Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2007

Σύλλογος Ληστευθέντων

Κι εκεί που είσαι ήσυχος κι έχεις ξεκαθαρίσει βαθιά μέσα σου και πέραν κάθε αμφιβολίας πως το αγαλματίδιο "Κουλεμανσόν της Εβδομάδας" θα το απονείμεις στο "DaySpa (with a twist)", ξαφνικά το αναπάντεχο σου χτυπάει το θυροτηλέφωνο:



Φυσικά έχω κι εγώ τις ίδιες απορίες μ' εσάς! Δεν έχω όμως καμία απολύτως απάντηση! Από μία απόψη είναι ευχάριστο το γεγονός πως πάντα υπάρχει μιά απάντηση στο κρίσιμο και καθημερινό ερώτημα "Νταίζη Ντούκουνα, τί άλλο θ' ακούσω ακόμα?". Επίσης, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί θα παώ αύριο πρωί-πρωί να γράψω τη γιαγιά στον "Σύλλογο Ληστευθέντων", καθώς αρνείται πεισματικά να φοιτήσει στα ΚΑΠΗ (που ως γνωστον πηγαίνουν μόνο οι γριές).
Η γιαγιά βλέπετε ληστεύθηκε το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς του 1994. Όση ώρα ήταν σπίτι μας και βιαζόταν να τελειώσει το φαγητό της για να επιστρέψει σπίτι της και να δει την Κορομηλά, ένας ναρκωμανής της ανακάτευε τις λιζέζ με τις κομπινεζόν. Ο άτυχος όμως πρέπει να ήταν σε μεγάλη βιασύνη γιατί δεν είδε ούτε τα ομόλογα της γιαγιάς ούτε τα χρήματα που τα είχε τρουπώσει σ' ένα κρυστάλλινο ποτήρι μιάς βιτρίνας. Κι έτσι τα μόνα του λάφυρα ήταν μια γούνα - η οποία έτσι κι αλλιώς δεν φοριόταν γιατί ήταν στο μέγεθος του Μίστερ Τ- και 2οο δραχμές από το πορτοφόλι. Μετά από χρόνια η γιαγιά παραδέχτηκε πως ερχόμενη στο σπίτι μας, του άνοιξε την εξώπορτα και του ευχήθηκε 'Καλή χρονιά'!
Με το πέρασμα των χρόνων, η ιστορία αυτή έχει αλλάξει πολλές φορές με πιο ακραία την εκδοχή όπου η γιαγιά επιστρέφει σπίτι, βρίσκει τον λήσταρχο στη ντουλάπα, τον κλειδώνει και καλεί την αστυνομία. Tah-daaah!
Kαι τώρα...επιτέλους! Ανήκει κι αυτή η ταλαιπωρημένη συνταξιούχα κάπου!

13 σχόλια:

georgethebeast είπε...

na sai kala prin tin douleia mou eftiajes tin diathesi!!!!!

kangerlussuaq είπε...

Δάσκαλε, πρέπει να κάνεις την εγγραφή της γιαγιάς και να μας πεις τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Κάνουν group therapy; Λένε τις εμπειρίες τους; Συμμετέχουν σε σεμινάρια εξουδετέρωσης διαρρηκτών; Παρακολουθούν υλικό από τα CCTV; Αναγωρίζουν υπόπτους; Οργανώνουν ομάδες αυτοκτονίας και σαμποτάζ; Τι κάνουν τέλος πάντων;

Μου θύμησες και το Νταιζάκι με το "Μ' απαλλοτροίωσες"... Καλό Σαββατοκύριακο!

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζεσαι να κάνουν όλα όσα περιγράφει ο από πάνω και στο τέλος να ληστεύουν τον πρόεδρο?!!

Γιαγιά vs Πρεζόνι = ultimate death match!

spinach empty boksis είπε...

υπάρχει πάντα κάτι πιο κουλεμανσόν στη γωνεία...
http://4830am.wordpress.com/

alienlover είπε...

seriously ?LOL!!

Wrong Guy είπε...

καλά άφησε τη γούνα;

εγώ αν λήστευα,αυτή θα έπαιρνα πρώτη

δεν ξέρουν να κλέβουν στις μέρες μας,αυτό είναι το συμπέρασμα

patsiouri είπε...

Μας λήστεψαν πρίν μια βδομάδα ακριβώς, βασικά ο θεός να την κάνει ληστεία, ψέκασμα ήταν...πήραν μόνο ένα ασύρματο, ένα χρυσό βαφτιστικό σταυρουδάκι, μία κούτα προφυλακτικά ναί! και 4 μπύρες από τις 6 παρακαλώ που είχε το ψυγείο!
Όντως δέν ξέρουν να κλέβουν τη σήμερον ημέρα!
Την φηφιακή δέ την έσωσε η θήκη-Πούκα, νόμιζαν πως είναι κούκλα!

(Χωρίς πλάκα τώρα επειδή στο παρελθόν είχαν μπουκάρει στο δωμάτιό μου και ήμουν και μέσα, να ξέρετε πως στάνταρ θα είχα γραφτεί στο σύλλογο και κράξτε όσο θέλετε!!!)

snikolas είπε...

Πρέπει η γιαγιά σου να κάνει blog! Πρέπει να την μυήσεις στα μυστικά του blogging για να μας μυήσει και αυτή με την σειρά της στα εντελώς τρελά πράγματα που έχει κάνει στην ζωή της!

nanakos είπε...

Νικόλα, το σκεφτόταν πέρυσι το Πάσχα και μάλιστα είχε βρει και τίτλο για το μπλόγκ της: "Ο εγγονός μου, ο ομοφυλόφιλος". Μετά όμως πήγε διακοπές και το ξέχασε.

Πατσιούρι, πέρα από την πλάκα, έχω έναν φίλο του οποίου ο μπαμπάς πέθανε από ανακοπή όταν άνοιξε τα μάτια του και είδε δυό διαρρήκτες στο δωμάτιο του. Νομίζω πως είναι από τις πιο τρομακτικές ιστορίες. Και είναι ανατριχιαστικό το αίσθημα όταν μπαίνεις στο σπίτι σου που κάποιος άγνωστος έκανε φύλλο και φτερό.

An-Lu είπε...

Γράψτην επειγόντως! Άκοσα πως ο Πρόεδρος παραιτείται! Μπορεί και να αναλάβει η γιαγιά σου, που ξέρεις ;-)

patsiouri είπε...

Γάμησέ τα, εμένα δε μου έμεινε καμία φοβία ευτυχώς, μόνο μια τεράστια απέχθεια όταν ακούω άτομα που μπήκαν στο σπίτι τους χωρις να είναι οι ίδιοι μέσα να κάνουν σάν υστερικοί...
Προχθές ειλικρινά γελούσα, ούτε καν τσαντίστηκα που μπήκαν σπίτι μου...

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα χα χα

Είτε την γράψεις είτε όχι, βγάλτε τον έρμο τον λήσταρχο από τη ντουλάπα. Κλείνει 13 χρόνια έγκλειστος σε λίγες βδομάδες - γρουσουζιά!!!

Κατερίνα Κασκαντίρη είπε...

Ονομάζομαι Κατερίνα Κασκαντίρη και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι μόνιμο μέλος της Χρυσής Αυγής (Πυρήνας Κορίνθου), καθώς από Κόρινθο κατάγεται και διαμένει η οικογένειά μου που άλλωστε κατέχει τους Αλευρόμυλους Μάρρα. Θέλω να καταγγείλω τις διώξεις που υφίσταται η Χρυσή Αυγή, το μοναδικό αυθεντικό εθνικιστικό κίνημα από το σιωνιστικό αριστερό παρακράτος του Σαμαρά, συνεπικουρούμενο από μπάτσους & δικαστές. Προσπαθούν να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας και να μολύνουν την Ελλάδα με τα αλλοδαπά λαθρο-ορκ, τους ανώμαλους ομοφυλόφιλους και τα υπόλοιπα όργανα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (αναρχοκομμουνιστικοαριστερά σκουπίδια). Δεν θα τους περάσει! Ψηφίζουμε όλοι Χρυσή Αυγή.