Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2007

Η Γιορτή


Την ημέρα της γιορτής μου αποφάσισα να την περάσω αποκλειστικά και μόνο κάνοντας τα αγαπημένα μου πράγματα. Όλα εκτός από σεξ! Βλέπετε, πιστεύω πως όταν κάνεις σεξ ειδικές μέρες και κάτω από εορταστικές προυποθέσεις, το πιο πιθανό είναι το σεξ ν' αποτύχει παταγωδώς και μετά να τρέχεις με το F.B.I. να συλλάβεις το κουλεμανσόν που σου γκαντέμιασε την επέτειο. Tricky!
Σηκώθηκα λοιπόν νωρίς και πήγα το παιδί μια πολύ μεγάλη βόλτα. Σκοπός μου ήταν να του πετάξω τόσες φορές την μπάλα μέχρι να σωριαστεί λιπόθυμος και μετά να ροχαλίζει μέχρι το απόγευμα - τουλάχιστον. Mission accomplished! Φυσικά αυτό δεν είναι και πολύ δύσκολο όταν έχεις να κάνεις μ' ένα κοιλιόδουλο τετράποδο που μετά από κάθε μπαλιά το μπουκώνεις μ' ένα λουκανικάκι. Τον γύρισα με γερανό στο σπίτι και δεν ξανακούνησε την ουρά του μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Με τον Λέννυ στον πάγκο, ο δρόμος ήταν ανοιχτός για να απολαύσω τη μέρα μου. Αγόρασα ένα βουνό εκλέρ και πήγα στους γονείς να μου ευχηθούν. Οι γονείς, δυστυχώς γι' αυτούς, βρίσκοντα σε περίοδο δίαιτας για να χάσουν τα κιλά των Χριστουγέννων και να προετοιμαστούν για τα κιλά της Σαρακοστής. Όπως καταλαβαίνετε ήταν σα να πήγαινα επίσκεψη στο Betty Ford κρατώντας παγωμένη Στολίσναγια. Bottom line, γύρισα σπίτι μ' έναν κουβά γλυκά και τη συνείδηση μου πλυμμένη στους 80 βαθμούς!
Έφτιαξα ένα καφέ στη ΄κούπα με το κεφάλι του Σπάιντερμαν κι έβαλα στο cd Belinda Carlisle τόσο δυνατά που οι απέναντι βγήκαν στα μπαλκόνια και αναρωτιόντουσαν γιατί στα καλά καθούμενα ξανάρθε το 1990. Αφού χόρεψα όλη τη καριέρα της αγαπημένης Belinda λες και με είχες βάλει τιμωρία ξάπλωσα για να σκεφτώ τη ζωή μου. Όπως ξέρετε, αυτή είναι μια ιδιαίτερα κουραστική διαδικασία και με πήρε ο ύπνος τη στιγμή που αποφάσιζα τί τραγούδι να πω στη Γιουροβίζιον. Σκεφτόμουν το "Ήσουν, είσαι και θα είσαι" της Στανίση. Και μετά κενό! Σεντόνι!
Ξύπνησα κατά τη 1 με μια λιγούρα πράγμα παράξενο γιατί συνήθως με πιάνουν λιγούρες λίγο μετά το φαγητό. Πήγα στους γονείς που μου είχαν φτιάξει κοκκινιστό με μακαρόνια. 2 1/2 πιάτα μετά και 4 οδοφράγματα περιμετρικά της κουζίνας, τους ευχαρίστησα κι αποχώρησα παχουλός κι ευτυχισμένος.
Το μεσημέρι είδα το "Διάβολος φοράει prada" αγκαλιά με το Λέννυ στο κρεββάτι και μετά μας διάβασα το 'Λυχάρι του Αλαντίν' από μια καινούρια έκδοση με τις "Χίλιες και μια νύχτες". Του Λέννυ του αρέσουν πολύ τα παραμύθια που δεν πρωταγωνιστούν σκύλοι. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσο πολύ μισεί τη Λάσσι και τα σκυλιά της Δαλματίας. Και τα 101!
Το απόγευμα πήγαμε να πάρω τα δώρα μου. Επειδή το παιδί μου είναι χοντρό και γελαστό, τον αφήνουν να μπαίνει σε όλα -σχεδόν- τα μαγαζιά. Ειδικά στο Μετρόπολις τον αφήνω στις κοπέλες του ταμείου όση ώρα χαζεύω. Ψωνιστήκαμε ταινίες και βιβλία και cd και κάναμε μια μεγάλη βόλτα από τη παραλία τραγουδώντας. Για να ολοκληρωθεί η ευτυχία, ο Λέννυ έριξε και μια βουτιά στη θάλασσα. Δεν μπορούσα να τον μαλώσω. Είδε ζέστη και μπερδεύτηκε. Παιδί είναι, τι να το κάνω?
Στο σπίτι αφού τελειώσαμε με μπάνιο και καλλωπισμό, πέσαμε με τα μούτρα στο τηλεφωνικό κέντρο. Κατά τις 11 έκλεισα για λίγο τα τηλέφωνα και ήπια το πιο υπέροχο μιλκ σέηκ βανίλια στο μπαλκόνι. Κατά τις 2, χαμήλωσα τα φώτα, τελείωσα τα τηλεφωνήματα, πήγα το παιδί στο κρεββάτι του κι έβαλα να παίζει το "who's that girl" στο dvd. Έγραψα σ' ένα post it "και του χρόνου" και το κόλλησα στο κουτί με τα κορν φλέηκς για να το δω το πρωί και να θυμηθώ πόσο ευχάριστη μέρα ήταν. Όχι μόνο γιατί έκανα χωρίς άγχος ό,τι μ' ευχαριστούσε αλλά κυρίως γιατί μίλησα με τόσο απροσδόκητα πολύ κόσμο που συνειδητοποίησα πως αγαπάω πολύ περισσότερους ανθρώπους απ' όσους νόμιζα. Και η σκέψη αυτή μου φάνηκε αφόρητα γιορτινή.
Σας ευαχριστώ πολύ για τις ευχές! Πολύ!

Bonus update: Επίσης σας έχω νέα της κοντής-γρουσούζας Ντέφης! Όπως πολύ καλά γνωρίζετε χτες έφυγε για Λονδίνο. Στην ίδια πτήση ήταν και 4 φίλοι μου που την γνώριζαν - και αυτή και το υπερτυχερό ποιόν της! Η πτήση έφτασε στην ώρα της στο Λονδίνο. Οι επιβάτες όμως παρέμειναν για 2 ολόκληρες ώρες εγκλωβισμένοι στο προσγειωμένο αεροπλάνο γιατί φυσούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσαν να κατεβάσουν τις φυσούνες και να μεταφέρουν τους ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο! Και αυτό επισφραγίζει την εγκυρότητα τουτουνού του μπλόγκ! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!

31 σχόλια:

billzouk είπε...

Αχ, ωραια περασες! Αντε και του χρονου! Οσο για την εγκυροτητα τουτουνου του μπλογκ, ουδεις αμφεβαλλε!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά!!!

Trilian είπε...

Άντε χρόνια πολλά και του χρόνου όπως επιθυμείς!
Πάντως ξαναμπράβο (κόλλησα εγώ στο μπράβο) για την εγκυρότητα... είστε ο Ηρωας μου!

nanakos είπε...

O Hrwas tis Trilian???!!!
Yooo-hoooo!!!

p.s. sas exw pei poso omorfi einai??!!

An-Lu είπε...

Πάντα τέτοια και καλύτερα νανακουλίνο!!!!! Να σε χαίρεται το παιδί!

ΥΓ Όντως από εγκυρότητα σκίζει! Που ακούστηκε αέρας στην Αγγλία!

Stelios F. είπε...

Afta einai! To thema ine se toso ksexoristes imeres gia emas, na kanoume afto pou pragmatika theloume kai mas efxaristi. Poli fasi to pedi. :P Xronia polla Nanako!

nanakos είπε...

Killog!!! E p i t e l o u s! kairos itan!

M&M είπε...

Μετά, βέβαια, από ενδελεχή μελέτη και προσήλωση των recommented posts δεν αμφέβαλα στιγμή για την εγκυρότητα του προηγούμενου post! Σκέψου όμως πόσο καλά μπορεί να τα βρουν οι άγγλοι και να την κρατήσουν ες αεί και εις τον αιώνα!
Μπορούμε να την προτείνουμε και στο Παρίσι για musical
Le chat noir!!

Α σου εύχομαι και πολύχρωμος και εντοιχισμένος!!!
Να σε χαίρετε το παιδί σου και οι φίλοι που αγαπάς!

Ανώνυμος είπε...

Ααααα γι αυτό τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Βόρεια Ευρώπη...η κοντή επηρεάζει σε μεγάλη κλίμακα...όσο μπόη δεν έχει τόση γκαντεμιά κουβαλάει....

Αντε βρέ και του χρόνου να είμαστε καλά να σε χαιρόμαστε!!!

υ.γ.Βγήκε σε dvd ο διάολος και τα Prada του ή το κατέβασες απο το ίντερνετ?

nanakos είπε...

Maraki, to eida se amerikaniko dvd.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω πως ο διάολος φοράει κίτρινο πουκάμισσο ίσως και λερωμένο με αυγό και καφέ παντελόνι, έχει μία μπάκα 5 μέτρα και έχει κάνει ολόκληρη φασαρία για το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ,μάλιστα το πρωί με συμβούλευσε να γεννήσω ένα κανονικό(εννοεί δίποδο) παιδί γιατί είναι ανωμαλία να λατρεύω σά θεό ένα σκύλο!!Μπορώ να του δώσω τη διεύθυνση του μπλόγκ σου μπάς και συγκινηθεί και γλυτώσουμε τη μετακόμιση??

YO!Reeka's είπε...

«...έβαλα στο cd Belinda Carlisle τόσο δυνατά που οι απέναντι βγήκαν στα μπαλκόνια και αναρωτιόντουσαν γιατί στα καλά καθούμενα ξανάρθε το 1990...»

χαχαχαχα δεν σε πιστεύω

αντε χρόνια πολλα και του χρόνου και ό,τι θες και όλα

nanakos είπε...

Patsiouri, to kalytero pou exeis na kaneis einai na dwseis s' emena ti diefthynsi tou kyriou. Ta ypoloipa asta panw mou ;-)

Gelial...em, ti mas perases?! LOL

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Νανάκε μας!! ! Να σε χαιρόμαστε, να είσαι πάντα έτσι ευδιάθετος και χαρούμενος σου εύχομαι. και να έχεις ότι ονειρεύεσαι..
Το Νανάκος δηλαδή βγαίνει από το Θανασάκος; Χα, τι γλυκό!
Τι είναι αυτό το Betty Ford; Κέντρο απεξάρτησης αλκοολικών;

snikolas είπε...

Και του χρόνου Νανάκο*. Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε την εγκυρότητα αυτού του blog! Νανάκο είναι αλήθεια πως μετά από αυτή την συμφορά που είχαν οι επιβάτες της easy jet, το reuters σου ζήτησε συνεργασία; :)


*τις ευχές μου τις έχεις στο προηγούμενο post σου.

hotel iris είπε...

χρόνια πολλά και γλυκά

tzo είπε...

Χρόνια σου πολλά! Πάντα όμορφες μέρες! Χωρίς άγχος εύχομαι!

αμμος είπε...

Χρόνια πολλά και καλά κι από μένα. Απορία: το Νανάκος βγαίνει δηλαδή από το Θανάσης;

Ανώνυμος είπε...

όχι από το Θανάσης, από το Κύριλλος
Κύριλλος - Κύριλλος Κουλεμανσον - Κύριλλος Κουλεμανσονάκος - Νανάκος
σε τρία ελαφρά βήματα
ε δεν αντεξα πια

nanakos είπε...

Το 'Νανάκος' είναι κατά κάποιο -χαριτωμένο-τρόπο υποκοριστικό του 'Θάνος' κάθως έτσι πάντα με αποκαλούσαν και ουχί 'Θανάση' (με εξαίρεση που είχα κάνει κάποια μεγάααλη μαλακία!). Θάνος-θανάκος-Νανάκος! Οι γονείς με φωνάζαν έτσι και μου 'μεινε :-)

nanakos είπε...

A! και 20 κουλεμανσόν πόντοι για τον από πάνω ανώνυμο! ΛΟΛ

Ανώνυμος είπε...

Έχω μιά καλύτερη ιδέα, να γνωρίσουμε στο συμπαθέστατο γείτονά μου τη φίλη σου την Κοντή!! Είναι και αυτή ανύπαντρη? Επειδή και αυτός είναι φριχτός γκαντέμης θα είχε πολύ γέλιο να παρακολουθούμε τη ζωή τους με κρυφές κάμερες, ποιός θα γκαντεμιάζει τον άλλον περισσότερο και τα λοιπά!
Όσο για το παιδί, μήν ανησυχείς, ξέρω κάτι καλόπαιδα που το"χουν τάμα να περιποιούνται όποιον φέρεται άσχημα σε ζωάκι, ο τελευταίος πήγε μία βολτίτσα α λα Έκτορας δεμένος στη μηχανή πάνω στην Πεντέλη, το είχε κάνει και ο ίδιος σε ένα παιδί βλέπεις...άν ο μή γένοιτο λοιπόν σου χρειαστεί καμιά εξυπηρέτηση ρίξε σύρμα, thanks και για τη δική σου προσφορά.

αμμος είπε...

:D

sikia είπε...

Νανακουλίνι χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς. Πολλές ευχές και από τον Μπάμπη.

Epsilon είπε...

Χρόνια πολλά! Πρώτη φορά σε διαβάζω και γέλασα με το υποκοριστικό που σου έδωσαν οι δικοί σου..δεν είμαι μόνη! Εμένα από Ελένη Λένα Νένα περάσαμε στο Νουνούκα.

7Demons είπε...

Χρόνια πολλά Χ 7!!!

υγ.Βρε αθεόφοβε,σε κείμενο του Νοεμβρίου πήγες και μου άφησες σχόλιο????!!!!-Σωστή η παρατήρησή σου πάντως! ;-)

bluesmartoula είπε...

Χρόνια πολλά.

Alex A. είπε...

Χρόνια σου πολλά και να σε χαίρεται το παιδί σου :) Αλήθεια, λες με τη Madonna στο DVD να σου βγει gay?

BLUEPRINTS είπε...

Αν και σου ευχήθηκα κι από αλλού πολύχρονος και πάλι, δημιουργικός και μ'ανθρώπους (και ζωντανά γενικώς)που αγαπάς πάντα κοντά σου.
Υ.Γ.: η αργοπορία οφείλεται σε μια καταραμένη ψύξη που μ'έριξε στο κρεβάτι του πόνου για 3 μέρες

nanakos είπε...

Alex.A, δεν σε καταλαβαίνω: κι εγώ έβλεπα μικρός τη Μαντόνα! Που είναι το πρόβλημα???!!

Σας ευχαριστώ ξανά όλους για τις ευχές! :)

Idάκι είπε...

Όπως πάντα, καθυστερημένη, αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω τα σχόλιά σου από το Σάββατο!!

Εύχομαι πολλές τέτοιες μέρες πριν από του χρόνου!!

Α, και δεν μας στέλνεις τα εκλαίρ από δω, μην πάθετε κανά ζάχαρο κι εσύ και το παιδί;;;
:))