Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2008

To whom it may concern

Θα ήθελα να απευθύνω μιά έκκληση που αφορά κυρίως τα αγόρια και τα κορίτσια ηλικίας 17 -27:

Είναι δικαίωμα σας να σιχαίνεστε την εξουσία, την διαφθορά, το κατεστημένο και την αστυνομία.
Είναι δικαίωμα σας να μοιράζετε τα φυλλάδια της ΚΝΕ φωνάζοντας σαν τελάληδες στην πλατεία Κάνιγγος από τα άγρια χαράματα που ακόμα και ο καφές ο ίδιος κοιμάται.
Είναι δικαίωμα σας να κάνετε πάρτυ με Πυξ Λαξ.
Είναι δικαίωμα σας να κυκλοφορούν τα αγόρια με μαύρα τζην κολάν και οι κοπέλες με κλος φούστες α λα Τζάνις Τζόπλιν, εν έτει 2008.
Είναι δικαίωμα σας να βαριέστε να κάνετε σεξ και να βρίσκετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε μιά συζήτηση για την αθεία του Καμύ στα παγκάκια των Εξαρχείων.
Έχετε όμως μιά πολύ μεγάλη υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς σας και σ' εμάς που σας περιτριγυρίζουμε: το μπάνιο!


Μπάνιο παιδιά!!! Σαπούνι, αφρόλουτρο, σαμπουάν, ντεοντοράν! Πλενόμαστε παιδιά για να μην μυρίζουμε σαν ξεσολιασμένη μπότα! Φοράτε και μαύρα που ρουφάνε τη ζέστη σαν αποροφητήρας και ιδρώνετε ακόμα περισσότερο! Μπάνιο παιδιά! Στο δωματιάκι του σπιτιού σας με τα πολλά πλακάκια και το καζανάκι θα βρείτε ένα άσπρο σκληρό κρεββάτι: μην φοβηθείτε, μπανιέρα λέγεται! Και το καλοκαίρι την χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά! Και 2 και 3 φορές την ημέρα, αν καίγεται το σύμπαν. Ξέρω πως δεν με πιστεύεις αλλά όταν συνέλθει η κυρία που έχει λιποθυμήσει δίπλα σου από την μπόχα της μασκάλης, μπορείς να την ρωτήσεις. Το ίδιο θα σου πει!
Λουστείτε και θα δείτε ν' ανεμίζει ευκολότερα το μαλλί όταν ακούτε Megadeth! Πλυθείτε και θ' ανακαλύψετε πως υπάρχουν και άλλα eaux de toilette πέρα από το 'κουναβί'!
Η μπόχα δεν είναι απόψη! Είναι φίλη του ψύλλου και του μήκυτα! Είναι κρίμα να κυκλοφορείτε με μιά κατσαριδοφωλιά στο κεφάλι! Και για εμάς είναι κρίμα που βρισκόμαστε στον τρίτο όροφο και μόλις περνάτε βλέπουμε τις γλάστρες να μαραζώνουν!
Ε - Λ - Ε - Ο - Σ !

19 σχόλια:

Tanila είπε...

Nanako, εμένα το αγαπημένο μου αποσμητικό είναι το perkosyn κρεμα σε σωληνάριο.
Είναι απ'τα λίγα που κρατάει 2 τουλάχιστον 24ωρα και δε βγάζει ασπρίλες στις μαύρες μπλούζες.
Τέτοιο να πάρεις του Λέννυ.

patsiouri είπε...

Ξέχασες το βασικότερο.
Το ιερό μένος και την ανυπέρβλητη λατρεία στο όνομα της Αξύριστης Γυναικείας Μασχάλης.
Και του αξύριστου Γυναικείου Ποδιού.
Όχι άλλη περιττή, άπλυτη και όζουσα τρίχα!

Juan είπε...

Ρε Νανάκε, από που βρίσκεις τέτοιες έκφρασεις όπως εν έτει. Μου αρέσει τα αρχαιότητά σου. Και μαζί σου συμφωνώ. Μπάνιο παιδιά

nanakos είπε...

Juan, μην με βλέπεις έτσι ακμαίο! Ήμουν κι εγώ στα γιουρούσια του Καραϊσκάκη! :-)

Ανώνυμος είπε...

βρε νανακε, ειναι για βρισκονται αμεσως σε μεγαλες διαδηλωσεις. Απο τη μποχα, βρισκεις το συντροφο σου απο μιλια μακρυα. Η μασχαλιλα ειναικαλυτερο και απο δακτυλικο αποτυπωμα και ντι-εν-ει τεστ.

Ανώνυμος είπε...

vre palhkare mesa sto mualo mou eisai!!!

An-Lu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
An-Lu είπε...

Νανακουλίνο, την αυτή παράκληση, όπως την απευθύνεις ΚΑΙ σε εμπροσθοβαρείς ελληναράδες των 50+, με συνημμένη παράκληση να κατεβάζουν και ένα μπουκάλι Listerine μαζί με τα σκορδοστούμπια/μπύρες/σκατά πού κατεβάζουν συστηματικώς και αδιαλείπτως!

fevis είπε...

Πέρασε το παιδί μου απο το σπίτι σου και δεν μου το είπε? (Καταραμένη εφηβεία..)

snikolas είπε...

Και βλέπω στην αρχή το 17-27 και λέω σκατά… μεγάλωσα ρε γμτ. :)))))))

καλά τα λες... μπάνιο παιδιά... μπάνιο. κάνει καλό. αν και δεν είναι όλοι έτσι για να λέμε τα πράγματα με τ΄ όνομα τους.

Ανώνυμος είπε...

Α. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΛΟΣ
Β. ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΥΣΕ Η ΤΖΑΝΙΣ ΤΣΟΠΛΙΝ

...ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΝΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗ

Ιφιμέδεια είπε...

Εμένα πάλι που μου έχουν κάνει τύπου επαιτεία στην Ομόνοια ζητώντας λεφτά για το κόμμα και δίνοντάς μου αντάλλαγμα κουπόνια τι να πω;

Στο μπανάκι λέμε ΝΑΙ.

Υ.Γ. Νανάκο ότι θα σου την λέγανε που δεν ξέρεις τι είναι οι φούστες κλος δεν το περίμενα... Τέτοια αμορφωσιά;

nanakos είπε...

Ιφιμέδεια, φυσικά και ξέρω τί είναι οι κλος φούστες. Μην ξεχνάς πως η γιαγιά ήταν major μοδιστράν και όλο και κάτι έπιανε το μάτι μου. Και ιδού τώρα τα αποτελέσματα! :-)

Ανώνυμε, στη λοβοτομή λέω 'ναι'! Αν και δεν έβγαλε και πολύ νόημα αυτό που προσπαθούσες να πεις αλλά, χαλάω εγώ χατήρι?!

Λουκρητία είπε...

Εκτός από την μυρωδιά σεσηπότων ιχθύων, το ανσάμπλ δένει με λίγδα στο μαλλί και το Καιμάκτσαλαν σε πιτυρίδα στους ώμους!

kanataki είπε...

ναι
δεν λες που η ξεσολιασμενη μπότα τον έχει και έναν εξαερισμό όσο να πεις

υγ πάλι το εποουσιωδες μου μεινε για συμπερασμα

kangerlussuaq είπε...

Το κακό είναι ότι η απλυσιά και η πλημμελής προσωπική υγιεινή μπορούν να χτυπήσουν παντού και να επιφέρουν ολέθριες συνέπειες στους άλλους, οι οποίοι -σε τελική ανάλυση- δε χρωστάνε και τίποτα. Κλασσικά θύματα των βρωμιάρηδων του καλοκαιριού: άτυχοι συνεπιβάτες κλειστών μέσων μεταφοράς, όπου η μπόχα ενισχύεται και από το κλιματιστικό: αεροπλάνα, κτελ και χάισπηντ (γι' αυτό πάντα στο ντεκ του Β-Ρομίλντα παιδιά, είναι η καλύτερη Θέση), ταμίες τραπεζών, υπάλληλοι γραφείων και άλλες ανυπεράσπιστες ομάδες.

ria είπε...

λίγα λές νανάκο

αλλά για τις εξετάσεις τι γίνεται?

άντε και περιμένω και έπαινο!

Ανώνυμος είπε...

Ε, ναι μαντάμ και μεσιέ! Δεν είστε σκεπτόμενοι! Βρωμιάρηδες είστε! Αι σιχτίρ με τους μπίχλες καλοκαιριάτικα!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Πέστα Νανάκο! Η μόνη διαφωνία μου είναι ότι δεν υπάρχουν μόνο άπλυτοι "κνίτες" αλλά βλέπω και ανθρώπους οποιασδήποτε ηλικίας να είναι καλοντυμένοι και στολισμένοι κλπ κ μόλις τους πλησιάζω σε ακτίνα 2μέτρων ισιώνουν τα μαλλιά μου από τη βρώμα τους! Και έχουν και την αυτοπεποίθηση και το θράσος να μπαίνουν στα ΜΜΜ μαζί με τον άμαχο πληθυσμό! Και το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο στο σώμα τους και τα μαλλιά τους (ειδικά αυτά τα ράστα είναι...) αλλά και στο στόμα που δεν πλένουν ποτέ κι ας έχουν φάει 35 σκελίδες σκόρδο και 22 κιλά κρεμμύδια!