Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2005

Νομίζω πως πεθαίνω!!!


Η αμυγδαλιά μου πρησμένη σα πεπόνι! Δε μπορώ να μιλήσω ούτε για τα βασικά: να παραγγείλω μια πίτσα, να ψηφίσω στο Big Mother, να ζητήσω στο Λένυ να μου φέρει μια βιταμίνα... Ο (πυρε)τούλης με επισκέφτεται αργά τη νύχτα και μου θυμίζει πώς έβγαινα από τη θάλασσα τον Αύγουστο. Τα κόκκαλα μου με σβίγγουν και να καπνίσω δεν μπορώ! Βοήθεια! Τρεις μέρες είμαι έτσι! Άσε δε το άλλο... άσε να μην το πω καλύτερα! Μπόρα είναι θα περάσει!

9 σχόλια:

so-de-lovely είπε...

Το αλλο? Ποιο αλλο? Το ... μεγαλο?

neraida είπε...

Πάλι καλά που δεν έπαθες ...ανεμοβλογιά (βλ. προηγούμενο ποστ!!)

Άντε σε πειράζω!

Περαστικά :)

mindstripper είπε...

Ωωω... συνάδελφος! Περαστικά nanako. Κι εγώ στην τρίτη μέρα είμαι. Όταν παίρνω λίγο τα πάνω μου (προς το μεσημέρι συνήθως) τραγουδάω μία Άντζελα. Γιατί τα πάντα λέει πρέπει να τα βλέπεις θετικά και δημιουργικά. Εσύ μπορείς να το πας προς Καλογιάννη μεριά.
Άντε, γρήγορα καλά! ;-)

vasvoe είπε...

Περαστικά!!!

Psipsinel είπε...

Perastika!

nanakos είπε...

@ MINDSTRIPPER: Δεν καταλαβαίνω με ποιά λογική εσύ να τραγουδάς το "Κάνε στην άκρη να περάσω" κι εγώ να τραγουδάω "Η καρδιά μου φύλλο φύλλο μαδημένη τριανταφυλλιά"????????!!!!! Έχω τον πυρετό μου να έχω και την κατάρα σου?? Με μισείς? Μήπως να αρχίσει άλλη μια μπλογκοβεντέτα?!

Marina είπε...

Αμυγδαλές ε? Αμάν και δεν έχουν μπεί τα κρύα ακόμη..
Περαστικά

mindstripper είπε...

Να εξηγούμεθα αγαπητέ.
Πρώτον, δεν καταλαβαίνω γιατί φταίω εγώ που είναι τσουρομαδημένες οι τριανταφυλλιές σου.
Και δεύτερον, μπορείς κάλιστα να τραγουδήσεις το "Κι ύστερα, κι ύστερα, μα δεν υπάρχει ύστερα". Ακούς εκεί "σε μισώ"...

Μπλογκοβεντέτα? Τσκ, τσκ, τσκ... "Κυρία με γνώρισες, κυρία θα μείνω" :-PPP

nanakos είπε...

@ Mindstripper: " Μπράβο σου λοιπόν αν καταφέρεις/ άλλο πια να μη μ'ενδιαφέρεις. Μπράβο σου αν σπάσεις τέτοια 'γάπη/ άπο 'γωισμό".
Από το "100%"!!

Επίσης σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές...να είχα και κάποιον να μου φτιάξει μια μανιταρόσουπα και να μου φέρει το "Μις με το ζόρι 2"!!