Τετάρτη, Απριλίου 12, 2006

Party, Party, Party!


I'm so excited!!! Επιτέλους η πολυπόθητη ώρα όλοι να γίνουμε ένα, να ενώσουμε τις φωνές - και τα πόδια - μας και να χωθούμε into the groove! Φυσικά και μιλάω για το μεγάλο πάρτυ που ετοιμάζεται!! Ας ξεκινήσουμε όμως step by step!
Νομίζω πως η ιδέα ξεκίνησε από τον Vague Tourist - αλλά δεν ορκίζομαι γιατί τα παραθρησκευτικά των bloggers ποτέ δεν τα ξέρεις! Είδε λοιπόν μια νυχτιά την Kylie στον ύπνο του να του αποκαλύπτει το πραγματικό της ύψος και να του ψιθυρίζει "Vague, your disco needs you". Ο VT λοιπόν αποφάσισε πως enough is enough με τα εσωκομματικά της μπλογκόσφαιρας και καιρός είναι να κάνουμε και πιο δημιουργικά πράγματα από τα να γράφουμε το μακρύ και το κοντό μας. Πολλοί bloggers συνασπίστηκαν κι έτσι οργανώθηκε ένα μεγάλο θεματικό πάρτυ. Το θέμα? Τι άλλο: "Dance the night away".
Tη Μεγάλη Τετάρτη, λοιπόν, στις 22:30 το βράδυ στο club Barrio, στην οδό Κεραμεικού 53 στο Μεταξουργείο! Dancing queen, ο Νίκος Δήμου! Electric youth, συνασπιστείτε!
Όσοι είναι in the mood for dancing αλλά και όσοι wanna dance with somebody άγνωστο που δεν ξέρετε αλλά αγαπάτε να διαβάζετε είστε καλεσμένοι. Όλοι. Το ενδεχόμενο να γίνει murder on the dancefloor λόγω βεντέτας μεταξύ πολλών είναι μια πιθανότητα που πολλοί δεν θέλουν να σκεφτούν - αλλά είναι περισσότεροι αυτοί που εύχονται να πραγματοποιηθεί! Βάλτε λοιπόν τα παλιά σας παπούτσια και let's get the party started! Το μόνο που χρειάζεται είναι να φέρετε την καλή σας διάθεση και ο σώζων εαυτώ σωθήτω. Για τα υπόλοιπα, let the night take the blame!

Y.Γ. Θα παίξουν άραγες και ... "blues"?????

13 σχόλια:

Xilaren είπε...

hahahhaah!
na ypo8esw pws ola auta einai paraggelies ston dj?

ton leny 8a ton fereis?

nanakos είπε...

Xil, o Lenny από αύριο θα είναι σε πασχαλινές διακοπές για περίπου 2 εβδομάδες και όχι, δεν είναι παραγγελίες γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ζητάς τραγούδια από τον dj. Ειδικά την ώρα που παίζει. Άλλωστε, μεταξύ μας, δεν τρέφω και καμιά ελπίδα πως θα παίξει Debbie Gibson!!
Την καλημέαρ μου :-)

Λαμπρούκος είπε...

Στα μπλουζ το μυαλό σου για χουφτου-χούφτου βλέπω!!!

Σα δε ντρεπόμαστε...

vasvoe είπε...

Nanako!!! Ειδικά για το I'm so excited σ'ευχαριστώ πάααρα πολύ!!!

Ματς ματς μουτς!

Γιουτζίν είπε...

Μόλις κατέβασα και ακούω την dancing queen. Κρίμα που δε θα'μαι Αθήνα για το πάρτυ -δε θα δω τις φάτσες και τα πόδια πίσω από τα nicknames :-(

snikolas είπε...

Ρε γαμώτο πολύ μου την δίνει που δεν θα είμαι εκεί… :(

sikia είπε...

Νανάκο μου, ελπίζω να μου περιγράψεις μετά με το νι και με το σίγμα ποιος είναι πως, και τι φορούσε και ποιοι είναι τα τεκνά της μπλογκόσφαιρας να ξέρουμε τι διαβάζουμε. Επίσης να ρίξετε και ένα χορό για μένα.
Finally, to all bloggers: Αν αγαπάς δε το ξεχνάς! (το condom θέλει να πει ο ποιητής εδώ)

Provato είπε...

σε λατρεύω που ανέβασες i wanna dance with somebody! Σε λατρεύω!
και your disco need you!!!

σε λατρεύω!!

loukoumaki είπε...

Ρε γαμώτο δεν μπορώ να έρθω και έχω σκάσει!! Διότι φίλε μου μπορεί να μην χορεύω καλά ΑΛΛΑ χορεύω πολύ !!! έχω αφήσει εποχή στο Brighton ως dancing queen.. αχχχχ
Νανακι μου θέλω όλες τις λεπτομέρειες!!!

nanakos είπε...

Λουκουμάκι, άσε τα σάπια και βούτα τον Νικόλα από τη φιάλη οξυγόνου και ελάτε! Δεν θα έχετε κ α μ ί α δικαιολογία!!!

loukoumaki είπε...

θα είμαι στη Σκόπελο, πάω για Πάσχα και δεν γίνεται να το ακυρώσω γιατι η φίλη μου η Εύη θα με τσακίσει!!! φρόντισε εσύ να υπάρχει και επόμενο και θα είμαι εκεί ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

To "Let The Night Take The Blame" στην original version 9:24 είναι όλα τα λεφτά. Με τέτοια songs, who cares about the party?

Ανώνυμος είπε...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a shakira new song site/blog. It pretty much fits into the ##KEYWORD## topic.

Come and take a look at it out if you get time.