Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2005

Τι με έμαθε ο πυρετός


Δέκα πράγματα που έμαθα όσο ήμουν άρρωστος:

1. Επιτέλους τελειώσαμε με μπάσκετ, ποδόσφαιρα και λοιπά βαρετά και μπορούμε να επιστρέψουμε σε αγαπημένα συνθήματα: "Είσαι κοντά μου... σ'αγαπώ...σε σέβομαι... είμαι αυθεντικός...θα δώσω τον αρνητικό μου ψήφο στον/ην..."
2.Μαζί με την Άντζελα και τον Παπανώτα τώρα και η Μάρα ' Λέγε με Μάνα Μαγιολικατζού' Μειμαρίδη πρόσθεσε άλλα 28 δόντια στην οδοντοστοιχία της! Και είναι όλα φρονιμήτες!
3.Η Ρούλα έχει αφήσει την κατάρα της στην πρωινή ζώνη: τα παιδάκια! Όλη την προηγούμενη εβδομάδα - και φοβάμαι πως και όλες οι επόμενες- η Ελενίτσα είχε παιδάκια που τσίριζαν σα να κοπάναγες ένα σακί με ξελαρυγγιασμένες γάτες στο τοίχο. Ο Λένυ θορυβήθηκε τόσο που άρχισε να κυνηγάει την τηλεόραση! Μετά τα παιδάκια σειρά έχει ένα πρωινό στο Star και μετά ο παροπλισμός της φρεγάτας.
4. Ένας κούκος δεν αρκεί για να φέρει την άνοιξη αλλά, μια στρίπερ πνιγμένη στα υγρά της αρκεί για να απαλλάξει τον κύριο Ρέβη από το περοκίνι του.
5. Ό,τι ώρα και να γυρίσω στον ΑΝΤ1, θα πέσω πάνω στον Έρωτα!
6. Ό,τι ώρα και να γυρίσω στην ΕΤ3, θα μάθω τον καιρό από τον έτερο Αρναούτογλου!
7. "Στο "Μωβ/Ροζ" η μόνη αρρώστια που δεν παίζει ακόμα είναι η γρίπη της κότας"! (Νατάσσα)
8. Είχα πάρει κι εγώ τηλέφωνο να πω πως "στη δεξιά φωτογραφία το ράφι είναι πιο σφιχτά βιδωμένο απ' ότι στην αριστερή...νομίζω...όχι???"
9. H Έλλη Κοκκίνου άλλαξε κουπ και ελπίζει να διεκδικήσει με επιτυχία τον ρόλο της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στο σίκουελ του 'Πλανήτη των πιθήκων'.
10. Το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν ό,τι ακριβώς περιέγραφε το τραγούδι της Ευσταθίας που ήρθε και τρίτο: "ειδύλιο του κώλου...με χαμηλά λιπαρά"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να μη θυμηθούμε την Καλομοίρα που λέει τον καιρό κάθε πρωί!!!