Πέμπτη, Απριλίου 20, 2006

Super Trouper


"Οι καλύτερες στιγμές ενός πάρτι είναι η προετοιμασία και οι εντυπώσεις".

(ξαδέλφη Μαριάννα, power lesbian)



Το Τοπ 10 της χθεσινής βραδιάς

1) Tα ανήλικα! Ο.Κ. δεν είναι ακριβώς ανήλικα αλλά παιδιά όπως ο Piri Pi piri, iblog, alienlover, o killog και η υπέροχη παρέα τους: μικροί, χαριτωμένοι, ξεχείλιζαν φρεσκάδα. Τους βλέπεις και θες να καθήσεις δίπλα τους και να μιλήσεις όλο το βράδυ για τη πενταήμερη και το διαγώνισμα στην άλγεβρα. Στη δεύτερη κουβέντα μαζί τους θέλεις να γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι (και οι διπλανοί σου στο θρανίο!)
2) Η Λουκρητία! Δεν υπάρχουν λόγια! Δεν υπάρχουν λόγια! Αν ζούσε στην Αμερική θα ήταν η Ρόζυ Ο' Ντόνελ! Ας της δώσει τουλάχιστον κάποιος το "I love TV...with a twist" και μετά ας έρθει η Αποκάλυψη! Don't care!
3) To Βατραχοκόριτσο! Όσα έχετε υποθέσει (ειδικά οι άντρες) δεν συγκρίνονται με τη πραγματικότητα! Θα μπορούσε να ήταν ολόκληρο τεύχος Penthouse χωρίς να πλήξεις στιγμή. Ή ο καλύτερος λόγος να την παντρευτείς και να μην βαρεθείς ποτέ ξανά στη ζωή σου!
4) Ο Chaka Khan! Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που να μοιάζει τόσο πολύ με μάνγκα this is him! H απόλυτη απόδειξη πως τα Arxedia Media είναι η φυλή του μέλλοντος! Thank God!
5) Η Ροδιά! Δεν θυμάμαι αν ήταν πιο ζεστά τα χέρια της από το χαμόγελο της ξέρω όμως πως πρέπει τώρα να διαβάσω ΟΛΑ της τα μπλόγκς και ΟΛΑ της τα πόστς!
6) Νοrthaura! Τhe next (very) Big thing!
7) Οι φήμες πως υπήρχαν 1 1/2 στρέιτ άνδρες στο κλάμπ δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα.
8) Οι φήμες που θέλουν δυο κοπέλες (άγνωστο ποιές πέραν του ότι γράφουν στο blogs.gr) να είναι απροκάλυπτα αγενείς και με στάιλινγκ Ευταξία - on a very bad day!- απόλυτα ταιριαστό με τους κακούς τους τρόπους, είναι απόλυτα ακριβείς!
9) ΟΛΟΙ φέρθηκαν πολιτισμένα: κανένας δεν βρίστηκε, κανένας δεν ξεμαλλιάστηκε, κανένας δεν διεκδίκησε την πατρότητα κανενός κόμμεντ. Όλοι είχαν φέρει τον καλό τους εαυτό. Αν και όπως τους έβλεπες όλους χαρούμενους και γελαστούς πολύ δύσκολα σου περνάει από το μυαλό πως υπάρχει κάτι άλλο πέραν αυτού που βλέπεις.
10) Ο Νίκος Δήμου δεν ήρθε. Ο μέσος όρος ηλικίας και κόμμεντς διατηρήθηκε σε χαμηλά -για την εποχή- επίπεδα!

Συμπέρασμα: γνώρισα πολύ κόσμο και έχω τη βεβαιότητα πως ήταν αληθινά ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Και μάλλον άλλαξε και η γνώμη μου για τα μπλόγκζ. Τελικά ίσως και να μην είμαστε αυτό που γράφουμε. Ίσως να γράφουμε φανατικά αυτό που μας βασανίζει γιατί είναι καλύτερα να ξεσπάμε στο μόνιτορ παρά στην αληθινή ζωή μας. Και αυτό είναι μια πολύ έντιμη στάση.
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα μαζί σας χτες. Για πάρα πολλούς λόγους. Κάθε λόγος μάλλον είναι και ένας από εσάς που συνάντησα. Αλλά ίσως πιο πολύ χαίρομαι γιατί σήμερα το πρωί ξύπνησα και αγαπούσα το μπλόγκ μου περισσότερο. Γι' αυτό και μόνο σας ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. Ο d.j. Vague T. τα έδωσε ΟΛΑ!!! Σας χαρίζω κι εγώ αυτό που άκουγα όσο έγραφα: Super Trouper / ABBA

35 σχόλια:

Xνούδι είπε...

Ζζζζζζζζζζζζζζ (χάλια χάλια η κατάσταση μου)

Καλημέρα.

...και όχι, δεν ήρθα πρωινιάτικα από ευγένια dear. Χάρηκα κι εγώ πάρα πολύ που σε γνώρισα.

φιλιά. :-)

Ανώνυμος είπε...

.....Αλλά ίσως πιο πολύ χαίρομαι γιατί σήμερα το πρωί ξύπνησα και αγαπούσα το μπλόγκ μου περισσότερο.

Μα φίλε-μου το blog σου είναι υπέροχο!
.....αυτή τη στιγμή ακούω: "A Dios Le Pido" Juanes.

Ανώνυμος είπε...

Η αγένεια είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας (εκτός από τον DCD που έχει κάποια αραιά γένεια) και το υπερασπίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Συγνώμη αν χαλάσαμε τη σούπα μερικών.
Πάντως, από εκεί που είμασταν, κάποιοι μας έδειξαν πως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας -στον δύσκολο αγώνα της απόλυτης γαϊδουριάς. Ήταν αυτοί που κουνιόντουσαν σαν ξεβιδωμένα και κοπανούσαν οτι κυκλοφορούσε σε ακτίνα 2 μέτρων.
Υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε περισσότερο, την επόμενη φορά.
Υ.Γ.: Το στυλ Ευταξία θα ήταν τιμή για μας, αλλά δεν το είχαμε ρε γαμώτο. Έχεις να μας δώσεις κάποιες συμβουλές -μπας και το πετύχουμε;

dgalanis είπε...

καλή ανάσταση

Loucretia είπε...

Ροζυ Ο΄Ντονελ;;;; αααααααααααχαχαχχαχαχα!! εννοεις φυσικα στο ταμπεραμεντο (πες ναι, πες ναι, αλλιως σ' εσφαξαααα) :-ΡΡΡΡΡ
αααααααααχαχχαχαχαχχαχα!!!!

nanakos είπε...

Mανιφέστε Απουσία! Μανιφέστε Καλή Ανάσταση ;-)

Φυσικά μωρό μου Λουκρητία!!! Για το απίθανο ταμπεραμέντο σου!!

Idάκι είπε...

Βλέπω πως δεν σας έλειψα καθόλου :-PPP

Επίσης, σχεδόν όλοι για τους οποίους γράφεις είναι φίλοι/γνωστοί, και συγκινούμαι! Είναι το πρώτο ρεπορτάζ από το πάρτυ που διαβάζω ;)

Χαίρομαι που περάσατε καλά, αγαπητοί μου!!! Άντε στο επόμενο να γίνουν και άλλες υπερβάσεις ;D

Chrisa είπε...

Εγώ δεν ήρθα... :((((

Loucretia είπε...

Κι ομως Id μου (δεν εχω προλαβει να στα πω) ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!! κι οταν τους ζητησα να ποζαρουμε ολοι μαζι για να σου στειλω φωτο να μας δεις, επεσε τρελλο στριμωξιδι και πανικος ποιος θα πρωτοχωρεσει στο πλανο, αυτο σου λεω μονο!!! (ειχαμε κι ενα αχωρετο....ταμπεραμεντο βλεπεις) :-ΡΡΡ

Ανώνυμος είπε...

1. Μην χωρίζεις τις γειτονιές σε
άνω και κάτω Μπλογκάλωνα!
2. Το Styling είναι απολύτως
Χατζηστεφάνου-based μαζί με
MMG. Είδες που μπερδεύτηκες;
metapratikatinias!
3. Δεν είχε Staight;
Σκάσε ηλίθια!
4. Ήταν το μεγαλύτερο blind date
ever αλλά θα μπορούσε να
εξελιχθεί λίγο καλύτερα. Μάλλον
γυμνάσιο μου θύμησε.

mindstripper είπε...

Eγώ ξέρω ότι τα όμορφα πράγματα πληρώνονται ακριβά.
Κι εγώ σήμερα, ξέχασα τα γυαλιά ηλίου σπίτι μου. Μπουχού.

Κι επειδή ένα, μίλησα με παιδιά από το Blogs.gr και δύο, έχω δει τον Ευταξία με τα ματάκια μου on a very bad day (αυτός βέβαια νόμιζε ότι ήταν από τις καλύτερές του), ένα έχω να πω:

Eίσαι προτεινόμενος.

Αυτά και καλημέρα και μουατς με την τσίμπλα στο μάτι.

Λαμπρούκος είπε...

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΤ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ! ΕΓΏ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

Idάκι είπε...

Λαμπρούκο, να'τανε η ζήλεια ψώρα :-PP

Θα στό γραφα στο δικό μας, αλλά το ίδιο είναι... linkblog κ σχόλιο το πας?? μουααχαχαχ

(μουτς)

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Το οτι απαξίωσες χαρακτηριστικά να αναφέρεις την καταλυτική παρουσία μου με αναγκάζει να μετανιώσω πικρά τον χορό που μοιραστήκαμε....ιδιαίτερα το "Ντο φα φα φα".....
Ενδυματολογικώς θα σταθώ στην συντρόφισα blogger με το μαύρο κολάν και το κόκκινο μαντήλι "λαϊκη Κατω Πετραλώνων". Παιχνιδιάρικο touch οι κόκκινες γόβες της συγχωρεμένης θείας Μαρίκας που ήταν ενα τσακ μεγαλύτερες.
Σε λάτρεψααααααα

nanakos είπε...

Είσαι λολή κι έχεις παραισθήσεις: στο "ντο..φα...φα" ήμουν όξω και μιλούσα στο τηλέχωνο!!! Έχω και μάρτυρες!!

Υ.Γ. Αμοιβαία τα αιστήματα!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς έχουμε φωτο ομως που λένε άλλα.
Οι κόκκινες γόβες ήταν όλα τα λεφτά και έχουν ποσταριστεί αρμοδιώς υπό του Zouri..
Την τρίτη θα βγει και video έμαθα. τον είδατε τον ρεπόρτερ.

nanakos είπε...

H αλήθεια είναι πως οι κόκκινες γόβες ήταν πράγματι όλα τα λεφτά!

Stelios F. είπε...

Hahhh!!! To party itan indeed poly kalo, alla i alithia ine pos tha borousame na eimastan poio "omiogeneis"! Vasika ithela para poly na ertho kai go stin pista. Sas evlepa ores ores pou xtipiosastan kai zileva! Tora monos mou, no fucking WAY, na erxomoun! Parakalousa ton Piri, tin alienlover kai tous allous na pame oloi mazi, gia ena BLOGOSHOW pou tha emene se olous tous thamones aksexasto, alla TIPOTA!!! Sigh... Anyway, ego apoxorisa sxetika noris, opote den ksero an eixame kai kanena "event" argotera. Pados i idea sou gia tags itan poly orea Nanako... Krima pou eida to en logo post simera to proi! :S:S:S:S An to xa diavasi apo xtes, stadar tha forousa kanena analogo blouzaki opos esy i kamia tabelitsa! Na skefteis, siniditopoio pos itan orismenoi bloggers ekei, pou oute tous pira xabari! To vatraxokoritso, opos eipes kai sy, oute pou to proseksa(kala, oxi pos pernai mia toso orea parousia aparatiriti, alla you know what I mean)! Ade, kai beach party ton Ioulio! Ti les? :D:D:D

e-Lawyer είπε...

Μα αγάπη μου αν ανέβαινε το πίρι στην πίστα θα έβρισκε στο ταβάνι. Η πίστα είναι: α) για τους κοντούς και β) για τους ευτραφείς (πρέπει να είχε δουλέψει πολύ ο εργολάβος στα υποστηλώματα).
Nanakos for ever!

Rodia είπε...

Καλή δύναμη αγόρι μου!:-) σμουτς!
(όλα, ε? χμμ.. ΟΛΑ ΟΛΑ..?)

..σου συγχωρώ ακόμα κι αυτή την ξαπλωτή φωτο.. χεχε..
(ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!)

vatraxokoritso είπε...

"οι ρογες μου φαινονται ακομη και κατω απο την γουνα γι αυτο και δεν φοραω γουνα!!!"

ρε μαλακα γελαω ακομη απο χθες..

δεν ξεκολλουσα απο διπλα σας μηπως και χασω καμια ατακα!!!

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι ειναι αδικο,αυτο που εγραψες για τα παιδια απο το blogs.gr.
Ειναι αδικο,μετα απο μια τοσο ωραια βραδυα,να ξεκινας μια τετοια διαμαχη.
Θα σε παρακαλουσα να διορθωσεις μηπως το κειμενο σου,εκτος και αν επιμενεις τοσο πολυ και το ιδιο να πω και στα παιδια.
Ειναι κριμα...

Neilys είπε...

Περάσαμε πολύ ωραία χθες. Χαρήκαμε πολύ που σε γνωρίσαμε Πίρι κ΄ Χ.

nanakos είπε...

Redaction, please! Άστοχη η λέξη διαμάχη! Τα παιδιά ΟΛΑ ήταν εξαιρετικά... Απλά έτυχε δυο συγκεκριμένες κοπέλες να είναι αγενείς - ή έστω να μιλήσουν χτες κάποια στιγμή με μεγάλη αγένεια. Όχι σ' εμένα, ούτε σε γνωστό μου! Απλά τις άκουσα που μίλησαν έτσι. Οι κακοί τους τρόποι έδεναν με το κακό τους ντύσιμο - κάτι που ο καθένας έχει απόλυτο δικαίωμα να πει για 'μένα, για 'σένα και τον καθένα. Επίσης, έτυχε να είναι του blogs.gr. Αν ήταν του blogspot σε διαβεβαιώ πως θα το έλεγα. Οι κακοί τρόποι δεν γνωρίζουν server. Και το πάρτι δεν ήταν του blogspot: ήταν των blogs! Μην δημιουργείτε θέμα από το τίποτε

northaura είπε...

κρυβε λογιαααααα :-)))

Ανώνυμος είπε...

απ την γειτονια των ..."αλλων".... εγω και εχω μια απορια.....

Οι κοπελες του blogs.gr ειμασταν εξι ολες κ ολες αν δεν κανω λαθος.... και ειμασταν ολες μαζι...απομακρυνθηκαμε απ την παρεα μας μονο για να παμε- και οχι ολες- καποιες φορες ως το μπαρ....μεσα ατην δυνατη μουσικη δε οπως ηταν φυσικο δεν μπορουσαμε ουτε μεταξυ μας να πουμε οτιδηποτε....στην δικη μου αντιληψη δεν επεσε να σε πλησιασε η να πλησιασες καποια ωστε να σε αντιμετωπισουν με αγενεια, αλλωστε εσυ ο ιδιος λες πως δεν εισεπραξες τετοια συμπεριφορα ουτε καποιος γνωστος σου αν διαβαζω σωστα....αλλα τις ακουσες....τις ακουσες....πρεπει να εισαι φαινομενο σε τετοια αποσταση απο εκει που καθομασταν και με τοσο δυνατη μουσικη ακουσες καποια αγενη σχολια τους την στιγμη που για να πεις το ονομα σου στον αλλο και να σε ακουσει επρεπε να βγαλεις τα πνευμονια σου σε πλειστηριασμο?

Εμεις η αληθεια ειναι δεν εχουμε βιονικα αυτια....δεν ακουσαμε λοιπον τα αγενη η οχι σχολια για μας.....τα διαβασαμε ομως.....

Αυτα χωρις ιχνος διαθεσης αντιπαραθεσης.

Καλο Πασχα σε ολους σας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε -το διόρθωσες! Το έκανες μια τέλεια κατινιά! Κάποια κορίτσια, από το blogs.gr, με κακούς τρόπους και κακό ντύσιμο. Και δεν μίλησαν σε σένα, αλλά το άκουσες... Δεν το δίνεις ρεπορτάζ και στο Star τώρα;
Αν θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον πες του το. Αλλιώς, μην το κάνεις Τατιάνα το ζήτημα.
Red action δεν θυμάμαι να σε ορίσαμε Κόφυ Ανάν. Ειδικά από την στιγμή που δεν ήσουν εκεί. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Από το πρωί βλέπω γενικεύσεις και ότι με έχουν χαρακτηρίσει ξενέρωτη, κακοντυμένη, αγενή, τσόκαρο και δεν ξέρω τι άλλο. Και αυτό γιατί τυγχάνει να έχω blog στο blogs.gr Δε σας ξέρω και δε με ξέρετε. Εκφράζετε άποψη για τον χαρακτήρα μου χωρίς να έχετε καν μιλήσει μαζί μου. Σχόλια που αρχικά ξεκινάν με "τα παιδιά του blogs.gr" καταλήγουν σε δυό κοπέλες. Επειδή λοιπόν ανήκω στο γυναικείο φύλο και γράφω και στο blogs.gr εχετε να μου πείτε κάτι;

SomeonethatIusedtobe είπε...

Χάρηκα Νανάκο που σε βρήκα(έστω την ώρα που έφευγα..και έτσω κι ας μην είσαι Νανάκος απο το Νάνος!)..

*Μου λείπουν άλλοι 6..

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερα οτι υπάρχουν φήμες οτι οι κοπέλες του blogs.gr ειναι αγενείς και κακοντυμένες.Πρέπει να ειμαι τυχερή γιατί οταν ξεκίνησα το blog δεν με ρώτησαν αν ντυνομαι χάλια ή αν ειμαι αγενής για να μου το επιτρέψουν.
Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο πάντως γιατί όσο βαρύγδουπο και να ήταν αυτό που άκουσες από δυο ατομα και όταν μάλιστα δεν αφορούσε εσένα ή τους φίλους σου δεν νομίζω οτι είναι ικανό για να σε κάνει να "κατηγοριοποιήσεις" μια όλοκληρη κοινωνία ανθρώπων.
Τώρα το θέμα του ντυσίματος...τι να πω!

Α, και κάτι άλλο.Εσύ το έκανες μεγάλο θέμα..και δεν το διόρθωσες έτσι που το έκανες.

Καλά να περνας!

Xilaren είπε...

Φιλάκια νανάκο μου! γιου αρ δε σουήτεστ!

Και να προσθέσω κάτι στη λίστα σου: το γαμάτο μπλουζάκι του Crazy Monkey! Ντουζ πουάν!

neraida είπε...

Nice to meet you, φίλε Νανάκο.

Και μην ανησυχείς, το κόπυραϊτ ις γιορς για το όνομα, γιου νόου :Ρ

Melina's Art είπε...

Άργησα λιγάκι αλλά να'μαι και γω! :p
Γνωριστήκαμε κάπου στα κλεφτά και στα διαγώνια και χαρήκαμε πολύ!
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα (τώρα πια!)

alienlover είπε...

Να μαι κι εγωω...Αν και αρκετα αργοπορημένη έχω να δηλώσω, χωρίς φόβο και πάθος ότι χάρηκα πάαρα πολύ για τη γνωριμία :D !!! Είσαι συμπαθέστατος και γλυκύτατος!! Και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Εις αναμονή του δεύτερου μπλογκο-πάρτυ για να γνωρίσουμε αυτούς που δεν προλάβαμε(σνιφ σνιφ)!
Μα καλά.. ήταν η ροδιά και το βατραχοκόριτσο εκεί και χαμπάρι δεν πήρα..; Που ζω ρε παιδί μου .. :(

Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

免費視訊,情色小說,史萊姆好玩遊戲,色情遊戲,免費A片,色情網站,視訊做愛,成人貼圖,85cc免費影城,SEX,a片免費看,plus,免費A片,成人漫畫,成人交友網,A片下載,情色論壇,聊天室,成人遊戲,080視訊聊天室,伊莉,中部人聊天室,言情小說,色情網站,85cc免費影片,情趣,成人文章,成人聊天室,免費A片,aio交友愛情館,hi5 tv,成人網站,080苗栗人聊天室,視訊做愛,色情漫畫,色情漫畫,美女寫真,情色論壇,080視訊聊天室,ut聊天室,做愛,情色論壇,我的遊戲口袋,aio交友愛情館,080視訊聊天室,成人網站,aio交友愛情館,正妹牆,伊莉,聊天室,小遊戲,情趣用品,後宮電影院,成人影城,85cc成人片,AV女優,色情漫畫