Παρασκευή, Μαΐου 19, 2006

Η ΠΟΔΑΡΑ!

Που πας βρε Άννα καημένη, Άννα καταημένη;! Η άλλη χτες με τέτοια ΠΟΔΑΡΑ κι ούτε στα τελικά δεν πέρασε. Σε ποιό θαύμα ελπίζεις; Αν και η αλήθεια είναι πως ο φίλος μου ο Χρήστος μου είχε πει πέρυσι πως η Απόλυτη είχε πάει στην Νέα Υόρκη κι έχει ' βάλει πόδια'! Είχε κι επιχειρήματα - μη με ρωτήσετε, δεν θυμάμαι. Προχτές πήγε κι έβαλε και καινούρια μαλλιά, μάγουλα και μασκάλες οπότε βλέπω να τραγουδάει κατευθείαν από το βουλκανιζατέρ. Καλή επιτυχία (;)



Υ.Γ. Το μπλόγκ μας εξακολουθεί να υποστηρίζει την "ΠΟΔΑΡΑ" και γι' αυτό θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η αγαπημένη Kate Ryan θα μοιράζει αριστερές ΚΛΩΤΣΕΣ στους θαυμαστές της γύρω στις 20:10 σε κεντρική πλατεία του Δήμου Αθηνών. Φήμες λένε πως ενδέχεται να κλωτσήσει τον Απόστολο Σουγκλάκο ΚΑΙ τη Sophie Karvelas.
Y.Γ. Αυτό το τοσοδούλι πόστ έκανα περίπου 20 λεπτά γιατί: α) είδα το νέο βίντεο κλιπ της Νάνσυς Αλεξιάδη και, β) η Αννέτ δεν πήγε στο ραντεβού με δημοσιογράφο του Star και ο κύριος 'Λα Σουσουρελά' που μοιάζει με τον Ζυμαρούλη της Πίλσμπουρι ταπεινώνει την Αννέτ, τη Κύπρο, την Taft και την αρχή της ελεύθερης οικονομίας.

8 σχόλια:

Λαμπρούκος είπε...

καλά που είσαι και συ βρε νανακούλι και μαθαίνουμε και κάτι χρήσιμο!

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Ποδάρας FAN κι εγώ!!!
Τι συμφωνία απόψεων κι αυτή βρε Νανάκο μου.....
Φιλάκια στην μουρίτσα μέχρι να ζαλιστείς!

nanakos είπε...

Update: Η Αννέτ τελικά μάζεψε τα συντρίμια της και βγήκε στην εκπομπή του Ζυμαρούλη και δήλωσε πως πήρε δάνειο για να σούρει μαζί της τον καθηγητή φωνητικής του Puff Daddy! Domage!

snikolas είπε...

Sorry nanako μου αλλά εγώ φέτος δεν υποστηρίζω αιθέριες υπάρξεις! Φέτος υποστηρίζω Lordi! :)

nanakos είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΣ, Νικόλα μου!!

Μαρκησία του Ο. είπε...

Με το μπαρδόν, αλλά η Ουκρανία είχε πολύ καλύτερη ποδάρια!!! ;-ΡΡΡ

(Lordi δαγκωτό, εννοείται)

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν ντρέπεστε, όλοι σατανιστές και σεξιστές είστε εδώ μέσα; (που θάλεγε κι η Λούκα - θεά).
Για να σοβαρευτούμε όμως, ποδάρια είδαμε πολλά (δόξα τω Θεό), φωνές δεν ακούσαμε και πολλές, οπότε συμφωνώ κι εγώ Lordi...

enteka είπε...

είναι too many to mention αυτά με το οποία έχω ξεκαρδιστεί και στο ποστ και στα comments, με κορυφαίο τήν φημολογούμενη προσθήκη ποδιών της Απόλυτης
χχχ