Τετάρτη, Απριλίου 19, 2006

Οδηγίες προς Παρτμπολόγκερζζζζζζ!

1) Καλό θα ήταν στο πάρτι οι μπλόγκερς να φοράμε μια κονκάρδα, μια πινακίδα, μια τιάρα (στη περίπτωση της Γουρούνας) κάτι τέλος πάντων, που να υποδηλώνει την ταυτότητα του μπλόγκ μας. Σκοπός του πάρτι είναι να γνωριστούμε. Αλλιώς, θα είμαστε a bunch of losers που συμφωνήσαμε να βρεθούμε στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα.
2) Θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ, να μην κουβαλήσει κανείς μαζί του τη Σοφία Αλιμπέρτη: κατέστρεψε το Fame Story, μη μας γκαντεμιάσει και το πάρτι.
3) Μόλις γνωρίσουμε κάποιον άλλο μπλόγκερ, καλό θα ήταν να αποφύγουμε ανακρίσεις του τύπου «Πως σου φάνηκε εκείνο το πόστ μου για την ψαλίδα?»: Υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν τα πόστ διαγωνίως και μετά τηλεφωνούν στη Mindstripper (που ομολογουμένως είναι πολύ επιμελής μαθήτρια) για να τους πει την περίληψη.
4) Αν ο Πρόβατος σας ρωτήσει: «Στους πόσους βαθμούς τα πλένεις τα σεντόνια σου?» να θυμάστε πως ΔΕΝ πρόκειται για κοπλιμέντο.
5) ΜΗΝ βουτάτε ξένους αναπτήρες, σπίρτα, δάδες, τσακμακόπετρες κλπ!
6) Να μην ζαλίζουμε τον dj Vague T. με επιλογές, αφιερώσεις, τομάτες κλπ.: η απειλή του πως θα αμπαρώσει τη πόρτα και θα βγάλει τα άπλυτα μας στη φόρα από το μικρόφωνο ίσως και να πραγματοποιηθεί.
7) Μην παίρνετε ναρκωτικά (ειδικά στη τουαλέτα): αν θέλετε να κάνετε tribute στα ‘80ς φορέστε μια μεγάλη βάτα. Τα ναρκωτικά στα κλάμπς (ειδικά στη τουαλέτα) είναι αφόρητα μπανάλ!
8) Χορέψτε, κουβεντιάστε, φλερτάρετε, διασκεδάστε αλλά μην μετρήσετε πόσοι είναι τα Αrxedia Media: είναι τόσοι πολλοί που θα περάσει η βραδιά κι εσείς θα σπρώχνετε μπιλίτσες στον άβακα.
9) Καλό και φρόνιμο θα ήταν σε περίπτωση που έλθει ο Λαμπρούκος να τον υποδεχτούμε όπως ακριβώς του πρέπει: με τιμές μέλλοντα πρωθυπουργού!
10) Λέγοντας «χορός» εννοούμε disco, pop, samba, rock, κλπ: οι κατατονικοί παρακαλούνται να μην ζητάνε τον «Xορό του Ζαλόγγου», ούτε καν σε urban jungle remix! ‘παγορεύεται!

Bonus track:

11) Aν είσαι μπλόγκερ/τσαντάκιας μην μπερδευτείς και κλέψεις τη Μαρκησία του Ο: η τσάντα της κρύβει τουλάχιστον ένα βιβλίο του Μίλαν Κούντερα!

8 σχόλια:

Neilys είπε...

Χμ τελευταία στιγμή δεν ξέρω τι να βάλω που να μαρτυρά ποιός είμαι.. Ε όπου δείτε ένα ψηλό να μην βάζει γλώσσα μέσα του και να τραγουσάει φωνάξτε Πίρι και θα γυρίσω!

Neilys είπε...

όπου τραγουσάει βάλτε τραγουδάει

Λαμπρούκος είπε...

Επιπλέον συνιστούμε:
1) Να πιείτε από όλα καθότι τα ποτά είναι ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ (όχι το λέω γιατί θα έρθει και η βατραχομούρα που είναι ξανθιά και κάτι τέτοια είναι χοντρά ζητήματα)
2) Αν είσαι ο "αρχίδια-μίντια" καλόν είναι να αποφύγεις τη μάσκα που δηλώνει το ποιος είσαι. Το αυτόν ισχύει για τους "ΠΡΕΖΑΤι-Βι", και "Δώστε Τσόντα στο Λαό".
3) Στο πάρτυ ΔΕ θα παραυρίσκεται ο Γιώργος Νταλάρας

Idάκι είπε...

Ε ρε τι χάνω....

Να περάσετε τρέλλεια, και ελπίζω να έχω να διαβάζω μέρες μετά!!!

Φιλούδια :-D

Loucretia είπε...

Idακι μου, οτι θαχεις να διαβαζεις μερες μετα, δε τιθεται θεμα, μη πω και για μηνες, αλλωστε σ' αυτο το παρτυ ολοι οι μπλογκερς θα βρουν αφθονο υλικο (για κους-κους φυσικα). Φοβαμαι μονο οτι θα τελειωσει νωρις, γιατι ολοι θα τρεξουν σπιτια τους να προλαβουν να ποσταρουν :-ΡΡΡ
Νανακο, εσω ετοιμος;;;;

Ανώνυμος είπε...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » »

Ανώνυμος είπε...

Very nice site! »

Ανώνυμος είπε...

Keep up the good work oxycontin and prostitution Predict keno numbers colon cancer new drug air purifier review Voice over ip vop Deroyal pneumoair tennis elbow straps Co debt relief South korea fragrance adult toys Camera digital information It system security georgetown delaware http://www.funny-adult-video-2.info Voip provider review Minnesota bextra Cool new artistic business card design erotic lingerie Thomasville georgia plastic surgeons live answering service appliance