Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2009

Tων παθών

Aυτό που μουαρέσει με αυτή τη χρονιά που διανύουμε είναι το ότι αν με ρωτήσεις "ποιά 'ηταν η χειρότερη εβδομάδα του χρόνου" δεν θα ήξερα ποιά να πρωτοδιαλέξω! Bottom - πιο bottom - rock bottom - hard rock bottom και το βαρέλι δεν έχει πάτο. Χαίρε βάθος απύθμενο!
Αλλά τί να κάνεις?
Χτυπάει το τηλέφωνο και δεν ξέρεις ποιός είναι και τί μαλακία θα του έχει κατέβει στη γκλάβα. Χτυπάει το κουδούνι και δεν ξέρεις ποιός κάφρος θέλει να ρίξει μιά ματιά στο σπίτι που μένεις και πλέον είναι up for grabs. Πάνε οι εποχές που οι μόνοι που κουδούνιζαν την πόρτα μου ήταν τα παιδιά του Pizza Hut με πίτσες και σκορδοκαλούδια.
ΒTW, ξαναμετακομίζω! Για δεύτερη φορά μέσα σε 6 μήνες. Μην φανταστείς, δεν πάω και πολύ μακριά, στον κάτω όροφο αλλά σε πολύ πολύ μεγαλύτερο διαμέρισμα. Είναι πάρα πολύ ωραίο κι έχει και χώρο στο χωλ για να βάλω μια ωραιότατη 'κουτσομπόλα', η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα 'Lazy boy' με χώρο για εφημερίδα/empire/ downtown κι ένα παλιακό τηλέφωνο με χοντρό περμανάντ καλώδιο. Κατά προτίμηση κόκκινο! Η ευχάριστη στιγμή των τελευταίων ημερών ήταν όταν μπήκα στην πολυκατοικία χ8ες βράδυ και μοσχοβολούσαν τα φρεσκογυαλισμένα πατώματα. Bliss!
Kατά τα άλλα, σκατά! Η Φρόσω μεγαλώνει αλλά η σπιτονοικοκυρά δεν την θέλει και βλέπω να της βάζω τακούνια και μπούργκα και να λέω πως είναι η κοντή μου ασκημομούρα εξαδέλφη από το Αίγιο.
Στη δουλειά μπαινοβγαίνει τόσος κόσμος και ο καθένας έχει τόσο ζαλιστική θεματολογία που μετά τα πρώτα 15 δεύτερα συζήτησης θέλω να ουρλιάξω "έξω όλοι! θέλω να παίξω pacman!". Ok, αυτό δεν απέχει από την πραγματικότητα γιατί το έκανα δυο-τρεις φορές. Και θα πρέπει να ήμουν και πολύ εκνευρισμένος γιατί με άφησαν ήσυχο (για 5 λεπτά ανεκτίμητης ησυχίας). Με θαύμασα!
Το cd κόλλησε. Πάω να το αλλάξω.
Νομίζω πως θέλω ένα ποτό.
Διπλή μαστίχα.
On the rocks.

υγ. Σε λίγο θα πάω να κουρευτώ σε μια κυρία που η σπεσιαλιτέ της είναι τα ράστα!

10 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Η σπεσιαλιτέ τα ράστα? Ιιιιιουυυυυ!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Eναλλακτικά μπορείς να λες ότι η Φρόσω είναι η νάνος ασχημομούρα ξαδέλφη σου από το χωριό, που έχει και πολυκυστικές ωοθήκες, με αποτέλεσμα την αυξημένη τριχοφυϊα, η οποία παρόλες τις προκλήσεις της ζωής τα βγάζει πέρα με απαράμιλλο θάρρος. Αυτό σίγουρα θα την συγκινήσει την σπιτονοικοκυρά... Με το καλό το καινούριο σπίτι!

nanakos είπε...

Παύλε δεν θα το πιστέψεις αλλά πήγα να κουρευτώ και η κυρία μου είπε πως δεν έχει διαθέσιμο ραντεβού μέχρι την επόμενη Παρασκεύη! Και αν!!

Κοκκινοσκουφίτσα, η κυρία σπιτονοικοκυρά δεν είναι και τόσο ευσυγκίνητη. Να φανταστείς χ8ες μου έκανε παρατήρηση επειδή στο διαμέρισμα όπου έμενα τους τελευταίους μήνες άλλαξα το παλιό πόμολο της πόρτας με καινούριο. Η δικαιολογία ήταν πως αφού σε όλα τα διαμερίσματα είναι παλιό το δικό μου δεν φαίνεται ωραίο!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

εεεε, μα δίκιο είχε η γυναίκα! :P Μου θύμισες μια σπιτονοικοκυρά που είχε η κολλητή μου, που έπαθε κρίση όταν της είπε η φίλη μου ότι θέλει να βάλει τέντα μονόχρωμη και όχι εμπριμέ όπως οι άλλοι στην πολυκατοικία. Άφρισε κανονικά κι έλεγε ότι χαλάει η συμμετρία και η κομψότητα του κτιρίου ....

DonnaBella είπε...

se noiwthw. les na exoume koinous planhtes?
an ta kaneis rasta, na anevaseis photo.

patsiouri είπε...

Ο Λένυ πως τη σκαπούλαρε από τη σπιτονοικοκυρά και την πληρώνει η κακομοίρα η Φρόσω???
Υποπτο...

nanakos είπε...

Ο Λέννυ είναι το σκυλί που έχει δώσει όρκο σιωπής και μπορεί να κάνει ένα woof μόνο αν με δει να καβαλήσω ποδήλατο. Το καυμένο το Φροσί μέχρι να εγκλιματιστεί στο καινούριο περιβάλλον ήταν λιγάκι ανήσυχο. Τώρα πώς η θεόκουφη κυρία άκουσε τη Φρόσω, αυτό ναι είναι ύποπτο.

Σουσουράδα είπε...

Καλημέρα ταλαιπωρημενο νιάτο! Και εις άλλα με υγεία και καλορίζικο το νέο σπίτι! (όπως λέει και η αοιδός-sic- "είναι ωραίο να έχεις το δικό σου σπίτι")

Loucretia είπε...

ε μα μονο εσυ μπορουσες να θυμηθεις τη "κουτσομπολα" αχαχαχαχα! (μεταξυ μας, τι αθλιο επιπλο...) φιλι στο Φροσι!

An-Lu είπε...

Καλορίζικο!
Πολλές αγκαλιές στα παιδιά σου...πολύτεκνε!