Πέμπτη, Απριλίου 19, 2007

Ανάδρομος

Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες!

Καταρχάς, έχω πάλι πρόβλημα με τη δισκογραφική μου! Η κυκλοφορία του single του λέννυ με τίτλο 'Universal Puppy' (στίχοι-μουσική: δικοί μου) θα καθυστερήσει για μια ακόμη φορά. Ο παραγωγός θέλει να ξεκινήσουμε το promo tour από την Κάρυστο σε μια περιοδεία μαμούθ στην ελληνική επαρχία που θα κρατήσει όλο το καλοκαίρι προτού καταλήξουμε σε μεγάλη πίστα του Μπουρναζίου στα τέλη Αυγούστου. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι καταστροφικό για την καριέρα του παιδιού γιατί: (α) αυτή η ολιγωρία θα δώσει άφθονο χρόνο στα Ζουζούνια να ξεπατικώσουν το τραγούδι και να το κάνουν σουξέ, (β) το βαν δεν έχει αίρ κοντίσιον και (γ), let's face it, η ελληνική επαρχία δεν είναι ακόμα έτοιμη για το Λέννυ - ακόμα προσπαθεί να καταπιεί την Έλενα Βέντη.
Δεν ξέρω τι να κάνω: να υποκύψω στις επιταγές των παραγωγών ή να αλλάξουμε δισκογραφική?! Ούφ!Etsi mou 'rxetai na parw to Lenny kai na pame sto exwteriko!

Σαν άνθρωπος δεν έχω φοβίες. Τουλάχιστον, δεν έχω τις κοινές φοβίες. Δεν φοβάμαι τα φίδια, τα ποντίκια, τις κατσαρίδες, τα ύψη,τα ασανσέρ ή τα γηρατειά της Μαρίας Σταματέρη. Στη ζωή μου έχω μόνο δυό φόβους: φοβάμαι τη μέρα που η ομπρέλα μου θα 'ξεματιάσει' έναν ανύποπτο περαστικό και αυτό που συνέβη πριν δύο μέρες.
Προχτές το απόγευμα, περπατούσα αμέριμνος στο δρόμο σφυρίζοντας - δεν θυμάμαι τί. Όπως προχωρούσα και χάζευα τη βιτρίνα μιας σχολής οδηγών που παραδίδει μαθήματα και στ' αλβανικά. Ξαφνικά, ένιωσα να κλωτσάω κάτι και τα επόμενα 3 δευτερόλεπτα ένας παππούλης σωριάζεται καταγής! Ευτυχώς, πέφτοντας έκανε πλαφ! και όχι κρακ! Μάζεψα όπως όπως τον άτυχο γεράκι, μάζεψα (με δυσκολία) τα μούτρα μου από το πεζοδρόμιο, μάζεψα και τη σακούλα με τα πατατάκια που κουβαλούσε. Όπως, αποδείχτηκε όπως περπατούσα αφηρημένος του κλώτσησα το μπαστούνι! Και να φανταστείς πως νόμιζα ότι οι περισσότεροι το κρατάνε έτσι, χωρίς λόγο! Ένιωσα τόσο άσχημα που νομίζω πως σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα έδωσα στον παππούλη τουλάχιστον 6 φορές την ευκαιρία να με κάνει αιώνιο σκλάβο αλλά, ευτυχώς μου ζήτησε μόνο να τον σηκώσω και μετά να "τσακιστώ από μπροστά του"! Κάτι που συνέβη λίγα λεπτά αργότερα αφού γλίστρησα και μου έπεσε η τυροπιττούλα μου.

Βρέθηκα σε μια ελληνική κινηματογραφική σελίδα και διάβασα τις 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες όλων των εποχών. Ανάμεσα τους "Η φωτογραφία" του Νίκου Παπατάκη, η "Καρκαλού" του Σταύρου Τορνέ και "Η Εαρινή σύναξη των αγροφυλάκων" του Δήμου Αβδελιώδη! Don't even get me started!

13 σχόλια:

Idάκι είπε...

Αχ βρε Νανάκο μου σε καταλαβαίνω που σκας για το παιδί, αυτοί οι παραγωγοί ζουν σε άλλο κόσμο μου φαίνεται, ή μήπως φθονούν την επιτυχία που σίγουρα θα έχει και πάνε να τον θάψουν πριν καν αρχίσει;!!

Όσο για τα γεροντάκια με τα μπαστούνια, χρόνια τώρα το λέω, θα έπρεπε να έχουν υφασμάτινη ταμπέλα στην πλάτη τους, να σαν κι αυτήν, για να ξέρουμε κι εμείς οι άμοιροι ποιον σκουντάμε!

Provato είπε...

χεχεχε χοχοχο χιχιχι.

από όλα όσα γράφεις η απώλεια της τυρόπιτας ήταν μαχαιριά στην καρδιά μου... μπεεεεε xxxxx

Ανώνυμος είπε...

προσοχή μόνο, στο ekswteriko υπάρχει συνονόματος του παιδιού, η promo tour θα έχει προβλήματα.
(hire me!!!!)

irrelevant

nanakos είπε...

Irrelevant, το ξέρω πως υπάρχει αλλά του είχα στείλει ένα ντεμο, μια φωτογραφία και μια παρανυχίδα του Λέννυ κι έχει ήδη συμφωνήσει να μας γνωρίσει και να βοηθήσει την καριέρα του παιδιού! I KNOW P.R.!!

Σιχαμένο Πρόβατο: δεν περίμενα τίποτις καλύτερο!!!

Idακι μου, ωραία ιδέα αλλά ίσως να ήταν καλύτερα αν κυκλοφορούσαν με καπέλο αλα αστυνόμος Σαίνης. Εκείνο με τη σειρήνα! Ίου-ίου-ίου!

Ανώνυμος είπε...

:-(
(deeply hurt...)


irrelevant

Ανώνυμος είπε...

Kαλά,τόσο πολύ μοιάζω με άντρα;
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΠΠΟΥΣ, αναιδές παλιόπαιδο, που να μην ξαναευχαριστηθής τυρόπιττα χωρις να σου πέσει κάτω!

snikolas είπε...

Να αλλάξεις δισκογραφική! Και να πάρεις καινούργια τυρόπιτα!!! :)

YO!Reeka's είπε...

στραβούλιακααααααα

Ανώνυμος είπε...

...κι έπεσε η τυροπιττούλα μου!!!!!

I rest my case!!!!!

An-Lu είπε...

Παίρνω μιά έξτρα κουρού για σένα! Το παιδί άστο να πάει στο εξωτερικό, σιγά μην κάτσει με τα εγχώρια χάπατα! Άσε που θα έχει άλλον αέρα ως "επανεισχθείς"!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα, ο δευτερος φοβος ποιος ειναι? (διαβαζουμε προσεχτικα, αμα λαχει...)

patsiouri είπε...

Λένυ, Σόμμερ και Παρθένης, μαζί στο Χόλλυγουντ, τί φαντασία!

Βλέπω έχεις λαλήσει κι εσύ, εμείς πάλι λέμε να γραφτούμε στο ωδείο να αρχίσουμε φαγκότο γιατί το παιδί διαθέτει μεγάλο ταλέντο κατά γενική ομολογία...

vague tourist είπε...

Περιμένω το post για τη δεκάδα των ελληνικών ταινιών (με βάση την ψηφοφορία των μελών της ΠΕΚΚ)!!! Κολασμένα!!!