Τρίτη, Μαρτίου 04, 2008

F@nmail

Αντίθετα με πολλούς μπλόκερς που ακούω πως το ταχυδρομείο τους κατακλύζεται καθημερινά από μηνύματα αναγνωστών, εγώ σπάνία λαμβάνω τέτοια μηνύματα. Συνήθως, όταν ανεβάσω κάποιο κατατονικό ποστ, το Σοφάκι από τη Θεσσαλονίκη θα μου στείλει μια αστεία της φωτογραφία για να γελάσω. Αυτό φυσικά θα μπορούσε να σημαίνει πως αν έχεις ένα κατατονικό μπλόγκ, θα χεστείς στα μηνύματα συμπαράστασης! Τέλος πάντων, χθες έλαβα το παρακάτω μήνυμα το οποίο θα σας παραθέσω:

"Καλησπέρα Νανάκο

Με λένε Χ, είμαι 28 χρονών και είμαι τακτικός αναγνώστης του μπλόγκ σου τα τελευταία 2 χρόνια περίπου...Σου γράφω γιατί θα ήθελα τη συμβουλή σου σε ένα θέμα που με απασχολεί. Βασανίζει είναι η σωστή λέξη. Είμαι ομοφυλόφιλος. Ίσως να ανήκω στην κατηγορία εκείνων που δεν χωνεύεις: πηγαίνω στο Sodade κάθε Παρασκεύη και Σάββατο, φοράω στρετς μπλουζάκια με γκλίτερ, μιλάω με τους κολλητούς μου για πλάκα στο θηλυκό. Το θέμα είναι πως είναι πολύ λίγοι αυτοί που ξέρουν για εμένα και την ερωτική μου ζωή. Πολλές φορές έχω πέσει θύμα υβριστικών σχολίων και χειρονομιών λόγω της διαφορετικότητας μου αλλά ποτέ δεν έχω παραδεχτεί τίποτα... Τώρα τελευταία όμως νιώθω εγκλωβισμένος: παρ’ ότι έχω εμφανίσει διάφορες κοπέλες στους γονείς μου, αυτοί με πιέζουν να δεσμευτώ. Όλο με ρωτάνε τί γίνεται, γιατί δεν προχωράω σε κάτι σοβαρό – ο αδελφός μου είναι μικρότερος από εμένα κι έχει ήδη ένα παιδί. Θέλω να τους μιλήσω αλλά διστάζω. Θέλω να μοιραστώ τα προβλήματα μου μαζί τους αλλά δεν ξέρω πως θα το πάρουν. Οι φίλοι μου λένε να τους το πω κι αν δεν με αποδεχτούν τότε να φύγω από το σπίτι και να μην τους ξαναμιλήσω...Είμαι σε αδιέξοδο. Δεν μπορώ να αρνούμαι άλλο τη φύση μου στους γονείς μου... Δεν ξέρω γιατί αλλά θα ήθελα να μου πεις τη γνώμη σου γιατί συμφωνώ σε πολλά μαζί σου. Αν θες να δημοσιεύσεις το γράμμα μου, δεν με νοιάζει γιατί ξέρω πάρα πολλά παιδιά που έχουν το ίδιο δίλημμα μ’ εμένα. Αρκεί να διορθώσεις τα ορθογραφικά.

Σ’ ευχαριστώ για τον χρόνο σου,

Χ"

Μου φάνηκε πολύ παράξενο πώς ένας άγνωστος ζητά τη γνώμη μου σε κάτι που τον προβληματίζει τόσο πολύ. Δεν είμαι ούτε ψυχολόγος, ούτε σύμβουλος σχέσεων. Σε τέτοια θέματα θεωρώ πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείνεις τ' αυτιά σου και να παίρνεις μια απόφαση και την ευθύνη της συνέπειας της. Δυστυχώς, δεν μπορώ εγώ να υποδείξω σε κανέναν τι να κάνει και πως να διαχειριστεί τη ζωή του (αν και θα το κάνω μόλις γίνω αυτοκράτορας). Μπορώ όμως με βεβαιότητα να σου πω φίλε μου, πως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι με τους γονείς μας είναι πως τους υποτιμάμε! Πάντα πιστεύουμε ότι δεν καταλαβαίνουν, δεν ξέρουν τίποτε, ζουν σε πλήρη άγνοια για τη ζωή μας. Αλλά δεν είναι έτσι. Οι γονείς πάντα ξέρουν πολύ περισσότερα απ' όσα τους λέμε ή τους δείχνουμε. Όχι γιατί έχουν υπεράνθρωπες δυνάμεις αλλά πολύ απλά γιατί είναι γονείς. Και είναι πάντα, τουλάχιστον, ένα βήμα μπροστά από εμάς. Το να τους κοροιδεύουμε με φιλενάδες, καταπληκτικούς γάμους που είναι στα όρια της κατάρρευσης ή οτιδήποτε άλλο ψέμα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας μας, απλά τους προσβάλλει - και φυσικά εξεφτελίζει εμάς τους ίδιους.
Δεν ξέρω τί θα αποφασίσεις. Να υποθέσω όμως πως οι φίλοι σου δεν έχουν απολύτως κανένα δεσμό με την οικογένεια τους, αλλιώς δεν θα ήταν τόσο αδιάφοροι για τη σχέση σου με την οικογένεια σου. Το να μιλήσεις στην οικογένεια σου δεν ξέρω τί εξυπηρετεί. Οι γονείς είναι γονείς και όχι φίλοι. Αν θες να συζητήσεις τα ερωτικά σου θέματα κάντο με τους φίλους σου. Εκτός και αν πιστεύεις πως το να μιλήσεις με τον μπαμπά σου για το Sodade και τα τηλέφωνα που μάζεψες το προηγούμενο βράδυ θα σε βοηθήσει σαν άνθρωπο.
Στην ηλικία των 28 δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιου είδους διλήμματα. Ο καθένας μας κάποια στιγμή αποφασίζει ποιά είναι η φύση του και την υποστηρίζει. Όχι βάζοντας κολλητά μπλουζάκια αλλά βάζοντας όρια. Σε αυτούς που τον κοροιδεύουν, στους γονείς, στους φίλους, σε όλους. Το θέμα δεν είναι ποιός ξέρει αν είσαι γκέη - πίστεψε με είναι πολλοί περισσότεροι απ' όσοι νομίζεις. Το θέμα είναι ο τρόπος που διαχειριζόμαστε την προσωπική μας ζωή και σε ποιό βαθμό επιτρέπουμε στους άλλους να την χλευάζουν, να την ανακατεύουν ή να την φέρνουν σε αδιέξοδο.
Το θέμα, όπως το βλέπω εγώ, δεν είναι οι γονείς. Είναι η εικόνα που έχει ο καθένας για τον εαυτό και τη ζωή του.
Ίσως να μην βοήθησα καθόλου. Ίσως να σε μπέρδεψα πιο πολύ. Αυτό που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε είναι να σταματήσεις να μιλάς στους φίλους σου σε γένος θηλυκό. Είναι σούπερ μπανάλ, κακόγουστο και πολύ υποτιμητικό. Οι λέξεις πάντα σημαίνουν κάτι.

24 σχόλια:

Constademon είπε...

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Μπράβο nanako.

An-Lu είπε...

δεν του έδωσες ίσως την απάντηση που θα περίμενε, του έδωσες όμως ένα καλό μπούσουλα ;-)

Lucia είπε...

"Το θέμα είναι ο τρόπος που διαχειριζόμαστε την προσωπική μας ζωή και σε ποιό βαθμό επιτρέπουμε στους άλλους να την χλευάζουν, να την ανακατεύουν ή να την φέρνουν σε αδιέξοδο."

Συμφωνώ απόλυτα, το τοποθετείς άψογα.

tsok είπε...

Αν μου επιτρέπετε θα ήθελα να πω τρία πράγματα:
1) never understimate the power of denial - μεγάλης αλήθειας ατάκα από την ταινία "American Beauty"
2) είναι πολλοί (γονείς τε και τέκνα), περιέργως και - κατ' εμέ -δυστυχώς,
που είτε εθελοτυφλούν είτε τους αρέσει το θέατρο σκιών. Το ερώτημα είναι πότε οι πρωταγωνιστές θα βαρεθούν το ρόλο που τους έχει φορεθεί...
3) αν δεν αποδεχθεί ο καθένας τον εαυτό του ως πραγματικά έχει -και η ερωτική προτίμηση είναι μέρος μόνο αυτού, σημαντικό μεν αλλά μέρος - πολύ δύσκολα θα βρεθούν να το κάνουν άλλοι.
Άγνωστε φίλε, μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι καλή τύχη. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το να μη φοβάσαι πια είναι πολύ έντονο συναίσθημα χειραφέτησης.
Και κλείνω με Joplin "freedom's just another word for nothing left to loose".

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου, φίλε Νανάκο και θα σε χειροκροτήσω. Είμαι ίσως ο μεγαλύτερος σε ηλικία αναγνώστης σου κι έχω ένα γιο 38 χρονών που νομίζει πως δεν ξέρω. Νιώθω πραγματικά άσχημα κάθε φορά που μου μιλά για την τάδε κοπέλα του ή το Σαββατοκύριακο που θα φύγει εκδρομή με τη νέα κοπέλα που γνώρισε τυχαία σε ένα μπαρ. Με θλίβει όσο δεν μπορείτε να διανοηθείτε. Όχι τόσο γιατί είναι ομοφυλόφιλος αλλά κυρίως γιατί με χλεύαζει. Από την άλλη όμως τον καταλαβαίνω. Δεν θέλει να με στεναχωρήσει και δεν μπορεί να διανοηθεί πώς θα κουβεντιάσει κάτι τέτοιο μαζί μου. Ούτε εγώ μπορώ είναι η αλήθεια. Και δεν θέλω στο κάτω κάτω. Δική του είναι η ζωή και την κουμαντάρει όπως αγαπά. Απλά θα προτιμούσα να σταματούσε το ψέμμα. Δεν ρωτάω γιατί δεν θέλω να ξέρω και δεν θέλω να ανακατεύομαι. Δεν είμαι, όπως λες, φίλος του και δεν του φέρθηκα ποτέ έτσι. Οι γονείς προτιμούμε πολλές φορές να σιωπούμε για να διευκολύνουμε τα πράγματα. Όχι επειδή είμαστε ανόητοι. Ίσως κάποια στιγμή να το καταλάβει. Είμαι υπερήφανος γι' αυτόν πέρα από το τι κάνει στο κρεββάτι του. Όπως είμαι βέβαιος πως και οι δικοί σου γονείς είναι πολύ περήφανοι για σένα Νανάκο. Και για τα περισσότερα παιδιά που μπαίνουν εδώ και σχολιάζουν. Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και μου αρέσει η ματιά σας. Τόσο του μπλογκ σου, όσο και των ίδιων των αναγνωστών σου.
Δυστυχώς όμως-και πολύ κακώς- δεν είναι όλοι οι γονείς περήφανοι για τα παιδιά τους. Και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.
Σ' ευχαριστώ για τον χώρο, τον χρόνο, τα λόγια και το ήθος.

Ανώνυμος είπε...

αγαπημένε μου Νανάκο,
Εγώ από φύση μου συμφωνώ με όλα όσα λέγονται. σαφέστατα δεν μπορεί κανείς να δώσει μια απάντηση για το πως να χειριστεί κάποιος άλλος την προσωπική του ζωή. η ερώτηση όμως που με απασχολεί είναι: φίλε Χ, ποιος σου είπε ότι το να φορας κολητά μπλουζάκια με παγιέτες σε κάνει gay? ή το να πηγένεις στο sodade είσαι gay? gay είσαι στο μυαλό και όχι στο φέρεσται. αυτή είναι η διαφορά. διαβάζοντας το γράμμα σου, κατάλαβα (ίσως λανθασμένα)ότι σε απασχολούν άλλα πραγματα που με το να είσαι gay το 2008 δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζουν.
Νανάκο μου συγνώμη για τα πολλά λόγια
Vassilis

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Σου βγάζω το καπέλο, μικρέ μου Νανάκο....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με αυτά που γράφεις. One size fits all λύση δεν υπάρχει. Ο καθένας μας έχει το δικό του εαυτό, τη δική του οικογένεια, τις δικές του ξεχωριστές ιδιοσυγκρισίες και χούγια κι έγκειται στον καθένα από μας να δώσει τη λύση που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση. Εγώ ένα μόνο θα πω: προτιμώ χίλιες φορές τις "σκούνες-μαούνες" με τα στρετς μπλουζάκια με γκλίτερ του τύπου που περιγράφεις, από τους άλλους τους δήθεν σοβαροφανείς και "αντροπρεπείς" που παντρεύονται κάνουν και πέντε παιδιά και από πίσω έχουν και ένα δύο τρία ή δέκα αγοράκια για να το γλαντάνε. Οι πρώτοι αν μη τι άλλο είναι ειλικρινείς στην ελαφρότητά τους.

Ανώνυμος είπε...

Συνυπογράφω τα Νανάκεια λόγια. Υποκλίνομαι στον ανώνυμο πατέρα που έγραψε σχόλιο. Τα θέμα είναι η οριοθέτηση στη ζωή μας. Μέχρι πιο σημείο μπορεί κάποιος να μπει στη ζωή μας και σε ποιο τομέα. Ως προς το Σοντάντ, ένα έχω να πω! ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ! Η χαρά της βοηθού πιστολάκι έχει γίνει (όταν ήταν λεσβιάδικο είχε πολύ καλύτερο κόσμο). Και κάτι ακόμα! Βγείτε από το γκέι γκέτο! Μια φούσκα είναι που απλά σε απομονώνει!

fevis είπε...

Νανάκο μου όταν είσαι αστείος είσαι καταπληκτικός αλλά όταν σοβαρεύεις είσαι ακόμα καλύτερος!!! Φιλιά πολλά και περήφανα...

nanakos είπε...

Η αλήθεια είναι πως το σχόλιο του κυρίου με άφησε λίγο με ανοιχτό το στόμα. Μετά από αυτό μάλλον όλα φαίνονται πολύ λίγα.

Ανώνυμος είπε...

το σχόλιο του παραπάνω πατέρα ήταν απολύτως η επιβεβαίωση αυτού που είπες.. νομίζω ότι να αποδεχτεί κανείς τον εαυτό του και να τον υποστηρίξει είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς, ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμου. βρίθει ο κόσμος από ανασφάλειες και κομπλεξικές συμπεριφορές. και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ έξω επουδενί.
φιλί, και την εκτίμησή μου.

phoinix είπε...

αν είναι ποτέ να πω κάτι τέτοιο στους δικούς μου θα καλέσω πρώτα το 166.
(η πυροσβεστική είναι αυτό? Το ασθενοφόρο ποιο είναι?)
Να είδες...δεν είμαι καν σίγουρος για το τηλέφωνο..πόσο μάλλον για μια τέτοια ανακοίνωση!

Ανώνυμος είπε...

Dear Phoinix,
The new emergency number for the whole Europe is 112!

Φαίη είπε...

Ένα χαμόγελο είχε σκάσει στο πρόσωπό μου όση ώρα διάβαζα το κείμενό σου αλλά και τα σχόλια. Παίρνω πολύ χαρά όταν βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι.

Καλημέρες!

Ανώνυμος είπε...

Ένας παλιός μου συμμαθητής έφυγε στα 18 για να σπουδάσει Ιατρική σε ανατολική χώρα (επιθυμία του μακαρίτη του μπαμπά του, που τον θυμάμαι συχνά πυκνά να γελάει με τους τοιούτους, τι να κάνουμε, γεννημένος το 1940 ήταν). Στις διακοπές που συναντιόμασταν πάντα μου μιλούσε για την ερωτική του ζωή χωρίς να τον ρωτήσω. Οι ιστορίες περιλάμβαναν κυρίως συμφοιτήτριες, αλλά και Ιταλίδες τουρίστριες. Από τα 20 και μετά (που ξύπνησα και εγώ, γιατί πιο πριν ήμουν μικρή και αθώα) κάθε φορά που άκουγα για το σεξ με τις τουρίστριες στη Μύκονο μου ερχόταν να τον πιάσω από τα πέτα, να τον ταρακουνήσω και να του πω : "ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ!!! ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ!!!".
Μέχρι και σήμερα, δεν μου έχει μιλήσει για τη φύση του, αλλά εγώ εννοείται ότι ξέρω. Τουλάχιστο όμως έχει σταματήσει να μου λέει ψέματα, γιατί τώρα πια είμαι σίγουρη ότι ξέρει πως ξέρω.
Ιδίως για τους γονείς όμως, τα πράγματα κάποιες φορές είναι διαφορετικά (όπως λέει και ο ανώνυμος Πατέρας παραπάνω), γιατί δεν είναι πάντα περήφανοι για τα παιδιά τους, δυστυχώς...

snikolas είπε...

Μετά το comment του ανώνυμου πατέρα όντως δεν υπάρχουν και πολλά να ειπωθούν.

patsiouri είπε...

Μπορεί απλώς να τυπώσει την απάντηση του ανώνυμου πατέρα και να τη δώσει στους γονείς του αν το θεωρεί τόσο απαραίτητο να τους το πει.

Εγώ δεν το θεωρώ. Έίμαι straight και μεγαλύτερη από το φίλο αυτό, αλλά ποτέ δε συζήτησα τα ερωτικά μου με τους γονείς μου. Ακόμα και το φίλο μου που είμασταν για χρόνια μαζί τον είχαν δεί μόνο δύο φορές.Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τους δίνω αναφορά.

Όπως επίσης θέλω να επισημάνω στο νεαρό φίλο πως πλέον και οι μισοί straight δεν παντρεύονται ( εργένης, remember?).
To να τους δηλώσεις πως δεν παίζει να παντρευτείς δεν ισοδυναμεί με παραδοχή της ομοφυλοφιλίας σου αφού πιστεύεις πως θα το πάρουν τόσο άσχημα...
Μάλλον εσύ τους αφήνεις να ανακατεύονται πολύ στη ζωή σου.

( Κι αυτός ο αδερφός σου πότε πρόλαβε κι έγινε πατέρας καλέ???)

Τελευταία φιλική συμβουλή: Αν ζείς ακόμη στο πατρικό σου μάλλον πρέπει να την κάνεις το συντομώτερο...

Parsifal είπε...

Αυτά είναι γράμματα αναγνωστών, όχι σαν τα δικά μου που αφορούν μόνο χοντρές ντίβες και ηχογραφήσεις...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Το θέμα είναι ότι τέτοιου προβληματισμού επιστολές φτάνουν ακόμη και στο Ποντίκι που συνεργάζομαι. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει έντονη η αγωνία για το τι θα κάνουν οι ομοφυλόφιλοι - που δεν είναι ανήλικοι, κιόλας - πώς θα ανακοινώσουν στην ουσία τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Κι αυτό γιατί η κοινωνία μας παραμένει βαθύτατα πουριτανή...

Tanila είπε...

Δεν έχω παιδιά, αλλά επειδή έχω πλειστάκις ακούσει το γνωστό "αν ο γιος μου ήταν πούστης....", εχω να πω ότι αν ο γιος μου ήταν πουστης και είχε γκόμενο θα τον έπηζα. Σαν το τυρόγαλο. Θα απαιτούσα να είναι μορφωμένος (ο γκόμενος), να έχει καλή δουλειά, να έχει το γιο μου κορώνα στο κεφάλι του κ.λ.π. Και φυσικά να τον γνωρίσω για να τον περάσω ανάκριση.

g for george είπε...

Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω. Για το email; το κείμενό σου, τα σχόλια;

Δεν σε διαβάζω τυχαία τελικά, χρόνια τώρα.

Loucretia είπε...

Προς τον πατερα του 38χρονου:

Διαβασα και ξαναδιαβασα το σχολιο σας. Με ολο το σεβασμο για οσα γραφετε, θα μου επιτρεψετε καποιες παρατηρησεις:

1) Δηλωνετε οτι σας θλιβει το γεγονος οτι ο γιος σας σας χλευαζει, απο την αλλη ομως ομολογειτε οτι δεν θελετε και δεν μπορειτε να κουβεντιασετε μαζι του αυτο το θεμα. Εχετε αναρωτηθει κατα ποσο εχει συμβαλει η δικη σας σταση στο να δεχεστε αυτη τη "χλευη";

2) Γραφετε οτι προτιματε να σιωπατε για να διευκολυνετε τα πραγματα. Στην ουσια ομως, αυτο που εσεις διευκολυνετε και διαιωνιζετε ειναι η αμοιβαια αποδοχη στην ανταλλαγη ψεμματων. Πως περιμενετε να καταλαβει ο γιος σας, αν εσεις δεν σπασετε αυτη τη σιωπη;

3) Τονιζετε το ποσο υπερηφανος ειστε γι αυτον. Σας πιστευω, ομως γιατι δεν του λετε τουλαχιστον αυτο; Ποτε σκοπευετε να του το πειτε; Ή μηπως περιμενετε να το καταλαβει κι αυτο απο μονος του; Μα ο ιδιος εχει τοσες ενοχες για ολη αυτη τη κατασταση μεταξυ σας, που αδυνατει να καταλαβει το μεγεθος των δικων σας συναισθηματων. Γιατι πολυ απλα, εσεις σιωπατε. Ξερετε, η ζωη δεν περιμενει... Μιλειστε του και πειτε του ποσο τον αγαπατε και ποσο περηφανος ειστε που ειναι γιος σας. Χωρις ν' αναφερθειτε στη προσωπικη του ζωη, αυτο αν θελει θα το κανει απο μονος του. Αλλα εσεις θα του εχετε προσφερει τη στηριξη που χρειαζεται και ο ιδιος θα εχει παρει το μηνυμα.

Υ.Γ. σας γραφω ως μητερα κι οχι ως παιδι.

Ανώνυμος είπε...

Pros ton patera tou 38xronou..

Ki egw me olo ton sevasmo tha milisw ws paidi, oxi ws goneas.

Otan kapote oi goneis mou eidan oti ena kalokairi ksyrisa ta podia mou trelathikan. Den ikseran kai oute kseroun gia mena. Gia 10 meres de gyrisa spiti. Otan me pire o pateras mou tilefwno kai mou zitise na gyrisw tou eipa efxaristws, arkei na vrethoume kapou eksw na milisoume. kai tou eipa:

"Gia mena afta ta themata einai kai ofeiloun na einai poly apla. Eisai pateras k theleis to kalytero gia to gio sou -etsi dilwneis. An egw eimai eftyxismenos me kapoion allon antra tote prepei kai ofeileis na eisai eftyxismenos me tin eftyxia mou. Enas pateras den prepei na epithymei o gios tou na ginei giatros gia paradeigma, alla na einai eftyxismenos me o,ti ki an apofasisei na ginei. DEN EIMAI GAY, alla de gyrnaw spiti me to skeptiko doksa to theo pou den eimai giati tote de tha me dexontousan oi goneis mou. Gyrnaw spiti me to skeptiko oti o pateras mou thelei tin eftyxia mou, estw ki an afti de symvadizei me ta dika tou protypa tis antistoixis epoxis tou. DEN APAITW NA KATALAVEIS TIPOTA. APAITW NA DEXTEIS.
Kai stin teliki, exw gyrw mou pollous antrhwpous pou xairontai me ti dystyxia mou. kai oloi ma oloi exoun faei ena terastio X. De me krataei tipota, ma tipota apo to na kanw kai me esas to idio an antilifthw oti den eisai xaroumenos kai perifanos gia mena."

O pateras mou den eixe na apantisei tipota, kai pistepste me, ws dikigoros panta exei na pei kati.
Egw gyrisa sto spiti kai epilegw na min tou exw pei tipota giati de thelw na riskarw tis spoudes mou pou ekeinos xrimatodotei.

Afto pou thelw o pateras tou 38xronou na skeftei einai to eksis. Eksetase pote to endexomeno o gios tou na epithymouse na exei mia pio steni sxesi me ton patera tou, alla logw tis seksoualikotitas tou na min to tolmise pote?

Skeftike o pateras mou pote oti de mou arese idiaitera to gegonos oti tous 'antikatestisa' kai tous dyo stil ilikia twn 12 me filous pou eixa tin tyxi na stathoun kai goneis gia mena?

Nai, oso megalwnw katalavainw oti tha ithela mia kalyteri sxesi kai pio efkola paidika xronia. DE LEW OTI TO LATHOS EINAI TWN GONEWN. OI MEN DEN PARADEXONTAI TI SEKSOUALIKOTITA TOUS KAI OI DE DEN FRONTIZOUN NA DOSOUN PROSFORO EDAFOS GIA MIA TETOIA SYZITISI.

as skeftoume mono to apotelesma. Diples zwes, arnisi twn goniwn ws protypwn, monaksia, anyparkti efivia kai anemeleia.... anyparkti sxesi metaksy gonewn kai paidiwn.

ps. pleon zw stin agglia kai spoudazw. de dilwsa pote oti eimai gay. stin erwtisi omws 'me ti kopela tha vgeis randez-vous? ellinida?' apantw agglos-gallos-ispanos-ktlktlktl

Tin kalimera mou!