Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19, 2007

Χωρίς χριστουγεννιάτικο τίτλο

Είναι πολύ παράξενο αυτό που συμβαίνει μ' εμένα και τα Χριστούγεννα. Ενώ είναι η πιο αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, πάντα κάτι συμβαίνει και έχω απίθανα μούτρα (στην καλύτερη περίπτωση). Πάντα κάτι θα συμβεί που θα με στεναχωρήσει και θα μου χαλάσει τη διάθεση. Παλαιότερα, κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς ήμουν άρρωστος με πυρετό - γι' αυτό άλλωστε θυμάμαι και όλους τους νικητές των ριάλιτι καλύτερα και από την Κατερίνα Κωλέτση.
Φέτος, λοιπόν, η επανάληψη του πατρόν ξεκίνησε από νωρίς. Πολύ δυσάρεστη ατμόσφαιρα, λόγια-λόγια-λόγια, κι αντί για έλκυθρα, αναπάντητοι καλικάντζαροι παντού. Αυτό ήταν ιδιαίτερα στεναχωρηματικό όχι τόσο επειδή είναι Χριστούγεννα αλλά κυρίως γιατί απεχθάνομαι τις φωνές, τη γκρίνια και τα μούτρα. Άσε που δεν θέλω ν' αρχίσω από τώρα να τρέχω το Λέννυ στους ψυχαναλυτές για να στοκάρουν τα παιδικά του τραύματα.
Αποφάσισα, λοιπόν, να σπάσω την παράδοση φέτος.
Μετά από ένα φρικτό τετραήμερο που τριγυρνούσα σαν τον κλοσάρ κουράζοντας με σκέψεις το λιγοστό μου μυαλό, πήρα το Λέννυ στο κρεβάτι μου και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Σφιχτή αγκαλιά. Αποφάσισα, να μην κατεβάσω μούτρα και ρολά γιατί όσο στραβό και ανάποδο και να υπήρξε το 2007, αν το καλοσκεφτώ όλο και κάτι μου έμαθε. Και ίσως να ήρθαν πολλές στιγμές μέσα στις τελευταίες 353 ημέρες που να ήθελα να τα παρατήσω όλα και να μην ήξερα πού να σταθώ αλλά δεν το έκανα. Όπως και πολλοί από εσάς αλλά και απ' όσους ξέρω. Όχι από περηφάνια ή από τον φόβο της ήττας. Απλά δεν το κάναμε. Μάλλον γιατί όλοι ελπίζουμε πως η επόμενη μέρα, εβδομάδα ή χρόνος όλα θα είναι καλύτερα. Και πού ξέρεις μπορεί και αυτή να είναι άλλη μια μεγάλη αλήθεια.
Το σημαντικό τελικά δεν είναι οι χρωματιστές μπάλες και τα δώρα που σου επιβάλλουν να χαμογελάσεις. Το σημαντικό τα Χριστούγεννα είναι να θυμηθείς πού ανήκεις. Και να επιστρέφεις εκεί που σε περιμένουν. Όπου κι αν είναι αυτό. Όπως κι αν γυρίσεις, ό,τι κι αν έχει συμβεί, ό,τι κι αν έχεις χάσει πάντα κάποιος θα σε περιμένει.

υ.γ. Ένα τεράστιο αμπαλαρισμένο 'ευχαριστώ' μέσα από την καρδιά μου σε όλους σας... για όλα!

24 σχόλια:

phoinix είπε...

πολύ σε καταλαβαίνω Νανάκο.
και μενα γενικά μια χαρά εποχή μου φαίνεται αυτή.
μα σχεδόν πάντ μια αναποδιά μες' τις γιορτές θα τύχει και κάτι στραβό θα γίνει.
απο απώλειες προσώπων μέχρι προσωπικά ζητήματα.
και ναι είχε πολύ στραβές στιγμές το 2007 μα είχε και πολλά καλά.
μην το ρίξουμε όλο στον λάκο με τα λιοντάρια.
(πάρε τα πάνω σου μικρέ πάρε τα πάνω σου)
ΥΓ:φιλιά στον Λέννυ.

TzinaVarotsi είπε...

Πάαααααααααααμεεεεεε.....

γερά....με τσαμπουκά!!!!!!!

kanataki είπε...

εγώ αν δεν δω πραγματικό αμπαλάζ ευχαριστώ δεν δέχομαι

υγ άσε που διάβαζα με μισό μάτι το ποστ σου και αναρωτιόμουν σε τι ψυχαναγκασμό σε υπέβαλαν για να γίνεις τόσο γλυκός........
υγ ύποπτα πράγματα..

philos είπε...

ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΤΩΡΑ!
Πήγαινε βόλτα κάπου με κόσμο. Φαε το αγαπημένο σου φαγητό, πηγαινε σινεμα σε ταινία μεταγλωτισμένη και πιστεύω θα νιωσεις πολύ καλύτερα!

Και μεις σε ευχαριστούμε για όλες εκείνες τις μοναδικές στιγμές μας χάρισες από εδω μεσα όλο τον χρόνο που περασε!
Αντε και με το καλό να μας μπει λοιπον ο νέος έτος!
;D

An-Lu είπε...

Το κιτς πάει κόντρα στη μαυρίλα νανάκο μου!
Βουρ λοιπόν!
;-)

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, ακόμη και αν περνάμε καμιά φορά δύσκολα, εμείς που έχουμε ισορροπημένες οικογένειες, φίλους και ανθρώπους που μας αγαπούν, πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Για όλα!

YO!Reeka's είπε...

σιγά παιδί μου με το σκυλί, θα το κατσιάσεις!!!
έτσι, χαίρομαι να σε βλέπω με καλύτερη διάθεση...!
ΥΓ. την κωλέτση τη λένε χριστίνα :) αδιάβαστο σε πιάνω

nanakos είπε...

Yo!Reeka, αστοιχείωτε: Χριστίνα λέγεται η Κωλέτσα η τραγουδίστρια. Κατερίνα λέγεται εκείνη η δημοσιογράφος που είχε σιδική εκπομπή στο Μέγκα για να σχολιάζει το Bar!

Στους υπόλοιπους εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και με μέτρο το αλκοόλ γιατί ως γνωστόν η γαλοπούλα δεν πείραξε ποτέ κανέναν - γι' αυτό και όλες οι δίαιτες είανι γεμάτες γαλοπούλα! Στον Γιωρίκα εύχομαι μια καλή επανάληψη!

So_Far είπε...

Γερά με τσαμπουκά και μην το βάζεις κάτω ποτέ.. για πολύ!!

Ανώνυμος είπε...

"ζωη θα πει αυτο, επτα φορες να πεφτεις, και να σηκωνεσαι οκτω". οποτε, μετραμε απωλειες - και κερδη - φοραμε τα καλα μας, ενα τεραστιο χαμογελο, και...2008, here we come, in a party mood! :-)))Καλες γιορτες, και καλα να σου πανε ολα με τον καοινουριο χρονο!

Ανώνυμος είπε...

hello, σε ανακάλυψα πρόσφατα και σε βρίσκω καταπληκτικό. Χώρισα πριν από δύο εβδομάδες και μου έχεις φτάξει το κέφι τοοοοοοσο πολύ. Ευχαριστώ. Καλές Γιορτές. ντο μπι μπλου. Σμουτσ

Alex A. είπε...

Χρόνια πολλά κι από μένα και... περιμένω νέα σου, φιλιά πολλά ΚΑΙ στον Λέννυ ΚΑΙ από τους δυο μας! :)

30aris είπε...

Χρόνια Πολλά Νανάκο!

dokisisofi είπε...

afti i me ti via sintrofikotita kai agapi kai kala me ton ilismo kai ton katanalotismo na ktipa kokkino, kai ton avastaxto sigxrotismo me siggeneis pou mas thimizoun oti de mas thimizoun tipota, einai pragmati friktes na ta tis perasei kapoios esto kai mia i dio fores to xrono.
Pali kala pou exoume kai ta skilia mas kai ta pantzouria sta parathira. e kai ligi katathliptiki mousikoula, tsigarakia, sokolatitses kai koukouloma sto krevati me to ena mati na parakolouthei apo to paploma mia tenia kai tin miti na menei ektheti kai na ksepagiazei, mia xara mou akougetai. An tha diavaseis pali kati katse kai vale ton Leni apenanti na varietai.
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeery christmas!
hohohoooo

alienlover είπε...

αγαπητό μου τσουπωτό πλάσμα,
πολύ χαίρομαι που είσαι alive and kicking ξανά γιατί είχα ανησυχήσει με τα τελευταία ποστάκια και τα δεδομένα του facebook.
to 2007 μπορώ να πω με σιγουριά πως ήταν η χειρότερη χρονιά έβερ, αλλά δεν ξενερώνουμε ποτέ μανάρι μου:)
σε φιλώ πολύ και τον Λέννυ το ίδιο και να μου στείλεις μέιλ με διεύθυνση για να σου στείλω χριστουγεννιάτικα μαγυάρικα σαλάμια.
να μου φιλήσεις και το παιδί, και την επόμενη φορά που θα έρθω, θέλω να τον δω κι αυτόν.
περιμένω μέιλ εεεε!!!
:****

Ανώνυμος είπε...

Agapirte tsoupote kai koulemansoniake nanake,

Den exo kati allo na prostheso gia to mood sto opoio vriskese, poli apla dioti mallon mou thimizei to diko mou provlimatiko atomo....

O Nimfios tou Thermaikou (sintoma kai tou Korinthiakou)


B.

Ανώνυμος είπε...

Νανάκιε, εύχομαι να περάσεις τις γιορτές σου αυτήν την φορά όπως εσύ θες :)

Ευχαριστώ επίσης :)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άλλο ήθελα να πω. Τι κάνει η E-street band στο βιντεάκι σου χωρίς το αφεντικό της;
Κατά τα λοιπά πολλές ευχές για το Λέννυ σου, κακό να μην το βρει το ζωντανό, για να συνεχίσει να σου δίνει κίνητρο με το επαπειλούμενο κόστος της ψυχοθεραπείας του.

Trilian είπε...

Καλες γιορτες Νανάκο ;)

BLUEPRINTS είπε...

φιλί κι αγκαλιά μεγάλη από μένα, να'σαι χαρούμενος με ότι έχεις κι ελπίζοντας για αυτά που θα έρθουν

Idάκι είπε...

Μη σκας - σκάσε τους από τις μπηχτές, σκάσε στα γέλια, σκάσε χαστούκια σε μάγουλα που τα τραβάνε, αλλά χαμογέλα.

Σε φιλώ πολύ στα μούτρα κ εύχομαι να ξόρκισες το πνεύμα σου των Αντι-γέννων και να μην ματαξανάρθει!

Ανώνυμος είπε...

SOUNDS BAD! ANALOGISOU TO PARELTHON, METRHSE TO MELLON AND KEEP ON GOING....

Unknown είπε...

εγω παλι καθε χριστουγεννα θυμαμαι τον ηρωδη...δεν ξερω γιατι!
πι ες 1:πως ντυνονταν ετσι οι ανθρωποι πριν 10 χρονια!(για το βιντεακι λεω) κ τοτε να φανταστεις οτι ηταν κ μοδα!
πι ες 2:ο λεννυ ειναι σκυλος ελπιζω ε?!

Constademon είπε...

Λεννυ μου σου ευχομαι καλά χριστούγεννα. Να μας προσέχεις τον Νανάκο, κι οποτε τον βλέπεις σε κακό mood κανε χαριστωμενιές και παιχνιδάκια να σκάει το χειλάκι του. Να του δώσεις τις ευχές μου με αμέτρητες γλυψιές !!!! :ο)