Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16, 2006

Σα να μπαίνει η Άνοιξη...


Τρεις μέρες είχα πολύ δουλειά. Οκ! Είχα απλά δουλειά αλλά, μπορείτε να καταλάβετε πως αν βάλετε έναν τεμπέλη άνθρωπο να δουλεύει συνεχόμενα 12ωρα θα του κακοφανεί κάπως! Τες πάντων, το θέμα είναι πως περνάμε καλά και αυτό ως γνωστόν "το εισπράττει ο κόσμος". Η ζωή λοιπόν τις τελευταίες μέρες είχε ως εξής:

1) Την Κυριακή το βράδυ, είδα στο μετρό μια κυρία με τρεις imaginary friends! Δεν κατάλαβα πως τους έλεγαν πάντως κάθονταν αντικριστικά και της μιλούσαν και προφανώς της έλεγαν κάτι πολύ αστείο γιατί αυτή είχε κατουρηθεί στα γέλια.
2) Έμαθα (με πολύ αναλυτικό τρόπο, δυστυχώς!) πως όταν μια γυναίκα έχει περίοδο μπορεί να ασπρίσει σαν τη χαρτοπετσέτα (την απλή), να κάνει εμετό από τον πόνο ή να λιποθυμήσει. Βέβαια, αφού πάρει ένα χαπάκι (που δεν θυμάμαι πως το λένε) μπορεί να φάει 4 μπιφτέκια από delivery και μια σκάφη πατάτες τηγανιτές.
3) Έριξα μια ματιά στα μπλόγκς που αγαπάω να διαβάζω και παρατήρησα major κουλεμανσόν! Άλλοι φεύγουν, άλλοι κάνουν αποχή για να ξανασκεφτούν τη ζωή τους χωρίς το μπλόγκ (?), άλλοι αποχωρούν ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Νίκο Δήμου (?). Μια μόνο συμβουλή : "Grow up Dorothy!"
4) Από τα μου και μετά από 7 εβδομάδες στη κορυφή η M.J. Blige με το "Be without you" βρίσκεται στο Νο.2. Το ολοκαίνουργιο Νο1 είναι το υπέροχα χορευτικό "Thunder in my heart again" των Meck feat. Leo Sayer ('πιπτόντως είναι Νο1 και στην Αγγλία) Θα σ' αρέσει!
5) Χτες ο Λένυ, είχε πάει βόλτα και έξω από την Εμπορική τράπεζα συνάντησε την Έφη που είχε πάει να πάρει τους τόκους από τα έντοκα. "Πώπω, τι παχουλό που σ' έχουν κάνει" είπε η Έφη. 10 λεπτά μετά ο Λένυ 'τράκαρε' με ένα Citroen. Eυτυχώς ο παπούλης που οδηγούσε πήγαινε με 5 χλμ την ώρα και ο Λένυ πράγματι είναι σαν τεθωρακισμένο. Το γεγονός στρέσαρε τον Λένυ αλλά και τη γιαγιά (που γενικά είναι της σχολής "Ε, και να πάθει κάτι θα πάρουμε άλλο"!) και γύρισαν άρον άρον στο σπίτι να μοιραστούν δυο χωριάτικα λουκάνικα και να ξορκίσουν το κακό μάτι της Έφης.
6) Τα "παιδιά" χτες έπαιζαν 'Όνομα/ Φυτό/ Ζώο κλπ'. Τι έμαθα: Χρώμα από Δ: δερματί (πχ δερματί κυλόττα), Χώρα/ πόλη από Η: Ηλιούπολη, Φυτό από Κ: Κλαδί (πχ κλαδί ελιάς), Επάγγελμα από Γ: Γκαραζιέρης (πχ άφησα το αμάξι στον γκαραζιέρη)
7) Στο λατρεμένο Μοσκάτο έχει ήδη φτάσει η τρελλή καρναβαλιά!
8) Η μέρα έχει μεγαλώσει και βραδιάζει λίγο αργότερα πλέον. Σήμερα το πρωί, είχε συννεφιά αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος πως για μερικά λεπτά μου μύρισε άνοιξη :-)

Αύριο Παρασκεύη. Πάω να φτιάξω το νέο επεισόδιο για τα Ημερολόγια Χωρισμένων. Επίσης, είχα μια ιδέα που μου την έδωσαν βασικά ο Κοκοβιός και η Λουκρητία. Αν έχετε κάποια παράξενη ιστορία χωρισμού και θέλετε να την συμπεριλάβουμε μπορείτε να μου την στείλετε με mail κι εγώ να της προσθέσω τις φωτογραφίες που θα την αναδείξουν :-)
Καλή μέρα σε όλους!!

12 σχόλια:

Neilys είπε...

kalimera! lol wraies idees gia to onoma/zwo/futo/pragma i opws to lene! An kai exw xronia na paiksw. I gourouna pantws otan exei periodo de xreiazetai xapi gia na faei ! Isa isa pou trwpei pio polu gia na anaplirwsei to varos mou hanei ! :P

nanakos είπε...

Georgie, tha diavasei kamia wra afta pou grafeis kai tha katsei panw sou!
:-)

so-de-lovely είπε...

Blepo proi proi sto grafeio simera Nanako, gia na doseis anafora sto blogoxorio! Na sikoseis to koulo sou kai na tilefoniseis kai stous filous sou pou apo xtes to bradu perimenoun na sou milisoun, den mporeis afou profanos eisai apasxolimenos na daktilografeis.
P.S.1 Min fobasai den prokeitai na se kalesoume na doume oute to Rumour has it oute bebaia to kampoiko.
P.S. 2 Nai simera einai mia istoriki mera. Esi mporei na min tilefoneis , eytyxos tilefonoyn alloi

Ανώνυμος είπε...

1) Thanks για το άσμα
2) Περαστικά στο Λενάκο
3) Όντος σα να μπαίνει η Άνοιξη
4) Στο παιχνίδι που αναφέρεις, νομίζω έχω ακούσει το καλύτερο: Χρώμα από Ι; Ιπποποταμί!!!
Kisses to all

Chrisa είπε...

Βρε τον Λένυ... φτηνά την γλίτωσε!!!! Δώστου ένα φιλάκι από μένα!!!!

Loucretia είπε...

"το εισπράττει ο κόσμος"
Οταν ακουω αυτη τη φραση κυριολεκτικα ξεκαρδιζομαι!!

Ωραια η ιδεα σου για τις ιστοριες, προβλεπω να συνεργαζεστε στενα με την Id, που παρεπιμπτοντως σε λατρευει, μιας και μας εχει απειλησει με μπολικο υλικο ;-)

Εγω παντως ακομα κλαιω απο τα γελια καθε φορα που διαβαζω τα Ημερολογια Χωρισμενων, ειδικα αυτο με το Χοντρο Παιδι, ειναι το αγαπημενο μου αχαχαχαχχαχαα....σορρυ, σταματω εδω, αδυνατον να συνεχισω...

sikia είπε...

Αχου περαστικούλια στο Λενούκο. Και να πεις σε αυτήν την Έφη να πάρει τους τόκους από τα έντοκα και να τους βάλει... (όχι δε θα πω 'cause I am a lady).

nonplayer είπε...

Νανάκο ψυχή μου πάλι ωραία τα είπες! Και πόσο χαρούμενο με έκανες που σου μύρισε και σένα άνοιξη σήμερα, νόμιζα πως μόνο εγώ τα παθαίνω αυτά από τις ελπίδες που τρέφω.

nanakos είπε...

Μαίανδρε, καλά θα κάνεις να σταματήσεις να μυρίζεις σα το λαγωνικό και να μας γράψεις για την αγάπη σου! Το αρχηγείο έχει ρημάξει!!

Αγαπημένη μου Τσούζη, και που αν σου ακούσεις ιστορίες για την καλή τύχη που φέρνει η αδερφή της Έφης, η Αγγέλα. Σύντομα θα της αφιερώσω ποστ με οπτικό υλικό!

Λουκρητία μου... τα καλύτερα έρχονται!! ;-)

snikolas είπε...

Εδώ στην Θεσσαλονίκη για πολύ ώρα μύρισε άνοιξη.

Νανάκο δεν μπορείς να φανταστείς πόσο περιμένω αυτά τα επεισόδια χωρισμένων!!!

e-Lawyer είπε...

τα καλύτερα έρπονται αν κρίνω από τους ρυθμούς τους.

Λαμπρούκος είπε...

OK είμαστε μαζί σου.
Παρατήρησα και εγώ αυτό το cooling around από τα μπλογκ.
Έφαγα κια εγώ μια κρίση. Διάβασα και τα δικά σου και έκατσα σκεπτικός.
Είδωμεν.