Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22, 2006

Ζητείται Επειγόντως Νύφη


Με λένε Λένυ. Για την ακρίβεια, το βαφτιστικό μου είναι Lenny κατά το Lenny Kravitz γιατί την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι πήγαινα και μύριζα το στερεοφωνικό που έπαιζε ένα cd της Vanessa Paradis στον οποίο είχε κάνει τη παραγωγή ο Kravitz και πολύ μου άρεσε. Η αλήθεια είναι πως για ένα εφιαλτικό δεκάλεπτο, ο μπαμπάς μου συζητούσε να με βαφτίσει Βανέσα αλλά μετά , λέει, θα είχα κι ένα ελληνοαμερικάνικο επίθετο και θα με λέγανε 'Βανέσα Τοιούτος'. Δεν πολυκατάλαβα αλλά δεν έχει σημασία.
Γεννήθηκα ανήμερα Χριστουγέννων 2004. Είμαι καθαρόαιμο κανελί λαμπραντόρ και θέλω να κάνω οικογένεια. Ο μαλάκας ο μπαμπάς μου λέει πως είμαι ανώριμος ακόμα αλλά βασικά να γαμήσω θέλω, όχι να μου δώσουν τη διαχείριση της πολυκατοικίας. Ζητώ σκυλίτσα όμοιας ράτσας κατά προτίμηση ζουμπουρλή και όχι κοκκαλιάρα. Θα ήθελα να ήταν παρθένα αλλά ο μαλάκας ο μπαμπάς μου λέει πως τις παρθένες τις φυλάνε για τον Δράκουλα.
Γενικά σα σκύλος είμαι καλός και ήσυχος. Μοιάζω πολύ στο μαλάκα το μπαμπά μου: κοιμάμαι παντού και πολύ εύκολα, τρώω τα πάντα και μου αρέσουν oι Pussycat Dolls. Είμαι περίπου 45-50 κιλά, είμαι πολύ κοινωνικός και όλη η γειτονιά με αγαπάει. Μου αρέσει ο ήλιος και η θάλασσα και δεν λερώνομαι ποτέ. Τη σκύλα μου τη θέλω ναζιάρα, ανάφτρα, εμβολιασμένη και να ξέρει να δίνει το χέρι της (τουλάχιστον).
Αυτά τα ολίγα. Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου βρίσκατε νύφη (άμεσα) γιατί θα αναγκαστώ να πηδήξω τη Γιαννούλα του κυρ Αναστάση και δεν το θέλω γιατί είναι μπασμένο Τερριέ.

Α bientot,
Lenny

Υ.Γ. Η φωτό που διάλεξε ο μαλάκας ο μπαμπάς μου είναι τραβηγμένη το Σεπτέμβρη αλλά φαίνεται το υπέροχο χαμόγελο μου!

17 σχόλια:

Idάκι είπε...

Τη σκύλα μου τη θέλω ναζιάρα, ανάφτρα, εμβολιασμένη και να ξέρει να δίνει το χέρι της (τουλάχιστον)

Πέ-θα-να Λέννυ!

Δυστυχώς έχω αρσενικό (και δεν είναι και λαμπραντόρ), και δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα θηλυκό της ράτσας σου, μόνο ένα golden retriever γνώριζα αλλά πάνε και χρόνια. Εύχομαι να τη βρεις σύντομα... κ καλά γαμήσια φυσικά!!

(απορία: έχουν οι σκύλες παρθενικό υμένα;;)

Chrisa είπε...

Λένυ μου κατ'αρχήν να σου πω πως είσαι πολύ όμορφος και από καλή οικογένεια. Θα ήθελα να πάρεις την μοναχοκόρη μου, αλλά δυστυχώς την στειρώσαμε. Οπότε μπορείτε μεταξύ σας να αναπτύξετε μόνο πλατωνικά αισθήματα!!!

Storyteller είπε...

Αντε βρε μικρό παιδίπου θες να γαμήσεις...μόμολο...να ακούς τον μαλάκα τον πατέρα σου ξέρει τι λέει! Αν και πολύ αμφιβάλλω!
Να το φέρεις το παιδί στην εξοχή να πάρει καθαρό αέρα να του φύγουν αυτές οι σκέψεις!
τον Ιούλιο που οι σκύλες μου (αν και στειρωμένες αλλά με μοντέρνα μέθοδο ώστε να κάνουν σεξ..τ ακούς Χρύσα?) θα είναι σε οίστρο να το εξυπηρετήσουμε το παιδι. Και τί σκύλες! Εμπειρες απο σπίτι, μορφωμένες με γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο!
Μη παει χαράμι τέτοιο παλλικαρι σε καμμιά ατζαμού και πάθει τραύμα το βλαστάρι μου!

Λαμπρούκος είπε...

είσαι τόσο όμορφος που δε το γλυτώνεις το κουκούλωμα.

Πάντως έχω κατι υπόψη μου στην κατηγορία που θέλεις αλλά είναι αρπάχτρα, κοινώς το δίνει σε όλους και σε πολύ καλές τιμές...

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα είσαι κούκλος και θα βρεις νυφούλα εύκολα (ή μόνο για ξεπέτα πας βρε;). Προσπάθησε μόνο να μην βρίζεις τόσο πολύ γιατί από Lenny Kravitz θα σε φωνάζουν Λένυ ο βρωμόστομος και δύσκολα θα διπλαρώσεις το κορίτσι που έχω υπόψη μου (είναι βλέπεις της ράτσας σου αλλά από καλή οικογένεια - ακούει όπερα κ.λ.π.). Θα γαυγίσουμε αργότερα αν θέλεις για να κανονίσουμε το κονέ. Φιλιά

Neilys είπε...

Lenny euxaristws na sou gnwrisw ti lady kai tin ioli , 2kanisakia alla mono gia na ginete filoi... de thelw na pathoun psyhologika ta kakomoira

alienlover είπε...

Ένα αρσενικό πιτ μπούλ έχω βρε Λένυ μουυ.. κι αυτό στο σπίτι στην Ελλάδα με τους γονείς .τι να σου κάνω.. ευχές για ότι καλύτερο βρε πουλάκι μου..

mindstripper είπε...

Μεγάλη γλώσσα έχεις για μικρό παιδί. Ήθελα νά 'ξερα σε ποιόν έμοιασες...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι σου αξίζει πραγματικά μια καλή σκύλα! Αλλά είναι δύσκολο να βρεις στις μέρες μας αληθινές σκύλες. Είμαι σίγουρος ότι αν έβλεπαν τη φωτογραφία σου, θα ήταν πρόθυμες να κάνουν τα πάντα γι'αυτό το χαμόγελο (και όχι μόνο, είναι αποκαλυπτικότατη η φωτό!)
Καλή επιτυχία! :)

Gourouna είπε...

Νανακουλίνι, γιατί δεν το έβγαλες Johnny (Depp) που είναι πιο κοντά στο Paradis?

Lenny γλυκέ μου, με τη Μπαρούτη μου έχετε γνωριστεί στα Βραβεία, αν σου αρέσει, θα χαρώ πολύ να γίνω πεθερά σου και συμπεθέρα του Νανακουλινακίου!

P.S. Κάνε μου τη χάρη να μην βιντεοσκοπήσεις τις περιπτύξεις σας και εκθέσεις το μωρό μου... (Αν και μετά την Heir έχει γίνει must.)

Gourouna είπε...

Α επίσης, εκτός από το υπέροχο χαμόγελο παρατηρώ και άλλα υπέροχα μέλη του σώματός του. Εύγε! Πολύ χαρισματικό σκυλάκι!

Ανώνυμος είπε...

Αν και οι περισσότεροι μου προτείνατε "σκυλάκια-για-παρέα" ενώ εγώ ψάχνω "σκυλίτσα-να- ξεχαρμανιάσω", σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είστε όλοι πολύ καλοί και ελπίζω κάποια μέρα να βρεθούμε από κοντά να με ταίσετε!

Τζων Μπόης είπε...

...eimai labrandor...me lene Paspas kai meno stin Poli, eimai apo spiti kalo, megalo-astiko, thelo tin Lenny epeigontos!!!

Juanita La Quejica είπε...

Με το καλό η "σκυλίτσα-να-ξεχαρμανιάσω"!

YO!Reeka's είπε...

Ωραίος ο Λέννυ! Με το κατάλληλο ύφος

Ανώνυμος είπε...

Kala bre armiriki den eme eides poy eimai o Leny me to onma kai ta analoga polypainemena accesoires?

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε Λένυ, έχουμε στο φόρουμ μας την τέλεια νυφούλα για σένα, "blacklady" τηνε λένε και ανυπομονεί να γνωρίσει ένα χαρισματικό πηδηχταρά όπως εσύ! Καλόδεχτος πάντα, στείλε μήνυμα να σου δώσω τη διεύθυνση.