Παρασκευή, Νοεμβρίου 23, 2007

Στο τέλος της εβδομάδας

*Aπ' ό,τι φαίνεται κανένας απολύτως δεν έχει κοιμηθεί με το αφεντικό του/της ή με κάποιον/α του οποίου το κρεββάτι οδηγεί μια καριέρα στο επόμενο επίπεδο. Oι περισσότεροι δε, στην ιδέα και μόνο πως ο/η εργοδότης τους έχει πονηρούς σκοπούς θέλουν να τον χαστουκίσουν με το βρακί της. Μετά, βέβαια, θυμούνται πως δεν φοράνε και απλώς βροντούν την πόρτα φεύγοντας ύστερα από 2 ώρες.
**Όταν θέλουμε να πούμε κάτι, αντ' αυτού λέμε κάτι άλλο ... εντός εισαγωγικών! Με τη γνωστή κίνηση στα δαχτυλάκια. Σε λίγο καιρό τα εισαγωγικά θα γίνουν η νούμερο ένα αιτία για κράμπες (και παρεξηγήσεις).
***Έμαθα πως ο δήμαρχος Φασούλας θέλει να ντύσει υπερπαραγωγή τον Πειραιά αυτές τις γιορτές. Nice! Αναρωτιέμαι, βέβαια, ποιό χριστουγεννιάτικο έργο ή μιούζικαλ διαδραματίζεται στον τελευταίο post-apocalyptic σκουπιδότοπο!
****Ανακάλυψα πως ζω σε ένα παράλληλο αθηναϊκό γκέϊ σύμπαν: όπως αποκαλύφθηκε όλοι κλείνουν ραντεβού με τυχαίους περαστικούς, όλοι δέχονται κοπλιμέντα από τυχαίους περαστικούς, όλοι κοιτιόνται με πόθο και υπόσχεση στο δρόμο (με τυχαίους περαστικούς) και κανείς δεν μπορεί να χαζέψει μια βιτρίνα με την ησυχία του γιατί όλο και κάποιος περαστικός θα του τσιμπήσει τον κώλο αφήνοντας ένα ζουμερό 'αχ' στο αυτί του - μαζί με το τηλέφωνο του. Και φυσικά σε όλους την έχει πέσει τουλάχιστον ένας ταξιτζής. Πολύ ερωτισμός υπάρχει τελικά στην Αθήνα και την είχα παρεξηγήσει.
Σημείωση: να μην ξεχάσω να πάρω από τον χασάπη το κρέας για τους κροκόδειλους του υπονόμου της γειτονιάς.
***** Άνοιξε χτες το παλιό Zonar's και είναι υπέροχο. Πανάκριβο αλλά υπέροχο. Για την ακρίβεια ήταν τόσο ωραίο και πήγα με τεράστια όρεξη για ένα γλυκό. Ήταν όμως τόσο τακτοποιημένη η βιτρίνα και τόσο λαχταριστά όλα τα gateaux που αμέσως μου κόπηκε η όρεξη. Πέραν όμως της δικής μου παραξενιάς, έγινε ένα αληθινά πολύ όμορφο και κομψό μέρος.
****** Ένας ρεπόρτερ παγίδεψε μέσω διαδικτύου έναν παιδόφιλο και υποδυόμενος μια 13χρονη του έκλεισε ραντεβού έξω από ένα παγωτατζίδικο. Ο παιδόφιλος πήγε και όταν ο ρεπόρτερ τον πλησίασε με την κάμερα, εκείνος ζήτησε συγγνώμη για το πάθος του, παραδέχτηκε το λάθος του κι έφυγε. Ο ρεπόρτερ μετά ρωτούσε τους περαστικούς πώς ένιωθαν που λίγο πριν στεκόταν εκεί ένας παιδεραστής.
Όλα αυτά συνέβησαν χθες το βράδυ σε μια εκπομπή του Alpha. Eγώ ένα έχω να ρωτήσω: είναι δυνατόν σε αυτούς τους δημοσιογράφους να μην δώσεις το "Χρυσό κλειδί Κουλεμανσόν" στη κατηγορία "Ρεπορτάζ εντός εισαγωγικών"?!
******* Με μεγάλη απογοήτευση συνειδητοποίησα πως έχω ξεχάσει πώς χορεύεται η Μακαρένα.

14 σχόλια:

oni είπε...

1) Είμαστε τίμιος λαός γι' αυτό
2) Το κάνω συνέχεια... Ω "μον ντιε"!
3) Γκραν γκινιόλ!
4) Στάνταρντ... Απορώ πού συμβαίνουν όλα αυτά. Πάντως ταξιτζής μου την έπεσε...
5) Να ξέρω που να φάω λοιπόν όταν κατέβω. Να έχω καβάντζα κι ένα πεντακοσάευρο;
6) Χριστός κι Απόστολος! Καλή η κίνηση, αλλά μπροστά σε κάμερες και φουλ ρεπορτάζ; Αυτό δεν είναι απλά κουλεμανσόν!
7) Με μεγάλη ντροπή συνειδητοποίησα πως ακόμη θυμάμαι πώς χορεύεται η Μακαρένα. Αν θες να σου μάθω... *sigh*

An-Lu είπε...

Στέκομαι μόνο στο τελευταίο και προθυμομποιούμαι να σου υπενθυμίσω πως χορεύεται!
;-)

Ανώνυμος είπε...

loipon? ti se ekplhssei? eimetha enas laos surrealisths..me tasin pros wraio(para)poihsin ths alhtheias.. (kalo S/K, me polla pesimata k opisthiotsimphmata kata thn theasin athinaikwn vitrinwn...;-)

Ανώνυμος είπε...

Ο παιδόφιλος ζήτησε συγνώμη για το πάθος του, παραδέχτηκε το λάθος του και πήγε λίγο νωρίτερα στο ραντεβού των 18.30΄, στο απέναντι σαντουιτσάδικο με μία 12χρονη.
Αυτά τα ρεπορτάζ προσφέρουν χρήσιμη κοινωνική υπηρεσία: οι έκπληκτοι τηλεθεατές μαθαίνουν ότι υπάρχουν ανώμαλοι που αποπλανούν παιδάκια (Σώπα!) και οι ανώμαλοι μαθαίνουν να είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον. Α, ναι, οι τηλεθεατές μαθαίνουν επίσης και ότι το ιντερνΈτ είναι κακό.
(Αυτό που έγραψες για τους κροκόδειλους στον υπόνομο ήταν φοβερό).

Loucretia είπε...

Δεν ξερω για τα υπολοιπα, αλλα δεν νομιζω πως υπαρχει ατομο που να μην του την εχει πεσει ταξιτζης, τουλαχιστον μια φορα (οκ, εμενα παραπανω απο μια) :-ΡΡΡ
Και ναι, το Zonar's φαινεται υπεροχο, προχθες που κατηφοριζα τη Πανεπιστημιου, το χαζευα, ποτε θα παμε για καφε; (και γλυκο, βεβαιως βεβαιως)

patsiouri είπε...

Eγώ θα έστελνα τους γονείς των μαθητών μου στο ραντεβού και φυσικά θα βιντεοσκοπούσα.

fevis είπε...

Ιδέα!!! Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στο Zonar's για καφέ και πολλά γλυκά (ελπίζω να σου έχει περάσει το σύνδρομο μέχρι τότε) και φεύγοντας θα τσιμπάμε τους κώλους των περαστικών χορεύοντας μακαρένα, έστω και εντός εισαγωγικών... (η μακαρένα όχι οι κώλοι..) Πες ναι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χα...συνδυάζω δύο από αυτά που είπες και λέω...δηλαδη στο νέο Ζόναρς μας πιάνουν τον λώλο, ε; Καλό σ/κ! :)

kanataki είπε...

υγ και γιατί να μην τους απονεμηθή το χρυσό μικρόφωνο???

υγ και πάντα αναρωτιόμουν τι ήθελε να πει ο Φοίβος Δεληβοριάς στο τραγούδι του όταν έλεγε "περικοκλάδες στου Ζόναρς"
υγ τέλος πάντων!

nanakos είπε...

Γενικά είναι ενθαρρυντικό που τόσοι από εσάς θυμούνται (για να μην πω χορεύουν) ακόμα τη Μακαρένα. Για τη γεροντογοργόνα φυσικά αυτό δεν είναι παράξενο αφού εφηύρε και το τσάμικο μερικά χρόνια πριν!

Fevis, it's a date!!!!

dokisisofi είπε...

ki ola afta me xristougenniatiko diakosmo gia fonto kai ton fasoula na vazei to asteraki sto elato?
emmm tha simfoniso...pollis iperrealismos telika...

billzouk είπε...

να πας στον καρολι βαμος (πλαιια) να σου θυμισει τις κινησεις!

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει βέβαια και η περίπτωση αυτά τα ρεπορτάζ (ο θεός να τα κάνει) να είναι στημένα! ναι το ξέρω ότι ακουγεται Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ αλλά είναι μία πιθανότητα! ναι το ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι είναι έντιμοι άνθρωποι και τα κανάλια αγωνίζονται για την ενημέρωση αλλά υπάρχουν και εξεραίσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. διότι οι παιδόφιλοι είναι και ηλίθιοι και τυφλωμένοι από το πάθος τους και δεν μπορουν να καταλάβουν έναν ατσίδα δημοσιογραφό που παίζει τη 13χρονη ον λάιν! τι να πω! ο τέμπορα ό μόρες!

Katerina Kaskantiri είπε...

Ονομάζομαι Κατερίνα Κασκαντίρη και είμαι δευτεροετής φοιτήτρια της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι μόνιμο μέλος της Χρυσής Αυγής (Πυρήνας Κορίνθου), καθώς από Κόρινθο κατάγεται και διαμένει η οικογένειά μου που άλλωστε κατέχει τους Αλευρόμυλους Μάρρα. Θέλω να καταγγείλω τις διώξεις που υφίσταται η Χρυσή Αυγή, το μοναδικό αυθεντικό εθνικιστικό κίνημα από το σιωνιστικό αριστερό παρακράτος του Σαμαρά, συνεπικουρούμενο από μπάτσους & δικαστές. Προσπαθούν να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας και να μολύνουν την Ελλάδα με τα αλλοδαπά λαθρο-ορκ, τους ανώμαλους ομοφυλόφιλους και τα υπόλοιπα όργανα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (αναρχοκομμουνιστικοαριστερά σκουπίδια). Δεν θα τους περάσει! Ψηφίζουμε όλοι Χρυσή Αυγή.