Παρασκευή, Φεβρουαρίου 29, 2008

"Ψιτ...κοπελιά"


Το χειρότερο πράγμα από μιά 'screaming queen' που βάφεται και καλησπερίζει την κολλητή της λέγοντας "Μωρήηη, βυθίστηκε το Τζέλλα Δέλτα" είναι μιά 'screaming queen' που βάφεται, καλησπερίζει την κολλητή της λέγοντας "Μωρήηη, βυθίστηκε το Τζέλλα Δέλτα" και πετάει. Οκ! σβήστο αυτό γιατί σκεφτόμουν κάτι άλλο. Το χειρότερο είναι μιά 'screaming queen' που τα κάνει όλα αυτά και ταυτόχρονα κάνει και την άντρας. Follow me.
Πριν λίγο καιρό, ήρθε στη δουλειά ένας υποψήφιος εξωτερικός συνεργάτης που θα συναντούσαμε για πρώτη φορά. Για opening ατάκα είπε "αχ, να κάτσω λίγο, φιλενάδες, γιατί είμαι με μια αγγουροντομάτα από προχτές και μου'πεσε ο αιματοκρίτης". Όση ώρα μιλούσαμε για δουλειά, τον θυμήθηκαν όλοι οι φίλοι του τους οποίους απέφευγε κοιτώντας το κινητό και λέγοντας μας "Αχ, η Περικλής. Καλά θα την πάρω μετά." Για νωρίς το πρωί μας έπεσε λίγο απότομο το hyper hysteric mode του νεαρού αλλά μετά τον δεύτερο καφέ κι αφού κόψαμε κάθε κουβέντα που οδηγούσε στη Γιουροβίζιον, τα κολάν παντελόνια (που μας πληροφόρησε πως θα έχουν επιστρέψει μέχρι το Πάσχα) και τη μαμά του (η οποία όμως επέστρεφε σαν point of reference ανά 5 λεπτά) καταφέραμε να συζητήσουμε για δουλειά. Γενικά, ήταν πολύ συμπαθητικό παιδί και φαινόταν πολύ καλός στη δουλειά του.
Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που κάπως μπήκε ο Λυκαβηττός στη κουβέντα μας. Κι εκεί λέει "...κι εγώ πηγαίνω πολύ συχνά με την κοπελιά μου!" Επειδή μιλούσε πολύ γρήγορα, νόμιζα πως δεν άκουσα καλά. Μετά από λίγο, επαναλαμβάνει "... το είχα δει με την πρώην κοπελιά μου". Γενικά, αυτή η κοπελιά πετάχτηκε άλλες 2-3 φορές άνευ λόγου κι αφορμής. Βέβαια, το ίδιο είχαν πεταχτεί και διά τηλεφώνου "η Αλέξανδρος" και "η Θανάσης".
Ομολογώ πως όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου μου έκανε πολύ κακή εντύπωση. Καταρχάς, γιατί θεωρώ αυτονόητο πως ένας 30+ άνθρωπος το 2008 δεν έχει απολύτως κανένα λόγο να δικαιολογήσει σε κανέναν τις ερωτικές του επιλογές. Πόσο μάλλον σ' έναν επαγγελματικό του σύνδεσμο που δεν θα τον κρίνει με αυτό το κριτήριο. Πιο πολύ όμως με στεναχώρησε η υπερπροσπάθεια να χωρέσει στη συζήτηση μια 'κοπελιά' που μεταξύ της Περικλής, της μαμάς και της Καλομοίρας, η λέξη και μόνο ακουγόταν σαν ανέκδοτο με Γερμανό, Ιταλό και έλληνα.
Δεν κατάλαβα τον λόγο. Κι αισθάνθηκα και πολύ άβολα (για να μην πω προσβεβλημένα).
Κι εκεί που νομίζεις πως οι καιροί έχουν αλλάξει και οι άνθρωποι σήμερα ζουν ευτυχισμένοι, αποδεχομένοι με ειλικρίνεια κάθε κομμάτι του εαυτού τους, χωρίς ψέμματα, χωρίς υπεκφυγές, χωρίς χαμηλωμένα μάτια, χρειάζεται μόνο μια 'κοπελιά' από το πουθενά για να καταλάβεις πως μόνο οι καιροί τελικά αλλάζουν γρήγορα.

23 σχόλια:

mahler76 είπε...

Χθές είχα με ένα φίλο την ίδια σχεδόν κουβέντα. Εγώ στα 30+ δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να κρυφτώ (ούτε να το φωνάξω βεβαίως και να το κάνω σημαία). Αυτό δε, που κάποιοι νομίζουν πως επειδή θα αναφέρουν μερικές γκόμενες στη συζήτηση θα κρυφτούν είναι απλά αναξιοπρεπές. Και νομίζω περισσότερο θα συζητηθεί ο συγκεκριμένος λόγω της αναφοράς του στην "κοπέλα" του παρά αν εμφανιζόταν κάποια στιγμή με το αγόρι του.
ΤΕΣΠΑ, βέβαια όπως τη βρίσκει κανείς...

patsiouri είπε...

Mην το ψάχνετε, ο κόσμος δεν πάει καλά. Έχω χωρίσει από τον Οκτώβρη και δεν έχω κάνει κάτι άλλο σε μόνιμο από τότε. Δε μου λείπει. Ήμουν πολλά χρόνια στο "μαζί" και δεν ε΄χω πρόβλημα να περάσω άλλα τόσα στο "single".
Χτες μιλούσα με μια μαλάκω σε ένα μπαράκι και όταν της είπα πως τα επαγγελματικά μου πάνε καλά μου λέει "Ε, ένας σύντροφος λείπει τώρα". Της απαντησα πως "Μπά, μια χαρά είμαι προς το παρόν" και τότε μου λέει ειρωνικά "Ελα τώρα που είσαι μια χαρά, ποιόν δουλεύεις!", και παραλιγο να την πλακώσω, λες και μου είχαν κόψει το πόδι και της έλεγα πως δε μου λείπει το κομμένο πόδι, άει σιχτίρ

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που τα γράφεις αυτά εσύ γιατί αν τα έγραφε οποιοσδήποτε άλλος θα έλεγαν πως είναι ρατσιστής κι ομοφοβικός. Το ότι τα γράφει όμως κάποιος συνειδητοποιημένος έχει άλλη σημασία. Είναι πολύ ατυχές που οι τριαντάρηδες ακόμα λένε ψέμματα, στους εαυτούς τους. Όλοι νομίζαμε πως θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Και δεν συμβαίνει μόνο στους gay, όπως έγραψε και ο Πατσιούρης. Δεν υπάρχει εξήγηση απλά και μόνο όλα γινονται για την καλή μας την εικόνα. Την εικόνα που πρέπει να ε΄χουν οι άλλοι σύμφωνα με τα πρότυπα της μαμάς.
Βέβαια, κάτι τέτοια γράφεις κι όλο το gay μπλογκοσύμπαν σε έχει στη μαυρη λίστα. Αλλά είμαι βέβαιη πως δεν έχει σημασία.

georgethebeast είπε...

sigoura exei kopellia!!!!
i thanasis,i periklis,i giorgos.....e kapoia apo aytes einai i kopellia tou!!!!kathesai kai skas!!!
oso gia to gay blogosimpan einai mono o nanakos .....
oi ipoloipoi einai san ta ellinika sirial!!!!!antigrafoun tin amerikaniki!!!
filiaaaaaaaaa

vatraxokoritso είπε...

Εγώ πάλι πιστεύω πως συμβαίνει το ένα από τα δυο.

Ή προσπαθούσε να είναι «μοδάτος» μιλώντας σαν μαλάκας -τύπου Ψινάκης-
Ή κοπελιά αποκαλεί τον γκόμενο.

fevis είπε...

Και τι έγινε τελικά? Την προσλάβατε την κοπελιά ή σας πρόλαβε ο Ηλίας? (Με την καλή την έννοια...)

nanakos είπε...

LOL Βατραχό! Αν συμβαίνει το δεύτερο, μπορεί να είναι το πιο θλιβερό χαιδευτικό E V E R !

Πατσιουράκι, μην ανησυχείς! Στείλε μου μιά φωτογραφία με μαγιό και μια με ένδυμα λαικής και θα σου βάλω την καλύτερη και πιο γκραντέ αγγελία! Ουρά οι γαμβροί μετά!

George, με κολακείες δεν θα περάσεις την τάξη. Που ακόμα δεν ξέρεις τα ονόματα των φιναλίστ στο American Idol! Άκου εκεί "εκείνη η Ευρωπαία μου άρεσει". Τστστστσ!

Mahler, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες. Πράγματι, όταν πας να κρύψεις το οφθαλμοφανές, η προσπάθεια γίνεται σούπα και σε λούζει.

nanakos είπε...

Fevs, την προσλάβαμε αλλά πλέον αποφασίσαμε να του μιλάμε μόνο από το τηλέφωνο για να μην ακούσουμε και τίποτε χειρότερο.

georgethebeast είπε...

ti na kano to ftoxo ti na protothimithei!!!
edo perisi ton ena ton eixa vgalei boy george clone giati den prokeitai pote na thimomoun to onoma tou!!!!
mono ton sanjaya thimamai!!!!

kanataki είπε...

και γκαρσόνα να μουν δεν θα ανεχόμουν να ακούω το κοπελιά σε οποιαδήποτε κλίση


που να τον πιστέψεις μετά

υγ αχετο,αλλα εσενα γιατι σε συμπαθούν οι ανώνυμοι,μου λες?

mindstripper είπε...

Μανάρι μου, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους, είτε της μίας σεξουαλικής προτίμησης είναι, είτε της άλλης. Αν και κατάλαβα με ποιά έννοια το είπες, να μη νοιώθεις προσβεβλημένος, να νοιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου και τυχερός για τους φίλους που έχεις δίπλα σου. Φιλιά πολλά από τα 'ξωτερικά.

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχἀς το "η Θανάσης, η Αλέξανδρος" κτλ είναι φοβερά στερεοτυπικό. Ούτε ο Γιάννης από τους Απαράδεκτους! Το θέμα δεν είναι το η κοπελιά μου αλλά το όλο πυροτέχνημα προσωπικότητας στα μούτρα του καθενός που δεν είναι τίποτε άλλο από ανασφάλεια. Και μετά κάθεται σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα και κλαίει γιατί δεν την εθέλουνε οι φιλενάδες της. Δεν μπορώ καθόλου τις τσιχλοκωλίζουσες κραγμένες όπως δεν μπορώ και τους Ελληναράδες! Όυτε το ντουλάπι είναι λύση ούτε και η επιγραφή με νέον "χαρούμενο παιδί που κάνει τσισάκια του καθιστό"! Ουφ! Καλό μου έκανε για σήμερα το ξέσπασμα! Θένκ γιου Νανακος!

Tanila είπε...

To να είναι αμφιφυλόφιλο το παιδί και να είχε ΚΑΙ κοπέλα αποκλείεται;

mahler76 είπε...

εμ Τανίλα μου πέστα, πέσαμε οι κακιές αδερφές να τον φάμε...

loukoumaki είπε...

loipon ego nomizo oti an uparxei kopelia einai kapou sto londino kai i sxesi tous einai sobari :) i toulaxiston etsi exo akousei apo alles periptoseis... ti na po einai krima na krubomaste kai malista xoris logo kai aitia.. alla kai pali an kanei tin doulia tou den mas noiazei pos diaxeirizete ta prosopika tou :)

nanakos είπε...

Ντανίλα, έχεις δίκιο! Δεν το είχα σκεφτεί! Και να μην ξεχνάμε φυσικά το παράδειγμα του αεροσυνοδού που μπορεί να ήταν σε προεγχειρητικό στάδιο διόρθωσης φύλου αλλά είχε και φιλενάδα καουμπόισα! Στο "Snakes on a plane"!

alienlover είπε...

οου γουέλ, καθείς με τα συμπλέγματά του..


P.S.:Μια πρόσκληση σε περιμένει baby moy :***

g for george είπε...

Μου έχουν τύχει δύο φίλοι μου έτσι.
Δηλαδή, όχι ακριβώς έτσι, αλλά ενώ έκαναν μπαμ ότι ήσαν γκέι, αυτοί μιλούσαν για κοπέλες και βλακείες.

Μετά από καιρό φυσικά παραδέχτηκαν ότι τους άρεσαν τα αγόρια!

Hello, δλδ.

patsiouri είπε...

O Πατσιούρης??????????????
Ο.Κ, εγώ από'δω και πε΄ρα θα προσπαθώ να αποδείξω στους συνάδελφους πως είμαι αληθινή γυναίκα!!!!!!!!!!

Tanila είπε...

Aλλού αυτά Πατσιούρη, παλιόπουστα.
Σε καταλάβαμε

patsiouri είπε...

Αυτό λέγεται εκβιασμός μέσω μπλόγκ!!!!! Θα απευθυνθώ στον καταλληλότερο και θα δείς τι θα πάθεις που με λές γκέι, χε χε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mισό γιατί μπερδεύτηκα. Στον λύκο ή στον κυνηγό;

ds είπε...

Ανωριμότητα και είναι και 30 ετών! Έλεος! Κι εγώ θα ένιωθα προσβεβλημένος!