Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2006

Let the music play!

Posted by Picasa


Πάντα πίστευα πως ο καλύτερος και πιο σύντομος τρόπος για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο είναι να του ζητήσεις να σου γράψει μια συλλογή με τα αγαπημένα του τραγούδια. Έτσι θα καταλάβεις όχι μόνο τις μουσικές του καταβολές αλλά και πολλά για το παρελθόν του. Η ζωή του, ο χαρακτήρας του, οι εικόνες του, οι ευαισθησίες του, η μουσική έχει ένα τρόπο να σκιαγραφεί αυτά που προσπαθούμε να κρύψουμε ακόμα και από τους εαυτούς μας. Τα τραγούδια σαν μικρές σημαδούρες στα χρόνια που πέρασαν φροντίζουν να μεγαλώνουμε αλλά να μην ξεχνάμε.
Στη ζωή μας αγαπάμε πολλά κομμάτια, πάρα πολλά. Πέρασα πολλές μέρες να σκέφτομαι ποια τραγούδια υπήρξαν τα σημαντικότερα στη ζωή μου. Δυσκολεύτηκα αρκετά αλλά κατέληξα σε 20 κομμάτια που κάθε ένα σημαίνει και κάτι διαφορετικό: μια δυνατή ανάμνηση, μια απίθανη χαρά, μια ασήκωτη απογοήτευση, τις ελπίδες μου, τη μοναξιά μου και ό,τι άλλο μπορεί να σέρνει στον δρόμο του ένας άνθρωπος. Αποφάσισα να σας τα δείξω γιατί αγαπώ πολύ το μπλόγκ μου –και ό,τι αυτό συνεπάγεται – για να το κρατάω μακριά από τις αληθινές στιγμές της ζωής μου. Κι εξάλλου, αν υπάρχει ένας τρόπος να γνωριστούμε καλύτερα αυτά τα τραγούδια είναι ο ιδανικός για να σας πω ποιος είμαι. Από αύριο λοιπόν, let the music play!

8 σχόλια:

sikia είπε...

Βασικά Νανακουλίνο, το αναγνωστικό σου κοινό για να σε γνωρίσει καλά δε χρειάζεται μουσικές, αλλά γυμνές φωτογραφίες σου. Τι να το κάνουμε το τραγούδι που σε συγκίνησε όταν είχες πυρετό ή πήρες την πρώτη σου Σοκοφρέτα κλπ. Εγώ προτείνω από αύριο να βάζεις φωτογραφίες σου γυμνές (20 πόζες).

Rodia είπε...

Γιατί με στενοχωρείς βρε Νανάκο;
Με καθηλώνεις στο χαρακτηρισμό «αταξινόμητη» που μου δίνουν οι φίλοι μου.. :-(
Εμένα μου αρέσουνε πολλά και διάφορα και διαφορετικά!

..δεν έχω μέλλον φαίνεται σ' αυτή τη ζωή..

:-)

nanakos είπε...

Παρακαλώ ηρεμείστε!!!

Καταρχάς γυμνές φωτογραφίες - πέρα από αυτές που έχουν δημοσιευθεί στον διεθνή Τύπο - δεν υπάρχουν. Υπάρχει βέβαια ένα explicit βίντεο που θα σας δείξω ανήμερα του Halloween!

Αγαπημένη μου Ροδιά, είσαι ατίθαση φύση γι' αυτό δεν χωράς πουθενά! Όσο για το αύριο, τι να το κάνεις όσο έχεις το σήμερα? ;-)

Σύλβια, συντονίσου εδώ - αλλά και σε πολλά άλλα μπλόγκς που κατά καιρούς 'παίζουν' εξαιρετική μουσική!

dgalanis είπε...

"Πάντα πίστευα πως ο καλύτερος και πιο σύντομος τρόπος για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο είναι να του ζητήσεις να σου γράψει μια συλλογή με τα αγαπημένα του τραγούδια".

το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει για μια λίστα με αγαπημένα βιβλία, με αγαπημένες ταινίες ...

το ερώτημα είναι : μπορούμε αλήθεια να γνωρίσουμε τους άλλους

και αν ναι, θέλουμε?

πιστεύω πως ένας καλός και σύντομος τρόπος για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο θα ήταν να τον κοιτάξεις στα μάτια

όμως εδώ είναι αδύνατο ...

οπότε μάλλον θα πρέπει να σε γνωρίσουμε μέσα από τα αγαπημένα σου τραγούδια

πάντως νομίζω πως ο ενθουσιασμός του να γνωρίζεις τους ανθρώπους ξεφουσκώνει λίγο όταν συνειδητοποιείς πως βασικά όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι ...

nanakos είπε...

Mανιφέστε μου, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Γι' αυτό ακούμε διαφορετικές μουσικές, διαβάζουμε διαφορετικά βιβλία, παρακολουθούμε διαφορετικές ταινίες και κυρίως, κοιτάμε με άλλο βλέμμα ;-)

πολυβιος είπε...

αν δεν έχεις το "drop the boy" από τους bros, να ξέρεις πως δε θα σου ξαναμιλήσω

artois είπε...

Τολμηρή η απόφασή σου. Νιώθεις έτοιμος γι αυτό;

Τα "αγαπημένα μου τραγούδια" είναι τα πιο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Καμμία σχέση με τα "αγαπημένα μου βιβλία" ή τις "αγαπημένες μου ταινίες".

Unknown είπε...

Καλημέρα :D
ΝΑΙ καλη η ιδέα σου...αλλά γιατί σου λένε να βγάλεις τα ρούχα σου??? LOL