Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2006

Γυναίκες Δηλητήριο

Δέκα λόγοι για να μισήσεις μια γυναίκα.

1)
Σου συστήνεται: « Χαίρω πολύ, Θεσπρωτία Α. Βασιλοπούλου αλλά θέλω να το αλλάξω το επιθετάκι και να το κάνω ‘Ψαχνογκομενοπούλου’. Και το ‘Α’ αντί για ‘Αντωνίου’ να το βαφτίσω ‘Απελπισμένη. Χαχαχαχα»
2) Ανά 15 λεπτά ψεκάζεται με ένα πράμα που λέγεται “Aura soma” και υποτίθεται πως καθαρίζει και απολυμαίνει την αύρα, ξεματιάζει, ηρεμεί, διώχνει την κακή ενέργεια και προσελκύει τους άνδρες. Στην πραγματικότητα βρωμάει σαν παλιό, καλό κατσαριδοκτόνο, σου φέρνει λιγοθυμιά και απομακρύνει κάθε ζωντανό οργανισμό από κοντά σου για τουλάχιστον 24 λεπτά.
3) Όσο της μιλάς σε κοιτάει με γουρλωμένα μάτια που (σας ορκίζομαι) μια φορά νόμιζα πως περνούσε με autocue η φράση: "Δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάς για κάτι που δεν μ’ ενδιαφέρει και δεν είμαστε στο δωματιάκι με τα χαρτιά τουαλέτας να πηδιόμαστε! Γιατί ? Γιατί ? ΓΙΑΤΙ?"
4)
Μπορεί να σου μιλήσει με 78 λέξεις ανά δευτερόλεπτο και στο 13 δευτερόλεπτο το θέμα της συζήτησης να έχει αλλάξει από «Η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις» σε «Πώς οι ελληνοτουρκικές σχέσεις επηρεάζουν την ερωτική μου ζωή».
5) Ένα βράδυ παρακάλεσε τους τεχνικούς να μην παίζουν πλέιστέισον την ώρα της βάρδιας ως εξής: « Παιδιά θα σας παρακαλούσα να μην παίζετε playstation την ώρα της βάρδιας γιατί αν μπει κάποιος ξαφνικά εγώ θα έχω την ευθύνη και θα απολυθώ. Και είμαι μια γυναίκα μόνη, που ζω σε ένα διαμέρισμα 43 τετραγωνικά με ενοίκιο 350 ευρώ το μήνα, χωρίς άλλα εισοδήματα, με ένα οικόπεδο στη Κερατέα. Ξέρω να μαγειρεύω και να καθαρίζω, έχω λουλούδια στις γλάστρες και τα βράδια δεν ροχαλίζω. Είμαι 36 χρονών και δεν έχω άντρα να με φροντίζει αλλά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις.».
6) Μια μέρα που της είχε σώσει το aura soma και βρισκόταν σε ψυχωτική κρίση ρώτησε μια φίλη της – όμοιας κατηγορίας : «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει η Μάρω (Λύτρα) γκόμενο και δεν έχουμε εμείς!!»
7)
Σχεδόν σε κάθε βάρδια μας ενημερώνει πως έχει να κάνει σεξ από το καλοκαίρι του 2004. Και αν υποθέτετε πως τότε έκανε σεξ με μεθυσμένο τουρίστα, έχετε απόλυτο δίκιο!
8) Μέσα σε όλα πιστεύει πως την έχει καταλάβει το πνεύμα της Carrie Bradshaw και συνήθως μιλάει σε άπταιστη νεουρκέζικη προφορά. Και σ’ εμάς αλλά και στον εαυτό της.
9) Ένα απόγευμα έβαφε τα νύχια στα τεράστια δάχτυλα των ποδιών της. Σε ταυτόχρονη δράση στον ίδιο χώρο μια κοπελίτσα μας διηγούταν πως πέρασε το προηγούμενο βράδυ με τον φίλο της. Η Θεσπρωτία της έριχνε κλεφτές ματιές. Όταν σηκώθηκε από τη καρέκλα της είχε βάψει νύχια, δάχτυλα, το σαντάλι κι ελαφρώς τον αστράγαλο.
10) Δεν βγάζει ποτέ τον σκασμό, μιλάει σε όλους τους άνδρες γλυκά, στις γυναίκες αγενέστατα, τινάζει συνέχεια το κεφάλι της σαν τη Βουγιουκλάκη, μουρμουρίζει τραγούδια της Mina και κάνει και το ασυγχώρητο λάθος: τρώει από το φαγητό των άλλων χωρίς να ρωτήσει!

Bonus info: Τα βράδια που μιλάει με δυο φίλες της – οι οποίες ζουν στο εξωτερικό μάλλον για να την αποφύγουν- τα μόνιμα θέματα τους είναι τα γκομενικά. Η Θεσπρωτία μπορεί να μη έχει γκόμενο αλλά έχει τη λύση για τα ερωτικά προβλήματα των φιλενάδων της: « Να τον χωρίσεις κούκλα μου τον scumbag. Σου αξίζει καλύτερος!»

Όλοι ξέρουμε μια Θεσπρωτία! Beware!

23 σχόλια:

oistros είπε...

Απολαυστικό!!
Όχι μόνο Θεσπρωτίες όμως. Και Θεσπρωτούς. Που κατά καιρούς το παίζουν και μουράτοι γκόμενοι (διέξοδος απελπισίας κι αυτό) και τότε η ιλαροτραγωδία γίνεται αξεπέραστη.

Μαρκησία του Ο. είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

γειά σου Νανακουλίνι ;-)

ΧΧΧ

Stathis είπε...

Μήπως οι Θεσπρωτίες και οι Θεσπρωτοί είναι το κυρίαρχο ρεύμα σήμερα; Ή λόγω ακραίας συμπεριφοράς απλά δεν περνούν απαρατήρητοι;

nanakos είπε...

Stathi mou thelw na pistevw pws den einai etsi! Proswpika eimai stin eyxaristi thsei na gnwrizw mono mia (tin en logw) ante kai tin kolliti tis. Oi Thesprwtoi exoun alla symptwmata poy den einai tis parousis :-)

Tin pio kali mou kalimera :-D

Ανώνυμος είπε...

Με έχεις εντυπωσιάσει. ΜΙ ΠΙ ΡΟ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ Ο

snikolas είπε...

Lol! Αυτό είναι καλύτερο και από τα ημερολόγια χωρισμένων!

loukoumaki είπε...

ante mia ebdomada eixes na grapseis kai mou eleipses!
ego sto steno mou periballon den exo 8esproties alla nomizo oti exei gemisei o kosmos apo autes... an kai se "mikres doseis" einai akindynes px otan einai apla sto diplano trapezi kai tis akouo, trelo gelio!!! eimai a8lia katina to ksero!! :)

Mr.Folios είπε...

Εγω ξερω δυο.

so-de-lovely είπε...

Δυστυχως εγω ξερω τουλαχιστον 4 αλλα ευτυχως τις συναντω αν ζευγη ετσιωστε αυτες να μιλανε μεταξυ τους για το που πηγαν ολοι οι αντρες και γω να σκεφτομαι μοναχη μου μα πως καταντησανε ετσι οι γυναικες ...

Loucretia είπε...

Νανακο μου, το θεμα δεν ειναι οτι ολοι ξερουμε μια Θεσπρωτια, το θεμα ειναι πως ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ, γι αυτο σε παρακαλω γραψε επειγοντως τους "10 τροπους να μη σε πρηζει μια Θεσπρωτια".
Αντε, να χαρεις την ομορφια σου, καλο θα μας κανεις γιατι αυτες τις μερες ειχα στο νου μου να γραψω ποστ για τον "Φιλο/Φιλη-Βδελλα" κι εισαι μεσα στο μυαλο μου!! Σμουααακκ!

nanakos είπε...

Loukritia mou, orko sou kanw (apo aftous pou denoun me fiogko panw apo to kefali) pws tha einai to epomeno post mou! Giati mesa se ola eimai KAI relationship manager! Gamw?!

mindstripper είπε...

Α...

ααα...

αααααα...

...ΨΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!

Και μάκια! :-)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω την αίτηση της Loucretia για τους τρόπους αποφυγής των Θεσπρωτιών, αν είναι κι αφεντικά σου αυτές οι περιπτώσεις δε, όχι πες μου τι κάνεις μετά...
Υ.Γ.: Μας έλλειψες, φιλιά

Provato είπε...

guest star το προβατάκι σου το αγαπημένο:

αποδίδει την αγαμησιά της όχι στο ότι αμέσως μετά που συστήνεται με άντρα αρχίζει να ουρλιάζει "ΠΗΔΗΞΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ!" και στο ότι αν μπει σε ταξί και η κούρσα κρατήσει πάνω από 7 λεπτά δίνει στον ταξιτζή την οδοντόβουρτσα της να την πάει σπίτι του γιατί θεωρεί οτι τα φτιάξανε...
αλλά στο ότι είναι Ερμής ανάδρομος σε τρίγωνο με Οφιούχο από τότε που ήταν 18 (η χρονιά που πηδήχτηκε για πρώτη και τελευαία φορά - με τυφλό - που τον απείλησε με πιστόλι...)

μπεεε αγαπημένο Post !

Mantalena Parianos είπε...

Εκτός από Θεσπρωτίες, υπάρχουν και οι Αιτωλοακαρνανίες (δεν μπορώ, δεν ευκαιρώ, αλλά πάρε με τώρα, ίσως όχι, γιατί όχι, μια άλλη φορά σήμερα κ.ο.κ.)
Νανάκο έγραψες.
:)

vasvoe είπε...

Έχω μία γνωστή θεσπρωτία... ελπίζω πως αυτό το ΣΚ θα της κάτσει επιτέλους ο γκόμενος και θα ησυχάσουν τ'αυτάκια μας!

alienlover είπε...

Κλαπ-κλαπ-κλαπ!! Άψογο!! Μετά το ποστ για το πως να τις αποφεύγουμε πλιιιιιιζ γράψε μας και για τους Θεσπρωτούς :):)

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλοι σας μαλάκες και μαλακισμένες με αρχηγό αυτή τη λούλα το Νανάκο που κάθεστε και βρίζετε τις γυναίκες που έχουν ατυχήσει στη ζωή τους. Οι άντρες μας έχουν καταντήσει έτσι και όλα τα πουτανάκια που κυκλοφορούν με μοναδικό σκοπό να χάσουμε κάθε αξιοπιστία όσες αξίζουμε πραγματικά να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Θα έπρεπε να ντρέπεστε όλοι σας. Είστε μοχθηροί και αξιολύπητοι!!! Αρχίδι Νανάκο και αρχίδια όλοι σας!

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω ένα νέο αστέρι να γεννιέται...Τι Λάρα Κροφτ και μαλακίες;Θεσπρωτία εσύ super star!
Θέλω , η μάλλον απαιτώ, μίνι ιστορίες για αυτην και περισσότερη κάλυψη γιατι μεταξύ μας ,όλο και κάποια θα είχες κατα νού όταν το γραφες!χεχε
:)

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Δηλώνω υπεύθυνα, έχοντας σώας τας φρένας και χωρίς καμία επιφύλαξη κανενός δικαιώματος μου οτι :
ΑΝ ΓΙΝΩ ΕΤΣΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ!
Αργά και επώδυνα

nanakos είπε...

Καταρχάς, θα ήθελα να κάνω μια ευχή η παραπάνω ανώνυμη να είναι πραγματικό σχόλιο και όχι φάρσα !!!
Και δεύτερον,μικρή μου Ολλανδέζα δηλώνω υπεύθυνα έχοντας σώας τα φρένας και χωρίς καμία επιφύλαξη πως αν γίνεις έτσι θα σε κάψουμε ζωντανή στη πλατεία όποιου χωριού κρίνουμε καταλληλότερου! Πολύ αργά. Πολύ επώδυνα.
Μετά -μεγάλης- τιμής!

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Λατρεύω ανώνυμη!!!
ΑΧ! Θες να κάνουμε παρέα?
Pleaseeeeee

Ανώνυμος είπε...

080視訊聊天室,一夜情聊天室,色情聊天室,視訊聊天室,A片,成人光碟,免費A片,A漫,成人聊天室,免費A片,A漫,A漫,尋夢園聊天室,A片,成人,哈啦聊天室,A片,上班族聊天室,成人,A漫,一夜情聊天室,尋夢園聊天室,A片,080中部人聊天室,自拍,免費A片,情色視訊,免費視訊聊天,成人光碟,080苗栗人聊天室,080苗栗人聊天室,成人影片,080苗栗人聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,080中部人聊天室,aio,免費視訊聊天,成人,情色視訊,情色視訊,色情A片,色情A片,一夜情聊天室,080視訊聊天室,080中部人聊天室,哈啦聊天室,日本AV,AV,情色A片,哈啦聊天室,AV,哈啦聊天室,豆豆聊天室,080中部人聊天室,日本AV,視訊聊天室,A漫,080中部人聊天室,聊天室,成人聊天室