Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2006

Όμορφη μέρα


Σήμερα ξύπνησα νωρίς. Πήγαμε μια μεγάαααλη βόλτα με το Λένυ στη θάλασσα και του πήρα και μια λουκανικόπιτα από τον φούρνο. Δεν μου κρατούσε μούτρα που τον απειλούσα χτες με τον πλάστη. Στη διαδρομή μου τηλεφώνησε η Αγγέλα και συνειδητοποίησα πως τελικά μπορώ να ροχαλίζω ακόμα και όταν περπατάω.
Μου τηλεφώνησα δυο φορές για να μου πω καλημέρα αλλά η γραμμή ήταν απασχολημένη. Που μιλούσα πρωί πρωί;
Η γιαγιά μου ζήτησε το τηλέφωνο της ΝΕΤ. Θα τους τηλεφωνήσει αργότερα και θα τους χέσει γιατί τα απογεύματα αντί για τα 'Ατίθασα Νιάτα' δείχνουν ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας τους πως είναι το χειρότερο κανάλι και δεν τους αξίζει αυτό το σίριαλ. Εκκρεμεί κι ένα τηλεφώνημα στην εκπομπή του Μικρούτσικου για να βρίσει τους καλεσμένους που αντί να τα πουν από το τηλέφωνο πάνε στις ξένες εκπομπές και ξεφτιλίζονται. Της είπα να προφασιστεί πως είναι μια συγγενής που θέλει να παρέμβει σε μια ιστορία και να κάνει την καταγγελία της on air. Της άρεσε πολύ η ιδέα!
Σήμερα πρέπει να θυμηθώ: να περάσω από το ζαχαροπλαστείο να παραπονεθώ για τη χτεσινή τούρτα, ν' αγοράσω ένα cd του Julio Iglesias για τη μαμά μου, τα γάντια του μποξ που είδα στο περίπτερο και το καινούριο Downtown. Επίσης, πρέπει να μετρήσω τα δόντια μου γιατί νομίζω πως έχω βγάλει τρια καινούρια.
Επίσης πρέπει να αποφασίσω τις τρεις ευχές που θα ζητούσα από το τζίνι του λυχναριού να μου πραγματοποιήσει. Ξέρω ήδη πως η μια θα ήταν να έχω δική μου πιτσαρία. Για τις άλλες δυο δεν έχω ιδέα.
Όμορφη μέρα σήμερα... Καλημέρα !

Υ.Γ. Μόλις ανακάλυψα ένα σοκολατάκι μέσα στη κασετίνα μου! Things are looking up!

6 σχόλια:

Mr.Folios είπε...

Τυχερακια

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ας παραλείψω τη σουρεαλιστική σου σκέψη ως σύνολο (εξάλλου όπως είπες ροχαλίζεις και περπατώντας). Αυτός ο καϋμένος ο Λενάκος τι σου έφταιγε και τον απειλούσες με τον πλάστη; Μην αρχίζεις να θυμίζεις την αγαπημένη σου ηρωίδα στην φώτο, σε προειδοποιώ ότι θα σε καταγγείλω στην φιλοζωική. Φιλάκια

Neilys είπε...

uparchoun akoma ta "Ατίθασα Νιάτα" ? xexe , pes mou pote tha to kanei auto i giagia sou na valw net na vlepw!

northaura είπε...

όμορφη μέρα πράγματι...κάπως έτσι είναι όλες οι όμορφες (α ρε γιαγιά έφυγες νωρίς)

snikolas είπε...

Νανακο χρωστάς ακόμη photo της γιαγιάς σου έτσι. Δεν το ξεχνάμε!

Λαμπρούκος είπε...

To σοκολατάκι ήταν δικό μου. Μου έπεσε προχθές που έκλεβα τα μολύβια σου.