Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2007

Γι' αυτή την όμορφη γυναίκα...

Aν ήθελες να σου πω για τη Νατάσσα μάλλον τα λόγια μου θα την αδικούσαν. Όχι μόνο τα δικά μου λόγια, οι λέξεις γενικότερα. Η Νατάσσα ανήκει στην κατηγορία εκείνων που ο υπερθετικός βαθμός σε οποιοδήποτε (ευγενή) επιθετικό προσδιορισμό φαίνεται εξαιρετικά λίγος.
Αν μου ζητούσες να σου περιγράψω τη Νατάσσα, μάλλον δεν θα σου μιλούσα και θα σε άφηνα να καταλάβεις από την έκφραση του προσώπου μου.


Αν επέμενες να σου πω τί νιώθω για τη Νατάσσα, θα σου έλεγα πως χτες το βράδυ, μόλις την είδα ένιωσα το ίδιο ακριβώς αίσθημα που είχε αισθανθεί το 1998 όταν τελείωσα το πρώτο άκουσμα του 'Sympathique' των Pink Martini: ήταν λες και κάποιος, μ' ένα θαυματουργό τρόπο είχε στουμπώσει όλο το καλοκαίρι σ' ένα τόσο δα δισκάκι! Λες και δεν υπήρχε μεγαλύτερη μαγεία!
Χθες βράδυ, η Νατάσσα έμοιαζε λες και είχε φορέσει όλο το καλοκαίρι: το πρόσωπο της, τα ρούχα της, η ματιά της, το άρωμα της. Την χάζευα λίγο, για να σου πω την αλήθεια.
Για τη Νατάσσα λες "αυτή η όμορφη γυναίκα" και γεμίζει το στόμα σου από τις ευχές του κόσμου όλου. Κι αν σταθείς πλάϊ της, γεμίζει και η ζωή σου όλη.

Εssential Natassa listening: A sorta fairytale - Tori Amos

7 σχόλια:

alienlover είπε...

άχου τι γλυκός που είσαιιι!!! μόνο που βρε καλό μου, δεν με λένε Νατάσσα, Ιωάννα με λένε.. αλλά επειδή εκτός από όλα τα καλά του κόσμου είμαι και άνθρωπος που συγχωρεί, αυτή τη φορά τη γλυτώνεις, την επόμενη όμως με τίποτα.

YO!Reeka's είπε...

ποια είναι η νατάσσα; (όχι τίποτα άλλο, αλλά υποπτεύομαι ότι θα μας ρωτήσεις του χρόνου στις εξετάσεις κουλεμανσόν και θέλω να είμαι προετοιμασμένος)

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!
αν υποψιαστω οτι ο φιλτατος Νανανος αλλαξε γουστα.....θα μου γινει το μαλλι πανκ απο την τρομαρα και ΔΕΝ θελεις να το δεις αυτο νανακο!!!!!!

Grimdal είπε...

Επειδή έχω ακριβώς την ίδια υποψία με τον yo!reeka πρέπει να ρωτήσω ακριβώς την ίδια ερώτηση, ποια είναι η Νατάσσα;


Υ.Γ. το παρακάτω Υ.Γ. είναι άσχετο με το σημερινό γλυκό+συναισθηματικό σου post. Είναι όντως όλα αυτά που περιγράφεις+ακόμη περισσότερα!

Υ.Γ.2 Αγαπητέ κε. Καθηγητά, άλλη μια παγκόσμια αξία κατακερματίστηκε, Τα Wendy's κατάργησαν το Βacon Μushroom Μelt!!!

Το ξέρω ότι έπρεπε να στο φέρω πιο ήρεμα αυτό το νέο αλλά αφού θα στο έλεγα που θα στο έλεγα το έριξα κατευθείαν.

Ανώνυμος είπε...

an kai kanonika den tha eprepe na sou milao...
exeis epistoli sto blog mou
oust

nanakos είπε...

Alien, νομίζω πως μοιάζετε είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω ποιά είναι η ομορφότερη αλλά σίγουρα μοιάζετε στον καλό χαρακτήρα:-)

Freddy, έχεις δίκιο! Μερικές φορές κι εγώ πιστεύω πως είμαι η πιο αποτυχημένη αδερφή όλων των εποχών!

Εταλόν?! Yates?! Εδώ?!

Grimdal & YO!reeka, η Νατάσσα είναι απλά μια πολύ αγαπημένη μου φίλη και δεν 8α πάιξει στις εξετάσεις! Τουλάχιστον, όχι όπως εμφανίζεται σε αυτό το πόστ! Γι' αυτό αγρυπνείτε!
Τα νέα του μπέργκερ με συνέτριψαν και αναγκάστηκα να βγάλω τα κρέπια από τις ναφταλίνες!

Ταπέρ-ντόνα, σου απάντησα! Ξε-ούστ!

alienlover είπε...

μωλό μου εσύ ! ^_^