Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2006

Προβατοδώρο

Το αγαπημένο μου Προβατάκι - που κατά βάθος μας συνδέει άγαστο μίσος - απογοητεύτηκε πολύ από τον τελευταίο δίσκο της Χαρούλας. "Χέστηκα" θα μου πεις και θα 'χεις και δίκιο αλλά καλοκαίρι είναι και δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι γκαμούζα με τη πίκρα του πλησίον σου. Τα καλά νέα είναι πως η αγαπημένη Ελένη Πέτα κυκλοφόρησε έναν πραγματικά υπέροχο δίσκο που θα σου αρέσει ακόμα και αν δεν είσαι φαν - αν και δεν βρίσκω το λόγο να ξινίζεις. Τα καλύτερα νέα - enter Πρόβατος - είναι πως η Χάρις Αλεξίου έχει γράψει τους στίχους σ' ένα εξαιρετικό -κατά τη γνώμη μου - τραγούδι, το "Ό,τι θέλεις". Τη μουσική την έχει γράψει ο Νίκος Ζέρβας. Για ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους από τον ίδιο δίσκο σας χαρίζω το "Να μ' αγαπάς" σε μουσική του Κώστα Κατωμέρη και στίχους της Μαρίνας Δημητρούλα. Ελπίζω να σας αρέσουν αλλιώς αύριο θα σας βάλω Χρύσπα και Σαμπρέλ!

4 σχόλια:

Dimitra είπε...

Γιατί, παρακαλώ, what's wrong with Sabrel?!?! Ίσα ίσα, μια χαρά γκομενάκι είναι, άκου 'κει!
(Βλέπεις, έχω... λεπτά γούστα)

Ανώνυμος είπε...

No please, δεν θα πέσεις τόσο χαμηλά (ακούς εκεί Σαρμπέλ, α και αγαπητή de(e)lumina για να ξέρεις ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης έχει λεπτότερα γούστα από σένα, ελπίζω να μην σε απογοήτευσα...)

Provato είπε...

AAAAAAAXXXXX! ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!


ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΥΠΩΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΊΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!!!?????? ε, πόσο;


ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!

μπεεεεεεεε

πολυβιος είπε...

νανάκε, τα μαθες τα νέα ; η πέτα ζήλεψε τη δημοτική στροφή της αλεξίου και ετοιμάζει κι αυτή νέο δισκάκι, με πομάκικα και ποντιακά post-παραδοσιακά τραγούδια, με τίτλο "φασκόμηλο και γαϊδουράγκαθο". εκεί να σε δω μετά !