Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2008

Aποτελέσματα Πανελληνίων Εξετασεων Κουλεμανσόν 2008

Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη βαθμολογία των φετινών εξετάσεων. Η επιτροπή προκειμένου να διορθώσει τα γραπτά ανέστειλε τις προγραμματισμένες διακοπές της για μία εβδομάδα κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα πρωτόγνωρο ξέσπασμα αυστηρότητας και κάποιους μετεξεταστέους. Πέραν όμως τούτου, η συνέπεια και η επιμέλεια επιβραβεύτηκαν και το αποτέλεσμα δικαίωσε τους επίδοξους απουσιολόγους και σημαιοφόρους.
Για την ιστορία να σας πω ότι η κυρία Κουμαριανού φιλοδοξούσε να ιδρύσει την πρώτη σχολή τρανσέξουαλ στην Ελλάδα, το πάλαι μποτέ λιονταράκι του κυρ Ηλία, Βάσια Παναγοπούλου, είχε χρεωθεί το χαϊδευτικό ‘Φαρμακούλα’, η ταυτότητα του Λέννυ γράφει ‘Λέννιν’, η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει γίνει τηλεκάρτα και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ληστευθέντων έχει ληστευθεί δις. Τέλος, παρ’ ότι η Αλεξία είχε παραδεχθεί ανοιχτά (και η κομμώτρια της το είχε επιβεβαιώσει επαινόντας τον εργασιακό της ζήλο) πως νοίκιαζε μωρά από μια τσιγγάνα και ζητιάνευε στην Ομόνοια, σε πρόσφατη συνέντευξη της στην καλή κυρία Δρούζα δήλωσε πως το αγάπημενο της επάγγελμα ήταν αυτό του λαχειοπώλη!



Ντανίλα: 50%

Αν ξαναδιαβάσεις το γραπτό σου είμαι βέβαιος πως κι εσύ η ίδια θα λιποθυμήσεις από την πλήξη. Δεν καταλαβαίνω πώς ενώ όλη τη χρονιά την έβγαλες πιο λαμπερή από ποτέ, την κρίσιμη στιγμή σε κατέλαβε το πνεύμα του ‘πιτσιρίκου’ κι έδωσες ένα γραπτό – έγκλημα κατά της ιστολογικής ανθρωπότητας. Ο μόνος λόγος που έπιασες την βάση είναι το άγαστο μίσος εναντίον του Βillzouk και η σωστή απάντηση σε ένα βίντεο που δεν είδες καν.


Τsok: 70%

Στο multiple choice είχαμε κάποια προβληματάκια. Έχουμε πει χίλιες φορές πως αν η εναλλακτική σας δεν οδηγεί την έννοια του κουλεμανσόν over the cliff, να προτιμάτε την ασφαλή οδό. Η επιλογή της plastic οδοντιάτρου θεωρείται μπανάλ σε κάθε περίπτωση αλλά γενικά το γραπτό σου μπορεί άνετα να χρησιμεύσει ως αντίποδας του Αθηνοράματος για δραπέτες φυλακών υψίστης ασφαλείας με έξτρα μπιζουδάκι το trivia “στου Μπαραϊκτάρη που μαζεύει και τα καλύτερα τεκνά”!

Oni: 72%

Η έφεση σου σε κάθε trashy πληροφορία που ο πολύπλοκος εγκέφαλος σου απορροφά σαν Bounty κουζίνας, σ’ έβγαλε ασπροπρόσωπο. Περίμενα βέβαια να είχες σημειώσει και πώς αποκαλούσε η Φαρμακούλα την Αρβανιτάκη στις προσωπικές της συνομιλίες αλλά δεν πειράζει. Η φράση ‘χύνω να μην παχύνω’ ήταν εξαιρετικά παλιομοδίτικο ατόπημα αλλά λόγω γενεθλίων παρέβλεψα την σύντομη επιστροφή σου στα διαλείμματα της Β’ Γυμνασίου.

Yo!reekas: -%

To γραπτό σου θα βαθμολογηθεί όταν μετά από 1,5 χρόνο περίπου θα λάβω πρόσκληση για την βάφτιση του διαδόχου. Εκτός και αν μέχρι τότε έχουν δικαιωθεί οι αγώνες μου και η *Αθηνά* καταλάβει πως μπλέχτηκε στα δίχτυα σου σαν ανυποψίαστο δελφίνι στα τιρκουάζ νερά του Αιγαίου και σε δώσει τις σαγιονάρες στο μαυριδερό σου χέρι. Μέχρι τότε επιλαχών.

Fevis: 84%

Εξαιρετικό bounce back συγκριτικά με το περσινό γραπτό. Ίσως το μοναδικό που είχε απαντήσει σωστά σε όλες τις multiple ερωτήσεις. Με υψηλό δείκτη δυσκολίας λόγω των εντατικών σου μαθημάτων δίπλα στη βιρτουόζα της παρονυχίδας Τέτα, απέδειξες ό,τι και η Τζίνα Αλιμόνου με τον τελευταίο γάμο της: «Όταν θέλεις, μπορείς!» Εύγε! Τώρα μπορείς με ένα πλατύ χαμόγελο ανακούφισης να κλείσεις τον κύριο Καμπούρη και να τρέξεις ξένοιαστη στο Ματσουτσίτσα!

Kangerlussuaq: 86%

Εξαιρετικό γραπτό, πλούσιο σε τουριστικές πληροφορίες και θερινούς προορισμούς. Έξτρα βαθμούς για τις 30 ανορθρόγραφες λέξεις που χρειάζεσαι δραμαμίνη για να διαβάσεις, πόσο μάλλον να γράψεις, και την έφεση σου στις ξένες γλώσσες. Ανεπίτρεπτη παραφωνία λέξεις τύπου «τσιμπουκοπνίχτρα και φαρμακομούνα». Και μία ερώτηση: τί είναι η φακιροπίπιζα?

Vassilis: 78%

Πολύ καλή προσπάθεια και με αισθητή μείωση των ορθογραφικών λαθών. Οκ, είναι λίγο φοβιστικό πως ξέρεις με τέτοια ακρίβεια τί ακριβώς είπε η Κάρμεν για την Κουμαριανού καθώς και χρήση των καλιαρντών και δη σε ζευγαρωτή αλλά, ως γνωστόν, μόνο ο Μάικλ Μπόλτον είναι τέλειος! Μπράβο σου για ένα γραπτό που αντικατοπτρίζει άνθρωπο σκεπτόμενο, με άποψη και πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ του Ερωτοδικείου!

Π. Φιλλιπίδης: 80%

Πολλά τα μπόνους σ’ ένα γραπτό που κουβαριάζει την τέχνη με την ενημέρωση, την ανθοκομία με τη στιχουργική δεινότητα και όλα αυτά πάντα με την προσοχή στη λεπτομέρεια. Φυσικά στη βαθμολογία σου έπαιξε ρόλο το ότι είσαι –πιθανότατα- γείτονας και μοιραζόμαστε τον ίδιο ανθοπώλη τα τελευταία 30 χρόνια. Μπράβο!

Collateral: 90%

Γενικά, υπόδειγμα γραπτού παρ’ ότι οι δευτερεύουσες ερωτήσεις ήταν όλες λάθος. Πρέπει όμως να υποκλιθώ στην αναφορά της «Μαρίας Σαμπανιώτη» που ήταν και ο καταλύτης για την υψηλή σου βαθμολόγηση. Για έναν ανεξήγητο λόγο, με γύρισε νοσταλγικά στις μέρες που η κυρία Πατσιαούρα μετά τον ομαδικό βιασμό της από σημαίνον πολιτικό πρόσωπο και το εντουράζ του, άνοιγε τα μάτια της και το πρώτο πράγμα που αντίκρυζε ήταν «γύρω γύρω μπάνιο!». Έξοχα!

Χασοδίκης: -%

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου: σ’ ένα μπλόγκ που θα μπορούσε να γράφει ο Γκάρφιλντ υμνώντας την τεμπελιά, τα μακαρόνια με έξτρα έξτρα τυρί και την μαλακή πλευρά του καναπέ, 2 μόνο απαντήσεις είναι ικανές για να με προβιβάσουν. Apparently not! Γιατί σε αυτό το μπλόγκ ισχύει η δημοκρατία του ενός και ο μόνος που έχει δικαίωμα στην τεμπελιά είμαι εγώ και τα playmobil μου. It’s a pity!

Blueprints: 68%

Γιαννάκη μου, ήσουν άτυχος! Μέχρι να φτάσω στο γραπτό σου είχα διαβάσει άλλες 456 φορές την αναφορά στο Qele-Qele και είχε χάσει τη φρεσκάδα της. Επικροτώ βεβαίως την έφεση σου στην αντιγραφή αλλά επικροτώ ακόμα περισσότερο το ότι είσαι ένα πανάθλιο, σιχαμερό γλυφτράκι! Το καλάθι με τα δώρα σου το λάβαμε και η γιαγιά ιδιαίτερα συγκινημένη που ξανακαμάρωσε τη Ρούλα στα σκαλιά του Συριανού δημαρχείου, επέμενε να προαχθείς μετ’ επαίνων! Αν έπαιζες σε ριάλιτι αυτό θα ήταν το “The Wall” και θα σε έλεγαν Νταίζη! Well done!

Μετεξεταστέος: 80%

Απάντηση στη ερώτηση 4: «Ονομάζομαι Βιόλα Σουλέλογλου, είμαι αφράτη, γλυκομίλητη, ευφραδής, κωλοπετσωμένη και ταλαιπωρημένη γυναίκα από περιπέτειες του παρελθόντος. Αναζητώ κύριο για γνωριμία ή για ότι άλλο προκύψει, τον οποίο θα τον χαρακτηρίζουν τα παρακάτω: υγιής (ούτε ασπιρίνη να μην παίρνει), εργατικός, να μην χάνει ποτέ τις αισθήσεις του και να γνωρίζει την δουλειά του μπόγια ή του χασάπη για να με βοηθήσει να κλείσω κάτι παλαιούς λογαριασμούς.
Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι σκανάρονται και τσεκάρονται από την συνιφάδα μου πριν έρθουν σε επαφή μαζί μου. Η συνιφάδα μου είναι η κυρία που είχε εμφανιστεί μαζί μου στο γυαλί».
Δε νομίζω πως πρόσεξα καμία άλλη απάντηση!

Ria: 50%

Από την πρώτη απάντηση σου είναι απολύτως ξεκάθαρο πως όταν όλοι ξαγρυπνούσαν για τις επαναλήψεις, εσύ έπαιζες λάστιχο και μάλιστα έχανες στην κατηγορία «Τσαφ τσουφ το τρένο περνά, μέσα- έξω, μέσα –έξω, πατητό». FIY, ο φόβος του άνδρα ήταν ανέκαθεν ένας και μοναδικός: μην του συμβεί κάποιο ατύχημα και βρεθεί στο ER με ξηλωμένο σώβρακο. Σας έχω πει χιλιάδες φορές να μην παρασύρεστε από το downfall του Cosmopolitan!

Alitovios: -%

Νομίζω πως αν είχες μπει στον κόπο να απαντήσεις και στις υπόλοιπες ερωτήσεις με την ίδια λακωνική ακρίβεια αυτή τη στιγμή θα μιλούσα για ένα γραπτό – εκπρόσωπο του ολοκληρωτικού μινιμαλισμού και, φυσικά, μια υποψηφιότητα για το πάνελ της εκπομπής “Starατες κουβέντες”. Σου λείπει το όραμα, όχι οι γνώσεις.

Νεραϊδονονά-Νινί: 63%

Το γραπτό σου ήταν, σχετικά, καλό. Η αναφορά βέβαια στο παλιακό ανέκδοτο με τον παπά και το λιβανιστήρι θα μπορούσε να λείπει αλλά δεν πειράζει. Το βασικό σου πρόβλημα βρίσκεται αλλού: στο ψευδώνυμο! Είσαι Νεραϊδονονά, είσαι και νινί! Χωρίς να το θέλεις έπεσες στη δυσμένεια των ονομάτων με κατάληξη ‘–ούλα’ (ζουζουνούλα, ζαχαρούλα, ξωτικούλα κλπ) και των παραμυθένιων συγγενειών τους (βαρκάρισσα της χίμαιρας, μωρουλίνι του ονείρου, μπουσουλίνι του μαγεμένου πύργου κλπ). Προτείνω άμεση επαναβάφτιση σε κατεύθυνση αντίθετη από εκείνη που φυσά ο άνεμος που κουνά το ταπεινό χαμομηλάκι.

Ιφιμέδεια: 89%

Μπράβο Ιφιμέδεια, μπράβο! Με το γραπτό σου απέδειξες πως εκτός από εν δυνάμει ανώμαλη γυναίκα που ρωτάει ανυποψίαστους ανθρώπους «μήπως σας ξέρω από κάπου;!» είσαι και πολύ επιμελής μαθήτρια! Η απάντηση σου στην ερώτηση για τον μικρό Αλέξανδρο ήταν η καλύτερη όλων με μεγάλη διαφορά αλλά πρέπει να σου υπενθυμίσω, και αυτό να γίνει ένα μάθημα σε όλους σας, πως για να αριστεύσεις δεν φτάνει μόνο να μελετάς την διδακτέα ύλη του Extra3. Yπάρχει και η Άννα Δρούζα!

Ωραίο το χαστούκι του Θαλασσινού στην Αρβανιτάκη: πολέμησες το κουλεμανσόν με τα ίδια του τα όπλα!

Elisavet: 77%

Σύντομη, περιεκτική και με ιδιαίτερα δυνατό μνημονικό (ή ιδιαίτερα μεγάλο στόκ από memodrin). Μερικές ερωτήσεις ήθελαν λίγο παραπάνω ανάπτυξη αλλά ουκ εν το πολλώ το ευ. Η μόνη μου παρατήρηση είναι να αποφεύγεις ειρωνικά σχόλια τύπου «κάτι πιο δύσκολο;!» γιατί η ιστορία έχει αποδείξει πως το αποτέλεσμα θα σε δαγκώσει στον κώλο και θα σου κόψει ένα ανεκτίμητο ζουμερό κομμάτι. Όπως στην προκειμένη περίπτωση!

Billzouk: 72%

Φανερή η βελτίωση σε σχέση με το πατσαβούρι που μας είχες εμφανίσει πέρυσι. Έστω και στο νήμα έδειξες μια επιμέλεια που θα ζήλευε ακόμα και η Ντανίλα. Αν και με την πρώτη σου απάντηση έδειξες παρόμοια σημάδια κοπροσκυλοσύνης στη συνέχεια με ένα θεαματικό πλονζόν κατάφερες να αποκοπείς από οποιαδήποτε σύγκριση με τους ταραξίες του τελευταίου θρανίου. Μπορεί να μην έσκισες αλλά έδειξες την μεγαλύτερη πρόοδο. Από τη νέα σεζόν σε απαλλάσσω από το ξεσκόνισμα του πίνακα!

Vague Tourist: 94%

Θέλει μεγάλη προσπάθεια και θαυμαστή ευρυμάθεια για να συνθέσεις ένα μπουκέτο απαντήσεων με vintage άνθη όπως τηνη Κούλα, την Cindy και, κυρίως, τους Φίλους για πάντα! Γι’ αυτούς και μόνο τους λόγους σου αξίζει μια θέση στην ποτισμένη από τους αφρούς του Neomat πίστα της Boom Boom. Στην ερώτηση για τον Λέννυ, θαύμασα την ικανότητα σου να διαβάζεις τη σκέψη σε απόσταση μεγαλύτερη των 5 χιλιομέτρων. A natural marvel!

Aλλοτριωμένη: -%

Μην κλαις και μην λυπάσαι. Σημασία έχει που ακόμα μπορείς να συνομιλείς με την Magic 8 ball σου. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα βρισκόμουν σ’ εκείνο το πρωινό στο ναύσταθμο Σαλαμίνας και στην αναθεματισμένη στιγμή που έδινα σε μια αξιωματικό την δική μου Magic 8 ball προτείνοντας της μια μίνι επιχείρηση μελλοντολογίας στην οποία οι ναύτες θα μπορούσαν να μαθαίνουν τις άδειες τους και τις αγγαρείες της επόμενης μέρας, πριν ακόμα αυτές ανακοινωθούν! Δεν την ξαναείδα ποτέ!

Κόβεσαι. Αλλά φαντάζομαι πως η μπαλίτσα σου το είχε ήδη προβλέψει αυτό!

George the beast: 92%

Έχεις μπλέξει τη δική σου ζωή με τη ζωή του Πρόδρομου, της Μούμιας (το νούμερο 2), της Μαράγιας, της Αλεξίας και της Σαμάνθας. Και όλα αυτά σε τέλειο ατονικό σύστημα! Σου προτείνω να κόψεις την ψυχοθεραπεία γιατί του χρόνου οι κρουαζιέρες του ταμείου ανεργίας θα έχουν γεμίσει από τους γιατρούς που σ’ έχουν κουράρει. Αδικείσαι στο τιμόνι. Προτείνω την επανίδρυση του ‘Καναλιού της Βαγγελίτσας’ μ’εσένα σε χρέη γενικού διευθυντή και την Βαγγελίτσα στο πόστο της κυρίας που μαζεύει τα tips στην τουαλέτα. And I rest my case.

Loucretia: 96%

Όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, ο Οίκος των Βοργίων μεγαλούργησε για άλλη μια φορά. Με μοναδική αντιπρόσωπο την εξοχότητα σας, καταφέρατε Δουκέσσα να συνθλίψετε τον ανταγωνισμό που, ομολογουμένως, ήταν πιο άγριος και (γιατί όχι;) πιο λαμπερός από ποτέ. Πέραν των αποστομωτικών απαντήσεων σας διαπρέψατε και στον μακιαβελισμό και τη μηχανοραφία, αγαπημένα σπορ της μεγαλειότητας σας, με περίσση χάρη και νοστιμάδα (τορτελινοφαγούσα γαρ). Καταδώσατε τους συνυποψηφίους σας χωρίς προσχήματα και τύψεις, χωρίς δεύτερη σκέψη ή κουκούλα. Το απαράμιλλο θράσος σας και η απίθανη κλίση σας στον χαφιεδισμό θα ήταν κρίμα να μην επιβραβευθούν. Είστε το πιστό ροτβάιλερ που κάθε κάιζερ θα ήθελε να έχει στο πλάϊ του. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για άλλη μια φορά και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αυλή σας!

MAD: 84%

Πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Ωραία τα σχέδια εξόντωσης, απλά κι εύκολα στην εκτέλεση τους. Βέβαια, ο άσσος ‘πεθερά’ δεεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται εναντίον ανδρών καθώς οι μανούλες τείνουν, ως γνωστόν, να υπερασπίζονται τους γαμβρούς και ουχί τις κόρες τους. Και οι άνδρες, ως είδος, έχουν μεγαλύτερες αντοχές στη γλώσσα της πεθεράς από τις γυναίκες.Επίσης, η χρήση της λέξης ‘μπήχτης’ έχει απαγορευτεί από την χρυσή εποχή της βιντεοκασσέτας και επιτρέπεται μόνο σε θεματικές βραδυές αφιερωμένες στον Σταμάτη Γαρδέλη και την Έφη Μπίκουλα.

Enteka: 81%

Έξοχα, όπως ακριβώς το περίμενα. Πολλούς έξτρα πόντους για την αναφορά στην κυρία Κορομβούκη που εκτίναξε το γραπτό σου στα ύψη του βαθμολογικού βαρόμετρου. Με μοναδικό ατόπημα την διπλή αναφορά στους καυγάδες της κυρίας Κουμαριανού την ώρα που δεν είχες πουθενά σημειώσει την νέμεση της, κυρία Βουνελάκου. Ανεπίτρεπτη παράλειψη αλλά και πάλι, το σανσόν ουρλιάζει από χιλιόμετρα. Εύγε!


Ερμής: 87%

Οκ, μετά το περσινό γραπτό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο να επιτευχθεί μιά αντίστοιχη επιτυχία εντούτοις ένας χαρισματικός τετράποδος μαθητής μπορεί να διακιώσει την κλάση του ακόμα και χωρίς οπτικοκακουστική συνεπικουρία. Τον τίτλο «Σαν ηφαίστειο που ξερνά» βρήκα λίγο άδικο (για την Άννα Γούλα) αλλά η αδυναμία που δείχνει κάθε χρόνο στο γραπτό σου ο Λέννυ εξισορρόπησε το ατόπημα.

30 σχόλια:

enteka είπε...

thank god for κορομβούκη!

και του χρόνου!

Ανώνυμος είπε...

αγαπημένε μου νανάκο,
ξέρω τι είπε και η Μίνα για την Κουμαριανού, αλλα το άφησα για τοθ χρόνου.
vassilis
ΥΣ. μην ξεχνάς ότι είμαι παιδί του ερωτοδικείου. η γενεια μου είναι

Ανώνυμος είπε...

euxaristo daskale timitikotato to 80% ikanopoise kai tous goneis mou. to pio simantiko vevaia einai pou mou didaskeis kai sxoliko prosanatolismo me kathodigeis na akolouthisw tin kariera dimosiografou sta koinwnika twn efimeridwn kai na grafw aggelies pantws periexomenou
metaksetasteos

kangerlussuaq είπε...

Φακιροπίπιζα: το βρήκα στο καλιαρντολεξικό... και από το context μπορείς να καταλάβεις τι είναι...

Στην ερώτηση για τη Χάλκη, το μυαλό μου πήγε στο ομώνυμο νησί των Δωδεκανήσων, ξεχνώντας το αμαρτωλό παρελθόν μου στα βρώμικα νερά του Βοσπόρου και των Πριγκηπονήσων, εκεί όπου βρίσκεται άλλη μια Χάλκη, με την οποία είχα ασχοληθεί εκτενώς κάποτε:

http://www.grtrnews.com/gr/publish/article_606.shtml

Εν πάση περιπτώσει, σ' ευχαριστώ, συγχαίρω όσους συμμαθητές μου ,δεν πέρασαν τη βάση κι ανανεώνω το ραντεβού για του χρόνου.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Κάθισες και διόρθωσες ένα ένα τα γραπτά; Πρέπει να είχες πολύ καλό επιτελείο.
Εγώ περίμενα ανακοίνωση τύπου: Περνούν όλοι, πλην εκείνων που έδωσαν λευκή κόλλα, γιατί είναι και Ιούλιος και έχουμε και άλλες δουλειές :-)

georgethebeast είπε...

pote tha pame boom boom?

BLUEPRINTS είπε...

αίσχος, είμαι βαθύτατα απογοητευμένος, έχω να καταγγείλω βία και νοθεία σε αυτό το διαγωνισμό, πετώντας τις γόβες έχω να πω:
1ον: δεν αντέγραψα γιατί εννοείται δεν μπήκα καθόλου στον κόπο να διαβάσω τις απαντήσεις των υπολοίπων - κατά τ'άλλα συμπαθέστατων - συμμαθητών μου
2ον: Γλυφτράκι εγώ; που έχω έτοιμο το αυτόγραφο Ρούλας προς τη γιαγιά (και το έχω ήδη στείλει door to door συστημένο μην πέσει σε λάθος χέρια-πόδια whatever?), αν σου ξαναστείλω πατάτες να μου γράψεις (επίσης ο Λένυ ποιά θέση πήρε σε όλη αυτή τη νοθεία δεν μας είπες)

ου, ου, και πάλι ου (καλά να περνάς πάραυτα γιατί είμαι και μεγάλη ψυχή)

Loucretia είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΙΑ, ΣΑΣ ΑΞΙΖΩ!

(96 μονο;;;;;;; φταιω εγω τωρα να σε καταραστω να κανεις διακοπες σε νοικιασμενο δωματιο στη Λουτσα και να τηγανιζεις ολημερις μπακαλιαρο ακουγοντας Ρια Κουρτη και Πανο Γαβαλα;;;και πανω απο το κρεβατι σου να εχεις μπαντανα με αναπαρασταση απο το κυνηγι της αλεπους;;;)

Apropos, προσφιλη μου δασκαλε, σκεφτομαι να συνεχισω Μεταπτυχιακες Σπουδες στο Τμημα της Σχολης "Δημος Σταρενιος" με θεμα εργασιας "Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας: μια ολιστικη προσεγγιση στη θεωρια του δοσιλογισμου". Παρακαλω να μου ορισετε επιβλεποντα καθηγητη.

YO!Reeka's είπε...

ενίσταμαι και εξίσταμαι. μετά την απειλή σου, άλλωστε, ότι θα έρθεις στο γάμο ντυμένος σκουπιδοτενεκές έπρεπε όχι μόνο να κρατήσω μυστική την τοποθεσία του γάμου, αλλά και να δωροδωκήσω και τον σνικόλα με ένα μπλουρέι για να μην του ξεφύγει τίποτα. Όσο για τις εξετάσεις, πέρισυ ήμουν αριστεύσας και αυτό δείχνει τηνπραγματική μου αξία. και η αδικία θα φανεί, αυτό έχω να πω.

tsok είπε...

Αν πάρω στο νησί τις "χαρούμενες διακοπές" λέτε του χρόνου να τα πάω καλύτερα?

Tanila είπε...

Eίσαι προκατειλειμμένος εναντίον μου και ό,τι και να γράψω θα μου βάζεις κακό βαθμό.
Υποψιάζομαι ότι δεν έχουν σχέση οι επιδόσεις μου, αλλά με αντιπαθείς για το ύψος μου και για τις σχέσεις μου με τον Μπιλλζούκ.
Κακκιασμένε, δε θα σας καλέσω ποτέ για τηγανητές πατάτες και λουκανικα, εσένα και τον Λένη.

Ανώνυμος είπε...

Wow ! Είμαι σούπερ ευτυχισμένη που από την πρώτη φορά πέρασα τη βάση !
όσο για το νεραϊδονά - νινί, θα έλεγα ότι είναι ο φερετζές μιας λέρας !!!
που ουδεμία σχέση έχει με λοιπά
-ούλα ( όπως μπαούλα), -άκι ( όπως ραβασάκι ), -ούλη ( όπως νταρντανούλι ) και πάει λέγοντας
Σ' ευχαριστώ για την κατάταξη της πρωτάρας και έχω να δηλώσω ότι ο διαγωνισμός είναι αδιάβλητος
Καλό καλοκαίρι !

Ανώνυμος είπε...

Θα βαλω τα κλαμματα απο την συγκινηση! 72%? Επιτελους θα κανω διακοπες, γιατι περυσι καθησα και ψηνομουν στην Αθηνα, για να δωσω το Σεπτεμβρη! Και δεν φτανει που πηρα 72%, η κοντη νυφιτσα εφαγε την σκονη μου! Αχ, τι χαρα ειναι αυτη! Ποσο μακρια αραγε μπορω να φτασω; Λες του χρονου να ειμαι το φυτο της ταξης; λολ.

Ιφιμέδεια είπε...

Εντάξει κάπου μέσα μου το ήξερα ότι θα το μετανιώσω και θα θεωρηθώ ανώμαλη που σας προσέγγισα Δάσκαλε, αλλά περίμενα να εκτιμήσετε το γεγονός ότι το opening line ήταν δανεικό από την Ουρανία Τουτουνζή όταν προσέγγισε τον Πασχάλη.

Στο μεταξύ πάω να κορνιζάρω το απολυτήριό μου από την "Αφίσα-Κάρτα-Κορνίζα" και θέλω να σας βεβαιώσω ότι ήδη διορθώνομαι: παρακολουθώ συστηματικά τις επαναλήψεις της Δρούζα κι όντως μαθαίνω πολλά, όπως ότι ο Λευτέρης Παταζής είχε κατηγορηθεί ότι πούλαγε ΑΜΟ αυτοκίνητα σε Πόντιους.

Η βαθμολόγηση ήταν καλύτερη κι από το τεστ. Τι να πω;
Σας εύχομαι καλή ξεκούραση και σας αφιερώνω το αγαπημένο μου ποίημα. Είναι του ποιητή Γιώργου Σταυρόπουλου (κος Εθνικά Μπούτια)

Έχω τα ωραιότερα τα πόδια
κι αν με ρωτήσουν 'πως;'
Αυτό το ξέρει μόνο ο Θεός!

vague tourist είπε...

Δεύτερος, έτσι; Δύσμοιρη Λουκρητία, στην επόμενη εξεταστική δεν θα ξέρεις από που σου ήρθε το στυλό... Και η κασετίνα και ο πίνακας και το θρανίο κι η έδρα και μερικά κοφτερά αντικείμενα ακόμη. Τόσο αίμα σε μαθητική κόλλα, ούτε στις ειδήσεις του ALTER!

nanakos είπε...

Μετεξεταστέε, να μην ανησυχείς καθόλου! Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή! Εκτός κι αν είσαι ρεπόρτερ στο Star!

Kanger..., έχε χάρη που είμαι ορκισμένος εχθρός της αναβαθμολόγησης γιατί η αποκάλυψη του καλιαρντολεξικού θα σου κόστιζε δεκάδες πόντους!

Βασιλάκη, της γενειάς σου είναι και ο Ιππότης της ασφάλτου αλλά δεν είδα καμιά αναφορά στον ΚΙΤ. Του χρόνου περιμένω ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο!

Αλλοτριωμένη, αυτά είναι πασαλιψατέρ συνοικιακών φροντιστηρίων. Εμείς κάνουμε λειτούργημα και εξακολουθούμε κάθε χρόνο να βγάζουμε τα μάτια μας πάνω από εμπριμέ κόλλες κι αμφίσημες διατυπώσεις! Γι' αυτό μέλημα μας δεν είναι η προαγωγή των σπουδαστών αλλά η κατάρτιση τους! Αμέ!

George, η ημερομηνία του επάθλου θα οριστεί κατόπιν συνεννοήσεως με την χρυσή τριάδα. Υπενθυμίζω πως πριν την Boom Boom της διασκέδασης, θα σας τραπεζώσω στη Boom Boom της γεύσης (a.k.a. στη Λοδόκολλα!)

Βlueprints, το αίτημα σας έχει καταγραφεί και θα ληφθεί υπόψην. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας κι ένας υπεύθυνος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις μας καταθέσετε σε θυρίδα και τα πέντε επεισόδια της εκπομπής "3 ευχές". Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

MA POIA EINAI AYTH H KOUMARIANOU???????????
Mina

nanakos είπε...

Λουκρητία, είσαι μικρή ακόμα για μεταπτυχιακά - μισό να πιω λίγο νερό γιατί πνίγηκα! Ούτως ή άλλως, έχω σκοπό να σε απορροφήσω στο φροντιστήριο για να μεταλαμπαδεύσεις την κρεμώδη σοφία σου σε πολλές μελλοντικές εγκληματικές φυσιογνωμίες.

Yo!Reekas, για να δεις πόσο τιποτένιος είσαι σου είχα πει ότι θα ερχόμουν με μια φίλη μου τρανς και όχι ντυμένος σκουπιδοτενεκές. Αυτό το είχε κάνει ένας γνωστός μου στον γάμο του γκόμενου του (εξαίρετος άνθρωπος!) Πέραν τούτου, στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων και δεν ενόχλησα τον Νικόλα για την ακριβή ημέρα και τοποθεσία του μυστηρίου. Εξάλλου, γάμος ήταν δεν ήταν τα Mad Secret concerts, θα τον έβρισκα. Αλλά προτίμησα να βγω εκείνο το βράδυ και να γίνω λιώμα στα malibu πνίγοντας την ταπείνωση της απόρριψης. Εύχομαι το παιδί σου μόλις σε πρωτοδεί να βάλει τα γέλια!

Ντανίλα, η μόνη ελπίδα που σου μένει για καλή βαθμολογία είναι να μας τραπεζώσεις. Μην υποτιμάς την δύναμη της τηγανητής πατάτας.

Βillzouk, το φυτό αποκλείεται αν γίνεις γιατί είσαι ολίγον χασαπόσκυλο αλλά μπορείς να συνεχίσεις την ανοδική σου πορεία. Του χρόνου θα κάτσεις με την Ντανίλα για να την ξεστραβώσεις λίγο.

Ιφιμέδεια, με το ποίημα του κου Σταυρόπουλου ξεκινάς με 20 βαθμούς στο τσεπάκι σου για τις εξετάσεις του 2009!
υγ. Ο φίλος με ρώτησε προχτές "τι κάνει εκείνη η συμπαθητική αλλά λίγο ανώμαλη φίλη σου?!"!

Νεραϊδονονά, πολύ χαίρομαι για την πληροφορία! Και μιά συμβουλή: άσε τη λέρα ελεύθερη γιατί θα σε καταπιεί!

Vague Tourist, με αυτή τη λογική του χρόνου το θέμα θα είναι "Happy tree Bloggers"!

ria είπε...

ζητώ αναθεωρήση γραπτού

εδώ και τώρα

Dr_MAD είπε...

Εγώ πάλι νοιώθω πολύ δικαιωμένος από τα αποτελέσματα. Να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο τους γονείς μου που μου στάθηκαν στο τόσο διάβασμα που έριξα (ο dad από εκεί ψηλά και η mom ξενιτεμένη ακόμα στην Αμέρικα). Επίσης να δηλώσω ότι δε στερήθηκα καθόλου τις εξόδους μου, καθώς έμαθα να τα συνδυάζω όλα. Τέλος, να ευχαριστήσω όσους βρισκόντουσαν γύρω μου και με βοήθησαν χωρίς να το ξέρουν μιας και έκλεβα. Blueprints εσένα θα σου δώσω αυτό που σου έταξα, αλλά από βδομάδα, γιατί τώρα που βούρτσισα τα δόντια μου είδα λίγο αίμα και φοβάμαι.

Νανάκο είσαι θεός ρε. Υποκλίνομαι και λυπαμαι που δε θα είμαι τριγύρω του χρόνου, για να ξαναγράψω :-(

Tanila είπε...

Θα κάτσεις "με" ή θα κάτσεις "στην" Ντανίλα;

nanakos είπε...

Ντανίλα, φυσικά "με"! Κανείς δεν αξίζει τέτοια τιμωρία!

MAD, γιατί δεν θα είσαι εδώ του χρόνου :-(

Ria, αναθεώρηση δεν παίζει! Period!

Tanila είπε...

Φιρί φιρί το πας να μείνεις χωρίς πατάτες.


















Kai χωρίς σαλάμι.....

fevis είπε...

84%!!!!!!Καλά, δεν το πιστεύω.... Τελικά οι κόποι μιας χρονιάς έπιασαν επιτέλους τόπο και τώρα είμαι όντως έτοιμη να εκδράμω στις παραλίες του νησιού όπως και να δηλώσω ενδιαφέρον για συνεργασία με το Ciao. Άντε και στο Super Star ευχηθείτε μου....:-)

kangerlussuaq είπε...

Αυτά που μαθαίνεις στη Σχολή Κουλεμανσόν, δεν τα μαθαίνεις ούτε στο Χάρβαρντ, ούτε στο ουζμπεκόφωνο παράρτημα του Πανεπιστημίου Λεμονόσωφ της Τασκένδης. Πρόκειται για πραγματικά εφόδια ζωής.

Fevis: ετοιμάσου! Στο κανάλι του Ταύρου, έμαθα ότι έχει αρχίσει να τρίζει η καρέκλα της Μυρτώς Πιταούλη και του Ρεπόρτερ Ιορδάνη!

Δάσκαλε, να βγάλουμε την τήβεννο από τη ναφθαλίνη;

BLUEPRINTS είπε...

τι; δεν παίζει αναθεώρηση; κι εγώ τι έγλειφα κατουρημένες ποδιές για να μαζέψω και τα 5 επεισόδια των "3 ευχών";
α, θα σε καταγγείλω όπως το πας στην Π.Ο.Κ (παγκόσμια οργάνωση κουλεμανσόν για τους ανενημέρωτους) με έδρα το Άνκορατζ (Αλάσκα είναι αγεωγράφητοι)...
mad οκ, περιμένω...

Ανώνυμος είπε...

Ma ti eftuxia! Mesa stous 4 prwtous kai me tin prwti summetoxi stis eksetaseis???? Pira kai xartziliki apo ton mpampa! Nanako mou eftiakses ti mera mou kai nomizw oti tha sou steilw courrier duo sakoules tiganites patates me keftedes (complimentary apo ti giagia_pou xarike oti me tetoia vathmologia tha dei kai diseggona)!

Tou xronou uposxomai na dwsw perissoteres lathos alla oksuderkesteres apantiseis!!!

Dr_MAD είπε...

Βασικά εκεί θα είμαι (Αθήνα), αλλά δε θα είμαι πια blogger :-P

Θα έχεις επώνυμο γραπτό την επόμενη φορά και ελπίζω να μη σπας το κεφάλι σου να θυμηθείς ποιος μαθητής άλλαξε όνομα τη χρονιά που θα έχει περάσει (και φύλο, και σκύλο και φίλο)

Ερμής είπε...

Με φάγαν τα γκομενικά φέτος και δεν αρίστευσα ρε γμτ!

vague tourist είπε...

<3 Happy Tree Bloggers!!!