Πέμπτη, Απριλίου 05, 2007

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Η αλήθεια είναι πως περίμενα να βρέχει σήμερα. Θα μου άρεσε να ταξιδέψω με βροχή. Να τρέχει το αυτοκίνητο στην εθνική οδό κι εγώ ν’ ακούω το «Μήνυμα κρυφό» της Νταγιάνας Λασότα. Αλλά δεν πειράζει. Το μόνο κακό με τη Μεγάλη Πέμπτη είναι πως, λόγω νηστείας, δεν μπορούμε να σταματήσουμε στη Λειβαδιά για σουβλάκια. Αλλά ούτε αυτό πειράζει. Επίσης, έχω φτιάξει δυό βαλίτσες ρούχα από τα οποία μάλλον θα χρησιμοποιήσω μόνο τη φόρμα και το κόκκινο πουκάμισο για την ημέρα του Πάσχα. Έχω πάρει και δυό κοστούμια μαζί αλλά είναι πιθανό να μην λειτουργήσει το ballroom του Γαλαγειδιού φέτος. Επίσης, δεν πειράζει.
Νομίζω πως δεν ξέχασα τίποτα. Πήρα τη λαμπάδα, το σοκολατένιο αυγό, τον φορτιστή και το ‘Pretty woman’. Κομπούτερ δεν θα πάρω μήπως και καταφέρω να αποφύγω τον καταρράκτη.
Πάω να δω το χοντρό – παχουλό που πολύ μου έλειψε εδώ και μιά εβδομάδα. Να κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο και να φιλήσουμε σταυρωτά τη θεία Πνευμονία.
Να θυμάστε πως τη Μεγάλη Παρασκεύη κρεμάμε τον μπαλαντέρ οπότε και δεν παίζουμε μπιρίμπα. Επίσης να θυμάστε πως το σημαντικό με τις διακοπές είναι οι εντυπώσεις και οι αναμνήσεις. Γι’ αυτό κοινωνήστε, προσευχηθείτε, φάτε, πιείτε, διασκεδάστε αλλά πάνω απ’ όλα, γυρίστε πίσω ασφαλείς. Μην ξεχνάτε πως τα δυναμιτάκια και οι στρακαστρούκες είναι χαριτωμένο, αν είσαι οκτάχρονο δαιμονισμένο αγοράκι. Διαφορετικά το σπορ είναι ενοχλητικό κι αυτός που το εξασκεί, τουλάχιστον, κόπανος.
Δεν έχω τίποτε άλλο να σας πω. Να περάσετε όμορφα και όσοι μισείτε τις Κυριακές να κάνετε λίγη υπομονή (ξέρω ακριβώς τί περνάτε!)

Σας αφήνω με το υπέροχα δροσερό "Ποιός έχει λόγο στην αγάπη". Ναι, το ξέρω πως το λέει ο Φίλιππος Πλιάτσικας αλλά δεν θα το συζητήσουμε αυτό τώρα!

Καλό σας Πάσχα!

Υ.Γ. Αν δείτε πουθενά τη Μπέττυ Παπαλάγιου να της πείτε πως την ψάχνω. Οκ?!

11 σχόλια:

enteka είπε...

:):)
καλές γιορτές

snikolas είπε...

Καλά να περάσεις Νανάκο. Μα καλά τώρα, σοβαρά μιλάς; Δε θα σταματήσεις για σουβλάκια; Είσαι άρρωστος; Να φωνάξω γιατρό;

alienlover είπε...

Νανακουλίνο μου καλά να περάσεις γλυκό μου πλάσμα!!! Τώρα πυ ανέφερες τον φονικό συνδιασμό Λαμπάδα+Γιγαντιαίο Σοκολατένιο Αυγό θα βγω στους δρόμους να πλαντάξω στο κλάμα.Εδώ στην Ουγκάντα μόνο αυγουλάκια μισοριξιές έχουνε. Για λαμπάδες να μην το συζητήσω.
Και για όσους τρώνε αρνι/μαγειρίτσα/κοκορέτσι, μην το παρακάνετε, φάτε και λίγο μαρουλάκι!!!
Καλο Πάαααααασχααα!!!

patsiouri είπε...

Ας μήν το ξανασυζητήσουμε για τις Κυριακές...μόνο η γλυκειά γεύση του greek coffee μετά το μακελειό εκείνου του φρικτού μεσημεριού είναι η όαση μέσα στη μπαζοθύελλα...

Να περάσεις σούπερ, το γαμπρό μου και τα μάτια σου!

etalon είπε...

καλη ... αποτοξινωση!!!
για τη συμβουλη ευχαριστω και σαν σωστο παιδι δεν θα την εφαρμοσω...

Ανώνυμος είπε...

Where are you now
Can't you see me
Where are you now
Can't you hear me


Falling, trying
Searching, losing


Where is this land
We've built for us
Where are these streets
We've built for us


When I am laid
In Earth
Can't you be there
Near me

When I am laid
In Earth
Can't you hold me

please



kali anastasi

YO!Reeka's είπε...

πλιάτσικας;;; are you kidding me????
καλο πάσχα ρεεεεε

An-Lu είπε...

Who is Betty Papalagiou?????

Trilian είπε...

Χρονια πολλά Νανάκο... ελπίζω να περασες όμορφα!!!

nanakos είπε...

Πατσιούρι, ο γαμπρός σου είναι μια χαρά, χοντρός, γόης και γεμάτος αλάτια από τη θάλασσα. Επιστρέφει το Σαββατοκύριακο! Ετοίμασε τη νύφη!

'Τι θέλω εδώ?', αυτό ήταν πολύ, πολύ ωραίο! Να'σαι καλά!

Yo!reekas, ζητώ συγγνώμη αλλά δέχομαι πιέσεις από τη δισκογραφική μου!

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλους σας!

Katerina ante portas είπε...

Xριστός Ανέστη Nanako μου, χρόνια πολλά και καλά!