Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2006

Cyber Sex

Posted by Picasa

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μια κοπέλα. Σπούδαζε κάπου στη ξενιτιά. Τα βράδια που έβρεχε καθόταν μπροστά στο κομπιουτεράκι της και σέρφαρε στο ίντερνετ συνομιλώντας με ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο. Ένα βράδυ που έβρεχε λίγο παραπάνω, ένας πολίτης του κόσμου την ξεμονάχιασε σ' ένα πριβέ τσάτρουμ και τη ρώτησε το χρώμα της κυλόττας της. Κουβέντα στη κουβέντα βρέθηκαν να κάνουν cyber sex.
Cyber sex, όπως πολύ καλά θα ξέρετε, είναι αυτό που σου γράφω "th kanis kayja?" και σε 5" εσύ πρέπει: να το διαβάσεις, να υποθέσεις πως εννοώ "τι κάνεις καύλα?", να μου απαντήσεις "είμαι γυμνή, ξεμαλλιασμένη κι έχω στείλει τον άνδρα μου για σουβλάκια" και μέσα σε όλη τη σύγχυση να ψάξεις να βρεις και το g-point σου και να το ξυπνήσεις.
Η κοπέλα όμως και τυφλό σύστημα είχε τελειώσει και το g point της το είχε πάντα εύκαιρο δίπλα στη μολυβοθήκη και τα συρραπτικά. Τα χρόνια πέρασαν και η κοπέλα έκανε τέτοιου είδους σεξ με κόσμο από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Άγγλοι, Γάλλοι , Πορτογάλοι, κίτρινοι , κόκκινοι και μαύροι εραστές, φτωχοί, πλούσιοι, διπλωμάτες, συνταξιούχοι όλοι πέρασαν από το μόνιτορ της. Βαρέα ανθυγιεινά δεν ξέρω αν της χρέωσαν. Πάντως το καταευχαριστήθηκε. Κυρίως ευχαριστιόταν γιατί δεν έβλεπε με ποιόν τρίβεται. Αλλά φανταζόταν κι αυτό την ερέθιζε. "Με λένε Ομάρ" της έλεγε το μόνιτορ, τον Ντάνυ ντε Βίτο φανταζόταν εκείνη. Κοινώς, με το νου πλουταίνει η κόρη.
Η κοπέλα, βετεράνα πλέον, υπογραμμίζει πόσο ωραία περνούσε με αυτού του είδους το σεξ αλλά προειδοποιεί πως αυτός με τον οποίο κάνετε σεξ ΙΣΩΣ και να μην έχει τα χαρακτηριστικά που σας περιγράφει. Σωστά! Δεν γίνεται στη Γκάνα να ζουν μόνο ψηλοί, ξανθοί και γαλανομάτηδες. Σημασία όμως στο σάιμπερ σεξ έχει η εμπειρία και η φαντασία σου που δημιουργεί τον τέλειο εραστή!
Η κοπέλα αυτή είναι γύρω στα 30, κυκλοφορεί κάπου εδώ γυρώ και είναι single. Αυτό το τελευταίο μου κάνει -και της ίδιας φαντάζομαι- τρομερή εντύπωση. Σπανίζουν οι ισορροπημένοι άνθρωποι.

9 σχόλια:

Grimdal είπε...

Κακώς, δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση ότι είναι μόνη (σαν το λεμόνι!)

Τους έχει πάρει όλους, το έχει κάνει σε όλες τις στάσεις, έχει εμβαθύνει στο Κάμα Σούτρα+στο Ταντρικό σεξ+σε όλα τα υπόλοιπα είδη+μεθόδους που υπάρχουν για να βγάλει κάποιος τα μάτια του+πολύ λογικά+φυσιολογικά τα έχει βαρεθεί.

Εμ! έτσι είναι, εσύ όταν τρώς πολύ Μερέντα δεν τη μπουχτίζεις+τη βαριέσαι; Ε, το ίδιο έχει πάθει+αυτή, μπουχτισε+βαρέθηκε. Τα έκανε όλα με όλους+ησύχασε!

Πήγε γι' άλλα τώρα, ευκαιρία να αφοσιωθεί στη καριέρα της, τι στο δαίμονα σπούδαζε τόσα χρόνια στα εξωτερικά, να μη πιάσει τόπο το πτυχίο, ντροπή+τι θα πει η γειτονιά+το σόι;!; Άσε δε που με τα προσόντα+την οργάνωση της θα πάει ψηλά γρήγορα!
Τυφλό σύστημα, το g-point σε άμεση χρήση δίπλα στη μολυβοθήκη+τα συρραπτικά, για να μη πω για το dt χρόνο στην κατανόηση+απάντηση των greeknglish! Ξέρεις πόσοι εργοδότες ψάχνουν για τέτοια προσόντα;!;

roupis είπε...

Syber sex....χμ..... Ποτέ δεν μου άρεσε ο όρος

Προτιμώ να το λέω κάτι σαν: "η τεχνολογική πλευρά της μαλακίας".

Όταν είσαι μόνος(η), ο όρος sex δεν κολλάει, ασχέτως αν έτσι το βάφτησαν κάποιοι ειδήμονες.

Η τεχνολογία έχει κάνει το θαύμα της και στην μαλακία, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα κομάτια της ζωής μας, εκτός απο ΕΝΑ.

Εκεί έχει πιάσει το πρίν και το μετά αλλά την πράξη σαν πράξη δεν την έχει αγγίξει.

Idάκι είπε...

Κοινώς, με το νου πλουταίνει η κόρη

ΤΟ χάχανο!!!

Είσαι τρελός :)))

Πες στην κοπελιά, περαστικά, θα κάνει καιρό να βρει - ακόμη κι αν δεήσει να την εξιτάρει κάποιος, θα το βάλει στα πόδια μόλις συνειδητοποιήσει τις απαιτήσεις του... επαγγέλματος! :PP

Άντε, επειδή τα έχω περάσει κι εγώ, θα πω ένα μικρό μυστικό: μπορεί να βρει πρωτάρη κ να τον εκπαιδεύσει στα δικά της στάνταρ... δεν είναι απαραίτητο να είναι τελείως πιτσιρίκι, ας κάνει μια βόλτα σε geek place όπου βρίσκονται τα ρομαντικά, ανόθευτα πλην πρόστυχα (σωστά) παλικάρια... να δει ρε παιδί μου κι αν κάνει για εκπαιδευτικός σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα απ'όλα :ΡΡΡΡΡΡ

Afrikanos είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ρε Νανακο!

εισαι unπιστευταble!!!!!

θεριζεις με την γλωσσα σου!

μηπως φταιει η μερεντα???

ο πυρετος?

ν'αρχισω να φυλαγομαι, ισως?
:-)ΡΡΡΡ

nanakos είπε...

Grimdal, η αλήθεια είναι πως η κοπελιά έχει προσόντα! Και το ξέρει! Από δουλειά- απ'όσο γράφει τουλάχιστον- έχει τακτοποιηθεί. Βλέπεις οι εργοδότες όχι μόνο εκτιμάνε το ετοιμοπόλεμο g point αλλά και τη μαλακία που χτυπαέι στον εγκέφαλο!

Roupis, τεχνολογία μπορεί να μην έχει αγγίξει την αμφίδρομη αίσθηση της πράξης όμως, δυστυχώς, πολλούς ανθρώπους τους έχει φυλακίσει στην 'ασφάλεια' του σεξ με τον εαυτό τους. Κι έχουν και ήσυχο το κεφάλι τους: όποια ώρα το θέλουν, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς ρίσκο! Sad, sad, very sad!

Afrikane, δεν φταίει ούτε ο πυρετός, ούτε η μερέντα! Αλλά όταν διάβασα το συγκεκριμένο κείμενο δαιμονίστηκα για το πως μερικοί άνθρωποι είναι τόσο περήφανοι για την ανοησία τους - να το πω ευγενικά! Αυτό δε που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το πως πολλοί βρήκαν αυτή την ιστορία αστεία και χαριτωμένη. Εγώ την βρήκα εντελώς θλιβερή!

Id, I couldn't agree more with you! Αλλά πάλι σπάνια έρχονται φορές που διαφωνώ με τα ανακοινωθέντα του Οίκου των Βοργίων! "Ανόθευτα πλην πρόστυχα παλικάρια"???!!! Αυτό θα το δεις πολλές φορές να το κάνω copy/paste! :-)

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

εγω πάλι δίνω οοοοοοοοοτι έχω και δεν έχω για τον τύπο της φωτό!!!!!!
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ

Μην χάνεις την πίστη σου φίλε μου! Ας τους βρε κουτό να κάθονται μπροστά απο μια οθόνη και να τον παίζουνε για να βολτάρουμε εμεις και να κτυπάμε τα live σουπερ μωρα!!!
Sad big time....
Αλλά και αστείο ταυτόχρονα ;))))

nanakos είπε...

Jazzy,άσε το cam 2 cam κι άναψε το φωτάκι στο μπλόγκ σου. Επιτέλους!

nanakos είπε...

Δεκτό και αυτό! Μυρωδιά από μοχίτος βέβαια δεν πήραμε αλλά προς το παρόν θα αρκεστώ στις 'συνταγές για λιχούδιδες'!

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη Τσουλα η κυρα που περιγραφεις