Τρίτη, Μαρτίου 11, 2008

Show not Sexy

Το καλό με την ελληνική τηλεόραση είναι πως έχει γίνει σαν την kinder έκπληξη: ποτέ δεν ξέρεις τί θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Το κακό είναι πως κάθε έκπληξη, πλέον, είναι δυσάρεστη και το στόμα σου όντως μένει ανοιχτό. Πάνω από τη λεκάνη.
Χθες το βράδυ, την ώρα που οργάνωνα τη σταυροφορία στα συρτάρια του σπιτιού για ένα σιμέκο που θα νικούσε τον ταραμά, ξεκίνησε στον Aplha το καινούριο ριάλιτι με τίτλο "Show sexy". Θα σου πω τί κατάλαβα:
Σε μια αποθήκη έχουν βάλει μιά πασαρέλα σαν μικρό χωλάκι δημόσιας υπηρεσίας στο τέρμα της οποίας κάθεται ο Ψινάκης, η Κάλτσωνα κι ένας άλλος που πρώτη φορά έβλεπα αλλά είμαι βέβαιος πως πολύ σύντομα θα τον δούμε στην Ευελπίδων να μηνύει τον πλαστικό του. Κάπου εκεί βολόδερνε και ο Σόμμερ με μιά λαιμαριά ίδια μ' αυτές που φορούσε η κυρά αλτάνα στα κυνηγόσκυλα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να εμφανιστούν διάφοροι που νομίζουν πως είναι σέξυ και αν τους εγκρίνει η κριτική επιτροπή θα περάσουν στην επόμενη φάση. Δεν ξέρω τί σημαίνει αυτό αλλά υπολογίζω πως θα τους βάλουν να χορέψουν γύρω από μιά μπάρα ή στα μπούτια κάποιου κριτή.
Δεν χρειάζεται να είσαι όμορφος και καλλίγραμμος για να είσαι σέξυ. Λέγανε. Φτάνει ένα χαμόγελο, μια φλογερή ματιά, ο αέρας της αυτοπεποίθησης που καίει τα σπαρτά. Όπως ήταν αναμενόμενο στην επόμενη φάση πέρασαν όσοι ήταν πέντε κόκκαλα και είχαν ένσημα βίζιτας ή λαμπρό μέλλον στην ατζέντα του Σπύρου Ρέβη για εργασία σε θεματικές βραδιές (πιθανότερο theme: "μπορώ και χωρίς την κυλόττα μου!").
Οκ, καταλαβαίνω πως αυτοί που συμμετέχουν δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι τους και το νι τους καίγεται για ένα μεροκάματο στα στριπτιτζάδικα της εθνικής. Σπίτι δεν έχουν? Οικογένεια, αδέλφια, ξαδέλφια, μια κουμπάρα έστω? Καμιά γειτόνισσα να τους πει "μάζεψε χριστιανή μου τα κωλομέρια σου"? Αληθινά δεν μπορώ να καταλάβω. Πάτος στο βαρέλι της κατρακύλας είναι γνωστό πως δεν υπάρχει αλλά κανείς τους δεν καταλαβαίνει πως η τσίπα είναι σέξυ?
Κι εκεί που νόμιζες πως τα είχες δει όλα με τα παιδάκια που χορεύουν σα δαιμονισμένα με τους γονείς να τα κλωτσάνε για να βγούνε στη σκηνή χτες μιά κόρη έπεισε τη μαμά της να βγεί στο catwalk γιατί είναι πολύ πληθωρική και σέξυ! Είπες τίποτα?

17 σχόλια:

Tanila είπε...

Θείε Θανάση ΣΟΣ!
Από χτες δε μπορώ να κοιμηθώ και τρώω τα νύχια μου από την αγωνία.Έχω μείνει με το εξής αναπάντητο ερώτημα που μου τρώει τα σωθικά:
η χοντρή στο τέλος με τα πεσμένα βυζά κατάλαβα καλά ότι προκρίθηκε;
Ναι, αυτή που χόρευε στα μπούτια όλων!
(καλά που το βρήκανε το τέρας;)

nanakos είπε...

Ντανίλα, θα σε απογοητεύσω! Δεν άντεξα μέχρι το τέλος. Οι γυαλιστερές, το χταποδάκι και τα ντολμαδάκια "Παλίρροια" με είχαν ξεκάνει και ο οργανισμός μου αρνούταν να δεχτεί οποιαδήποτε άλλη πληροφορία (ο μεταβολισμός μου από ένα σημείο κι έπειτα μεταφράζει τους ήχους σε θερμίδες!).
Και δεν καταλαβαίνω γιατί επιβαρύνεις τη θέση σου αποκαλώντας με 'Θανάση'. Νομίζω πως σε έχω ήδη ενημερώσει πως έχασες την τάξη. Παίζεις με την οριστική σου αποβολή. Beware!

Tanila είπε...

Αθανάσιε;

Constademon είπε...

Εγώ άντεξα 6 λεπτά με το ρολόϊ. Είχανε μια Πατρινιά (νομίζω) που της δώσανε μια μπανάνα να τη φαει λεει sexy. Μετα τη δαγκωματιά της πατρινιάς πήγα για αντιτετανικό!!!

enteka είπε...

εγώ άντεξα σε όλη την εκπομπή, αλλά είναι γνωστό ότι τα στάνταρ μου για ριάλιτι είναι ήδη πολύ χαμηλά...

[Germanos] είπε...

Δείτε παρακαλώ την θετική πλευρά της υπαρξης τετοιων εκπομπών.
Πως βλέπεις ενα ντοκυμαντέρ για τους κροκόδιλες η τους Ιποπόταμους στην λίμνη Νταρκαμπούρ ?
Δεν σημαίνει οτιθα δεχτείς την κουλτούρα τους , συν το οτι εδω σπάς και πλάκα

Wrong Guy είπε...

pisteyo pos sto Show ayto,exoun mazeytoi oi pio amorfotoi pou exoun perasei pote apo elliniki tileorasi.

kai na skefteis oti o Pantazopoulos,prin tin plastiki itan oreos antras.

mou aresan oi erotisis tis Kartsona omos "Ti zodio eiste?"

Trilian είπε...

Μπααα τίποτα... :s

egoistaki είπε...

ντολμαδάκια "Παλίρροια" ???

next time pes mou na sou steilw ntolmadakia tis theias mou pou einai k pontia ( i theia, oxi ta ntolmadakia :P)

An-Lu είπε...

Να σου στείλω λίγα από τα πικάντικα καλαμαράκια που τηγάνισα χθες;;;;;;
Θα με ευγνωμωνείς ;-)

ds είπε...

Κρίμα το έχασα! Είχα σκοπό να το δω, κυρίως για τον Κ. Σόμμερ που τον συμπαθώ ταμάλα!

georgethebeast είπε...

kai sou exo pei kopse ta ellinika reality....
american idol....survivor....project runway!!!!!!
ego pali xtes to vradi douleya eyxaristo!!!!

nanakos είπε...

Θλίβομαι πάρα πολύ να σας βλέπω να κυλιέστε στον βούρκο της σκουπιδοκουλτούρας! Ντρέπομαι για λογαριασμό όλων σας.Οκ, πλην της Ντανίλας και του Έντεκα - γνωστών για το χαμηλότατο επίπεδο. Για τους υπόλοιπους θλίβομαι.

υγ.1 George, πόσες φορές θα το πούμε? Νομίζεις πως δουλεύεις, δεν δουλεύεις στη πραγματικότητα. Είναι όλα στο μυαλό σου κι έχεις πέσει θύμα πλεκτάνης.

υγ.2 Αντζελα & Εγωιστάκι, μπορεί να ντρέπομαι για χάρη σας (όπως προτόνισα) αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να μου στείλετε οποιαδήποτε καλοδεχούμενη στιγμή ένα goody bag με τις σπεσιαλιτέ σας. Αν δεν είμαι εδώ να το αφήσετε στο Spa της γωνίας.Ευχαριστώ!

alienlover είπε...

Σένσεϊ μην άγχεσαι, εδω ειμαι εγώ για σένα!!Σκέφτομαι να σου αφήσω μια κατσαρόλα με τη σπεσιαλιτέ μου που περιέχει ουγγρικά σαλάμια για να ξεχάσεις τη θλίψη που σου προσφέρουν οι μαθητές σου..

Marvin είπε...

νομιζω οτι δεν παει παρακατω η κατρακυλα... και μονο που βλεπεις ανθρωπους που καθονται να τους ξεφτιλιζουν ετσι παθητικα...οσο για το αν εχουν οικογενεια, ναι εχουν, αλλα δε νομιζω οτι είναι διαφορετικης αντιληψης η επιπεδου...

Tanila είπε...

Aρχίζω να έχω την φρικτή αίσθηση ότι αν σου φτιάξω μπριζόλες κρασάτες ή γαριδομακαρονάδα πιπεράτη θα περάσω την ρημάδα την τάξη.
Έχω μάλιστα την υποψία ότι επειδή δε σου έχω στείλει μέχρι τώρα δεν περνάω την τάξη....

nanakos είπε...

Ντανίλα, δεν μένει παρά να δοκιμάσεις!!

;-)