνο και μόνο γιατί δεν πιστεύω πως ο θυμός μας πρέπει να μας εξισώνει με όσα κατηγορούμε.

Manolis Vamvounis είπε...

emena me tromazei pio polu to malli tis mikris k to p*****e kokkino kragion pou tis ebalan para otidipote allo. san koritsaki pou to eskase kryfa stin garntarompa tis mamas k bazei ta makigiaz tis

ma gumni fotografisi se 7xrono???

Aurelia Aurita είπε...

Διαφωνώ με όσους τα βάζουν με τη Βάνα,όπως θα διαφωνούσα αν τα έβαζαν με τη Λουκά,ή τη Θώδη,ή γενικά με την κάθε διαταραγμένη ύπαρξη εκεί έξω(το κοριτσάκι της μόνο λυπάμαι..)
Αυτούς όμως που επιβάλλουν τέτοιες εικόνες σαν πρότυπα και παραδείγματα προς μίμηση,πρέπει να τους πετάξουν στο μπουντρούμι και να χάσουν το κλειδί
(ουστ Κωστόπουλε!*%$#%&@)

parathuraki είπε...

Κι εγώ αχαρακτήριστη τη βρήσκω.... και καλά, οι υπόλοιποι βγαζουν λεφτά, χεστηκαν.... αλλά η μάνα, ρε παιδιά... κουκούτσι μυαλό δεν έχει....