Σάββατο, Δεκεμβρίου 13, 2008

From an asylum far, far away...

Αγαπημένοι μου

αποφάσισα να σας γράψω μετά από τόσο καιρό για να σας ενημερώσω για την κατάσταση της υγείας μου. Όπως καλά γνωρίζετε, εδώ και πολύ καιρό νοσηλεύομαι σε δημόσια κλινική στο Περού προσπαθώντας να απαλλαχθώ από την εξάρτηση μου από τις τηγανητές πατάτες, και τη βραστή γίδα.
Μέχρι σήμερα έχω σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Έχω φτάσει στο σημείο να τρώω μόνο ένα κιούπι πατάτες ανά τέσσερις ώρες ενώ, απαγκιστρώθηκα παντελώς από τη γίδα. Η τελευταία επιτυχία μου οφείλεται σε crash therapy που περιλάμβανε πολλά πιάτα γίδας συνοδευόμενα από πικάντικες πόζες του πρωθυπουργού σε φλεγόμενα locker rooms. Είμαι σε καλό δρόμο κι ελπίζω να βρίσκομαι το συντομότερο κοντά σας, ανανεωμένος και πιο λαμπερός από ποτέ.

Εδώ χάμου στα καταραμένα ξένα τα περνάμε πολύ ωραία. Μόλις τελειώσουμε με τα πρωινά ηλεκτροσόκ, παρακολουθούμε ντοκυμαντέρ κομμωτικής από τον Περουβιανό ομότιμο του Τέλη Κίκερη, τον Φερνάντο Σοκερέ. Μετά ταίζουμε τις γαλότσες, τα τσιντσιλά και τις κόμπρες κι όπως βγει ζωντανός από το μαντρί το βράδυ κοιμάται στην απομόνωση που είναι μακράν καλύτερη από τους κοιτώνες.
Τις προάλλες είδα στα πεταχτά και τον Θέμη Γεωργαντά που ήρθε για επείγουσα λοβοτομή. Τον πήγαν στα υπόγεια που τα ασβέστωναν προχτές και τα χρησιμοποιούν για έκτακτες και πολύ δύσκολες περιπτώσεις. Έχουν κι ένα διαστημόπλοιο εκεί αλλά δεν ξέρω να σας πω περισσότερα. Ο φίλος μου ο Παραπίου είχε κατέβει μια φορά γιατί του είχε γλιστρήσει το μπαλάκι του πινγκ πονγκ και δεν τον ξαναείδα ποτέ. Το δε μπαλάκι βρέθηκε την επόμενη μέρα αλλά έφερνε περισσότερο σε πεπόνι του χάντμπολ.
Αυτά είχα να σας πω. Πρέπει να πω για την πρωινή μου φάλαγγα. Προσοχή στην τρίλιζα γιατί έμαθα πως σέρνεται επιδημία.

Σας φιλώ,

Ο δικός σας Νανάκος!

13 σχόλια:

xomeritis είπε...

Στο Περού εξημερώθηκε η πατάτα. Λάθος χώρα διάλεξες για αποτοξίνωση. Επίσης, μην έρθεις κι εδώ στο Βέλγιο. Εδώ αν είναι όλοι τους addicts...

Ανώνυμος είπε...

Το ευχαριστο είναι ότι συντομα θα επιστρέψεις κοντά μας πιο ανανεωμενος και πιο λαμπερός από ποτε! We definetely need it!
Bella - super busy at the office - on the verge of killing Mrs Maroutsos and her entourage

georgethebeast είπε...

gia ayto den sikoneis tilefona???
more lovotomi meta apo kathe theasi tou xfactor na sou kanoun.....
kai 3 ores kathe mera me ta kalitera tou big brother 1

Olga είπε...

σε καταλαβαίνω απόλυτα...
Κι εγώ βρίσκομαι σε κλινικά αποτοξίνωσης για να αποβάλλω τη σοκολάτα, τα brownies, το cheesecake, το μιλφέιγ, το προφιτερόλ...το..το...το

Καλησπέρες

Ανώνυμος είπε...

αγαπημενε μας νανακο ευχομαι ολοψυχα η θεραπεια να εχει αποτελεσμα γιατι τοσα λεφτα ,που μαζευτηκαν δυσκολα και με ερανο τις μερες των εμπρησμων,να πανε στραφι δε λεει.
αν και στο παρελθον προσπαθησες να απεξαρτηθεις -αλλα δεν τα καταφερες-ελπιζω αυτη τη φορα ολα να σου ερθουν δεξιοστροφα οπως το σπυρωμα (αλλα και το στριφωμα)της βιδας . ελπιζω απο δω και περα να βλεπεις πατατα και να σκεφτεσαι την σαντρελλα ξυστρα ωστε η ορεξη σου να χανεται στα βουνα του περου.οταν επιστρεψεις με το καλο ανανεωμενος σου εχω ετοιμο διαφημιστικο για τσιπς(ουπς). παντα φιλος σου ...φραγκισκο νερουδα μουφα (απο θεσσαλονικη)φιλιαααααα υγ. θα ανεβεις ποτε?

Ανώνυμος είπε...

καλά έσκασα στα γέλιαααα...ότι χρειαζόμουν μετά την τρομάρα & τις άσχημες ειδήσεις που φάγαμε απανωτά στα μούτρα τις τελευταίες βδομάδες.

Κατά καιρούς κάνω κι εγώ κάτι αποτοξινώσεις, αλλά όχι με τόσο βίαια & δραστικά μέτρα. :) :) :)

patsiouri είπε...

Και το παιδί που το παράτησες ρε άκαρδε πατέρα????????

Ανώνυμος είπε...

Θωμά, Βέλγιο είδα - πατάτες δεν είδα! Μόνο παιδάκια (από αυτά με τα διαλυτικά) και ντούρουμ και ταυλανδέζικο και μπουρίτο. Μιλ μαρινιέ και φριτάτες δεν συναπάντησα! Ακόμη!

Μην ανησυχείς ανώνυμη πωλινίτσα μου έρχομαι και θα τους βάλω όλους σε τάξη με πρώτη και καλύτερη την κυρία Μαρού και το αντουράζ της που θα τους κλεισώ τραπέζι στου Μπελαμη το ουζερί.

Τζωρτζ, αν είναι πραγματικά ανάγκη τηλεφώνησε σπίτι και μίλα με το Λέννυ. Αλλιώς από Τρίτη βράδυ.
υγ. τρίωρη τιμωρία με τα καλύτερα του Big Brother??? Είσαι σίγουρος πως ξέρεις τί σημαίνει τιμωρία??!! Know your audience!

Όλγα μου, έπεσες κι εσ΄υ με τα μούτρα. One step at a time. Και φυσικά καμία δίαιτα δεν απαγορεύει το τσιζκέηκ. Ή το προφιτερόλ. Ή τα μπράουνις. Οκ, Όλγα ριλάξ και κόψε τις δίαιτες. Ποτέ δεν ωφέλησαν κανέναν και στπο τέλος θα πάρεις τα διπλάσια. Οπότε μείνε ζουμερή και χορτασμένη!

Ανώνυμε Νο1... Μάο, εσύ είσαι??!!

Ανώνυμε Νο2, στο ρόλο του βίαια μέτρα φαντάσου με να τρώω με κουτάλι σκορδοβούτυρο. You can't? Didn't think so! :-)

Το παιδί, Πατσιούρι, να μην σε αφορά πού το άφησα! Πάντως εκεί που είναι έχει χαλάσει το ασανσέρ! Χοχοχοχο Μερι Κριστμας του γιού του!

alienlover είπε...

emena twra ayto to keimeno mou thimizei ena palaiotero sou alla einai ligo duskoli i wra kai den mporw na eimai sigouri.

konserva mas servireis gia na apeksartitheis apo tis patates.

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις μικρή πικρή μου αγάπη! Είναι βίντατζ ρετουσαρισμένη ανάρτηση μου από το τιμημένο μπλόγκ του δοξασμένου Β-Όργιου Οίκου!
υγ. προχθές είδα ένα γιγαντιαίο σαλάμι και σε θυμήθηκα πολύ γλυκά!

Juan είπε...

Paidí mou. Éla edw na giortásoume thn apeleu8ería sou, bebaia, me patates ftwxes. Xa,xa, xa

kangerlussuaq είπε...

Εγώ μόλις γύρισα από ένα Σ/Κ σε κέντρο εξαρτησιογόνων ουσιών (Μοσχαράκι Βουργουνδίας, Ταρτ Τατέν, Αλσατικό Χοιρινό με Βούτυρο και Μαρμελάδα Μήλου) στο όμορφο κι εξωτικό Παρίσι. Όταν δεν τρώγαμε, κάναμε ανελέητο plane-spotting στο Le Bourget και βόλτες στα Ηλίθια Πεδία (Champs Elysees). Πέφτουν πιο κοντά από τη Μάτσου-Πίτσου του Περού, όπως και να το κάνεις.

Χαιρετίσματα στις γαλότσες και τα τσιντσιλά και καλό κουράγιο στους δεσμοφύλακές σου.

vatraxokoritso είπε...

Κλασσικός Νανάκος, σταθερή αξια.