Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2008

Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και την έχουμε!

Από χθες το μεσημέρι μιά βαθιά συγκίνηση έχει φωλιάσει στο στέρνο μου: η συγκίνηση της δικαίωσης! Βλέπεις, φίλε μου καλέ/ καλέ μου φίλε, εδώ και χρόνια έχω κατηγορηθεί πολλές φορές για υπέρμετρη αισιοδοξία, για αβάσιμη καλή θέληση και απίθανα αφελή καλή πίστη. Μ' έχουν πει χαζό, αιθεροβάμων, καθυστερημένο, αποκομμένο από την πραγματικότητα και τα καθημερινά προβλήματα. Αλλά επιτέλους δικαιώθηκα! Και όχι από τον οποιονδήποτε!
Ο αγαπημένος μας πρωθυπουργός, με τον οποίο μας συνδέει η κοινή αγάπη στην ταβανοθεραπεία, τη θάλασσα και το playstation, εμφανίστηκε χτες στην συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ αδυνατισμένος, φανερά ανανεωμένος και πιο λαμπερός από ποτέ. Εκεί μας διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν παέι στραβό σε αυτή τη χώρα: οι συντάξεις αυξάνονται, οι κοινωνικές παροχές είναι περισσότερες από ποτέ, ο κύριος Παυλίδης είναι πολύ καλός άνθρωπος, ο Μπόμπ ο Βουλγαράκης διαφανής σαν ενυδρείο, η κυρά Μάρα πολυτάλαντη, σκάνδαλο Ζαχόπουλου δεν υπήρξε ποτέ και γενικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα όσα λέγονται για ακρίβειες, λαμογιές και διαφθορά τα βγάζουν οι δημοσιογράφοι από το κεφάλι τους. Εγώ σας τα έλεγα αλλά εσείς δεν με ακούγατε!
Γενικά το μόνο μας πρόβλημα είναι αν η συναυλία της J.Lo είναι κανονική συναυλία με μπαλέτα και ορχήστρα ή αρπαχτή για φωνή και πιάνο.
Η Ελλάδα είναι μιά υπέροχη χώρα: το είδαμε στο Mamma mia! και μας το επιβεβαίωσε χτες και ο πρώτος πολίτης της χώρας. Αλλά έτσι είναι: το μόνο που ξέρουμε είναι να γκρινιάζουμε και να φαντασιωνόμαστε πασχαλινά αυγά εκεί που δεν υπάρχουν. Go Costas!

11 σχόλια:

One Big DJ είπε...

entaksei. apla xtypiemai apo ta gelia...LOOOOL..kai meta lene esena apokommeno apo tin pragmatikotita???

An-Lu είπε...

Ψιτ! Πρώτος πολίτης της χώρας είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όχι ο Πρωθυπουργός! Κοίτα μην σε πάνε μέσα για προσβολή των εθνικών συμβόλων! ;-)

Ιφιμέδεια είπε...

Μιά παλιά κινέζικη παροιμία (χιντ στην εικονογράφησή σου) λέει: Άνθρωπο που τρώει δέκα σουβλάκια στην καθισιά μην τονε φοβάσαι.

Νομίζω το καλύτερο είναι που χτύπαγε τον εαυτό του με την χερούκλα του -τύπου "εγώ είμαι ο άνθρωπος σου μωρή και μη φοβάσαι".

Η ερμηνεία του ατυχώς ανέσυρε δυσάρεστες μνήμες: έτσι και ο Ζαφείρης Μελάς φαινόταν καλό παιδί αλλά τελικά ήταν έμπορος ναρκωτικών και παρέσυρε το καημένο το Κορίτσι του Μπαρ...

nanakos είπε...

Αντζελα, έχεις δίκιο! Απορώ κι εγώ γιατί συνέχεια το ξεχνάω! ;-)

Ιφιμέριδα, ο πρωθυπουργός μας δεν τρώει σουβλάκια! Κι αν τρώει, σίγουρα θα είναι παιδικά (αλάδωτη πίτα, τομάτα, τζατζίκι!)

Rodia είπε...

το καλύτερο ποστ για τη περίπτωση
Εύγε νέε μου! :))
...είδες τι κανει η ταβανοθεραπεία;
Αναμένω ειδικό αφιέρωμα

Ανώνυμος είπε...

Πέστα, πέστα!

enteka είπε...

LOLOLOLOLOL!!!

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa τελειο.
j-lo απάτη η συναυλία. ούτε φώτα δεν θα φέρει. τα νοικιάζουν απο την εταιρεία ενός φίλου μου με έδρα την ελευσίνα.
vassilis

phoinix είπε...

τι γλυκός που ήτανε όμως!Τι ωραία μαγουλάκια!

έπρεπε να έβλεπες και την κυρά Μάρα να λέει σήμερα για τη συνέντευξη στην οποία η ίδια έχει γίνει ερώτηση!
όλα κ(λ)άνουν κύκλους τελικά!!

[Germanos] είπε...

Δεν μου φανηκε να αδυνάτισε .... (παρεπιπτόντως)

nanakos είπε...

Γερμανέ, αυτό που είπες ήταν πολύ σκληρό! Δεν έπρεπε...!