Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2008

Κill Thomas Vol I


Έχω την τρομακτική υποψία πως αυτό το φρικτό τραγούδι της Πρωτοψάλτη με τον Θωμά και τα βατραχοπέδιλα δεν ήταν αποκριάτικο αστείο και θα το λουστούμε και το καλοκαίρι! Freak!
Eίμαι δε βέβαιος πως θα του κάνουν και ρεμίξες για να ακούγεται καλύτερα στα παράλια! Double freak!
Το χειρότερο είναι πως το πέτυχα χτες στο ραδιόφωνο και άλλαξα σταθμό. Κι έπεσα πάνω σε Σωκράτη Μάλαμα. Αναγκάστηκα να τον ακούσω γιατί άλλος σταθμός δεν έπιανε στο τούνελ. Νομίζω πως μέχρι να τελειώσει, είχα βγάλει ουρά! Double freak on a stick!

υγ.
Ο Χασοδίκης τοπο8ετείται επί του θέματος συνοπτικά κι απολαυστικά !

26 σχόλια:

tsok είπε...

Όπου βρεθώ κι όπου σταθώ θα το λέω μας και το ξαναθυμηθώ και του λόγου μου. Αυτή η γυναίκα έχει τραγουδήσει τη "δουλειά", τη "σωτηρία της ψυχής", το "θεός αν είναι", το "χειροκρότημα"... και όποια άλλα αγαπημένα έχετε προσθέστε τα τελοπάντων. Γιατί τραγουδάς καλή μου για τα πιν που πινς θα βάζω στ' αφτιά μου? Γιατί μανούλα μου? Και don't get me strated on Μάλαμας... Εμμηνοπαυσική ενδοσκόπηση με τρία κιλά ρακή... Καλημέρα :)

xasodikis είπε...

Αγαπητέ μου Νανάκο, χαίρω που συμφωνούμε (και μπαρδόν για τη ρεκλάμα)

An-Lu είπε...

To άσμα δεν το έχω ακούσει ακόμα...αλλά ο Θωμάς διάβασα κάπου ότι είναι γάτος!

ΥΓ Και λοιπόν;;;; Τι κακό έχουν οι ουρές αγαπητέ; Προς τι ο ρατσισμός κατά της ουράς;
ΖΗΤΩ ΟΙ ΟΥΡΕΣ!!!!
(και οι γοργόνες με αυτές);-)

nanakos είπε...

Angela, το τελευταίο που μου έχει μείνει είναι να βγάλω ουρά γοργόνας. No, wait! Το προτελευταίο γιατί μάλλον η ουρά παγωνιού είναι πολύ χειρότερη - και άβολη στην οδήγηση!

Xασοδίκη, ήταν σούπερ το ποστ και γι' αυτό το βγάζω προτεινόμενο!

Τsok, φαντάσου λοιπόν με πόση χαρά άκουσα τον Μάλαμα που δεν πίνω κιόλας. BTW, μοιάζει με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ή είναι δική μου ιδέα?!

mahler76 είπε...

Egώ από αυτό και μόνο το τραγούδι έκαψα ολόκληρο το δίσκο.
Μετά τη φρικτή της συνεργασία με το Ρέμο, τη Heaven και τον Παπακαλιάτη (Τράβα σκανδάλη) η ποιότητά των τραγουδιών της ακολουθεί φθίνουσα πορεία. όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, οι πωλήσεις ακολούθησαν τον ακριβώς αντίθετο δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι αφήγηση, είναι εφιάλτης: Εγκλωβισμένος σε τούνελ και να πιάνει μόνο η Χαουάη (γιατί σε παίρνω και μιλάει) και ο Μάλαμας... Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σου έλειπε, για τη χαριστική βολή!

Ανώνυμος είπε...

Πεθαίνω με φωτογραφία απο καλλιστεία Χαβάης!!

LOL

kangerlussuaq είπε...

Όταν ακούω αυτό το ας-το-πούμε-τραγούδι, μου 'ρχεται να πάω στο πρώτο υποκατάστημα της Μιλλέννιουμ που θα βρω και να αποσύρω όλες μου τις οικονομίες. Άσε που βγαίνει και η μούρη της στην οθόνη του ΑΤΜ κάθε φορά που πας για ανάληψη και περιμένεις να βγεί το χρήμα από το μαγικό μηχάνημα.

Και μετά σου λέει ότι δεν θυμάται το PIN της...

kanataki είπε...

μάλλον δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας η Ελένη Δήμου να τραγουδάει τα άπαντα της ρέγγε σε μετάφραση....

υγ νανάκο μου συμβαίνει κάτι πιο ανησυχητικό και από την ουρά που βγάζεις.
από τότε που σε γνώρισα πάω να γράψω κακή κουβέντα στο μπλογκ σου και μου συμβαίνει ότι πάθαινα παλιά όταν πήγαινα να γράψω καλή κουβέντα

άει,βγάλε συμπέρασμα τώρα../.

BLUEPRINTS είπε...

θες να τους σκοτώσουμε παρέα, ε;

Ανώνυμος είπε...

αγαπημένε μου Νανάκο,
όσον αφορά την Πρωτοψάλτη, δεν έχεις άδικο. αυτή που έχει πει τα καλυτερα ελληνικά τραγούδια, θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο. Με τον Μάλαμα όμως σε βρίσκω λίγω άδικο. αυτός έχει δίξει ένα ήθοσ στη μουσική του εδώ και πάρα πολλά χρόνια χωρίς να παρεκλείνει ούτε χιλιοστό από αυτό που κάνει. το ότι δεν σου αρέσει (όπως και εμένα) είναι άλλο θέμα. σε περίμενα πιο δίκαιο!
vassilis

nanakos είπε...

Vassilis, όπως είπε η ψυχοθεραπεύτρια Βανέσσα "ο αγώνας για το δίκαιο είναι η πιο άνιση μάχη". Αυτό δεν ξέρω πώς κολλάει αλλά δεν τον είπα και κλέφτη τον άνθρωπο. Θανάσιμα πληκτικό τον βρίσκω! ;-)

Tάπερ-Ντόνα, ξάπλωσε και θα σου περάσει. Σκέψου μόνο όλες τις κακές στιγμές που πρόκειται να σου χαρίσω και θα ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό:-)

Βlprnts, τον Θωμά ευχαρίστως! Τον Μάλαμα δεν μπορώ γιατί ο Vassilis φωνάζει.

xasodikis είπε...

Νανάκο, η εμπιστοσύνη σας μας τιμά :)))
Τα σέβη μου στον Λέννυ!

Marvin είπε...

επιτελους και ενας που σιχαινεται το εν λογω ασμα, δεν τολμαω να το πω, με παιρνουν με τις πετρες...

Jimmy Rose είπε...

@ marvin: μόνο έναν βλέπετε αγαπητέ? όλοι οι σχολιαστές (εμού συμπεριλαμβανομένου) με τα χειρότερα λόγια ομιλούν για το εν λόγω άσμα.
"Που 'σουνα νιότη που 'δειχνες πως θα γινόμουν άλλη...". Ελαφρώς παραλλαγμένο, αλλά ταιριάζει απόλυτα στην τραγουδίστρια.

patsiouri είπε...

Είναι ότι πιο μίζερο έχω ακούσει από τότε που ( πάνω στην πρώτη μου αποτυχημένη προσπάθεια συμβίωσης με Εκείνον ) ένα απόγευμα που ψιλόβρεχε κι'εγώ σιδέρωνα, άκουσα για πρώτη φορά το τραγούδι της ιδίας...."Την ώρα που σιδέρωνε"!
Ποτέ μου δεν τη χώνευα, τότε τη μίσησα!
Ήταν χειρότερο και από τη Μαίρη Παναγιωταρά.
Και αυτό είναι χειρότερο και από τα δύο!

Καημένοι Θωμάδες του κόσμου αυτού, σίγουρα θα έχουν αρχίσει να σας πρήζουν τ'αρχίδια...

Βοηθάει και ο φίλος της ο Λαζόπουλος που το παίζει συνέχεια στο τσαντίρι ουρλιάζοντας υστερικά " Βγές έξω κυρία μου! Σήκωσέ τον από τον καναπέ και χαρείτε τη ζωή!! Είναι μικρή η ζωή κυρία μου!! Κι εσύ, κι εσύ, !! Αξίζεις κυρία μου μια Χαβάη και 'συ!!"

g for george είπε...

Μ' αρέσει, ρε 'συ!
Έχω και την αγγλική βερσιόν του κομματιού και το ακούω εις διπλούν!

vatraxokoritso είπε...

Στην αρχή με έπιασε αναγούλα, αλλά μετά δεν ξέρω, το συμπάθησα και μετά μου άρεσε...
Αν-άβυσσος η ψυχή του βατράχου!

patsiouri είπε...

Λάθος, δεν είναι δικό της το τραγούδι, εγώ το είχα ακούσει σε εκτέλεση Πρωτοψάλτη την πρώτη φορά!

Constademon είπε...

Εγώ αρχικά το απέρριψα ακούγοντας το όνομα "θωμα" που του 'χω κατι απωθημένα - δεν θα το αναλύσω παπαπέρα.

Υστερα άκουσα την original εκτέλεση την οποία λάτρεψα (και δεν έχει και τον Θωμά μέσα)

Αμα κάνεις κέφι, περνα απο τα μέρη μου να το ακούσεις ;ο)

nanakos είπε...

Η αλήθεια είναι πως το original είναι πολύ καλύτερο γιατί έχει πιο ωραία ιστορία και δεν γίνεται ηλίθιο!

Dr_MAD είπε...

It's a pity...

Αγορινα σου αφιερώνω το επόμενο post μου = έκλεψα μια φωτό της Τσίλας από τα μέρη σου ;-)

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο είναι να σε λένε Θωμά κι όλοι να σου το τραγουδάνε! Να βγάζεις φλούμπες, να νιώθεις εξάψεις και να ψάχνεις τον πλησιέστερο κουβά για να εκφραστείς! Η Πρωτοψάλτη έχει χάσει εδώ και χρόνια το τρένο και μάλλον μπήκε στο βαπόρι απ'την Περσία με το γνωστό φορτίο. Αλλιώς δεν εξηγήται! IT SHOULD BE BANNED!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Moutsakos είπε...

Νανάκο ν'αγειάσει το στόμα σου. Δεν μας έφταναν οι παλιοί "εθνικοί" μας τραγουδιστές (Νταλάρας-Αλεξίου) τώρα έχουμε και την καινούργια εσοδεία: Χατζηγιάννης και Πρωτοψάλτη. Ευτυχώς, έχω να δηλώσω, που είμαι μακριά και δεν είμαι υποχρεωμένος ν'ακούω τα άθλιά τραγούδια τους σε κάθε ώρα ευκαιρία...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά, οκ μη τρελαινόμαστε, ένα τραγουδάκι είναι...οκ όταν ένας καλλιτέχνης έχει πει τόσα τραγούδια θα κάνει και κάτι ανάλαφρο. Τραγούδι για το κέφι είναι..εμένα πιο πολύ με ενοχλεί η μλκ που της έγραψε ο λαζόπουλος, που θα μπορούσε άνετα να το χει πει και η ζήνα.
Ακούω και το ξένο it i a pity , είναι τόσο χαλαρουιτοξεσηκωτικο:)