Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2009

Μα μου πήγαν όλοι οι ταξιτζήδες

Χθες το βράδυ, μου τηλεφώνησε ο φίλος ο Μάκης. Αφού είπαμε τα νέα μας και λίγο πριν κλείσουμε θυμήθηκε πως δεν μου είχε πει κάτι "φοβερό" που του συνέβη. Αυτό το "φοβερό" νέο ήταν η γνωστή ιστορία με τον ταξιτζή.
Το στόρι έχει ως εξής: μοναχικός γκέι μπαίνει σε ταξί, ο οδηγός του την πέφτει και καταλήγουν να κάνουν αχαλίνωτο σεξ με φορεμένα τα μπουφάν σε απόμερο πάρκινγκ - συνήθως σε σκοτεινά σημεία της παραλιακής. Στην ερώτηση "την κούρσα την πλήρωσες?", η προβλεπόμενη απάντηση "και με το παραπάνω!", η συζήτηση τελειώνει και πάτε όλοι στην ευχή της Παναγίας.
Μόλις ο Μάκης είπε "Μπαίνω τις προάλλες σ' ένα ταξί κι όπως έσκυψα να βγάλω το κινητό από τη μπανάνα μου, γυρίζει ο οδήγος και μου..." έκλεισα το τηλέφωνο. Είχα μόλις δει και την 'Αυστραλία' και όπως καταλαβαίνεις ήμουν λες και μου είχες βγάλει τη σκωληκοειδίτιδα. Μου είχε πέσει βαριά και η ψαρόσουπα με τη γκαλάνγκα κι έτσι όλο το βράδυ έβλεπα τη Νικόλ Κίντμαν (στην κατσαρή της βερσιόν) να μπαίνει σε ταξί που οδηγούσε ο Κίνγκ Τζόρτζ ο Αβορίγινας με τρία καγκουρό στο πορτ μπαγκάζ.
Σήμερα το πρωί που συνειδητοποίησα πως τα καγκουρό είναι μυθικά πλάσματα που εφηύρε ο Όμηρος και δεν υπάρχουν στ' αλήθεια, έπαθα ρήξη αυτοπεποίθησης.
Μετά από ώριμη σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα πως είμαι ο πιο άσχημος άνθρωπος που ξέρω. Για την ακρίβεια, η αληθινή μου διεύθυνση θα έπρεπε να γράφει "Notre Dame: Καμπαναριό". Δεν μου έχει ριχτεί ποτέ κανένας οδηγός (οποιουδήποτε μεταφορικού μέσου με εξαίρεση έναν οδηγό λεωφορείου που μ' έπιασε χωρίς εισιτήριο και πήγε να μου δώσει κουτουλιά), δεν μου έχει κλείσει ποτέ κανείς το μάτι στο δρόμο, δεν μ' έχει πλησιάσει ποτέ κανείς όσο χαζεύω μπροστά από μιά βιτρίνα (το κλισέ προτείνει βιτρίνα παπουτσιών) για να μου χώσει το τηλέφωνο του στην τσέπη, δεν μου έχει τριφτεί ποτέ κανένας στο λεωφορείο (αυτό κλισέ επιβάλλει σ' εκείνους που τρίβονται, να 'τελειώνουν' κιόλας) και ούτε μου έχει πιάσει κανείς κουβέντα στο ταμείο του σουπερμάρκετ για να καταλήξουμε μετά από λίγο στο λεβητοστάσιο του σπιτιού του κάνοντας άγριο σεξ την ώρα που τα τυριά ξεψυχάνε στις σακκούλες (λόγω φλογερού πάθους ή εντατικής λειτουργίας του καλοριφέρ).
Μπορεί να φταίει το κούρεμα μου. Ή το gaydar μου που έχει χαλάσει εδώ και χρόνια και δεν έχω αξιωθεί να το πάω στο μάστορα - είναι λίγο περίεργο πως έζησα τόσα χρόνια στην Αγγλία και είδα μόνο τρεις γκέι και τον Γιαννάκη.
Αν νομίζεις πως οι γκέι είναι ευφάνταστοι κι έχουν πλάκα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Στην Ελλάδα το να είσαι γκέι μπορεί να είναι μιά απίθανα βαρετή υπόθεση. Αν και να μου πεις, αν είναι να σε ρουφήξει η μαύρη τρύπα του ηλίθιου κλισέ, ό,τι και να 'σαι πάλι με την 'Αυστραλία' σε extended director's cut θα μοιάζεις.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που περιγράφεις μου κάνουν περισσότερο για αστικοί μύθοι, παρά για κλισέ. Επομένως, να λες και ευτυχώς που δε σου έχει τύχει να σου την πέσουν σε κλαμπ να σε κοιμήσουν και να βρεθείς το άλλο πρωί μέσα σε μια μπανιέρα με παγάκια και χωρίς νεφρά.

nanakos είπε...

Νομίζω πως η δουλειά γίνεται με το ένα νεφρί. Αλλιώς δεν θα ξυπνήσω καθόλου και θα μείνω στη μπανιέρα μέχρι να λιώσουν τα παγκάκια! Είσαι και δικηγορίνα!

υγ. και φυσικά είχα μία γνωστή που είχε μία γνωστή που ήξερε την συγκάτοικο μιάς άλλης γνωστής που το έπαθε αυτό στο πανεπιστήμιο!

Tanila είπε...

1. Τι είναι γκαλάνκα;
2. Καμπούρα έχεις;

Κουράγιο, μπορεί να καταφέρεις κάποτε να βρεθείς αντιμέτωπος με έναν κορκόδειλα που βγήκε απ'το σιφόνι του νεροχύτη, να τον γδάρεις με το κουζινομάχαιρο και να τον κάνεις παλτό, όπου όλοι οι άντρες, εντυπωσιασμένοι από την ιστορία, θα σου χώνουν χαρτάκια με τηλέφωνα.

kangerlussuaq είπε...

Η "ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ" είναι τα καλύτερα παιδιά. Λένε κι αυτοί αντίστοιχα, ανάλογες ιστορίες με σέξυ, έκφυλες, ξαναμμένες, νυμφομανείς γκόμενες που τους την πέφτουν και τους πληρώνουν και την κούρσα κι από πάνω. Γιατί να μη γίνω κι εγώ οδηγός ταξί; Μάλλον φταίει η τραυματική εμπειρία που είχα βλέποντας την εκπομπή εκείνη με το Σεφερλή στο ρόλο του ταξιτζή. Πολύ κακά πρότυπα προβάλλει η ΤιΒί. Δεν ξέρω αν θα μου το συγχωρέσω ποτέ...

georgethebeast είπε...

ti na sou po paidi mou tarifas eimai kai oti sta 2 xronia mia mou tin epese kai tin esteila apo ekei pou irthe!!!
kai alli mia fora pou den to katalava(akouga neo cd britneys kai den edina simasia mallon!)

kangerlussuaq είπε...

Άρα καταλήγουμε ότι σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν urban legends!

Alitovios είπε...

Εμένα πάλι μου 'χουν τριφτεί διάφοροι gay σε ΜΜΜ. Να το ψάξω;

Ανώνυμος είπε...

Μία είναι η λύση, Νανάκο! Θα έρθεις εσύ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κι εγώ στην ΑΘΗΝΑ. Θα ανταλλάξουμε διαμερίσματα όπως στο "The Holiday" γιατί τα έξοδα είναι πολλά και δεν αντέχονται.

Επίσης, έχουν ανέβει πολλοί gay & λεσβίες την τελευταία χρονιά ενώ οι δικοί μας έχουν κατέβει ΑΘΗΝΑ. Ξέρεις πόσους gay ταξιτζήδες γνώρισα τελευταία; ένα σωρό...αχ, βαχ ούτε ένας άνδρας για μένα :( :(
Εάν συμφωνείς μου απαντάς εδώ και ανταλλάσουμε email adds.

Ανώνυμος είπε...

Μ' αυτόν τον τρόπο θα κάνεις αληθινή και τη θέληση του Alexandrou. Θα πετάξει από τη χαρά του φαντάζομαι...

Ίσως ξεφύγεις κι από τίποτε γκαντέμηδες συγγενείς που σου τα "χώνουν" από πίσω χωρίς να το ξέρεις. Πιστεψέ με, είναι καλή ευκαιρία!!!

Ανώνυμος είπε...

εισαι υπεροχος νανακο,τελεια & -