Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2007

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΟΥΛΕΜΑΝΣΟΝ 2007

Γενικές παρατηρήσεις:

Γενικά πρέπει να ομολογήσω πως έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις σας. Το αξιοπερίεργο είναι πως ενώ η συντριπτική πλειοψηφία έχει απαντήσει άλλα αντί άλλων στην ερώτηση «τι είναι κουλεμανσόν?», στην πορεία αποδεικνύεται πως το κουλεμανσόν είναι σαν την τέχνη: δεν το ορίζεις, απλά υπάρχει!
Φυσικά, δεν θα μπορούσα να είμαι αυστηρός με ένα πλήθος ανθρώπων που μπορεί να μην θέλουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για φιλενάδα τους παρ’ όλα αυτά όμως, έχουν αποστηθίσει τον καυγά Εύας Κουμαριανού-Μαίρης Βουναλάκου και τον αφηγούνται για bedtime story στα ανήψια τους! Είμαι πολύ περήφανος γιατί με τη διόρθωση των γραπτών μπήκα στο πετσί του Πέτρου Λεωτσάκου κι αισθάνθηκα πώς είναι να καταστρέφεις αυτό που χρόνια έχτιζε η ΚΝΕ, ο Μαρκούζε και η Τρίτη του Μπράμς!
Ομολογώ πως ήμουν λιγάκι large με την βαθμολογία αλλά πιστεύω πως η προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται, έστω και οριακά.
Βαθμολογήθηκαν μόνο τα γραπτά που απαντήθηκαν εδώ ή σε άλλα μπλόγκς με λίνκ. Και για να μην ανησυχείτε, η βάση ήταν το 50% και άπαντες προάγεσθε.
Η τελική βαθμολογία έχει ως εξής:

Τσαπερντόνα: 77%
Πήγες καλύτερα απ’ όσο περίμενα. Να κοπείς πανηγυρικά περίμενα δηλαδή αλλά ευτυχώς-για σένα- τα θέματα δόθηκαν πριν τον μεγάλο καύσωνα. Αν είχες αποφύγει και απαντήσεις τύπου «Η φαφούτα τρώει φρούτα και για μας ούτε γιαρμάς» που με γύρισαν 18 ολόκληρα χρόνια πίσω, στα ‘Κουφώματα’ του Ζουγανέλη, θα είχες περάσει το 80άρι..

E-Lawyer: 58%
Η αληθινή σου βαθμολογία είναι 28 αλλά σου έδωσα 30 βαθμούς μπόνους για τα τραύματα που σου έχει αφήσει η θητεία στο ελληνικό στράτευμα και ο δίσκος του Νταλάρα ‘Διδυμότειχο μπλούζ’. Θα σου πρότεινα να κλείσεις τον Σάκκουλα για λίγο και ν’ ανοίξεις ένα ΑVANTI. Μπορείς!

Vague Tourist: 73%
Με εξέπληξε ευχάριστα που απάντησες σε απλά ελληνικά χρησιμοποιώντας σημεία στίξης και συντονισμένη νοηματική φόρμα. Ξέρω πως δεν είχες καμία τέτοια πρόθεση αλλά τελικά σου βγήκε σε καλό! Αν και δεν βρίσκω πολύ σικ να αποκαλείς την μεγάλη αοιδό «μωρή»... σκέτο. Το «μωρή» πάντα συνοδεύεται από αλλοπρόσαλο επίθετο τύπου ‘ξεβαμμένη/ κορκολημμένη/ αγγελοκρουσμένη κλπ’

Βατραχοκόριτσο: 86%
Η λατρεία σου στις ρώγες μου δεν έπαιξε κανένα ρόλο στη βαθμολογία. Πρέπει να τονίσω πως παρά τον μεγάλο βαθμό, είχες παραλήψει και μια ερώτηση! Εύγε ξανθό καμάρι μου!

Κυριάκος ο Χασάπης: 68%
Συνοπτικό και ξεκάθαρο γραπτό και αρκετά σωστές οι λάθος απαντήσεις σου αλλά πρέπει να σε ενημερώσω πως η λέξη ‘κλασσομπανιέρα’ έχει καταργηθεί με υδραυλικό διάταγμα από το 1991 και δεν ακούγεται πλέον ούτε στα πιο απομακρυσμένα συνεργεία αυτοκινήτων της Επικράτειας.

Phevos: 75%
Από τα λίγα γραπτά που κατάφεραν να πάρουν 15 βαθμούς σε ερώτηση των 5: «Πάσχω από μια σπάνια κατάρα. Κάθε Παρασκεύη έρχεται η Ιωάννα Κουταλίδου στον ύπνο σου και σου τραγουδάει το ‘Smells like teen spirit’». Είναι επίσης ενθαρρυντικό πως υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που θυμάται το ’10 με τόνο’ του Παπαδάκη. Θ’ αργήσεις πολύ να πάρεις Μεμοντρίν!

Fish-Bait: 55%
Η αρχική βαθμολογία ήταν 45 αλλά μετά σκέφτηκα πως για να έχω πάνω από 8 άγνωστες λέξεις και τουλάχιστον 2 ερωτήσεις που δεν κατάλαβα αν έγραφες εσύ ή το possessed pc σου, μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρεις!

Neutrino: 52%
Περίμενα καλύτερα. Δυστυχώς ήσουν άτυχη και την ώρα που διόρθωνα το γραπτό σου μου έφερε η γιαγιά γλυκό κυδώνι κι έπεσε το μάτι της στη λέξη ‘μασέλα’! Περιττό να σου πω ότι έπεσες σε μεγάλη δυσμένεια! Οριακά σώθηκες!


One Big Dj: 71%
Τα σκάτωσες στις 3 πρώτες ερωτήσεις αλλά μ’ ένα μοναδικό πλονζόν κέρδισες επάξια το μεγαλύτερο μπόνους για την απάντηση στην ερώτηση ‘μπισκέ’! Μπορεί η απάντηση σου να ήταν ανατριχιαστικά & ύποπτα ακριβής αλλά μέχρι να σε συλλάβουν έξω από το Γυμνάσιο Χαϊδαρίου με μισάνοιχτη καπαρντίνα, θα υποθέτουμε πως έχεις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις!

Νίκος: 67%
Τί να πρωτοθαυμάσω: Τζένη Τζιβεριώτη, Νταίζη Ντούκουνα, Τσίλα, Ζηνοβία! Αυτό δεν ήταν γραπτό, ήταν το δελτίο του Σταρ. Με την Ελισσάβετ Πιταούλη. Μετά τις 2 το ξημέρωμα! Well done!

Fevis: 60%
Είχε προοπτική το γραπτό σου και φάνηκαν κάποιες δυνατότητες αλλά η απάντηση «You can take the boy out of Thesprotia but you can’t take Thesprotia out of the boy…» ήταν τόσο αινιγματική που χρειάστηκε να μείνω κρεμασμένος ανάποδα για 4 ολόκληρα λεπτά. Μετά ξεματιάστηκα, έφαγα λίγο ζαχαρούχο και συνέχισα με πολύ χαμηλό ενθουσιασμό. Μπορείς και καλύτερα. Ρώτα και τη Ντέλλα!

The iblog team: 59%
Πολυαγαπημένε μου iblog, σ’εκτιμώ και σε σέβομαι! Είσαι όμως ο μοναδικός εξεταζόμενος που σημείωσε αρνητική βαθμολογία σε ερώτηση! Το άγρυπνο μάτι της γιαγιάς έπεσε πάνω στην απάντηση σου «Έχω κι εγώ Αλτσχάϊμερ!». Συνεκλήθη έκτακτο συμβούλιο καθηγητών και ζητήθηκε η αποβολή σου. Για καλή σου τύχη, ο Λέννυ –άγνωστο πώς και γιατί – σε υπερασπίστηκε λέγοντας πως ο σύνδεσμος ‘και’ αναφερόταν σ’ εμένα. Το να ταίζω ένα σκυλί που με αποκαλεί ‘μαλάκα’ και υπέργηρο αποδείχθηκε αβαντάζ σου. Όπως και το ότι για να απαντήσεις έκατσες σ’ ένα πλυντήριο στην ταράτσα υποκλέπτοντας το wi-fi του γείτονα!

Oni: 74%
Η αναφορά σε στίχους της Πάολας εκτιμήθηκε ιδιαίτερα. Και αυτό να γίνει παράδειγμα σε όλους σας γιατί η ευρυμάθεια είναι μεγάλο προτέρημα για τον άνθρωπο που προκόβει. Ένα μικρό έξτρα για τ’ ό,τι θυμόσουν πως κρύβω το σπαθί μου στη ντουλάπα!


Alienlover: 58%
Αγαπημένη μου μικρή (1987 παρακαλώ!), μπέρδεμα. Πολύ μπέρδεμα! Έχεις μπερδέψει τη Θεσπρωτία με τη Μάρθα Καραγιάννη από τους ‘Μικρομεσαίους’ και το κουλεμανσόν με τα προφυλακτικά τροπικών γεύσεων. On the bright side, μέσα στη σύγχυση θυμήθηκες πως ο Μάνος Φουρθιώτης είναι καλλιτεχνικός μάνατζερ! Του χρόνου θα κάτσεις δίπλα στο Βατραχοκόριτσο γιατί με τον iblog προκοπή δεν είδατε!

Παύλος: 69%
Χαίρομαι που απάντησες σωστά (και σε κάποιες ερωτήσεις υποδειγματικά) αλλά τα 8 επίθετα με τα οποία αποκάλεσε η Κουμαριανού τη Βουναλάκου ίσως θα έπρεπε να ανησυχήσουν λίγο τον ψυχοθεραπευτή σου. Όχι γιατί είχες δει το βίντεο αλλά γιατί έχεις βάλει τον διάλογο ringtone στο άνοιγμα του ψυγείου σου. Be και λίγο afraid.


Enteka: 72%
Eίναι πραγματικό επίτευγμα το πώς στην ίδια κόλλα συνύπαρξαν τόσο αρμονικά η κυρία Κρανιδέλλη, ο Επίτροπος Ερευνών της ΕΕ, η κυρία Κουφοπούλου και ο Σταμάτης Κραουνάκης! Μπράβο! Α! Και τη επόμενη φορά που θα δημοσιεύσεις εκβιαστικό μου μέηλ φρόντισε να το κάνεις από άλλη ήπειρο γιατί η Θεσσαλονίκη είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεσαι!

Ιrrelevant: 67%
Μολονότι αποκάλεσες το Λέννυ ‘σκύλο’ (huge no-no!) το γραπτό σου μου έφερε μια γλυκειά νοσταλγία: και η δική μου μπροστινή στο σκολείο βρωμούσε. Σύντομα όμως την έκανα πισινή μου και η μπόχα της μου ερχόταν μόνο όταν έκανε ρεύμα ο πίνακας. Μια μέρα της έκλεψα την ξύστρα. Δεν θυμάμαι γιατί. Ωραίες μέρες!

Ανώνυμος/η: 65%
By far, το πιο καλιαρντό γραπτό. Έδωσες κάτι παραπάνω στις τεκίλες του Sodade αλλά η πρόοδος ουρλιάζει από χιλιόμετρα. Ακόμα όμως απορώ τι θα πει «καγκελοκερικεντέ». Το ‘μπαρό’, μου είπε ο Γιάννης που του είπε η Πάολα, πως θα πει ‘αρρώστια’. Αν και δεν τον πολυεμπιστεύομαι!

YO!Reeka’s: 86%
Μπορεί να ηγούμαι του αγώνα «ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝά» αλλά οφείλω να ομολογήσω πως τα πήγες θαυμάσια. Αν και το ότι τρακάρω ένα αυτοκίνητο το 6μηνο είναι κάπως ανακριβές: τρακάρω το ίδιο αυτοκίνητο ανά 6μηνο!

Άμμος: 87%
Υπόδειγμα γραπτού: τεκμηριωμένες απαντήσεις, αναδρομή σε references, γλύψιμο σε σωστές και διακριτικές δόσεις. Έξοχα! Η παρομοίωση της Πρωτοψάλτη με κρι-κρι του Ψηλορείτη ήταν λιγάκι κοινότυπη. Αν είχες γράψει ‘ρινόκερος στη Κένυα’, ίσως! Πάντως μπράβο!

Billzouk: 60%
Πιο πατσαβούρι γραπτό δεν είδα! Άλλα με στυλό, άλλα με μολύβι και άλλα με σιστράν, εμπριμέ από τους μαρκαδόρους και τσαλακωμένο σαν μυξωμένο χαρτομάντηλο. Οι απαντήσεις ήταν του ποδαριού και είναι ηλίου φαεινότερον πως ήθελες να τα πασαλείψεις σουρντάν – μπουρντάν για να τραβήξεις το σουτιέν της Ντανίλας. Από Σεπτέμβρη θα κάθεσαι στο κυλικείο και θα παρακολουθείς με λινκ μέχρι να δείξεις σημάδια επιμελέστερης συμπεριφοράς.

Τανίλα: 63%
Τα ίδια με τον Billzouk μόνο που η δική σου κόλλα είχε και κάτι καρδούλες που ‘γράφαν ‘Νίκος Δήμου + Τανίλα = L.F.E’ Η γιαγιά θέλει να σου μιλήσει προσωπικά όταν θα έρθετε για τους ελέγχους!

Ραλλού: 50%
Απάντησες στις μισές ερωτήσεις εξ’ ου και η χαμηλή βαθμολογία. Αν δεν είχες τεμπελιάσει είμαι βέβαιος πως θα είχες διαπρέψει. Ελπίζω πάντως να χρησιμοποιείς τη λέξη ‘χοντροκούναβο’ και στη καθημερινότητα σου γιατί είναι χορταστικό κι αποστομωτικό επίθετο. Σαν bacon cheeseburger!

An-Lu: 85%
Μπράβο Άντζελα! Απέδειξες πώς μια μέση –προς κακή, θα έλεγα- μαθήτρια αν στρωθεί και βγάλει τα μάτια της (στο διάβασμα και τη στραβοβελονιά) θα ξεχωρίσει. Οι απαντήσεις σου φανερώνουν άνθρωπο καταρτισμένο, ένα βήμα προτού χτιστεί σε γύψο από το βάρος του σανσόν που τον έχει καταπιεί. Αν δείξεις την ίδια επιμέλεια και την επόμενη χρονιά, θα συζητήσω προσωπικά με τους κηδεμόνες σου για να κάνεις sandwich course σε μεγάλη βιομηχανία προτηγανισμένης πατάτας. Εύγε!

Blueprints: 81%
Άργησες αλλά τα κατάφερες! Η επιμέλεια είναι σίγουρα η αχίλλειος πτέρνα σου αλλά τι να το κάνεις το deadline άμα φοράς το μανσόν σου για μπερέ?! Άριστη χρήση του κουλεμανσόν, άριστο παράδειγμα Θεσπρωτίας, άριστο σπατουλάρισμα στον καθηγητή! Δεν περίμενα τίποτε λιγότερο! Εκτός βέβαια από το να ήξερες το μπισκέ και να είχες απαντήσει 1 μήνα νωρίτερα!

Αλέξανδρος: 80%
Η αναγωγή του γρίφου με τον πρόσκοπο σε γκουρμέ συνταγή που θα ζήλευε η Τέσσα Κύρου, είναι ένα σοβαρό επίτευγμα από μόνο του και μπράβο σου. Για την καριέρα των Hi-5 θα μιλήσουμε σε άλλη συνεδρία αλλά σ’ ευχαριστούν για το ενδιαφέρον σου.

Ιdάκι: 90%
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν το διάβασα το γραπτό σου. Δηλαδή το διάβασα διαγώνια. Πήρα ένα κουτί δραμαμίνες και το άρχισα από την αρχή. Στα μισά άδειασα τα αποθέματα σε ροδόνερο, μαστίχα και γκράν μαρνιέ. Και μετά αποφάσισα πως δεν θα πέσω στα βαρβιτουρικά επειδή την ημέρα των εξετάσεων έλειπε το boyfriend σου σε επαγγελματικό ταξίδι και αναγκαστικά έβγαλες το ερωτικό σου άχτι στην κόλλα. Δεν μπορεί! Σε 757 λέξεις, υποδυόμενη τη φίλη της Ντένης Μαρκορά, Νινέτα, όλο και κάτι σωστό θα έχεις γράψει. Ε, και λόγω πρότερου έντιμου βίου προάγεσαι μετ’ επαίνου!

Λουκρητία: 98%
Τί να πω? Τί να σχολιάσω? Πώς να παινέψεις ένα γραπτό που είναι ο Τόκος των Πανελληνίων: αγγίζει την τελειότητα! Οι απαντήσεις σου είναι το αραξοβόλι για τον κυματοχτυπημένο δάσκαλο με τα πεσμένα μαλλιά. Κάθε απάντηση και μια επιβεβαίωση πως οι κόποι μου ανταμείβονται. Μια ανακούφιση πως όταν πεθάνω εγώ, σας βαρεθεί το φάντασμα μου και μετακομίσει η γιαγιά στη φίλη της τη Γεωργία, θα σου δώσω τα κλειδιά για το φροντιστήριο και θα κάτσεις επάξια στη πουπουλένια μου πολυθρόνα. Θα μείνεις εσύ, κορακοζώητη και χιλιόχρονη Λουκρητία, σαν φάρος ξαναβαμμένος από τους ναύτες, να φωτίζεις την πλάση με τη σοφία και την ανεκδιήγητη κουλαμάρα σου. Ένα δάκρυ μόλις γλίστρησε από του ματιού την άκρη. Του αριστερού. Μπράβο και πάλι μπράβο. Την ευχή μου μέσα απ’το μαγιό μου που ιερότερο δεν έχω!

Μέγα Ειδικό Βραβείο: Ερμής το Σκλί: 117%
Το γραπτό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Άριστες απαντήσεις που συνδύαζαν τα όσα έβγαλα τα μάτια μου να σας μάθω σε μορφή Ημερολογίου Χωρισμένων. Κοινώς, σε μορφή όσων έβγαλα τα μάτια μου και μετά σας αφηγήθηκα. Υπέροχη σύλληψη, εμπνευσμένη αποτύπωση, μοναδικό φωτομοντάζ. Κι όλα αυτά από ένα σκυλί! Ο Λέννυ τώρα δικαιώνεται! Μαζί με την Κλειώ του ΒΒ2! Beyond άριστα και εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση.

Σημείωση: η βαθμολογία είναι αυτή και μόνο αυτή! Δεν αλλάζει και δεν θα ενδώσω σε κανενός είδους τραμπουκισμό!


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

39 σχόλια:

fevis είπε...

Ουφ... Τουλάχιστον δεν κόπηκα... Του χρόνου να με δεις... Θα σκίσω... Μέχρι τότε... Θα κάνω εντατικά μαθήματα.. Υπόσχεση.. Φιλιά...

Ανώνυμος είπε...

προς υπεράσπισίν μου, και την Κόφι μου σκύλο τη λέω. και τη λατρεύω....

Δάσκαλε, μπορώ να πάρω άριστα μόνο για σήμερα που έχω τα γενέθλια μου και μετά να το ξανακάνουμε 67%? (πάτωσα στη σχολή και θέλω παρηγοριά)

του χρόνου υπόσχομαι να αριστεύσω δια του πατώνειν.

irrelevant

Ανώνυμος είπε...

Na σου πω, όλα σχετικά είναι.
Αν τ'ανακοίνωνες χτες θα πάθαινα εγκεφαλικό που πάτωσα και δε θα έτρωγα το βράδυ.
Σήμερα το έχω ήδη πάθει το εγκεφαλικό από χτες και δεν έφαγα χτες βράδυ. Ούτε βγήκα, σχεδόν ούτε κοιμήθηκα, κοιταζα την τηλεόραση με το μάτι-γαρίδα περιμένοντας να ξημερώσει. Οπόταν χέστηκα.
Θέλω μόνο να δηλώσω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο Δήμου, κάποιος αλλοίωσε το γραπτό μου. Δε θα μπορούσα να έχω διοτι συνήθως ελκύομαι από κατωτέρου νοητικού επιπέδου ζουμερά τεκνά, και ο κύριος Δήμου είναι λίγο... πως να το κάνουμε.... πουρός. Με το μπαρδόν κιόλας. Κι εγώ είμαι λίγο.... πως να το κάνουμε.... ξανθιά και χαζή.

Ανώνυμος είπε...

Aλήθεια, ποιός είναι ο παντρεμένος που σε πατάει κάτω στο χιόνι;
Γιατί πιανόσαστε ρε παιδιά; (Παπαγιαννόπουλος, αγαπημένος)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω!
Το οτι η τανιλα δεν φοραει σουτιεν, διοτι δεν υπαρχει λογος; ασε που δεν ειμαι τοσο ριψοκινδυνος ωστε να πειραζα την λιντα μπλερ.
Να σχολιασω την χαμηλη βαθμολογια και το οτι θα με ριξεις και στην καντινα για να γινω βοδι;
ε, οχι λοιπον! σιγα μην σχολιασω εδω, να κανεις και νουμερα! Οι απαντησεις μου θα δωθουν στην εκπομπη του Καμπουρη.
υ.γ. θελω να γνωρισω και να γινει φιλος μου ο κυριος που στην σεριφο σε πατουσε και σε επνιγε.

Tanila είπε...

Αγαπητέ Βασίλη,
Βόδι είσαι ήδη, μη κοιτάς που σε έχω βαφτίσει συλφίς στα λινκς μου.
Όντως συνήθως δε φορώ σουτιέν. Ούτε πολύ κλειστά ντεκολτέ. Μου τα έχουν απαγορέψει η Θάλεια και η ψηλή με την εξής αιτιολογία "Ρε μαλάκα έχει ωραίο βυζί, γιατί το κρύβεις;"

kanataki είπε...

77%?

καθόλου κακό,αν σκεφτείς πως πιάστηκα αδιάβαστη....αλλά ρε παιδί μου αυτή η μέση με ανοδικές τάσεις θα με φάει.....

υγ άσε,δεν το λέω στη μαμά μου καλύτερα.θα αρχίσει πάλι,τα "αφου έχεις δυνατότητες γιατί δεν το δουλεύεις το ρημάδι" και δε μπορώ τέτοιες μέρες...

An-Lu είπε...

Καλά...το ότι με βρίζεις σπασικλάκι, το αντιπαρέρχομαι!
Το ότι μου έβαλες ΚΑΛΟ βαθμό, το παραβλέπω!
Αλλά το sandwich course τι το θελες; Υπονοείς ότι δεν κανω καλά σάντουις; Ή ότι οι πατάτες μου έχουν βιομηχανοποιηθεί;
Μπουχουχουχου ...
;-)

Ανώνυμος είπε...

Νανακε , απλα μη ξεχνας πως καποιοι ενω σου ειπαν οτι θα απαντησουν, δεν απαντησαν ποτε! Και αφου ξερεις οτι ξερουμε τις απαντησεις, νομιζω οτι πρεπει να μας προβιβασεις και μαλιστα με διαγωγη κοσμιωτατη, αλλιως θα υπαρξουν δυσαρεστες συνεπειες στις διακοπες σου.....

oni είπε...

Kala an aytos o ba8mos htan sth sxolh mou 8a hmoun megalo asteri. Opote de 8a gkriniaksw pou boh8h8hkan oi gleiftes symma8htes mou, osoi akolou8hsan to dromo tou xrhmatismou (oi plousioi apo to diashmo oiko twn...) kai ena skyli pou den to eixa mataksanadei! Onomata de leme, oikogeneies de 8igoume, alla...

Na kryfteite kyrie ka8hghta giati kati mou leei pws hsastan enas apo aytous pou eneplakhsan sto skandalo me tis allages ba8mologiwn stis Panellhnies. A re ti sou kanoun ta leftaaa! (egw ftaiw pou edwsa 2 ergasies mou eksw mpas k perasw to ma8hma kai den emeine tpt gia na sou agorasw thn apolyth disko8hkh twn Paola + Koutalidou apo to nyxterino tous programma sto Lava Live...)

Tsaperdona mou kala ta kataferame. Emeis oi ptwxoi kai tapeinoi plhn timioi symprwteyousianoi prepei na eimaste enwmenoi dynatoi ston agwna enantia sta megala tzakia twn Kollegiwn A8hnwn!

One Big DJ είπε...

Μεγάλε δάσκαλε Νανάκε χαιρετώ!!!
Χαίρομαι πολύ που πήρα αυτήν την υψηλη βαθμολογία καθώς δούλεψα σκληρά γιαυτήν!!!
Η αλήθεια είναι οτι επίτηδες τα σκάτωσα στις πρώτες 3 ερωτήσεις για να είμαι ανταγωνίσιμος στο επίπεδο κουλεμανσόν!..
..και όσον αφορά την λεπτομερέστατη απόδοση της λέξεως μπισκέ έχω να δηλώσω οτι είναι πασίγνωστο οτι έχω γνωστούς από όλα τα κοινωνικά στρώματα και ιδίως απο κείνο το break που είχα κάνει στις φυλακές στην ταινία το εξπρές του Μεσονυχτίου..μμμ...το θέμα είναι..εσύ πως ξέρεις οτι η περιγραφή μου ήταν τόσο ανατριχιαστικά σωστή??
φιλια!!

nanakos είπε...

Fevis, κι εγώ είμαι βέβαιος πως θα τα πας πολύ καλά του χρόνου. Τις βάσεις τις έχεις!

Irrelevant, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί σήμερα είμαι σκληρός και αδέκαστος μέχρι τις 12 το βράδυ. Λυπάμαι.

Ντανίλα, δεν ξέρω σε ποιό σούπερ μάρκετ ψωνίζεις τεκνά αλλά την ώρα των εξετάσεων τα μπράτσα του κυρίου Δήμου που σαν σε κρατάν είναι μια θάλασσα πλατιά, ονειρεύοσουν! Ν'αλλάξεις αντικαταθλιπτικά!
Ν'αλλάξεις, επίσης, οφθαλμίατρο γιατί στη φωτογραφία δεν είναι χιόνι αλλά ο τοίχος μιας εκκλησιάς!

Βασιλάκη, να μην σχολιάσεις τη βαθμολογία γιατί αν δεν σου αρέσει η καντίνα μπορώ να σε βάλω και στη τουαλέτα που έχει καλύτερο σήμα. Και είναι και γερμανική!

Τάπερ-Ντόνα, αν θες να μην στεναχωρήσεις τη μανούλα μπορώ να σου χαμηλώσω τον βαθμό και να τον μοιράσω σε αναξιοπαθούντες. Αν είναι να σε ταπεινώσε η μαμά, να έχει τουλάχιστον ένα καλό λόγο!

nanakos είπε...

Αν-Λου, όσο καλές κι αν είναι οι πατάτες σου σίγουρα δεν μοιάζουν με προτηγανισμένες! Είσαι σε καλό δρόμο, δε λέω, αλλά θες δουλειά ακόμα!

Ανώνυμε και η CIA ξέρει πως ξέρω όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους αλλά δεν τους είδα να μου κόβουν επίδομα! Όσο για τις απειλές σου, bring it on...!

Οni, αν νομίζεις πως με πρόσέβαλλε το υποννοούμενο σου για διαφθορά, γελάστηκες! Πολλών γραπτών η βαθμολογία άλλαξε από την διόρθωση μέχρι την ανάρτηση!

Ο.B.Dj, μου αρέσει που είσαι και κοσμογυρισμενος! Στα καλύτερα μπουντρούμια μεγάλωσες!!χαχαχα

Idάκι είπε...

Μέγα Δάσκαλε,

Θα αντιπαρέλθω τη μέθοδο αξιολόγησης του γραπτού μου διότι ούτε κι εγώ κατάφερα να το ξαναδιαβάσω μετά την ανάρτηση - το πνεύμα της Νινέτας δέχτηκε να με καταλάβει μόνο κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, και αυτό επειδή της θυσίασα το εν λόγω boyfriend. Ευτυχώς απαίτησε αναίμακτη θυσία γιατί αλλιώς θα ήμουν πίσω από σίδερα τώρα και δεν θα μπορούσα να πανηγυρίσω επάξια για το βαθμό μου και το ελάχιστο προβάδισμα της Duchessa που ήρθε δεύτερη πίσω από το Σκλί και θα κατσιάσει από τη λύσσα της.

Σε φιλώ αερικώς, και εις το επαναμιλείν.

Idάκι είπε...

ΥΓ. Όσο για τα υποννοούμενα του Oni και των υπολοίπων, έχω να πω... προφανώς, δεν ξοδέψαμε τσάμπα μια περιουσία στο McCain's. Που να σκάσετε :P

billzouk είπε...

Για τον καλο κυριουλη που σε πατουσε και σε επνιγε, κουβεντα δεν εγραψες!
υ.γ. καλυτερα στις τουαλετες απο την καντινα! Θα βλεπω και λαιβ σεχ!

αμμος είπε...

Αγαπημένε μου δάσκαλε, νιώθω δικαιωμένος που τόσοι κόποι και διάβασμα δεν πήγαν χαμένα.
Την Πρωτοψάλτη δεν τον παρομοίασα πάντως με κρι-κρι, αλλά με την Καίτη Γκρέυ, αυτή έλεγε το "θα ανέβω και να τραγουδήσω στο πιο ψηλότερο βουνό" (επίσης το έκανε διασκευή και ο Χρήστος Δάντης τη δεκαετία του '90, οπότε την παρομοίαζα και με το Χρήστο Δάντη).
Σε ποια σχολή περνάω;

enteka είπε...

περιμένω τις δικές σου απαντήσεις...
προτιμώ να μην γράψω κάτι χιουμοριστικά bitchy γιατί πολύ χάρηκα που πήγα καλά!!!
:)

Ανώνυμος είπε...

Απομένει να περιμένουμε τις βάσεις για τα ΑΕΙ κουλεμανσόν.

Ερμής είπε...

"Εντ δε γκράντ σπέσιαλ πραίζ γκόους του...Χέρμες δε Ντόγκ!"
(χειροκροτήματα)
Ευχαριστώ (πιο τρελά χειροκροτήματα) σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα απο αυτό εδώ το βήμα να ευχαριστήσω την μαμά μου που μας παρακολουθεί απο το σπίτι και τον μέγα Δάσκαλο (του Γένους)Νανάκο χωρίς την βοήθεια του οποίου δεν θα περνούσα ούτε στα ΤΕΙ Ανθοκομίας Κουλεμανσόν Μεσολογγίου. Όλοι οι συνυποψήφιοι μου αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο για τις εξαιρετικές απαντήσεις τους, ήταν πραγματικά υπερ...Eat my dust suckeeersss!!! Εγώ κέρδισα!Εγώ εγώ εγώ!

Alexandros είπε...

80%.....! ΜΟΝΟ;;;;;;;;

Τελοσπάντων έχει πολύ ζέστη σήμερα Δάσκαλε και δεν έχω διάθεση να σου κάνω τη σχολή γης μαδιάμ! :-PPP

Το αντίθετο μάλιστα...

Μιας και ως Οίκος B-Οργίων συνολικά αριστεύσαμε, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το
Β-Όργιο Πάρτυ Αποφοίτησης Κουλεμανσόν 2007
και σας καλούμε όλους να γιορτάσετε μαζί μας την επίσημη έναρξη της θερινής περιόδου!

Λεπτομέρειες για το event εδώ!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ!

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα λίγο παραπάνω, αλλά ΟΚ, το 67% είναι μια καλή αρχή. Του χρόνου θα βάλω τα δυνατά μου.

PS: Τελικά τι σχέση έχει η Ελισσάβετ με τη Μυρτώ Πιταούλη; (απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσω λίγα πόιντς παραπάνω)

the ibt είπε...

Δε θα παραπονεθώ για το βαθμό μου διότι δεν νομίζω πως με παίρνει. (Είναι γνωστές οι απουσίες μου στα εργαστήρια Σανσόν.) ΑΛΛΑ θα τολμήσω να θίξω την αξιοκρατία του Θεσμού λέγοντας πως υψηλά βαθμολογημένη υποψήφια, κόρη γνωστής αμαρτωλής οικογενείας του blogging (και επίσης πολύ αισθησιακή γυναίκα) ΕΘΕΑΘΗ τη Δευτέρα το βράδυ να μπουκώνει τον κύριο Καθηγητή με κρέπες rock-ford σε παρακμιακή κρεπεριέ των X-αρχείων. Μαζί της υπήρχαν και άλλοι αριστεύσαντες που έκαναν support τρώγοντας καλαμπόκι - γαλοπούλα ή σοκολάτα μπισκέ. Το ρεπορτάζ είναι της Μυρτούς Πιταούλη (δε λέγεται Ελισάβετ η κοπέλα)...

nanakos είπε...

Billzouk, ο εν λόγω κύριος είναι επιφανής έλληνας λογοτέχνης, στεφανωμένος και μπλόγκερ ο οποίος θέλησε να με πνίξει προκειμένου ν' αναλάβει τη βαθμολόγηση των γραπτών και την φροντιστηριακή μου έδρα! Happy dear??!

Άμμος, αυτά που λες ακαταλαβίστικα μου φαίνονται και δεν ξέρω πώς κολλάει και ο εθνικός μας συνθέτης. Στα '90ς ήμουν σ'ένα ελβετικό ρουμάνι και πηλάλαγα μαζί με άλλα κατσικάκια οπότε έχασα πολλά από την εγχώρια σόου-μπιιιιίζ!
Δεν περνάτε σε καμία σχολή: προάγεστε στο δεύτερο από τα συνολικά δεν-ξέρω-πόσα, έτη!

Έντεκα, χαίρομαι που χαίρεσαι αλλά ποιές απαντήσεις περιμένεις?!

Ερμή, τα κονγκρατσουλέισονς του Λέννυ από το μακρινό Γαλαξίδι! Άνοιξες το δρόμο για περισσότερα δικαιώματα των σκύλων στο μπλόγκινγκ!

Αλέξανδρε, θα έρθω στο πάρτι αλλά μπορώ να φέρω μαζί μου και τη Μάρω Λύτρα που έχει να βγει από το κονάκι της 10 μέρες?!

Νίκο (67%), νομίζω πως είναι αδελφές! Ή ξαδέλφες! Ή άσχετες μεταξύ τους!

I-blog, είσαι σούπερ τιποτένιος! Δεν περίμενα ποτέ να διαδώσεις τέτοιες αηδιαστικές φήμες! Η κρεπερί δεν ήταν καθόλου παρακμιακή! Αλλά αυτό θα το θυμάμαι και θα μια μέρα, μια μέρα λέω, θα στο βρεις μπροστά σου!

BLUEPRINTS είπε...

ok ομπι ουάν, σόρυ δάσκαλε εννοούσα, είμαι υπερικανοποιημένος, ειδικά αν σκεφτείς το άγχος της τελευταίας στιγμής νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά σε σχέση με το προηγούμενο τεστ (που μετά βίας έπιασα βάση) και υπόσχομαι από εδώ και πέρα να είμαι πιο επιμελής και τακτικός (αρκετά με το σπατουλάρισμα δε νομίζεις;). Σε φιλώ και υπόσχομαι να έρθω και για μαθήματα στη σχολή αν μου το επιτρέψουν οι αδυσώπητες εργασιακές συνθήκες.
Υ.Γ: πάντως στις φώτο βγαίνεις σούπερ, οφείλω να το παραδεχτώ
Υ.Γ.2: ποιό είναι το χέρι που σε απειλεί κατ' αυτό τον τρόπο; (για να το φιλήσω...)

snikolas είπε...

Συγνώμη κύριε καθηγητά, εγώ που είχα τα @@ να παραδώσω λευκή κόλλα δεν είμαι στους απόφοιτους; Τρέμε, γιατί θα έρθω στην Αθήνα πολύ σύντομα και θα φέρω μαζί μου τα σαγόνια του καρχαρία και πολλά ακόμη τρομακτικά video από τον βυθό που τόσο αγαπάς!

neutrino είπε...

τα χτυπηματα της μοιρας ειναι απανωτα. μια η Σεριφος κολοκυθα και τωρα ενα ταπεινο passable. ωιμε! αλλα δεν το βαζω κατω. προετοιμαζομαι για του χρονου: αποστηθιζω τις φρασεις των συμμαθητων που εχει χρησιμοποιηθει σωστα ο ορος κουλεμανσον και αρχιζω να τις απαγγελω σε γνωστους και αγνωστους. θα μελετησω τις αντιδρασεις τους -κι ετσι θα εντρυφησω στο θεμα και του χρονου να παω καλυτερα. [αχ βρε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ γιαγια με εφαγες! (παραλληλα αρχιζω και εντατικο γλυψιμο)]

ralou είπε...

Εχω την καλύτερη βαθμολογία!
Εχω την καλύτερη βαθμολογία από όλους!!!!!
Απάντησα στις μισές ερωτήσεις και πήρα 50.
Το τέλειο σκορ.

Συνεντευξεις δίνουμε.
Τα κανάλια, με την σειρά, μην σπρώχνεστε!
Ευχαριστώ τον Θεό, τον μπαμπά μου, τον σύζυξ, και τον Μερλιν τον Προφυρογέννητο που με βοήθησαν στην προσπάθεια μου.
Παρακαλώ την υποτροφία να μου την στείλετε σπίτι.
Τι!!!
Δεν έχειυποτροφία;
Α παπα!
Τσιγκουνιές και καρμιριές!
Που φτάσαμε...!
Αχ! Σε τι κόσμο θα ζήσουν τα παιδιά μας!

Storyteller είπε...

Χμμμ nanako...πολύ ελαστικό σε βρίσκω...θα έπρεπε να παρεις μερικά μαθήματα βαθμολογίας...χοχχοχοχο..και ποιος ειναι αυτός που θέλει να με γνωρίσει? ε? ε?

nanakos είπε...

Νικόλα, αρχικά σκέφτηκα να κόψω τους πάντες και να περάσω μόνο τον Φελίπε Σανσόν λόγω ονόματος.
Μετά σκέφτηκα να τους κόψω όλους και να περάσω μόνο εσένα με πολύ υψηλή βαθμολογία (υπάρχουν μάρτυρες!).
Μετά όμως σκέφτηκα πως η ειλικρίνεια, με την οποία παραδέχτηκες πως βαριόσουν και δεν διάβασες, είναι μια υπερτιμημένη αρετή και συχνά βαρετή!
Οπότε και δεν βαθμολογήθηκες! Στο δικό μου μυαλό ήσου ταξίδι για δουλειές!

;-)

enteka είπε...

:) tis sostes ki episimes apantiseis perimeno...

billzouk είπε...

happy!
Μπορω να τον βοηθησω στο εργο του, να σε βγαλουμε απο την μεση!
Επισης αν δεν τα καταφερουμε, υποσχομαι του χρονου, να ειμαι επιμελης και προπαντων ησυχος στην ταξη και να μην κανω σκανταλιες!
θα γινω σπασικλακι, θελω να δω πως ειναι!

philos είπε...

Ποτε έχει ειδικό μάθημα (μιας και έχω κάτι γνωστούς καθηγητές που υπόσχονται σίγουρα αποτελεσματα) για να περάσουμε και μεις που δεν δώσαμε καν λευκή κόλλα?
Αν δεν πιάνει ούτε αυτό, να σου κρατήσω τον Λέννυ στις επόμενες διακοπές σου?
Σλουρπ, σλουρπ!
;D

nanakos είπε...

Enteka, αρχικά αυτό ήταν το σχέδιο αλλά τελικά αποφάσισα πως το να δώσω τις σωστές απαντήσεις εναντιώνεται στο καταστατικό του φροντιστηρίου! Πρέπει να διατηρήσω το authority της θέσης μου, βλέπεις!

Phile, όσοι δεν παρουσιάστηκαν μπορούν να συμμετάσχουν στις κατατακτήριες του Σεπτεμβρίου. Το Λέννυ πάρτον όποτε θες αλλά να ξέρεις πως θα σου χρειαστεί εφεδρικό ψυγείο!

vatraxokoritso είπε...

αισθανομαι περηφανη για τον εαυτο μου!
ευγε μου!

Loucretia είπε...

ΤΙΙΙΙ;;;;;;ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ;;

Αμαν ρε δασκαλε, δεν σου ειπα να εισαι αδιστακτος, ανηλεης και μοβορος;;
Και δε φτανει αυτο, μου κληρονομεις και τη ταξη σου, αν αυτο δεν ειναι εκδικηση, τοτε τι ειναι δηλαδη :-ΡΡΡ

Τεσπα, επειδη δεν μπορω να συγχιζομαι αλλο, προσπερνω το γεγονος οτι με βαθμολογησες ενω ειναι γνωστο οτι δεν εχει εφευρεθει ακομη βαθμολογικη κλιμακα που να μετρα τις επιδοσεις μου :-ΡΡΡ

Φυσικα θα επικροτησω κι εγω το βραβειο του "Ερμη του Σκλι" διοτι μ΄ εκανε να ξεκαρδιστω στη κυριολεξια (αλλωστε οπως βοα εδω κι αιωνες το Χολυγουντ, ποτε μη διαγωνιζεσαι με παιδια και σκυλια, γιατι ειναι σιγουρο οτι θα σου κλεψουν τη παρασταση!)

Ομως εχω τις ενστασεις μου και θεωρω απαραδεκτα χαμηλη τη βαθμολογια του e-lawyer και του i-blog, ενω ξερεις πολυ καλα οτι εχουν πεσει στη μαρμιτα της κουλεμανσυνης απο μικροι!

Ομοιως σκανδαλωδως χαμηλη ειναι η βαθμολογια του Vague Tourist, ο οποιος επανειλημμενως εχει λαβει το βραβειο "Ο Παλιος ειναι Αλλιως" (μα ουτε η αναφορα του στη ταινια "Ο Μικες παντρευεται" δεν σε συγκινησε βρε αθεοφοβε;)

Αnyway, την επομενη φορα που θα βγαλεις αποτελεσματα, θα σου απαγορεψουμε δια ροπαλου τη κρεποφαγια απο τη προηγουμενη και θα σε κλεισουμε σε Φαρο (του Ψυχικου) ταίζοντας σε μονο με σταμναγκαθι! Ε μα πια!

Υ.Γ.1. δε σχολιασα τις επιδοσεις των λοιπων Βοργιων αλλα αν ακουσετε κανενα Μουρανο να σπαει στον Οικο μας, μην ανησυχειτε, ο αερας θα ειναι :-ΡΡΡ

Υ.Γ.2. τα δεοντα στην εριτιμο γιαγια σας.

alienlover είπε...

υπάρχουν αποδεικτικές φωτό με το τι τρώγατε δάσκαλε την προηγούμενη των αποτελεσμάτων, όπως επίσης και τη σωρεία σκουπιδιών που έκρυβαν το φεγγαρένιο σας πρόσωπο.
Δεν θα παραπονεθώ για τη βαθμολογία εδώ, αλλά έχω να δηλώσω πως ήσασταν πολύ μεροληπτικός, σε βαθμό που μια κρέπα μας έσωσε!!

Μαντάμ Λου, vote for stamnagkathi!!!

YO!Reeka's είπε...

Πάνω που ήμουν στην απόλυτη απόγνωση που επιστρέφω σήμερα στη δουλειά, ήρθαν τα αποτελέσματα και έφεραν ένα χαμόγελο στο ηλιοκαμένο πρόσωπό μου. οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. κερνάω μπύρες :)

vague tourist είπε...

Θα τη βγάλω την πίκρα μου, πως να το κάνουμε; Εγώ ή μετεξεταστέος ή από 80 (ως παιδί των 80’s, να δείξει λίγο αναφορά και άλλα φιλοσοφικώς άσχετα) και άνω περίμενα, όχι... 73% (μιλάμε για εντελώς αδιάφορο νούμερο or what;)!!!

Η Λουκρητία έχει δίκιο. Μειώνουμε την cult αξία και κόβουμε πόντους για την Πρωτοψάλτη; Άμα σε πετύχαινα θα έκανα φονικό, αλλά, με μια δεύτερη σκέψη κι επειδή εγώ είμαι τόσο ειρηνικός άνθρωπος (οι verbal επιθέσεις εξαιρούνται), θα περιμένω την επόμενη εξεταστική για να σου βάλω τα γυαλιά (της πρεσβυωπίας). Μέχρι τότε, προτηγανισμένη πατάτα σε λάδι τζουράσικ για το υπόλοιπο καλοκαίρι σου εύχομαι! :-Ρ