Σάββατο, Ιουλίου 29, 2006

Αναπάντητα μούτρα παντού

Παρασκεύη βράδυ. Κάτω από το σπίτι υπάρχουν τουλάχιστον 8 θέσεις για πάρκινγκ. Στην πολυκατοικία κυριαρχεί απόλυτη ησυχία. Λείπουν όλοι. Σε παραλίες, σε μπαράκια, σε νησιά, σε εξοχικά. Καλά κάνει ο κόσμος. Επειδή κάθομαι εγώ βιδωμένος στον καναπέ να σιγοψήνομαι στους 38,3 από τον πυρετό, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ???
Ναι, είμαι γκρινιάρης!
Ναι, έχω πολλά νεύρα!
Ναι, η αδελφή μου έφερε καινούρια μερέντα!
Και να σας πω και κάτι? Με έχουν εγκαταλείψει όλοι! ΟΛΟΙ! Ποντάρουν στο "κακό σκυλί ψόφο δεν έχει" και πήραν σβάρνα τις παραλίες! Ακόμα και η αδερφή μου έφυγε! Ο μόνος άνθρωπος που είναι εδώ κοντά είμαι εγώ αλλά να το χέσω γιατί αν μου'ρθει μια λιγοθυμιά, θα ξεραθώ κι εγώ και ο εαυτός μου!
Από τα νεύρα μου, μου'ρχεται να κατέβω στο κλιμακοστάσιο και ν' ανάψω το καλοριφέρ και να το σβήσω την Κυριακή το μεσημέρι. Τώρα που το ξανασκέφτομαι...
Μήπως κι εσύ κατακαυμένε blogger που κάθεσαι και με διαβάζεις είσαι άρρωστος?
Γιατί δεν είσαι σε μια παραλία να παίζεις ρακέτες και να μαζεύεις κατάρες?
Γιατί δεν έχεις βγει να πιείς, να μεθύσεις, να σου κάνουν αλκοτέστ και να περάσεις μια βραδυά στο κρατητήριο?
Γιατί δεν είσαι κάπου να κάνεις σεξ με μια άγνωστη, να σε δει η κουνιάδα και να σε καρφώσει στη γυναίκα σου?
Θα μπορούσα να συνεχίσω μέχρι το πρωί γράφοντας τέτοιες θετικές σκέψεις αλλά ίσως πάθω αναρρόφηση από τον πυρετό στον ύπνο μου (γίνεται αυτό?) και δεν θέλω να είναι αυτά τα τελευταία μου λόγια.
Αυτά. Κλείνω με νταλκαδιασμένο τραγούδι - μην κάνεις τον υπεράνω αφού ξέρω πως γουστάρεις- αφιερωμένο στον αγαπημένο μου φίλο, το θερμόμετρο. Σ' έχω κάνει θεό / Κατερίνα Στανίση

15 σχόλια:

nanakos είπε...

Τουλάχιστον εσύ αγαπημένη μου Αστάρτη δεν έχεις κολλήσει με μόνη συντροφιά την Αννίτα Πάνια και τα καλλιστεία για χοντρούς/μυταράδες/ νυχάδες/πατουσαράδες!!

Άντε τελείωνε επιτέλους το γράψιμο κι έλα εδώ χάμου! Πρέπει να μου δώσεις και τα Θάντερκατς!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχω ξεμείνει και εγώ Αθήνα!Αφενός δουλεύω και δεν έχω άδεια ,αφετέρου αρχίζει η εξεταστική μου στις 28 Αυγούστου ,οπότε μπρος γκρεμός και πισω...υπερωρίες!
Περαστικά,ξέρω και εγω το feeling του να είσαι άρρωστος καλοκαίρι.It sucks! :(

Afrikanos είπε...

Ρε 'συ!

μπας κι εφαγες τιποτα χαλασμενο τις τελευταιες μερες και σε πειραξε?



(ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ!!!:ΡΡΡΡ)

περαστικα .... κι αν θες βοηθεια σφυρα!

sikia είπε...

Αχ Νανακουλίνο μου, τι είναι αυτά που διαβάζω, είσαι αρρωστούλι? Τι κρίμα να μην είμαι εκεί να σε περιποιηθώ, να σου φτιάξω τούρτα σοκολάτα και χυμούς. Μέσα στον πυρετό σου άλλαξες και την φωτογραφία στο προφίλ αλλά δεν είναι ολόσωμη, but its ok, still sexy :-)
Τέλος πάντων, περαστικούλια, και όλα να περάσουν γρηγορότατα (τώρα που έχεις πυρετό φαντάζομαι αποφεύγεις και το καυτό σεξ?)

nanakos είπε...

Aγαπημένη μου Συκιά, λόγω του σεξ είμαι σήμερα σ' αυτά τα χάλια. Άντε μην το κόψω κι αυτό και πάει στο διάολο!!!
D.U., η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή η ανθρώπινη δυστυχία μου φτιάχνει κάπως τη διάθεση αλλά, δεν θέλω να κεκληριστεί και το ανθρώπινο είδος! Σ' ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια! :-)

nanakos είπε...

Επίσης, Αφρικάνε θα ήθελα πάρα πολύ λίγα ροδάκινα, φέτα που μου 'σωσε, τσιγάρα και το TiVo. Τι ώρα να σε περιμένω?

Ανώνυμος είπε...

Polles eyxes gia perastika, Nanako griniarako!

Loucretia είπε...

Ας παραβλεψω το γεγονος οτι μολις λιγες μερες πριν ποσταριζες φωτο κ' εντυπωσεις απο τη Νισυρο κ' μας εκανες τα νευρα σωμιε κι ας ελθω στο προκειμενο. Το γεγονος οτι εισαι αρρωστος σε καθιστα τροπο τινα "τυχερο" διοτι:

1) Μπορεις να γκρινιαζεις ακαταπαυστα, κανεις δε θα σε παρεξηγησει (χωρια που δεν υπαρχει κ' κανεις να σε ακουσει)

2) Μπορεις να γραψεις ατελειωτη λιστα θετικων (λεμε τωρα) σκεψεων (ηδη μερικες εχουν πιασει, ο αερας δε λεει να κοπασει, τα καραβια δε φευγουν, ο Αλογοσκουφης μας πηρε και το τελευταιο ευρω κλπ)

3) Μπορεις επιτελους να δεις με την ησυχια σου οσα επεισοδια του Ρετιρε ειχες χασει κ' να εντρυφησεις στο αξεπεραστο styling των ηθοποιων (βλ. καταστηματα Λολα)

4) Μπορεις να δημιουργησεις τονους ενοχες στους φιλους κ' συγγενεις σου κι οσο αυτοι θα απολογουνται συντετριμμενοι εσυ θα αποτελειωνεις το 8ο βαζακι μερεντα.

5) Μπορεις να βγαλεις ολα τα νευρα σου πανω στους σχολιαστες σου, να τους περασεις γενεες δεκατεσσερεις κ' κανεις δε θα σου πει τιποτα, θα νομιζουν οτι μιλαει ο πυρετος

Ε, θες κι αλλα;; Ειδες τι τυχερος εισαι; :-ΡΡΡ

Ανώνυμος είπε...

IDEA!: PAGWMENES COMPRESSES,MPANIERA ME MERENDA KAI META BOUTIA SE MIA THALASSA APO GALA GIA ENA EPITYXIMENO MILK SHAKE
fantasize is the way to reality agapite Nanny.. ;)
SOUNDTRACK IDEAS : SWEET SENSATION - LOVE CHILD..

Μαύρος Γάτος είπε...

Φίλε μου Νανάκο, να είσαι ευχαριστημένος που σού έχει μείναι ο εαυτός σου παρέα, έστω κι αν κινδυνεύετε να λιποθυμήσετε ταυτοχρόνως.

¨Αλλοι τον έχουν χάσει ΚΑΙ αυτόν....

Σ;)

nanakos είπε...

Λουκρητία, πως τη βλέπεις τη δουλειά? Να μπαίνει ο αγαπημένος μπλόγκερ να αφήνει το σχολιάκι του και να τον αρχίζω στα καντήλια στα καλά του καθουμένου? Το επόμενο στάδιο θα είναι να με φωνάζετε "Λίλικα" και με στείλετε στη Φωλιά του Κούκου ;-)

Jazzy, από ερκοντίσιον το 'παθα (μάλλον). Αν είχα αμυγδαλίτιδα θα σας γκρίνιαζα μέχρι τον αγιασμό των σχολείων.Όσο για το τραγουδάκι, δεν με εξέπληξε καθόλου η απήχηση που είχε! Μήνυμα ελήφθη!

DJ, για το μιλκσέηκ θα πρέπει να μπω και στο μπλέντερ σαν τα γκρέμκλινς???

Ανώνυμος είπε...

OXI NANNY MOU..ESY THA KANEIS TO BLENDER MES TIN PISINA TOU GALAKTOS.SE ROLO GREMLINS OI ATHWOI LOUOMENOI (blepw xamogelaki mes ton pyreto?e?NAIII!!!)

nanakos είπε...

Eμμμ...ναι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

....;-)

Afrikanos είπε...

Ωρα θες? μερα? εδβομαδα? μηνα?

ειμαι μακρυα πλεον καλε μου!

οτι αλλο τηλε θες (παθητικο,οραση,φωνο,μαραθωνιος κτλ) μου το λες,ναι?

ελπιζω να'σαι καλυτερα σημερα!