Πέμπτη, Μαΐου 24, 2007

Myspace.com


H φίλη μου η Νατάσσα μ' έπεισε προχθές ν' ανοίξω μια προσωπική σελίδα στο Myspace. Γενικά δεν της ήταν και πολύ δύσκολο γιατί ως γνωστόν έχω υποτακτική ψυχολογία εδώ και 8 χρόνια οπότε απολαμβάνω πολλές φορές να παρασύρομαι και μετά να δηλώνω αθώο θύμα δικαστικής πλάνης!
Το βρήκα εξαιρετικά δύσκολο να φτιάξω τη σελίδα αυτή. Λόγω μειωμένης αντίληψης μου πήρε μια ολόκληρη μέρα για να φτιάξω το background (η γνωστή φωτογραφία που είχα βγάλει με το ipod που κοιμάται ήσυχο δίπλα σε μια πάβλοβα!). Να μην σας τα πολυλογώ, την κουτσοέφτιαξα τη σελίδα, έβαλα και ωραία γραφικά με ταινίες και μουσική και διάφορα σανσόν. Και μετά?
Δεν υπάρχει μετά! Μετά υποτίθεται πως περιμένεις και ψάχνεις! Περιμένεις τους άλλους ν' ανακαλύψουν το προφίλ σου και να σε καλέσουν να γίνεις 'φίλος' τους! Ψάχνεις ν' ανακαλύψεις προφίλ που σου αρέσουν για να καλέσεις εσύ άλλους να γίνουν 'φίλοι' σου. Υποτίθεται επίσης πως πρέπει να κάνεις φίλο σου οποιονδήποτε σε καλεί.
Μάλλον δεν έχω κερδίσει τις εντυπώσεις στον κόσμο του myspace! Kυρίως γιατί αρνήθηκα τη 'φιλία' μου σε όσους τη ζήτησαν. Ξέρω πως είναι μεγάλο πλήγμα να μην σε κάνει φίλο του κάποιος που δεν έχεις δει ποτέ αλλά του αρέσουν οι "Πράσινες Τηγανητές Ντομάτες" αλλά αυτά έχει η ζωή.
Στην αρχή δεν είχα καταλάβει γιατί με καλούν άνθρωποι που τα προφίλ μας δεν έχουν απολύτως κανένα κοινό σημείο. Θα γινόταν ποτέ φίλη η Bjork με τις Las Ketcup? Η Άννα Συνοδινού με τη Μαρία τη Κακάσχημη? Στη πορεία όμως κατάλαβα πως σημασία δεν έχει με ποιόν μιλάς αλλά πόσες επαφές έχεις στο προφίλ σου. Γι' αυτό και πολλοί έχουν για φίλο τον Φεντερίκο Φελίνι, το Νίκο Σκαλκόττα και τον Αντρέι Ταρκόφσκι!
Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ με τα τσάτ είναι γιατί να μιλάς με ανθρώπους τους οποίους δεν πρόκειται να συναντήσεις ποτέ? ΄Η στη συγκεκριμένη περίπτωση με ανθρώπους from the great beyond? Μάλλον είναι βαρετό το myspace! Άσε δε που οι περισσότεροι ακούνε κατατονική ροκ κι έχουν προφίλ βουτηγμένα στο μαύρο χρώμα με καλλιτεχνικές/σκεφτικές φωτογραφίες. Δεν γελάνε ποτέ αυτά τα παιδιά? Μπορεί βέβαια να φταίει και το ότι είμαι και λίγο μονοσήμαντος και σχόλια του τύπου "έχεις μια λακωνική τέρψη στις άκρες των βλεφάρων σου" μου καίνει μαζικά εγκεφαλικά κύτταρα. Πάντως τη φωτογραφία των ΑΒΒΑ τυλιγμένων με αλουμινόχαρτο δεν τη βγάζω!

14 σχόλια:

An-Lu είπε...

ABBA και χλωρά κρουτόν και άσε τους άλλους στη μαυρίλα τους!

fevis είπε...

Θέλεις να γίνουμε φίλοι?

nanakos είπε...

An-Lu, μόλις πρόσθεσα στο προφίλ μου στην ενότητα "ποιούς θέλω να γνωρίσω" τρια βιντεάκια: ένα με την Εύα Κουμαριανού που τσακώνεται με μια χοντρή, ένα με την Άσπα Τσίνα που τσακώνεται με μια Φωτεινή και ένα με τη Ρούλα Βροχοπούλου που τσακώνεται με μια Χριστίνα! Νομίζω πως θα με ξεράσουν πιο γρήγορα απ' όσο νόμιζα!

Fevis, θα σε κάνω φίλη μου και όταν τσακωθούμε -τη στιγμή που θ' ανακαλύψεις πως κλέβω στη μπιρίμπα - για να σ' εκδικηθώ θα σου κάνω ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος στο σύμπαν του myspace: θα βγάλω το όνομα σου από τη λίστα επαφών μου! Και μετά θα περάσεις ένα καλοκαίρι κλαίγοντας στην αγκαλιά της Μπέλλας!

vatraxokoritso είπε...

Τρελή μαλακία μου μοιάζει..

Ανώνυμος είπε...

(an to bella anaferotan se mena, siga mh me lene k bella adamopoulou..) latremene mou (para tauta) nanako, ena grhgoro search sto my space gia nanakos evgale 3 atoma bliaaach k kamia schesh me th foto tou blog sou. ti trechei? eimai entelws ascheth?

Wrong Guy είπε...

Eγώ γιατί είχα πλαντάξει όταν είχα δει τις τηγανητές ντομάτες στο σινεμά; Θα μου πείς ήμουν και μικρό τότε. Τι με είχε αγγίξει άραγε;

sikia είπε...

ε πες μας και το username, στείλε μας το profile, μη κάνεις μισές δουλειές-οι θαυμαστές σου απαιτούν λεπτομέρειες!

the ibt είπε...

To myspace πέθανε. Ζήτω το Facebook. Απλούστερο, πιο καθαρό, πιο μαζεμένο, χωρίς την υπερβολή του my-τσαντιριού-space. Πιθανότατα θα βρεις συμμαθητές από το σχολείο και σίγουρα θα δεις ΟΛΗ την κλάση σου (sic) από το Uni στην Αγγλία!

the ibt είπε...

P.S. These are a few of my favorite things. :P

Εχθές το RSS σου τρελάθηκε αλλά τουλάχιστον το απόλαυσα. Thanx :)

nanakos είπε...

Συκιά & Donnabella, είπαμε είμαι μονοσήμαντος και μονοδιάστατος! άρα η διεύθυνση είναι το προφανές: myspace.com/nanakos Dahη!

Βατραχό είναι όντως μεγάλη μαλακία! Παρεπιπτόντως, θα σου στείλω ένα προσπέκτους με καλοκαιρινές ρώγες!

Iblog, 'rss' δεν ξέρω τι είναι αλλά χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες γιατί αυτό έχει σημασία! Επίσης, για τη σεζόν 2007-2008 έχω κλείσει από νέα προφάιλς. Μετά το Πεκίνο και αν!!

Wrong Guy, κι εγώ έχω κλάψει με τιςτηγανητές πατάτες! Ούτε και ξέρω γιατί. Μάλλον γιατί είναι μια πολύ συμπαθητική και τρυφερή ταινία! Και αυτό είναι πάντα καλό! :-)

Ανώνυμος είπε...

ακριβώς όπως τα λες. όλοι σου στέλνουν friend request και προσθέτεις, προσθέτεις, προσθέτεις και στο τέλος απλά έχεις μια τεράστια σελίδα που αργεί να κατέβει. Αυτό είναι και το νόημα του myspace!

patsiouri είπε...

Οχι-όχι-όχι!

Ας μή φύγεις από το myspace!

Βγές ραντεβού με όλους αυτούς τους νέους φίλους και περιγραψέ τα μας με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...κλαίω να τα διαβάσω!

oni είπε...

APAITW na gineis filos mou sto myspace. K gw eixa kanei ena profile giati eixe ginei ntoros alla oloi oi gnwstoi mou einai sto hi5 opote ekana kai kei. Dhladh eleos...

Nanako mou, ti einai ayto pou blepw sthn pic? Peran tou oti einai metefrasmenh sta kinezika, leei aristera panw: playboy.com Ponhroulh!

Ανώνυμος είπε...

χαχα! Σωστός - κάτι myspace και hi5

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ BLOGGERS