Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2008

Grammys

Και εύθυμη και χήρα. Και ξερό και χλωρό. Και κυρία και ταχυδακτυλουργός στην Αννίτα. Με σύνθημα "μάντεψε πόσους Κόπερφιλντ μπορώ να βγάλω από το καβουράκι μου", η Γιόκο αποφάσισε να μας αποδείξει πως εκτός από κουκλάκι που αν το ακουμπήσεις κουνάει ακαταπαύστα το μεγάλο του κεφάλι, μοιάζει και με κουκλάκι που αν το ακουμπήσεις κουνάει ακαταπαύστα το μεγάλο του κεφάλι.Με καπέλο. Το σύνθημα της βραδιάς ήταν: "Yoko Ohh-No!"

Ο Mika. Ή αλλιώς, "η μανούλα μ' έβαλε στο πρόγραμμα για τα μάλλινα και σούρωσα". Καταχειροκροτήθηκε από τα απανταχού μακαρόνια, τους δυσεντερικούς και όλες τις bonny assed/skinny bitches που ξεραίνονται όλοι μέρα με μιά γιαουρτοσαλάτα και το λιόγερμα την κάνουν εμετό γιατί τους έφερε καούρα. Έτσι όπως τον βλέπω, μπορεί να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο γιατί έχει τα ποδαράκια 'κατουράω-εντός-παρενθέσεως' του σέντερ φορ.

"Έφαγα τον κόσμο να βρω κάτι που να με παχαίνει. Τηλεφώνησα στον Τραβόλτα να μου στείλει με Speedex τα βυζά που του κουτσάρανε στο Hairspray αλλά η σιδερώστρια έκαψε τη δεξιά ρώγα στη πρέσσα. Ευτυχώς, βρήκα τούτο το μπλέ της γρανίτας 'Blue sky' που μου κάνει και μπόλικο στα μπούτια. Kαι το καινούριο μαλλί, όνειρο. Ποιός να θυμάται πως μιαν εποχή τριγύρναγα στις ρούγες ξυπολητάν μόνο με το ταγαράκι μου!" Nelly Furtado


Εδώ έχουμε την κλασσική περίπτωση "είμαι 35 και δεν με κάνεις ούτε για 62". Με μούρη σαρωτή στα πρόθυρα σφουγγαρίσματος του red carpet, τσαντάκι καλκιουλέητορ και μεσούλα δαχτυλίδι από κουτάκι κόκα κόλας, η Fergalicious-so-capricious-Fergie αποδεικνύει πως η ζωή δεν σταματά στο νεκροτομείο.

Ό,τι και να πεις για την Φαντασία (Μπουρίτο) είναι λίγο! Πώς έπεσε από την κορυφή του American Idol στα χέρια της κουνιάδας-πρωτοετούς-φοιτήτριας- Αμάραντου- του Ψαλιδοχέρη, ούτε αυτή δεν θα το κατάλαβε. Το χειρότερο είναι πως αφού σηκώθηκε κασίδα από την ηλεκτρική καρέκλα του Παράβα, άφησε και τη ντουαλέτα για τις τρίχες με το σκράτς στο σβέρκο γιατί μόνο αυτή έδενε με το πείραμα.

"I'm 54 and I rock!" Cindy Lauper. "Βάστα τοίχε για' θα σμπρώξω" Γκουσγκούνης. Δεν ξέρω βέβαια που θα βρεθεί αν ξεκολλήσει από τον τοίχο που έγειρε για να ποζάρει αλλά και πάλι, "she bops"!.

"Για περάστε, για περάστε! Αγοράστε και θαυμάστε! Πέντε κρίκοι ένα τάληρο" Μην πυροβολείτε τον μπουφετζή του τσίρκου. Σε πλήρη αρμονία με τη Γιόκο Όνο και πάντα στους κόλπους του τσίρκου του εγκλήματος, ο Chris Brown ψάχνει τις τσέπες για να καλέσει το Πρώτων Βοηθειών από το καρτοκινητό του γιατί κάπου στο βάθος βλέπει σε slow-mo ένα καφάσι με gangsta τζιντζερόριζες να τον σημαδεύει.


Στην ερώτηση δημοσιογράφου "Καλά μαρέ, η γυναίκα σου δεν σε είδε να βγαίνεις στο γκαράζ?" ο Seal απάντησε "Η Χάιντι σκέφτηκε να με ντύσει έτσι για να είμαι σαν το γάλα μες στη μύγα. Η ιδία μου σίδερωσε και το πανταλόνι εξ'ου και η ενισχυμένη με διπλομπανέλα τσάκιση ".


Όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο, τη βραδιά έκλεψε για άλλη μια φορά ο Τάκης Ζαχαράτος που ντύθηκε Cher στο διάστημα. Σούπερ πετυχημένη η μπερούκα από διαβασμένες τρίχες διαβητικού λαμπραντόρ και η μπότα Jedi που τιμά το ομότιτλο τραγούδι της Πέππης Τσεσμελή. Special kudos για τη σκουπιδοσακκούλα που στο τέλος της βραδιάς θα φιλοξενήσει τα νερομπουκαλάκια του Auditorium και των επόμενων πολιτειών που θα επισκεφτεί η Χίλαρυ μέχρι να γιομίσει και να σταλεί στην ανακύκλωση.


To ποστ αυτό είναι, φυσικά, εντελώς εμπνευσμένο από τον Σάκο με τα Μπιφτέκια και, ως εκ τούτου, εξαιρετικά αφιερωμένος.

10 σχόλια:

georgethebeast είπε...

einai i furtado afti????
kala i fergie tin gnorisa kai tin fantasia(exei kanei xeirotera pragmata)
alla i furtado???
an einai oses pernane apo ton timbaland na ginontai etsi na steiloume amesa tin vandi....

tsok είπε...

Τώρα φταίω εγώ να πω ότι χαλαρά η πιο κρεβατάμπλ είναι η Cindy? Όχι, φταίω?
Το Μίκα, τι είναι?

tsok είπε...

Για την τελευταία: μήπως είναι Cher πο'χει ντυθεί Ζαχαράτος πο'χει ντυθεί Cher? τύπου "a woman pretending to be a man pretending to be a woman" από το λ-α-τ-ρ-ε-μ-έ-ν-ο Victor Victoria?

nanakos είπε...

Mika, είναι αυτό που κάνει ντόινγκ-ντόινγκ πάνω κάτω και λέει "Relax, take it easy" λες και το τραβάνε από την ουρά. Αυτό είναι!

George, μην φανταστείς πως κι εγώ την κατάλαβα! Από τους υπότιτλους την γνώρισα! Το ίδιο και η φαμίλια της φαντάζομαι!

An-Lu είπε...

Αξιος-άξιος!
(Ο παλιός καλός Νανάκος που ξέρουμε και αγαπάμε!)

wahia είπε...

Το ξέρω δεν πρέπει σ'αυτό το σοβαρό βλογ αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ. Στην φωτό της Φεργκι έτσι όπως πέφτει η σκιά στο παντελόνι του συνοδού της θα έλεγε κανείς ότι χαίρεται πολύ που μας βλέπει. Αν δεν το βλέπει κανείς άλλος πείτε το να ανησυχήσω.

Manolis Vamvounis είπε...

agnwristi i Nelly, apaikta ta sxolia sas monsieur!

na sas baloun sxoliasti k sto kokkino xali sta Ariwn na gelasoume k ligo :)

kanataki είπε...

αν και διαπιστώνω ορθογραφικά λάθη η αλήθεια είναι ότι η ανωτερότητα μου μου επέτρεψε να πνιγώ απ τα γελια

υγ βλεπεις έτρωγα κι ενα κουλουρακι,και αναγκάστηκα να το φτυσω για να παρω αναπνοη
υγ μην ανησυχείς όμως
υγ θα σου στειλω τον λογαριασμό

Ανώνυμος είπε...

"σαν το γάλα μες της μύγα"? έλεος πια, τι άλλο θα γράψετε; έχουμε καταλάβει ότι είστε μεγάλος αλλά και θεσπέσιος; πάει πολύ!

Katerina είπε...

Άχαχαχα άξιος, άξιος!
Και στα Αρίων θα'ρθώ και γω αγκαζέ να καταπνίξουμε παρέα τα πλήθη! Σας μερσώ για το ρεφεράνς ε!