Κυριακή, Ιουλίου 01, 2007

Καλύτερα να μιλάς παρά να πηδάς.

Xθες βράδυ στον Πειραιά φυσούσε ένα δροσερό αεράκι. Μετά από αρκετές μέρες τα κλιματιστικά σιώπησαν, οι μπαλκονόπορτες άνοιξαν και κοιμηθήκαμε με το χάδι της καλοκαιρινής αύρας να κόβει βόλτες στο κορμί μας. Αγκαλιάσαμε νωχελικά το μαξιλάρι κι ένα χαμόγελο ευδαιμονίας κι αφόρητης ευχαρίστησης ξέφυγε από τα χείλη κι έμεινε φύλακας στο δωμάτιο. Και κάπου εδώ σταματάει το (τύπου) λογοτεχνικό παραλήρημα.
Τέσσερις ώρες και δεκαπέντε λεπτά μετά το ποδαρικό του νέου μήνα τινάχτηκα από τον ύπνο μου. Δεν θυμάμαι τί όνειρο έβλεπα αλλά θυμάμαι πως έπαιζε η Κατερίνα Κούκα κι ένα ποδήλατο θαλάσσης. Δεν κατάλαβα τί με είχε ξυπνήσει. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν το φάντασμα του κυρ Σπύρου από πάνω που μ' επισκέφτεται κάποιες βραδυές και μουρμουράει για τα σώματα του καλοριφέρ. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα απόλυτης ησυχίας όμως κατάλαβα.

Οι απέναντι είχαν επιστρέψει στις καυτές τους προπονήσεις! With a vengeance! Αυτή τη φορά όμως, το επεισόδιο "Καυτοί γείτονες στις πυλοτές Νο6" ήταν αληθινά hardcore!

Καταρχάς, αυτή τη φορά υπήρχαν διάλογοι! Για την ακρίβεια, μονόλογοι! Για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, μια επαναλαμβανόμενη ατάκα: "Αααααχχχχ...μωροοοοό μουουουου!"
Της κοπέλας ήταν η ατάκα γιατί ως γνωστόν ο τύπος αφήνει τη λογοδιάρροια για την κουζίνα.
Εκτός όμως από πρόζα το έργο χτες ήταν υπερπαραγωγή. Αυτό στον κόσμο του 'γειτονικού σεξ' -δυστυχώς- σημαίνει ένα πράγμα: ηχητικά εφέ!

Οκ, είναι ένα θέμα ν'ακούς τους γείτονες να το κάνουν. Γίνεται όμως εύκολα ανάθεμα όταν ακούς τα χαστούκια να πέφτουν βροχή στα κωλομαγουλάκια - της κοπέλας υποθέτω. Υποθέτω,επίσης, πως η στάση που ήταν στα αισθησιακά bookmarks χθες βράδυ, ήταν η στάση "όπως το σκυλί σου, έτσι κι η κυρά σου". Είναι η πιο βολική στάση για τα μπατσάκια στα μαγουλάκια ... και όχι μόνο! Λίγο μετά άκουσα το ανήκουστο! Εγώ και όσοι είχαμε ξυπνήσει εκείνη την ώρα ακούσαμε αυτό το "φλαπ-φλαπ-φλαπ" που αντηχεί όταν ο πολιορκητικός κριός χτυπάει με μανία την πόρτα της Μίνας Τίριθ. Με άλλα λόγια, χθες βράδυ οι γείτονες ήταν σα να έκαναν σεξ ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου!

Μπορεί να γελάς εσύ που το διαβάζεις αλλά believe me δεν είναι καθόλου αστείο. Από ένα σημείο και μετά είχε πάψει να είναι χαριτωμένο και είχε περάσει στο στάδιο "Φώτη-συνέχισε-και-θα-το-κόψουμε-στο μοντάζ-το-ρέψιμο!"

Βγήκα λοιπόν στο μπαλκόνι.
Και είπα:
"Κοπελιά, θα κλείσεις είτε τα πόδια σου, είτε τη μπαλκονόπορτα!"
Και ξαναμπήκα μέσα.
Και σταμάτησαν τα βογκητά.
Κι ακούγεται μια αντρική φωνή να λέει:
"Ποιός πούστης το είπε αυτό?"
Και αν νομίζεις πως το κοσμητικό επίθετο θα με αναχαίτιζε και θα έμενα ξαπλωμένος στο κρεββάτι μου, γελιέσαι.
Και βγήκα στο μπαλκόνι φορώντας μόνο το τζίν - γιατί δεν είμαι και κανένας τιποτένιος να καυγαδίσω με το σώβρακο.
Και του απαντώ:
"Εγώ το είπα"
Αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει η απόσταση των εσωτερικών μας μπαλκονιών είναι 3-4 μέτρα. Κατά συνέπεια τα κρεββάτια μας απέχουν 5-6 μέτρα.
Και με κοιτάει ο Μπόμπιτ με το ζλίπ.
Και απαντά:
"Α, εσύ είσαι...καλά...σόρρυ"
Και αποχώρησε κλείνοντας τη μπαλκονόπορτα.

Μη με ρωτάς, δεν ξέρω. Κι εγώ με την ίδια απορία έμεινα. Αρχικά θέλησα να βάλω μια φωνή "Γνωριζόμαστε και δεν το ξέρω?" αλλά μετά θυμήθηκα πόσο μονοεπίπεδος χαρακτήρας είμαι... και ξαναξάπλωσα. Η πόρτα είχε κλείσει. Mission accomplished!


y.g. Καλό μας μήνα! Μπορείτε να χαρείτε: ο Ιούνιος επιτέλους ξεκουμπίστηκε!

34 σχόλια:

ξενιτεμένη είπε...

pou se kserei o mamias tis geitonias, tha skaso. nanako, eisai celebrity toson kaito kai de mas to les?

Ανώνυμος είπε...

Α! Εσυ είσαι! ...-Μετάφραση: ο ματακιας που μας ξεμπρόστιασε στο προηγούμενο ποστ και ισχυρίζεται πως δε λέω και κουβέντα..... Νανακε για σένα έβαλε τα δυνατά του... Για το προφίλ του ενδιαφέρεται ο χριστιανός.... Πότε με το καλό τα αποτελέσματα κουλεμανσον; μέχρι και ο ιούνης βαρέθηκε και την έκανε....

Ανώνυμος είπε...

Α! Εσυ είσαι! ...-Μετάφραση: ο ματακιας που μας ξεμπρόστιασε στο προηγούμενο ποστ και ισχυρίζεται πως δε λέω και κουβέντα..... Νανακε για σένα έβαλε τα δυνατά του... Για το προφίλ του ενδιαφέρεται ο χριστιανός.... Πότε με το καλό τα αποτελέσματα κουλεμανσον; μέχρι και ο ιούνης βαρέθηκε και την έκανε....

oni είπε...

XAXAXA. Nai loipon gelousa eidika otan o por8hths empaine sthn polh. 8a eixe endiaferon nomizw. Sth dikia mou polykatoikia mono hxosysthmata sth diapaswn akouw apo ton katw orofo kai blepw to agoraki apenanti na paizei me to troxospito ths Barbie. Mas kolases kalokairiatika nanako! Ti glafyres perigrafes! K agapw Iounh epeidh eimai Didymaki :P

Kalo mhna! ^_^

An-Lu είπε...

Καλό μήνα!
Μπορεί να ξύπνησες από την υπερπαραγωγή αλλά προβλέπω πως μάλλον ήταν η τελευταία φορά γι αυτό το μήνα!
;-))))

fevis είπε...

Εγώ δεν θα ρίξω το επίπεδο της συζήτησης για να σου εξηγήσω τι εννοούσε ο τύπος με το σλιπ...Άσε που θα είμαι υποκειμενική γιατί είσαι ο δικός μου Νανάκος, οπότε δεν έχει νόημα.. Ότι και να εννοούσε άλλωστε, εσύ μια χαρά τον κατάφερες να το βουλώσει... (Το στόμα του φυσικά, μην πάει το μυαλό σου στο.. αυτό της κοπέλας..)Σου εύχομαι καλό μήνα (ξανά) και σήμερα, όνειρα γλυκά και αδιάκοπα... Φιλιά..
Υ.Γ. Ευτυχώς που έλειπε και το παιδί και δεν άκουσε τα έκτροπα... :-)

sikia είπε...

Βρε νανακουλίνι μου, για περιέγραψε μας τον λίγο πιο αναλυτικά τον κύριο αυτό γίατί κάτι μου θυμίζει... μια βροχερή νύχτα στο Μοσχάτο.. καταλαβαίνεις, μη συνεχίσω, δεν είναι επί του παρόντος

Ανώνυμος είπε...

αχαχχαχαχαχαχ νομίζω ότι πρέπει να βάλεις μπροστά το σχέδιο πως να χωρίσετε ένα ζεύγαρι. αν περιμένεις να τελειώσουν τα μέλια μεταξύ τους και να βαρεθούν να πηδιούνται, παίζει να ξανακοιμηθείς ήρεμος γύρω στα Χριστούγεννα

Loucretia είπε...

Δασκαλε, τα σεβη μου για τη κορυφαια φραση σας που δειχνει οτι δικαιως φερετε τον τιτλο του δασκαλου: "δεν είμαι και κανένας τιποτένιος να καυγαδίσω με το σώβρακο"

Υ.Γ. αφηστε που η εικονα ενος αντρα που φορα μονο το τζην του, ειναι διαχρονικα κι ακαταμαχητα σεξυ :-Ρ

nanakos είπε...

Καταρχάς, να σας πω ότι τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων θα ανακοινωθούν την επόμενη Τετάρτη 11 του Γιούλη. Αρχικά σκέφτηκα να σας κόψω όλους και να προάγω μόνο τον Φελίπε Σανσόν αλλά, δεν ήθελα να περάσετε μαύρο καλοκαίρι - όσοι δεν κοπούν.

Ξενιτεμένη, κι εγώ με αυτή την απορία θα μείνω. υπο8έτω όμως πως ό,τι κι αν ξέρει για μένα δεν είναι εναντίον μου οπότε αυτό το λες μάλλον καλό.

Ταπέρ-Donna, χαίρομαι για τη συμπρωτεύουσα λυπάμαι εμάς που ήρθε το ρεύμα στο διαμέρισμα σου. Απόδειξη πως ο Θεός δεν έχει έλεος!

Όνι? Διδυμάκι? Στη θέση σου θα το έκρυβα. Όταν ανακάλυψα πως έχω ωροσκοπο στους Διδύμους κλείστηκα στο κελάρι για 6 μέρες χωρίς φαγητό προς ένδειλη προσωπικού πένθους!

Αν-Λου μου, το ελπίζω!!! Καλό μήνα!

Fevis, έννοια σου και το παιδί έχει ακούσει και χειρότερα. Για παράδειγμα, μπορεί να επιβεβαιώσει ΠΟΛΛΑ απ' όσα έχουν συμβεί στα Ημερολόγια των Χωρισμένων. Με τούτα και μ' εκείνα αντί να κάνω οικονομίες για τα κολλέγια του, κάνω οικονομία γι τους ψυχοθεραπευτές του.;-)

Συκιά, δεν ήμαστε στο Μοσχάτο! Πειραιάς-Φρεαττύδα κοντά στη πίτσα Ζέας! Τον Γιώργο λες εσύ!

Ethan, μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζω να έχουν πιάσει τα κρύα και να κλείνουμε όλοι τις μπαλκονόπορτες μας. Ελπίζω!!

Λουκρητία μου, γι' αυτό βγήκα κι εγώ με το τζήν και το φως το επιδαπέδιου να με χτυπάει από πίσω. σαν τον δράκουλα ήμουν. Στο πιο τσουμπωτό, φυσικά!

Tanila είπε...

Eγώ είμαι κιουρία!
Χτές έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα αλλά εγώ την κλείνω την μπαλκονόπορτά μου!
Χώρια που έχω ματάκηδες γείτονες (γκουχ, γκουχ), αρκετή τσόντα στη διαπασών έχουν ακούσει κατά λάθος από το φίλμνετ και δεν έχουν βγάλει κιχ.

billzouk είπε...

Ε, οχι! Το γειτονικο σεξ εγω το ειχα βγαλει στην φορα με τα υπεροχα ποστ μου! Αλλα ετσι ειναι ..., μολις αρχιζουν τα νουμερα και πεφτουν, ολοι το ριχνουν στην αντιγραφη!
Τελος παντων, θα το ξεχασω αν μου ανεβασεις λιγο την βαθμολογια στις εξετασεις, γιατι φοβαμαι οτι θα με κοψεις και θα βλεπω ολο το καλοκαιρι Καμπουρη.

Trilian είπε...

... να δεις που από σεβασμό στο χιούμορ σου είπε το "α εσύ είσαι καλά σορρυ"... καταπληκτική ατάκα για παρατήρηση το "Κοπελιά, θα κλείσεις είτε τα πόδια σου, είτε τη μπαλκονόπορτα!" respect!

YO!Reeka's είπε...

τσάμπα μάγκας ο τύπος!

[Germanos] είπε...

LOL ....ολα τα λεΦτα εισαι .....

patsiouri είπε...

Όλα τα λεφτά η παρατήρηση σου, την αντιγράφω να το λέω κι εγώ άν και οι δικοί μου γείτονες από τότε που έκαναν μωρό για κακή μας τύχη κόψανε το σέξ! Ήταν ενοχλητικοί αλλά το δημιούργημα ξεπέρασε τους δημιουργούς!

Ρε, αν συνεχίσουν μπορείς να παραφυλάς και όταν έρχεται το Αγόρι να βάζεις τέντα το "Γειά σας, είμαι ογαμιάς της γειτονιάς σας"

enteka είπε...

xaaxax [kalo mina]

enteka είπε...

xaaxax [kalo mina]

ds είπε...

Διάβασα το post σου χθες μόλις πριν πάω για ύπνο και ως αποτέλεσμα είδα ένα ανάλογο όνειρο... Ωραίο ήταν...

kanataki είπε...

βλέπω μια ιδιαίτερη εμμονή στο "καλύερα να πηδάς παρά να μιλάς"


υγ δεν άλλαξες ακόμα ποστ για να θυμάσαι την δήλωση??????????????

Idάκι είπε...

Δεν λες καλά που δε σ'έστειλε για ψάρεμα Δάσκαλε...

Χιχιχι καλημέρα σας!

mistress είπε...

(τα χαστούκια να πέφτουν βροχή στα κωλομαγουλάκια - της κοπέλας υποθέτω)

άσε τις υποθέσεις κατά μέρος, είναι πλαδαρός ο καλός μου.

Crucilla είπε...

Κοπελιά, θα κλείσεις είτε τα πόδια σου, είτε τη μπαλκονόπορτα!

Έχω ψοφήσει στο γέλιο και με το ποστ σου αλλά και με τα σχόλια... * και ειδικά με τον Dynx*

Να σαι καλά βρε μάτια μου!

Cinestef είπε...

Οϊμέ!

Ανώνυμος είπε...

Ante kale grapse tipota kainoyrgio
Nanakoooooo poy eisaiii???

Η Μαύρη Χείρ είπε...

κοίτα, δε μιλάω, δε μιλάω, αλλά όσο διαβάζω τα posts σου, τόσο σφίγγεται η ψυχή μου κόμπος: σταμάτα αμέσως να ταίζεις το παιδί σου όλη τη σαβούρα της γης, ζαμπόνια και λουκανόπιττες και κεφάλια σκόρδα και μουσακάδες και ιμάμ μπαιλντί και μπικουτί, γιατί σε βλέπω να καίγεσαι στην κόλαση. Βάζω τον άνθρωπό μου που είναι άντρας και χαλκέντερος πρώτα να διαβάσει τα νέα κατορθώματά σου και μετά το 'ΟΚ, δεν το βασάνισε σήμερα το ζωντανό' πάω και εγώ και στρώνομαι.
Λέννυ είμαι μαζί σου.

g for george είπε...

Ν' αγιάσει το στόμα σου!!!!

kanataki είπε...

αν δεν κάνω λάθος κάποιος υποσχέθηκε αποτελέσματα για χθες



υγ κωστάκη καραμανλή, έ κωστάκη καραμανλή

tzo είπε...

Αχ καλό μήνα, υπέροχο με πολύ σεξ....
Να ενοχλείς εσύ τους γείτονες....

Suspect είπε...

Δεν εχεις ξοφλησει αν εχεις μια καλη blog ιστορια να διηγηθεις.

Ανώνυμος είπε...

Πού στα κομμάτια είσαι μια εβδομάδα τώρα???!!!

kanataki είπε...

νανάκο με ανησυχεί η απουσία σου



υγ θα σου χρεώσω το bottox για την ρυτίδα στο μεσόφρυδο

NY ANNA είπε...

Εντάξει, ελπίζω να λείπεις για πολύ καλύτερους λόγους από εκείνους που έλειψα εγώ....
Αλλά γύρνα τώωωωωωρα!!!
Οι γείτονες ΔΕΝ μπορούν να κάνουν σεξ χωρίς εσένα!!!!

nanakos είπε...

Διακοπές ήμουν! Αμάν πια! Ούτε δυό βουτιές δεν μπορούμε να κάνουμε τη σήμερον ημέρα!

υ.γ. φαντάζομαι πως δεν περιμένετε να απαντήσω στα σχόλια γιατί είμαι σε μετασεριφικό ζεν!