Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009

Backseat footsteps

Το απόγευμα της Τρίτης πήγα να πάρω τη Μπουλού από την οδό Καλλιδρομίου που την είχα, μετά κόπου μεγάλου, παρκάρει νωρίτερα το πρωί της ίδιας μέρας. Βρήκα το τζάμι της πίσω πόρτας σπασμένο, το cd player άφαντο με τα καλώδια να κρέμονται σαν αρνίσια εντόσθια και το αποτύπωμα μιάς ποδάρας στο κάθισμα. Μαζί με το player έλειπαν και δεκάδες cds με δικές μου επιλογές που με τόσο κόπο είχα κάνει. Ακολουθούν exhibits 1 & 2.




Σήμερα το πρωί μας χτύπησε την πόρτα ένας τύπος που μύριζε και ήθελε συνομωτικά να μας πουλήσει ένα cd/player αυτοκινήτου! Δεν ήταν το δικό μου αλλά δεν είχε και πολλή σημασία. Η συνέχεια ήταν λίγο απρόβλεπτη - και για μένα αλλά κυρίως για τον απατεώνα.


Το ρεζουμέ είναι πως ποτέ δεν ξέρεις τη στιγμή που θα σου φτιάξει η διαλυμένη σου μέρα. Heads up!

10 σχόλια:

kangerlussuaq είπε...

Χεχεχε! Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τη Νάνα Μούσχουρη!

alienlover είπε...

θέλω να μου πεις τι του'κανες!!! πλλλιιιζζζζ!!

Ανώνυμος είπε...

Oh, No you didn't!

Αλλοτριωμένη είπε...

Ελπίζω η συνέχεια να μην περιλάμβανε
μια τσιμπίδα και ένα καμινέτο , αλλά πιο σύχγρονες μεθόδους τιμωρίας.

Tanila είπε...

Τι έκανες;
Φώναξες τους μπάτσους;
Τι;

An-Lu είπε...

Τον έβαλες να ακούσει τα τελευταία σουξέ της Βαλπόνα;;;;;!!!!!

Ιφιμέδεια είπε...

Σόρρυ κιόλας αλλά αυτοί που πουλάνε τέτοια κλοπιμαία το κάνουν door-to-door? Σε λίγο θα βγούνε και στο telemarketing..

Κρίμα για τα CD σου.

(Ηθικό δίδαγμα: back up σε όλα?)

nanakos είπε...

Door to door! Όπως κυνηγάνε και τους ψηφοφόρους! Νεοδημακράτης να δεις θα μου το βούτηξε1

Ανώνυμος είπε...

Νανάκο, σ' αυτό φταις εσύ. Όταν φεύγεις, πρέπει να βγάζεις το cd και να το παίρνεις μαζί σου. Όλοι έτσι κάνουν και μόνο κάτι χαζοί το βάζουν κάτω από το κάθισμα. Εάν θέλεις να το αφήνεις στο αμάξι τότε να είναι ευτελής αξίας (ή 2ο χέρι). Πολύ θα ήθελα να βρω από το αποτύπωμα ποιος θα μπορούσε να είναι, αλλά δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις. Βλέπεις την φτέρνα & καμάρα; Είναι ανατομική. Κάτι τέτοιες έχουν Camper, Clarks κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Ανατομικά φθηνά του φαρμακείου που βγαίνουν σε ζαχαρί χρώμα με 2 πλατιά λουράκια για γυναίκες με ορθοπαιδικά προβλήματα. Όμως εγώ είδα να τα φοράει άνδρας, gay, 30-35χρ., μέτριου ύψους, στρουμπουλός, καστανός με αλογουρά και λίγο μούσι που "ψωνίζεται" γύρω από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (Χρυσοσπηλιώτισης, Πραξιτέλους, Παπαρηγοπούλου). :(