Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2007

KONTH & MAYPH ΓΑΤΑ

To ξυπνητήρι χτύπησε στις 08:45 ακριβώς. Δυο δευτερόλεπτα αργότερα η μουσούδα του χοντροΛέννυ είχε ήδη χωθεί κάτω από το πάπλωμα κι έσκαβε. Σηκώθηκα, ντύθηκα στα μαύρα γιατί αποφάσισα να είμαι Τζεντάι today, έβγαλα το παιδί βόλτα κι έφυγα γρήγορα προτού έρθει η καθαρίστρια. Πήρα έναν πολύ ωραίο καπουτσίνο από τον φίλο μου τον Ανδρέα και ήρθα στο νετ καφέ της γειτονιάς μου να κάνω τη δουλίτσα μου.
Κι έπεσα πάνω στη Κοντή! Η Κοντή στη γειτονιά μου! Πώς σου φαίνεται τώρα αυτό?! Χαιρετάω τον Μιχαλάκη κι ακούω μια κοντή φωνή από πίσω μου "Θάαανο??!" Γυρίζω και τη βλέπω να με κοιτά με τα κοντά της κουκουβαγίστικα μάτια της, άβαφτη και τουλάχιστον 4 πόντους χαμηλότερη απ' όσο τη θυμόμουν. Το σοκ ήταν τέτοιο που νομίζω πως για μερικά εφιαλτικά κλάσματα δευτερολέπτου άκουσα τον Σωκράτη Μάλαμα να τραγουδά μέσα στο κεφάλι μου.
Πήδηξε τρεις φορές για να με φιλήσει κι αφού δεν τα κατάφερε με ρώτησε "Πως από 'δω?" Ήθελα να της πω ότι ήρθα για το φεστιβάλ αποτυχημένου φενγκ σούι αλλά θυμήθηκα τη μαμά μου που μου έλεγε να είμαι πάντα ευγενικός με τους καλλικάντζαρους. "Εδώ μένω" της είπα. "Εδώ?" απόρησε. Μαλάκο! σκέφτηκα αλλά δεν το είπα. "Ε, όχι εδώ μέσα (ηλίθια). Λίγα τετράγωνα πιο κάτω. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις εδώ?" κοντοστούπα μάγισσα. "Χάλασε το κομπούτερ μου" μου απάντησε. "Και ήρθες από τη Νίκαια στο Πασαλιμάνι?" τη ρώτησα αλλά δεν μου απάντησε. Μέσα στο κεφάλι μου άρχισε να αναβοσβήνει μια πινακίδα από νέον που έγραφε "STALKER!" καθώς η κοντή ανοιγόκλεινε το στόμα της. "...για Λονδίνο αύριο" ήταν οι τελευταίες λέξεις που έπιασα. "Τι το θες το Λονδίνο κοντή (γρουσούζα) γυναίκα?" της έκανα χαριτολογώντας κυρίως γιατί δεν είχα ακούσει τι μου έλεγε. "Πάω να παραδώσω τη πτυχιακή μου" είπε. "Και μετά θα παραδωθείς στη Σκότλαντ Γυάρντ?" χαχάνισα. "Χαχαχα, πολύ πλάκα έχεις" μου είπε και με σκούντηξε. Μου 'ρθε να την κλωτσήσω αλλά ο παπούς μου πάντα έλεγε να φέρομαι καλά σε όποιον μοιάζει με μπουρίτο. "Αν είμαι τυχερή θα δω και την Kylie Minogue" μου είπε ενθουσιασμένη. "Τι σου φταίει μωρή η Κάιλι, εγχειρισμένη γυναίκα? Τον Nick Cave να πας να δεις που τα 'χει φάει τα νεκρόφιλα ψωμιά του" της είπα σχεδόν εκνευρισμένος. Μετά μου είπε και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι γιατί ξεματιαζόμουν από μέσα μου. Της είπα πως έχω δουλειά και κάθισα μακριά από το οπτικό πεδίο της. Έστειλα αμέσως μέηλ στο site της Κάιλι κι αν το λάβει το έλαβε. Αν συμβεί κανένα έκτροπο θα κάνω update.
Πάντως αν μου συμβεί οτιδήποτε να ξέρετε πως η Κοντή πετάει αύριο για Λονδίνο με την πτήση 12:45 της Easyjet!

Β Ε W A R E
B E W A R E
B E W A R E
B E W A R E
B E W A R E

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γμτ θα τη ματιάξει την εταιρεια και θα φαλιρίσει και τέρμα τα φτηνά ταξιδάκια.
Μίλησα πριν λίγο με το ξαδερφάκι μου τον Oli (δες Olivier Martinez) και τους ενημέρωσα να έχουν το νού τους για τη κοντή.

An-Lu είπε...

Ωρε μάνα μου!!!!
Επίκειται και δεύτερη τρομκρατική επίθεση στο Λονδίνο!
Τώρα πάρε τη Σκώτλαντ Γυάρντ να τους ενημερώσεις!!!!

M&M είπε...

Δε νομίζω όυι η μετάβαση του προσφιλούς "μπουρίτου" (ή δεν κλίνονται τα ξένα) θα επηρεάσει στο ελάχιστο την Easy!!!

Τώρα για την Κάιλι δεν ξέρω!

Μια ερώτηση (η περιέργεια σκότωσε τον Blogger): Προς τί τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός????

patsiouri είπε...

Αφού συνδυάζει και τα δύο, κοντή και γκαντέμω, μπορείς άνετα να τη νοικιάσεις στον επαναστατικό αγώνα να τη χρησιμοποιήσουν για ρουκέττα, θα έχει και θύματα αυτά τη φορά! (Τα γράφω στα γρήγορα πρίν εισέλθει και στα μπλόγκς ο μεγάλος αδερφός, άν δέν ξαναδώσω σημεία ζωής ειδοποιήστε τους δικούς μου να με ψάξουν στα μπουντρούμια της Ε.Υ.Π..)

ΥΓ:Με την Κάιλι ας κάνει ότι θέλει, άν απλώσει χέρι όμως στο τεκνό θα σχηματίσουμε αντι-ταπα κίνημα όλες και την έβαψε πές της!

BLUEPRINTS είπε...

αν έχεις τύχη διάβαινε είσαι παιδάκι μου εσύ, πολλά σκόρδια κι άλλα μαγιολίκια να κουβαλάς πάνω σου γιατί δε σε βλέπω καλά (την έρμη την Κάιλι, δεν πρόλαβε να αναρρώσει φτου πάλι απ'την αρχή)

nanakos είπε...

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση στο γκαντέμικο drama που ζω. Πρέπει να σας πω ότι η κοντή αποχώρησε από το νετ καφέ τη στιγμή που ανέβαζα το ποστ. Luckily, την πρόσεξα 5 κοντά βήματα πριν φτάσει πάνω από την οθόνη του κομπούτερ! Με φίλησε σταυρωτά, 'πολυμάνθηκα κι αποχώρησε (στα όρη, στ' άγρια βουνά!).

Collateral, η περιέργεια εκτός από τη γάτα σκότωσε και πολλούς τηνέιτζερς σε όλα τα "Παρασκεύη και 13". Απαντήσεις στο εύλογο ερώτημα σου κι ένα μπρήφινγκ για το ποιόν της κοντής θα βρεις στα ποστς μου "Get shorty" & "The curse of the black Tapa" αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να βάλω λίνκς στα κόμμεντς :(

Alex A. είπε...

Εύχομαι να επέζησες... Πρώτη φορά στο blog σου, να ανταποδώσω την επίσκεψη βρε αδερφέ, και γέλασα πολύ... Εύχομαι να μη σε ανακαλύψει σύντομα και ο δικός μου που με πρήζει να πάρουμε σκυλί, θα λιώσει με το παιδί σου.

vatraxokoritso είπε...

έλα εδώ είμαστε και ακολουθούμε οδηγίες..
σχέδιο εξόντωσης απεντόμωσης
Over!

billzouk είπε...

Θανος ακουω, που σημαινει γιορταζεις σημερα! Κι αντι να χαιρεσαι που η κοντη πηρε την γκαντεμια της & την πηγε στο Λονδινο, και θα μπορεσεις να γιορτασεις ανενοχλητος, γκρινιαζεις κι ολας!
Χρονια πολλα nanako!!!

Provato είπε...

χρόνια πολλά Θαnako μου!!! Με πολλές χαρές! Να είσαι πάντα χαρούμενος, ευτυχισμένος και δημιουργικός.

Σε φιλώ πολύ πολύ πολύ πολύ μωρό μου! μπεεεεε :-))

nassos είπε...

Χρόνια σου πολλά!!!

nanakos είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Υ.Γ. Πρόβατο αν δεν τηλεφωνήσεις θα σε μαυρίσω στο ξύλο!

An-Lu είπε...

A! και Χρόνια σου Πολλά και καλά βρε!

pietà είπε...

Φτου-φτου και μακριά από μας, μέρα που είναι!

Χρόνια σου πολλά!

Trilian είπε...

καλα που ενημερωσες για να ακυρώσω τα ψωνια στα Λονδίνα!! Πάντως και εσύ βρε παιδάκι μου πολύ ετοιμολόγος... μπράβο μπράβο... οοοχι μπράβο σου! χιχιχι!

Ανώνυμος είπε...

Πω πω μίσος για την κοντή.Πιστεύω πως κατά βάθος την πας τρελλά!!!!!!!!!(χαχαχαχαχ)
Άντε χρόνια πολλά ,πολύχρονος.
Μην αφήσεις κανέναν/καμία να σου χαλάσει την διάθεση,ειδικά σήμερα! :)

alienlover είπε...

είναι δυνατόν ένας έξυπνος άνθρωπος σαν κι εσένα να αποκαλύπτει ότι μένει σε εκείνη την περιοχή;; δεν σε σκέφτεσαι καθόλου που θα την έχεις να τριγυρνά στη γειτονιά σου;

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά κι από δώ, πρόσεξε, έχεις ακούσει τί λένε για τα μεγάλα μίση, φιλάκι στο σκυλάκι!

Ανώνυμος είπε...

Χρονια Πολλά και καλά δάσκαλε!!!!!

Γερός σαν τα ψηλά βουνά!!!

Stelios F. είπε...

Meta tin kodi tis Theopoulas, seira exei i kodi tou nanakou! Tin epomeni fora na exeis kai to pistoli proxiro... I mipos tha prepe na po tin migoskotostra?!

snikolas είπε...

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνετε. Και αφού η μέρα (για μένα) ξεκίνησε με το να διαβάζω αυτό το απολαυστικότατο post όλα καλά θα πάνε! (εκτός και αν η γρουσουζιά της κοντής με πάρει χαμπάρι με κανέναν μαγικό τρόπο).

Ps. Και χρόνια σου πολλά! Πάντα χαρούμενος, πάντα ευτυχισμένος αγαπητέ Νανάκο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε φιλαράκο πρέπει να χεις τρελλό πρόβλημα στύσης. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η κακεντρέχεια που σε δέρνει. Είσαι γεμάτος κόμπλεξ και ο μόνος γκαντέμης μάλλον είσαι εσύ και δε θες να το πιστεψεις ακόμα. Μια επίσκεψη στον ψυχολόγο ίσως σου δώσει λύση. Αν υπάρχει...