Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

Έχτιζα παλάτια με νερό και άμμο

Νομίζω πάντως πως το βραβείο για το 'σοκ του καλοκαιριού' το κέρδισε με μεγάλη διαφορά προχτές η κυρία Μαριάννα! Η μελανζέ προξενήτρα - "τον έχω δει τον κύριο Σπύρο, είναι πολύ θερμός άνδρας"- του Τηλεφώς που συνελήφθη πριν μερικές μέρες επειδή δεν παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα για το μηνιαίο "παρούσα" λόγω παλαιότερης καταδίκης... για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και κρατείται στις φυλακές της Θήβας (πάλι καλά δηλαδή γιατί η Θήβα έχει συγκλονιστικά σουβλάκια με αλάδωτη πίτα).
Άκουσον άκουσον! Νομίζω πως αυτό ξεπερνάει και τον κρυφό εραστή που είχε η γιαγιά μου πριν 3.500 χρόνια στην Αυστραλία! Ποιόν να πιστέψεις και πού να στραφείς πλέον?
Και όχι τίποτε άλλο, αλλά συναναστρέφεται και με ηλικιωμένους ανθρώπους που ασπιρίνη παίρνουν και σωριάζονται από την υπόταση. Σκέψου να κάνει καμιά μυτιά ο κύριος Παναγιώτης με τα 5 διαμερίσματα, τα 2 εξοχικά και τα 12 εγκεφαλικά. Ούτε τη συνταξούλα του δεν θα προλάβει να χαρεί ο πρόσκοπος.
Ευτυχώς να λες που δεν στείλαμε την φίλη της γιαγιάς, κυρία Γεωργία, γιατί θα μας την γυρίζανε στη μπαγκαζιέρα με τα χερούλια βιδωμένα στα πλευρά.
Όσο είσαι παιδί, πιστεύεις στον Αη Βασίλη. Όσο είσαι έφηβος, πιστεύεις στο ΚΚΕ. Όσο είσαι νέος, πιστεύεις στο πρώτο ραντεβού . Όσο είσαι μεσήλικας, πιστεύεις στην καλή σύνταξη. Όταν φθάσεις στο μη περαιτέρω, πιστεύεις στην κυρία Μαριάννα. Ο Μπάτμαν είναι η τελευταία μας ελπίδα.

19 σχόλια:

Tanila είπε...

Που να δεις η θεια Χρυσούλα. Που πήγε για νύφη στην Αμερική του μεσοπολέμου με προξενιό από την αδερφή της έναν καστοριανό γουναρά.
Ούσα παντρεμένη με το γουναρά, τα έμπλεξε μ' έναν νεαρότερό της Ουκρανό, χώρισε, παντρεύτηκε το ουκρανότεκνο και γύρισε Ελλάδα, αφήνοντας έξαλλη την αδερφή της (έτερη θεια) που ήταν παντρεμένη με φίλο του γουναρά.Και όλο το σόι δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

i only believe in chocolate, alla teleutaia oute auth me pianei..

George Tsitiridis είπε...

Sok????

Ανώνυμος είπε...

λευτερια στην κ.Μαριαννα.Οταν με το καλο ξαναγυρισει στην εκπομπη,θα εχει σαν μουσικο χαλι το 'πινω μπαφους και παιζω pro';

Ανώνυμος είπε...

Super shocked!!
Se ligo 8a mas poun pws oi politikoi mas einai dief8armenoi!! Na deis pou ekei 8a ftasoume!

€lisavet είπε...

...και νόμιζα ότι αυτό το πλάνο, το γεμάτο υποσχέσεις βλέμμα, το είχε από φυσικού της..

nanakos είπε...

Nτανίλα, έχεις πέσει με τα μούτρα στα βιβλία της Δημουλίδου ή μου φαίνεται?!

fevis είπε...

Πάντως η κυρία Μαριάννα πολύ τρέντυ βρε παιδί μου μέσα στις κακές της συνήθειες.. Τελικά τα γηρατειά, ή έστω η μέση (προς μεγάλη ) ηλικία είναι μέσα στο μυαλό μας... Άντε και μέσα στις φυλακές της Θήβας...:-)
υ.γ. Τώρα που το καλοσκέφτομαι, ήτο σούπερ μπριόζα η μαντάμ... Αλλά που να πάει το μυαλό του ανθρώπου πια....

*Νινέτα* είπε...

Άτσα η μαντάμ Μαριάννα...

Μπάτσοι,Μαριάννα
ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΟΙ
Εσείς,πουλάτε
την άσπρη σκόνη....

Ανώνυμος είπε...

καλη χρονια νανακο μου!!!
vassilis

nanakos είπε...

Vassilaki mou, welcome back!!!
Διόρθωση: καλή σχολική χρονιά!!!

:-)

enteka είπε...

πολύ σοκ, όντως και στεναχωρέθηκα κιόλας. δεν ξέρω αν το είδες χτες στο δελτίο του σταρ, που είχε κομμάτια απ' την εκπομπή της, ανέφερε το τηλεφώς και την εθνική προξενήτρα καθώς μιλούσε ο κύριος παπανικόλας, αλλά το πρόσωπό της το είχε καλυμμένο!
μπράβο στο κανάλι για τα υψηλά στάνταρ δεοντολογίας του! ;)

Tanila είπε...

Αθανάσιε μη λες αηδίες. Η θεία Χρυσούλα ήταν 50 χρόνια πριν την εποχή της.

An-Lu είπε...

I am impressed!
Πιάνεις ΤΗΛΕΦΩΣ βρε αθεόφοβο;!
;-)

ria είπε...

μπράβο η κυρία μαριάννα!
την είχα δει στην εκπομπή του φώτη και της μαρίας και μου φάνηκε πιο περπατημένη απ' όσο ήθελε να δείχνει αλλά μέχρι εκεί δεν το περίμενα!

YO!Reeka's είπε...

δεν το πιστεύω. δεν μπορώ να το πιστέψω.

Ιφιμέδεια είπε...

Δεν το χωράει ο νους μου. Κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφα. Την κυρία Μαριάννα την έβλεπα στην τηλεόραση και μου φαινόταν μιά πάρα πολύ καλή κυρία.

Ω, Θεέ μου που θα καταλήξουμε ως κοινωνία όταν τόσο αγγελικά πλασμένες μορφές κρύβουν πίσω από το προσωπείο τους έναν δαίμονα;

Αυτή που φαινόταν ντήλερ για τάπερ ήταν ντηλερ ναρκωτικών;;;

tsok είπε...

Φύσα, ρούφα τράβατονε
πάτατονε κι άναφτονε.
Ζω για να δω σύνθημα στη Θεμιστοκλέους "Λετεριά στη Μαριάννα του Τηλεφώς" (άκλιτο, τα εξάρχεια δεν τη γουστάρουνε τη γενική κλίση, ειδικά στα τριτόκλιτα).

Unknown είπε...

ήθελα να πω!!! Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε!! Αργότερα μπορεί να καταλάβατε την πραγματική αλήθεια!!! Όσοι βέβαια δεν θέλετε να καταλάβετε γιατί είναι γεγονός ότι μας αρέσει η κακεντρέχεια!!! ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ωραία σχόλια σας !!! τι να κάνετε ότι θέλετε λέτε!!! Εγώ πάντως είμαι υπερήφανη για αυτό που έκανα!!! Μάλλον για αυτό που δεν ξέρετε ότι έκανα!!! Έχω μία κόρη ζωντανή!!! Αυτό πιστεύω να σας φτάνει!!! Και δεν έχω χάσει το χιούμορ μου ούτε για μία στιγμή!! ειδικά αυτή τη στιγμή γελώ ασταμάτητα σπάω πλάκα !! Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι να μη σας τύχει!!!