Τρίτη, Μαΐου 04, 2010

Εnough!

To χειρότερο πράγμα με την κρίση της οικονομίας είναι η κυριαρχία του καφέ χρώματος. Έχουμε βαφτεί όλοι καφέ και ό,τι αγγίζουμε γίνεται κι αυτό με τη σειρά του καφέ. Σκατά! Παντού σκατά! "Τί κάνεις?","Πώς είσαι?", "Πως πάει η δουλειά/τα παιδιά/ η ζωή σου?", "Πώς λες να τα πάμε στη Γιουροβίζιον?", όλα έχουν μία μονολεκτική και δύσοσμη απάντηση: σκατά!
Ακόμα και το Λέννυ που είναι φύσει αισιόδοξο πλάσμα, τον έπληξε το δυσοίωνο κλίμα και προχτές έπαιζε για ώρες στο πιάνο το θέμα από το "Love story".
Jinx!
Γι' αυτό αποφάσισα από χθες να νιώθω υπέροχα. Να λέω πως περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου στον ωραιότερο πεζόδρομο της Αθήνας. Τί κι αν αύριο βγω σε ρομαντικό δείπνο με την εγγονή της σπιτονοικοκυράς μου (δεν θες να ξέρεις!)? Τί κι αν τον Αύγουστο ενδέχεται να τηγανίζω πατάτες σε καντίνα της Χαλκίδας? Η ζωή συνεχίζεται. Με λιγότερα λεφτά, αλλά συνεχίζεται. Το αληθινά σκατένιο θα ήταν εκτός από λεφτά να ήταν χάλια οι εξετάσεις μου, να μην είχα την οικογένεια, τους φίλους και την προοπτική πως κάποια στιγμή θα έλθουν στην Ελλάδα οι Bon Jovi. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα να σηκώνεσαι το πρωί βρίζοντας και βλασφημόντας και να συνεχίζεις έτσι όλη τη μέρα, όλη την εβδομάδα, όλο τον μήνα.
Enough!
Aπό χθες αποφάσισα πως η ζωή είναι η ωραία. Όχι απαραίτητα γιατί είναι αλλά περισσότερο γιατί έτσι θέλω εγώ να είναι. Κι ας έχει αγώνες και θυσίες και προβλήματα και ζωνάρι για την μεσούλα της Dita von Teese. Γι' αυτό από χθες έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο που θα το ονομάσω "ουράνιο τόξο". Κι ευτυχώς δεν έχει καφέ χρώμα!
Αυτά και την καλύτερη καλημέρα μου!


12 σχόλια:

next_day είπε...

νομίζω ότι το αποφάσισα κι εγώ!
Πολλές γλυκές καλημέρες και απο εδώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ! :)

sucker είπε...

Κι εγώ, κι εγώ! Άντε Νανάκο να μαζέψουμε υπογραφές καταναγκαστικής ευτυχίας!

BLUEPRINTS είπε...

επιτέλους να πληθαίνουμε, μαζί κι εγώ, λες να κάνουμε ένα οργανισμό; (μπα τώρα που το σκέφτομαι...)

Provato είπε...

εγώ πάντως από την ώρα που σε πέτυχα στην Φιλοσοφική Βιβλιοθήκη Της Ακαδημίας Αθηνών έφτιαξε (λίγο περισσότερο) το κέφι μου, xxx

An-Lu είπε...

Κόντρα στη μπίχλα και τη μιρμιρία...πολύ μ' αρέζει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Περισσοτερες πληροφοριες για το ρομαντικο δειπνο με την εγγονη της σπιτονοικοκυρας πλιζ.

Σουσουράδα είπε...

Γνωρίζεστε;;; Προβατάκι με Νανάκο together? Τώρα είμαι μια ουράνια τοξοτούλα με λίγο ζήλεια που με έχετε αφήσει απ'έξω!

Εννοείται πως έχουμε όλοι χρώματα, δεν είναι μόνο το δύσοσμο που μας λες, ας φωτίσουμε εμείς τα χαρούμεννα παιδιά το δρόμο για τους υπόλοιπους!

Γεια σου Νανάκο!
Σιγανοπαπαδιά...

DonnaBella είπε...

oi patates sthn kantina ths xalkidas tha einai alhthines, xontrokommenes k oxi prokatepsygmenes fantazomai, e?
aisthanomai hdh eytyxismenh! :-)

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις καθόλου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, άδικο ;)

Κιεγώ μαζί σου, δεν την μπορώ τη μιζέρια πια!

phoinix είπε...

μάλλον λάθος μέρα διάλεξες για να νιώσεις αισιόδοξος..τα σημερινά άλλα μας έδειξαν..λίγο πιο καφέ καταστάσεις..και πάλι!

Ανώνυμος είπε...

Καλά είπα εγώ πως οι Προβατάδες είναι πούστηδες αλλά ποιος με άκουγε; Κανένας! :(