Κυριακή, Απριλίου 02, 2006

Κυριακή πρωί


Όμορφες μέρες οι Κυριακές. Ποιός μας έμαθε να τις μισούμε?

7 σχόλια:

άρχοντας Κώστας είπε...

Πραγματικά όμορφες... ειδικά όταν είναι μακρόσυρτες, αργές και ηλιόλουστες.

Καλημέρα!

Λαμπρούκος είπε...

Τα πρωινά δε τα μισούμε. Τα βράδυα μισούμε γιατί έρχεται η Δευτέρα...

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον Λαμπρούκο. Ωραία η Κυριακή με καφεδάκι κι εφημερίδα, όμως έπεται τσαγκαροδευτέρα...

snikolas είπε...

Ποιος μας έμαθε να τις μισούμε; Μα το σχολείο φυσικά! Την Κυριακή έπεφτε το διάβασμα (για όποιον διάβαζε φυσικά) για την Δευτέρα. Εγώ πάλι μισώ τις Κυριακές αλλά λατρεύω τις Δευτέρες!!! Ανωμαλία ε; :)

nanakos είπε...

Kώστα είχα μια τέτοια ακριβώς Κυριακή. Αν και μέχρι το μεσημέρι ήταν εξαιρετικά μακρόσυρτη! Σίγουρα όμως υπέροχα ηλιόλουστη!

Λαμπρούκο μου, εσύ φαντάζομαι, λόγω προεκλογικού πυρετού, μισείς όλες τις ημέρες το ίδιο. Κουράγιο! Να θυμάσαι πως το κοινό σου είναι εδώ και σε στηρίζει. Το Πάσχα θα σου στείλω με μια τρελλή τηγανόψωμα!

Έλσα, θα ήθελα να σημειώσω πως από τότε που οι 'φημηρίδες γέμισαν περιοδικά και ζώδια, δεν είναι πια ίδιες. Αλλά δεν θα μείνω εκεί γιατί θα με πείτε δυσοίωνο και θα έχετε και δίκιο. Οκ! Πρωινές φημηρίδες, βόλτα για καφέ και διάβασμα, φαγητό με φίλους, απογευματινή μπιρίμπα και νωρίς σινεμά! Η ιδανική κυριακή!

nanakos είπε...

Vague, χτες το βράδυ το είδα το θέμα του πάρτυ! Θα του κάνω το πρόμο που του ταιριάζει (=θα το διαγράψω από το μυαλό μου!!) Ούτως ή άλλως, η ιδέα με τα καρτελάκια νομίζω πως ήταν η καλύτερη μετά τα κρεμοσάπουνα! Σοβαρολογώ!
Υ.Γ. Σε ποιά σκύλα της λύσσας αναφέρεσαι?

Αγαπημένε μου Νικόλα... τι να πω? δεν έχω λόγια για να εκθειάσω την ανομολόγητη αναποδιά σου! Αν και πιστεύω πως τις Κυριακές δεν μας τις χάλαγε η εικόνα του σχολείου αλλά μια συγκεκριμένη βραδινή εκπομπή στη κρατική τηλεόραση! Ξέρεις ποιά! Τα φιλιά μου στη Καμάρα (της πόλης όχι του βατραχοπεδίλου σου!)

loukoumaki είπε...

Πρωινά που ξεκινούν μετά τις 12 και είναι γεμάτα με εφημερίδες, καφεδάκι και φίλους, συνεχίζουν με παχυντικά φαγητά και τελειώνουν με σινεμαδάκι.. για μένα λατρεμένες Κυριακές!