Πέμπτη, Απριλίου 26, 2007

Nan's Anatomy

Το μόνο καλό που μπορεί να σου συμβεί μετά από ένα τροχαίο ατύχημα είναι το ίδιο το περιστατικό και πώς θα το χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου!

Καταρχάς, για τουλάχιστον 1 εβδομάδα κερδίζεις με κλειστά μάτια όλες τις συζητήσεις μ' επικεφαλίδα "ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ?"! Δεν υπάρχει κανένα θέμα τόσο σοβαρό όσο η απόλυτη near-death-experience! Η μόνη περίπτωση να χάσεις είναι η ατυχής σύμπτωση που οι εξωγήινοι θα έχουν απαγάγει ένα φίλο σου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο μπορείς να πεις πως έχασες τον έλεγχο του αυτοκινήτου γιατί σε τύφλωσαν τα λαμπάκια του mother-ship!


Το ότι δεν έχεις πάθει απολύτως τίποτε δεν το ξέρει αυτός με τον οποίο μιλάς στο τηλέφωνο - και κυρίως αυτός που προσπαθείς να αποφύγεις! Ενημερωτικά σου λέω πως το σπασμένο χέρι θεραπεύεται σε 3-6 εβδομάδες, το σπασμένο πόδι σε 4-6 εβδομάδες, υπολόγισε 3-4 εβδομάδες παραπάνω για τα σπασμένα πλευρά. Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την all time favourite δικαιολογία πως μπήκες δηλαδή στο ιατρικό κέντρο της Λιβαδειάς κι αντί για φωτοτυπία θώρακος σου έκαναν αλλαγή φύλου και τώρα βρίσκεσαι σε δικαστικό αγώνα που θα τελειώσει σε 4-10 χρόνια!


Μπορείς, επιτέλους, να έχεις το απλανές βλέμμα της Μαριέττας ("αναλύω-στο-κεφάλι-μου-τον-λόγο-σου-αλλά-στη-πραγματικότητα-ονειρεύομαι-κακόγουστες -κρουαζέ-xxl-μπλούζες"). Τα προβλήματα των άλλων δεν σε απασχολούν και όλες οι συζητήσεις μπορούν να καταλήγουν κάπως έτσι: " Προσπαθώ να καταλάβω το πρόβλημα σου αλλά έλα στη θέση μου: είδα τον Χάρο με τα μάτια μου! BTW, μου είπε να σου πω όταν έρθει η ώρα σου να ακολουθήσεις τις ταμπέλες που γράφουν 'Cookshop'. Θα καταλάβεις!"


Ρίχνοντας πάλι το φταίξιμο στο νοσοκομείο μπορείς να προφασιστείς μερική λοβοτομή, ιδίως όταν εμφανίζονται πρόσωπα που προσπαθείς να ξεχάσεις: "Φαντάζομαι πως αν ήταν γραφτό μας θα θυμόμουν εσένα αντί για τον Hugh Jackman! Goodnight & Good luck!"


Αν υποκριθείς μετα-τραυματικό σοκ, θα σε κάνουν ΟΛΟΙ 'μωρό'! Αυτό σημαίνει πως θα σου μαγειρεύουν ό,τι θες, θα σου φέρνουν ό,τι playmobil ζητήσεις και μπορείς να φορτώσεις το παιδί σε ξένα χέρια!


Και όλα αυτά για να καταλάβεις πως αν μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας, δεν υπάρχουν αληθινά δράματα!




Essential recovery listening: Don't look back in anger - Oasis

9 σχόλια:

Idάκι είπε...

"αναλύω-στο-κεφάλι-μου-τον-λόγο-σου-αλλά-στη-πραγματικότητα-ονειρεύομαι-κακόγουστες -κρουαζέ-xxl-μπλούζες"

Όλο το κείμενο επισκιάστηκε Νανάκο μου...
ROFLMAO & CFL!!!!

Είσαι ο αγαπημένος μου NDE, τέλος!

**Λεξικό
CFL=crying from laughter
NDE=near-death-experienced

Marialena είπε...

Τι μου θυμίζεις τώρα βρε Νανάκο μου με το ατύχημα! Τα πέρασα κι εγώ πριν από λίγους μήνες και πάλι πριν λίγες εβδομάδες σαν την ημέρα της Μαρμότας στο ίδιο σημείο και στο ίδιο πόδι, ευτυχώς σε έκδοση τσέπης αυτή τη φορά...

Πέραν όλων των άλλων, η πεποίθηση πως θα τα καταφέρεις, μπορεί να σε κρατήσει ψυχικά ακμαίο όσο και αν το κορμί λειτουργεί σε αναγκαίους ρυθμούς χελώνας.

περαστικά καλέ μου και σύντομα να είσαι γερός και δυνατός και σύντομα κοντά μας πάλι ε? φιλιά!

nanakos είπε...

Idάκι μου, να υποθέσω πως 'ROFLMAO' σημαίνει 'Rolling On the Floor Laughing My Ass Off'???!!

Μαριαλένα μου, το μπλογκ μου θα στοιχειώνει τα μόνιτορ σας ακόμα κι αν χρειαστεί να υπαγορεύω στο Λέννυ τα Ημερολόγια Χωρισμένων!! Cross my heart & hope to die (hard with a vengeance!)

Ανώνυμος είπε...

άντε επιτέλους κι ανησύχησα!!!!

ημερολόγια χωρισμένων?...χμ, μαζεύονται τα χρωστούμενα. για να ξεκινάμε σιγά-σιγά...

(ακολουθεί άσχετο σχόλιο)

επίσης, καθώς διάβαζα τα αρχεία 9-10/2005 (δουλεύω σκληρά), βρήκα ένα σχόλιο που ανεφέρι ρητά ότι είχε κυκλοφορήσει το single 'Universal Puppy', το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το προ-προηγούμενο ποστ. (έχω άπλετο χρόνο για χάσιμο?? moi?? όχι, απλά τα έχω παίξει).λοιπόν??

irrelevant

υ.γ.δεν πονάει τίποτα στ'αλήθεια, έτσι?..

An-Lu είπε...

φωτοτυπία θώρακος
Να εικάσω ότι δεν τη γλύτωσες τη διάσειση νανακουλίνο μου;

nanakos είπε...

Dearest Irrelevant:

(α) είσαι η αγαπημένη μου μαθήτρια & σημαιοφόρος,

(β) το 'Universal Puppy' κυκλοφόρησε πράγματι σαν promo τον Αύγουστο του 2005. Παίχτηκε σε κλαμπς και ραδιόφωνα - με μεγάλη 'πιτυχία- αλλά η εταιρεία δεν ενέκρινε το δεύτερο κομμάτι που θα υπήρχε στο cd ("From the bottom of my puppy heart"). Aπό εκεί κι έπειτα μπλόκαραν την κυκλοφορία και δεν έχουν εγκρίνει κανένα από τα κομμάτια που τους έχουμε πάει - (Ooops! Puppy u did it again!/ Το puppy της ζωής σου/ Puppy eh!,Puppy oh! κλπ κλπ) Έτσι το αρχικό κομμάτι έχει μείνει ακόμα στο ράφι!

(γ) Αλήθεια! Τίποτε δεν πόνεσε! :-)

nanakos είπε...

An-Lu, άφησες υποννοούμενο για προξενιά του Λέννυ!! Θέλω κάθε αηδιαστική λεπτομέρεια asap!

Idάκι είπε...

Προφανώς... και δεν έκανα πλάκα ;)

YO!Reeka's είπε...

πληροφοριακά, η playmobil έβγαλε ρωμαϊκή σειρά, με κολοσσαίο και ρωμαϊκή γαλέρα
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
μήπως είναι η ευκαιρία να το αποκτήσεις;;;