Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2006

Πριν γράψεις το επόμενο σου ποστ θυμήσου να...

- έχεις ετοιμάσει ένα βαλιτσούι με τα είδη πρώτης ανάγκης: σωβρακοκυλόττες, καθαρές κάλτσες, προφυλακτικά, κονσέρβες με ντολμαδάκια "Παλίρροια", τσιγάρα, ένα μυθιστόρημα άνω των 500 σελίδων, ipod, οδοντόβουρτσα και σεμνά πασουμάκια. Όπως οι έγκυες, μόνο που αντί για μαιευτήριο εσύ θα βγεις στον πηγεμό για το κρατητήριο.

- να σβήσεις όλα τα πορνό από το κομπιούτερ σου και να σώσεις όλα τα τραγούδια που έχεις 'κατεβάσει' με τόσο παράνομο κόπο.

- να ζητήσεις συγχώρεση από την οικογένεια, τους πρώην και τους φίλους που γκαντέμιασες. Δεν είναι ανάγκη να μεταλάβεις. Η χάρη του παπά φτάνει μέχρι και στο κελί 33.

- φόρα κάτι άνετο, σικ αλλά όχι προκλητικό. Το ένδυμα κρατητηρίου πρέπει να υπόσχεται αλλά και να δίνει σ' εσένα το πάνω χέρι.

- καλλυντικά καλής μάρκας, βούρτσες και νυχοκόπτη. Δεν ξέρεις πότε θα βγεις σε ζωντανή σύνδεση με το ΑΛΤΕΡ, να μην είσαι σαν τη Τζόντι στους 'Κατηγορούμενους'.

Αν ξέχασα κάτι συμπληρώστε το γιατί δεν προλαβαίνω. Μου χτυπάει ο εισαγγελέας.

4 σχόλια:

Alexandros είπε...

Ξέχασες το Dettol!

Πώς θα πας στην τουαλέτα του κρατητηρίου αν δεν κάνεις μια μικρή απολύμανση πρώτα;

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχα! φοβερός!!

[παρεμπιπτόντως, τα ντολμαδάκια "Παλίρροια", καίτοι τα νοστιμότερα, λέγεται (από την Greenpeace αν θυμάμαι καλά) ότι είναι καρκινογόνα. προτείνω ΖΑΝΑΕ.]

alex gr είπε...

Και τα μυαλα στα καγκελα...

An-Lu είπε...

Ξέχασες τις κούτες των τσιγάρων! Καπνίζεις δεν καπνίζεις είναι το νόμισμα ανταλλαγής στο "φρέσκο"