Πέμπτη, Μαΐου 26, 2005

Προσοχή, Προσοχή!!!

Αγαπητά μου παιδιά, επειδή νομίζω πως το blog μου πολλοί κουλοί το επισκέπτονται θέλοντας να το μετατρέψουν σε cyber γραφείο συνοικεσίων, τουλάχιστον να γίνει σωστά: Στείλτε τις αναλογίες σας, γενικά χαρακτηριστικά, το ιδανικό πρότυπο συντρόφου και μέχρι που είστε διατεθειμένοι να φτάσετε. Π.χ. "Με λένε Ρεβέκα, είμαι 25χρ, 1.64/37 κιλά/ με μαλλί στο χρώμα της πάπρικας, απόφοιτη θεολογίας και πολύ καλή στ' ανέκδοτα. Μιλάω 3 γλώσσες, επικοινωνώ με πνεύματα και τις ελεύθερες ώρες μου πλένω τα βρώμικα αυτοκίνητα της γειτονιάς μου. Ο ιδανικός άνδρας για μένα είναι ο Ερρίκος Πετιλόν αλλά και με μια Ελένη Καστάνη κομμάτια να γίνει". Αν βρεθεί κάποιος και σας απαντήσει από εδώ έχει καλώς αλλιώς, θα έχω τα μάτια μου ανοικτά και με τον καιρό όλοι θα ταχτοποιηθούμε βρε παιδιά...υπομονή!!

7 σχόλια:

dgalanis είπε...

Με λένε Ελενα, είμαι 24 χρονών, 1.68/57 κιλά / μεγάλωσα στη Σουηδία, είμαι πολύ καλή στα τσ....ια και πρόσφατα κέρδισα τήν πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision. O ιδανικός άντρας για μένα είναι ο Δ. Δανίκας, αλλά αυτός έχει πάθει υστερία μαζί μου ...help

Ανώνυμος είπε...

Για σιγά ρε παιδιά, μία απλή και διακαή επιθυμία εξέφρασα, δεν ζήτησα να βρυκολακιάσει κι'η Βασιλειάδου για να μας προξενέψει !

Revekka είπε...

Μα γιατί έπρεπε να τη λένε Ρεβέκκα την κοπελιά στο παράδειγμα?Με προσβάλλεις...!Μια Ρεβέκκα δεν θα έβαφε τα μάλλιά της ποτέ έτσι!Είμαστε φυσικές ξανθές!Άσε που δεν πλένουμε τίποτα ξένο!

nanakos είπε...

Φίλη Έλενα, σε Δανικά μόλις σήμερα έδωσα το τελευταίο κομμάτι και περιμένω παραλαβή από 'βδομάδα. Έχω σε Καρακατσάνη και σε Δαραβίγκα αν σ'ενδιαφέρει.

Δημήτρη μου, εγώ για τους αναγνώστες μου και τη μπουκιά από το στόμα μου να δώσω...πόσο μάλλον να τους αποκαταστήσω.

Ρεβέκκα μου, το'χα ψυχανεμιστεί πως είσαι ξανθιά. Μια φιλική συμβουλή: να πλένεις τουλάχιστον τα ξένα πράγματα που βάζεις στο στόμα γιατί οι μυκητιάσεις οργιάζουν.

Storyteller είπε...

Συγγνώμη, βρήκα ανοιχτά και μπήκα... κάτι σε ημίαιμο σας βρίσκεται?

Η Κουρούνα είπε...

Δεν αφήνεις τον ξένο κόσμο, άχρηστο κορμί, να βολέψεις εμένα πρώτη; Βρες μου τεφαρίκι και θα σου κάνω το τραπέζι ξέρεις πού.

Revekka είπε...

Και στην τελική ποιος σου είπε ότι αυτά τα πράγματα δεν τα πλένω...?Υποθέτεις πολλά και λάθος...!Η φίλη..."Έλενα" θα πρέπει να τα προσέχει αυτά!